Dodaj do ulubionych

sklepy spożywcze na mokotowie

IP: 195.94.193.* 19.04.05, 17:01
Jak tam koło was sklepy spożywcze. U mnioe na puławskiej róg racławickiej
zrobili nowy sklep chyba "farmer" ale zapomnieli że ludzie przychodzą tam po
zakupy spożywcze a niektórzy mają większe wymagania i trochę się spieszą.
Idziesz po mięso możesz utknąć w kolejce przez pół godziny chcesz zer chudy
lub jogurt chudy, zapomnij jest tylko tłusty bo nikt nie pomyślał żeby dobrze
zaopatrzyć ten sklep. Niestety zamknęli mokpol po przeciwnej stronie
puławskiej (niedługo otworzą bo jest remont)gdzie można było zamówić sobie co
się chciało i pani uprzejmie informowała kiedy to będzie i było. Ja uprzejmie
nie polecam sklepu "Farmer na puławskiej róg racławickiej bo można tam
również stracić życie w kolejce.
Napiszcie o swoich doświadczeniach
Obserwuj wątek
    • aniak04 Re: sklepy spożywcze na mokotowie 19.04.05, 23:19
      te panie już tam nie wrócą - teraz są na Sadybie, w byłej Stodole. Na ich
      miejsce ma być inna załoga - otwarcie prawdopodobnie 15 maja
    • Gość: nadpliszkownik Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: *.netia.pl 21.04.05, 17:07
      Wrócą, wrócą - może nie wszytskie, ale wiem z najlepszego źródła bo jedną z
      nich jest moja siostra
      • Gość: ania Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: 195.94.193.* 21.04.05, 17:10
        no i całkiem dobrze niech wrócą, a przynajmniej pani, która zajmuje się
        zaopatrzeniem, poprosiłam ją o zaopatrzenie sklepu w pewne produkty i wszystko
        pojawiło się w następnym tygodniu zgodnie z umową, czego nie mogę powiedzieć o
        sklepie Farmer.
    • corgan1 fajne sklepy na Służewiu 21.04.05, 22:50
      Mokpol jest w miarę ok, jest też fajny sklep w Landzie w łączniku między 'A'
      i 'B'. Marcpol omijam szerokim łukiem, zwłaszcza ich "świerze" produtky... ale
      jest tez bazarek na Wałbrzyskiej i tam jest ok.
      • Gość: misiek Re: fajne sklepy na Służewiu IP: *.chello.pl 22.04.05, 11:48
        O tak bardzo lubię kupować w MOKPOLACH, zwłaszcza na Dąbrowskiego i na
        Wierzbnie przy Malczewskiego :) miła obsługa, spory wybór produktów, tylko ceny
        mogły by być nieco niższe. Ale to przecież Mokotów...
        • Gość: Maja Re: fajne sklepy na Służewiu IP: *.chello.pl 23.04.05, 12:42
          W Mokpolu przy Malczewskiego codziennie robię zakupy i nie narzekam - choć do
          stoiska z nabiałem/sałatkami są czasem spore kolejki.
          • Gość: ania Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 195.94.193.* 27.04.05, 16:59
            ja robiłam zakupy w mokpolu na puławskiej i było fajnie teraz zmuszona jestem,
            na szczęście krótko robić zakypy w farmerze, gdzie nie ma żadnej orgabnizacji.
        • Gość: zuzza Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 193.109.123.* 28.04.05, 12:00
          uchchch... to jesteś jedyny :-) mieszkam przy Dąbrowskiego i obsługa
          tamtejszego sklepu Mokpol przyleciała chyba z księżyca.. jak im się nie chce,
          nie obsłużą. około 17 w kolejce stoi 200 osób i czynne są dwie kasy (trzecia
          nie, bo pani Miecia je kanapkę w drzwiach zaplecza). sklep czynny jest do 21
          bodajże, ale o 20:45 nie mogę opłacić rachunku bo kasa jest już zdana...

no comments

sklep jak przeniesiony 25 lat wstecz. mam nadzieję, że ten przy Puławskiej
          funkcjonuje lepiej..

pozdrowionka,
          z.
          • Gość: ania Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 195.94.193.* 29.04.05, 16:32
            nie całkiem lepiej, ale nie ma kolejek ale ajk kiedyś stała kolejka przed 7.00
            to pani (młoda nie taka żywcem z komunistycznego sklepu) w momencie otwierania
            powiedziała : my nie możemy zamknąc sklepu po 21.00 to co nie dziwne że nie
            otwieramy punktualnie- coś w tym stylu, Powiem tylko że jest tam pani która
            umie dbać o klienta i można różne rzeczy zamówić i nie robi łaski ale większość
            z nich robi wielką łaskę że w ogóle obsługuje a już w ogóle że siedzi. Mój
            chłopak nie chce tam siłą dać się zaciągnąć. Ale to też ma swój urok. Ja lubię
            ten sklep pomimo wielkiej łaski jaką niektórzy tam robią.
            • Gość: zuzza Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 193.109.123.* 29.04.05, 16:35
              mój teraz już mąż dostaje białej gorączki jak musi iść do M. zrobić zakupy...
              ja się nie przejmuję, ale bywałam już w bardziej przyjaznych miejscach...

pozdrowionka i miłego weekendu!

