Dodaj do ulubionych

ukochane miejsca

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 10:06
Jakie są Wasze ukochane, "magiczne" miejsca na Moktowie? Dla mnie ulica
Różana i Dąbrowskiego, park Dreszera, Słoneczna, Morskie Oko...
Obserwuj wątek
    • masz99 Re: ukochane miejsca 27.08.04, 14:16
      Pole Mokotowskie, ul. Rakowiecka, Fałata, Bruna. A więc północno-zach. rubieże
      Mokotowa.
    • lewe_oko Re: ukochane miejsca 27.08.04, 14:25
      skwer Antoniego Słonimskiego (?) przy Iluzjonie, Narbutta, Różana i
      Dąbrowskiego - teraz kawiarnia Lokalna, Asfaltowa. W ogóle raczej Górny
      Mokotów :-)
    • buggi Re: ukochane miejsca 30.08.04, 14:15
      moja ukochana ul. Kazimierzowska, "Skwerek" przy Narbutta, tam gdzie dawne kino
      " Stolica" sie znajduje, Morskie Oko, na ktorym jako dziecko jak szalona na
      sankach zjezdzalam.
    • Gość: kathy Re: ukochane miejsca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 16:10
      Ulica Różana, Wiktorska (ach te licealne wspomnienia...)Narbutta, tam
      jest "mokotowski klimat"
      • masz99 Re: ukochane miejsca 30.08.04, 20:19
        Mniemam, że koleżanka skończyła Reytana?
        • Gość: Kathy Re: ukochane miejsca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 20:02
          Kochanowskiego, ale w R. miałam znajomych... Siłą rzeczy z licealnymi klimatami
          wiąże się "Truskawka" i w mniejszym stopniu "Maria" na Racławickiej... Zawsze,
          gdy wracając z pracy idę Wiktorską, czuję się jak na wagarach - stara baba, a
          takie wrażenie...
    • Gość: monika Re: ukochane miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:28
      pola mokotowskie, morskie oko, kwiatowa, różana, jordanek przy podstawówce na
      różanej. Pozdrawiam Mokotowian...
    • lusi_fair Re: ukochane miejsca 07.09.04, 16:46
      dla mnie pole mokotowskie
      i ta brudna sadzawka:)

• zerocin Re: ukochane miejsca 09.09.04, 19:41
        Skarpa wiślana... Od ul. Idzikowskiego, przez Królikarnię, Warszawiankę,
        Morskie Oko do samych Łazienek... :)
        • Gość: Mokoto Re: ukochane miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:47
          Narbutta,Dąbrowskiego,Fałata,Asfaltowa,Opoczyńska,Różana,Kwiatowa,Słoneczna,Król
          ikarnia,Morskie Oko,Park Dreszera,Jordanek przy Odyńca,Sadyba,Krasickiego
          W ogóle cały nasz Mokotów jest uroczy!!! Pozdrawiam serdecznie wszystkich
          mokotowian!!!
          • katja Re: ukochane miejsca 27.09.04, 21:22
            Oh, kathy! ja tez jestem absolwentka Kochanowskiego i nadal czuje dreszcz , ze
            cos nie tak zrobilam, gdy przechodze tymi ulicami...tez szmat czasu uplynal
            • Gość: Lilcia Re: ukochane miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:58
              A ja mieszkałam w kamienicy przy Puławskiej 87/89 [teraz odnowionej na różowo
              hmmm] ,chodziłam do szkoły podstawowej przy Grottgera i te okolice kocham
              najbardziej.Minęło tyle czasu ,tak dawno tam nie mieszkam a zawsze kiedy jestem
              w tych okolicach wzruszenie chwyta mnie za serce.
              • Gość: milka Re: ukochane miejsca IP: *.aster.pl 30.09.04, 21:16
                ja uwilebiam okolice ulicy Łowickiej, Asfaltowa też się zalicza oczywiście,
                poza tym Narbutta... taak Mokotów :) zwłaszcza Stary
    • marzanna_z_sanepidu Re: ukochane miejsca 01.10.04, 23:17
      Rozana, Narbutta, Sandomierska, Wierzbno w okolicach Pulku Baszta. O jak mi
      teskno!
    • Gość: slater Re: ukochane miejsca IP: 217.153.130.* 07.10.04, 14:38
      Rakowiec
      ale dawno temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka