Gość: Maciek IP: *.compfort.com.pl 07.04.03, 13:45 Poszukuję wszelkich informacji na temat państwowych przedszkoli na Kabatach. O jednym już wiem - Nr. 1 ul. Wilczy Dół. Będę wdzięczny za informacje o pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Przedszkole IP: *.man.polbox.pl 07.04.03, 15:38 Bardzo polecam przedszkole integracyjne na Teligi 1. Fachowa i troskliwa opieka. Małe grupy - do 14 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiuniek Re: Przedszkole-do Maćka i Ani 08.04.03, 01:52 Bardzo proszę napiszcie coś więcej o tych przedszkolach. Ja też stoję przed koniecznością wyboru takiej placówki dla moich bliźniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Przedszkole-do Maćka i Ani IP: *.man.polbox.pl 08.04.03, 10:41 Przedszkole jest integracyjne tzn. w każdej grupie jest 3-4 dzieci niepełnosprawnych. Na miejscu jest fachowa opieka np. logopeda. Przedszkole organizuje różnego rodzaju zajęcia tak dla dzieci jak i rodziców. Jest np. cykl spotkań z psychologiem. Dla dzieci niepełnosprawnych organizowane są odpowiednie zajęcia np. hipoterapia. Polecam, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Dzieciom pozostawia się pewną swobodę w wyborze, nie zmusza się do jedzenia rzeczy, których nie lubią. W przedszkolu, „sypialnie” są oddzielnie, więc dzieci, które potrzebują więcej snu mogą pospać dłużej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Przedszkole-do Maćka i Ani IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 17:07 A czy jakiś telefo możnaby dostać Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka29 Re: Przedszkole 12.04.03, 16:05 Witam, proponuję odwiedzić stronę www.ursynow.pl tam jest wykaz wszystkich Ursynowskich przedszkoli. Mój syn w tym roku kończy przedszkole na ul.Hawajskiej, więc służę pomocą ;-) Apropos przedszkola integracyjnego - nie przyjęli tam mojego dziecka, więc tak z "marszu" to raczej trudno się dostać :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Przedszkole IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 08:30 A moje dzieci zostały przyjęte z marszu, nie było żadnego problemu, do 30 kwietnia trzeba złożyć podanie (Teligi 1) Odpowiedz Link Zgłoś