z.
        • g0sik Re: fajne sklepy na Służewiu 28.04.05, 12:01
          Miła obsługa w Mokpolu na Dąbrowskiego? Nie zauważyłam, spróbuj zrobić zakupy
          15 min przed zamknięciem, zobaczysz wtedy jak jest miło. Pomijam fakt, że o
          20.30 Panie mają już wędlinę, mięso i warzywa pochowane, podłogi umyte i żeby
          kupić np. krojoną wędlinę często trzeba robić awanturę bo Pani już maszynę
          umyła. Wybór towaru w miarę ok, ale nie zdarzyło mi się kupić wędliny bez
          powtykanych okrawków. Ostatnio widać tam jakieś nowe twarze więc może będzie
          szansa spotkać kogoś miłego....
          • Gość: zuzza Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 193.109.123.* 28.04.05, 12:04
            równocześnie udało nam się stworzyć teksty o bardzo podobnej wymowie :-)

pozdrawiam,
            zuzza
            • g0sik Re: fajne sklepy na Służewiu 28.04.05, 12:08
              Pozdrawiam sąsiadkę, mamy podobne odczucia. Nie wiem jakie trzeba mieć
              wcześniejsze doświadczenia, żeby uznać Mokopl na Dąbrowskiego za fajny sklep.
              Wiele osób tylko dlatego tam kupuje, że w okolicy nie ma konkurencji....
              Polecić to ja mogę lody w Malinowej a nie zakupy w Mokpolu:)
              • Gość: zuzza Re: fajne sklepy na Służewiu IP: 193.109.123.* 28.04.05, 12:49
                i znowu trafiony-zatopiony - ja też uwielbiam lody w Malinovej :-)
                i sorbet cytrynowy też :-)
                uwielbiam to hasło: "pani Mieciu, kartę robię!"

z.
    • beata1002 Re: sklepy spożywcze na mokotowie 03.05.05, 19:57
      Ciekawa jestem jakie jest zdanie na temat sklepu SERPOL na
      ul.Madalinskiego.Pomijam obsluge ,ktora jest sympatyczna chodzi mi raczej o
      inne ceny przypiete kdo towaru i duzy napis PROMOCJA a inne przy kasie ( a moze
      nikt tego nie zauwazyl jeszcze)lub ogolnie brak przyklejonych cen (coz liczy
      sie opinia ze tu jest tanio- przy kasie inaczej) a takze bliskosc srodkow
      czystosci przy art.spozywczych ( ito typu bielinka,proszki do prania i
      szorowania)czy to w porzadku?
    • beata1002 Re: sklepy spożywcze na mokotowie 05.05.05, 19:19
      nikt nic nie chcial powiedziec na tenat sklepu SERPOL ?A dzis otworzyl sie na
      tej malej ulicy kolejny miesno-spozywczy paranoja bo to juz 6 jeden obok
      drugiego.!!!!
      • Gość: jaga Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:22
        Jest bardzo fajny sklep między ul.Grażyny a Olesińską na końcu Sandomierskiej.
        Duży wybór wędlin i mięsa,a najważniejsze że wszystko świeże.Mają smaczne
        świeże pierogi z pieczarkami i kapustą ,oraz mięsem i ruskie.
        Natomiast sklep mięsny Piggi ,róg Puławskiej iMadalińskiego został zlikwidowany
        ciekawe co tam będzie.
        • Gość: beata1002 Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: 217.153.143.* 06.05.05, 08:49
          pewnie BANK bo u nas tylko to wciaz wyrasta jak grrzyby po deszczu(dawniej)
        • Gość: nioma Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: 62.233.201.* 06.05.05, 15:12
          Piggy zlikwidowali??? Kurcze, od kiedy pamietam zawsze byl tam sklep meisny.
          Urodzilam sie obok i cale dziecinstwo mieszkalam na Sandomierskiej, do dzisiaj
          mieszkaja tam moi dziadkowie, ale jakos nie zahaczalam ostatnio o pulwaska
          tylko chodzilam po zakupy dla dziadkow na olesinska (przemile panie, jak moja
          strasza babcia tam pojdzie to panie potrafia jej zaniesc torbe do domu)
    • nadka1 Re: sklepy spożywcze na mokotowie 10.05.05, 09:28
      Jestem księgową w jednym z Mokpoli,mnie też czasem denerwują "sympatyczne"miny
      lub odzywki koleżanek czasem próbuje je zrozumieć bo przecież każdy ma swój dom
      i spieszy się do niego,swoje problemy ale czasem i mnie szlak trafia,ale to już
      chyba taki typ ludzi.Myślę że gdyby taka sprzedawczyni była przez chwile
      właścicielem jakiegokolwiek sklepu zmnieniłaby swoje zachowanie o 180 stopni a
      tak poprostu odwala te przysłowiowe 8 godzin i ma gdzieś.Niektóre jeszcze się
      nie przestawiły że to klient nasz pan! Dziękuje też za kilka miłych słów na
      temat Mokpolu-zawsze lepsze kilka niż wcale :-),tak troche miło mi się
      zrobiło.Jako wzór polecam Mokpol na Wałbrzyskiej.
      • Gość: jaga Re: sklepy spożywcze na mokotowie IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:36
        Dzisiaj przynieśli na klatkę ulotki na temat mokpolu po remoncie przy
        Puławskiej 87.
        Otwarcie 14 05. godz.9:30 Szeroki wybór wysokiej jakościtowarów
        najlepszych,znanych producentów
        Codziennie świeże dostawy warzyw,owoców,mięsa,wędlin,nabiału i ciast.
        Zyczliwą i fachową obsługę
        Brak mi było tego sklepu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka