shtalman 02.04.07, 11:16 Zapozowali ladnie do zdjecia a ten czarny worek siup do lasu pozniej, widzialem na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sekwana2005 widziały gały ? 02.04.07, 13:58 ileż to roboty, by jakis kłamczuszek napisał, iz widział jak smieci wyrzucane są do "czerniakowskiej puszczy".... cholera - przy Porcie Czerniakowskim nie ma żadnego lasu !!! ale łatwiej nafajdać w terenie lub druku, niż sprzatać ja szanuję tych, którzy robią coś sensownego, tylko z powodu grypy nie było mnie w porcie, bo chętnie bym pomógł - bedą jeszcze okazje bo np. taki mój rozmówca uważa, iż nad Wisłą "ma kupę do zrobienia" - ale nie sprzątnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: Szatman ma specyficzne poczucie humoru IP: *.aster.pl 02.04.07, 16:48 I jakoś strasznie jest aktywny dzisiaj. Może ma kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noah Re: Port Czerniakowski posprzątany IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 15.04.07, 01:04 na ktore oczy? te ktore zgubiles w lesie wypatrujac wszystkich wywalajacych smieci? Czy tez jak sam smieci wywalales ??? Odpowiedz Link Zgłoś