Gość: przedsiebiorca IP: *.chello.pl 17.03.06, 21:00 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/0,55102,3213400.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mokotowianin Re: Białołęka dla Balcerowcza IP: *.chello.pl 18.03.06, 01:14 a najlepiej żeby sam się poddał karze Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Czarna niewdzięczność 18.03.06, 08:04 Gdyby nie Leszek Balcerowicz, nie siedziałbyś teraz przy klawiaturze komputera pisząc paszkwile, a stałbyś piętnastą godzinę w kolejce po papier toaletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin [...] IP: *.chello.pl 18.03.06, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Czarna niewdzięczność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:39 Brawo. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Czarna niewdzięczność 20.03.06, 09:08 Niektórzy wolą wierzyć w gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Czarna niewdzięczność IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 09:38 > Gdyby nie Leszek Balcerowicz, nie siedziałbyś teraz przy klawiaturze komputera > pisząc paszkwile, a stałbyś piętnastą godzinę w kolejce po papier toaletowy żal mi ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Czarna niewdzięczność 20.03.06, 09:56 Wiem że niektórzy woleli stać w kolejkach. Potem można było wymienić wystaną watę na żólty ser i pełnia życia! A teraz trzeba na wszystko zapracować... Koszmar ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re:popieram IP: *.chello.pl 20.03.06, 10:19 jan-w napisał: > Wiem że niektórzy woleli stać w kolejkach. Potem można było wymienić wystaną > watę na żólty ser i pełnia życia! A teraz trzeba na wszystko zapracować... > Koszmar ;-) dla sługusuw Balcerowicza praca to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re:popieram 20.03.06, 11:05 > dla sługusuw Balcerowicza praca to koszmar pisze się "sługusów". Ale sługusi innych nie muszą znać ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin [...] IP: *.chello.pl 20.03.06, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Relikt komunizmu 20.03.06, 13:04 Gratuluję przenikliwości i umiejętności zrozumienia cudzych postów ;-). Natomiast twoją niechęć do Balcerowicza, rozumiem: >> a ty mi tu na c.h.u.j niepridatnie >> siedż w chlewie , aż czas na cię przyjdzie Sądząc po ostatnim liście, ograniczasz swoją lekturę, do życiorysu Pawki Morozowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Białołęka dla Balcerowcza 18.03.06, 21:35 Hehehe:) Abstrahując już zupełnie od oceny Balcerowicza (która jest ambiwalentna), to odpowiedź mokotowianin - pierwsza klasa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Białołęka dla Balcerowcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:40 Sądzę , ze ty powinieneś zrobić to pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Re: Mokotów dla Balcerowcza IP: *.chello.pl 19.03.06, 17:50 Mokotów dla Balcerowicza - czy chodzi o obiekt na Rakowieckiej z 1904 r. ? Odpowiedz Link Zgłoś