Gość: Kasia IP: 192.168.229.* 09.01.02, 14:43 Czy macie szczęście do gier, konkursów? Czy udaje się Wam coś wygrać. Podzielcie się proszę swoimi opiniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Gry, konkursy,... 09.01.02, 14:50 Ja kiedyś w jakims konkursie organizowanym przez Życie Warszawy wygrałąm zegarek męski. Na damski zamienic nie chcieli, bo nie mieli :(. I kiedys w latach szkolnych dostałam w nagrode atlas geograficzny od biblioteki za wykonanie mapy plastycznej Ameryki Południowej (to tez był konkurs). To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gry, konkursy,... IP: 192.168.229.* 09.01.02, 15:31 Ja też kiedyś w Życiu Warszawy 2 razy wygrałam nagrody za rozwiązanie krzyżówek. w nagrody dostałam książki i albumy. W zeszłym roku wygrałam nagrodę w Hipermarkecie - konkretnie w Auchan piaseczno (chyba była to ich któraś rocznica założenia sklepu). Wystarczyło znależć się przy odpowiedniej kasie w odpowiednim czasie. Dostałam w nagrodę TELEWIZOR (na serio!) 14 cali firmy Graetz. Ciągle działa. Czasami wygrywam jakieś grupowe konkursy w pracy, ale to tylko dzieki temu,ze tworzymy wspaniały zespół. Ale ogólnie to mam raczej szczęście w miłości a nie w grach i niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gry, konkursy,... 09.01.02, 16:25 Masz szczęscie i tu, i tu. :). Oczywiscie to w milosci wazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gry, konkursy,... 09.01.02, 14:51 I w multilotku 2 razy miałam siódemke. Płacili po 70 złotych. Ale musiałam znacznie wiecej zainwestowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gry, konkursy,... IP: 192.168.229.* 09.01.02, 18:04 W totku to kilka razy (może z 6 razy) udało mi się trafić trójkę, ale nic ponadto Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gry, konkursy,... 09.01.02, 22:38 W totka gra moja mama - nawet raz jej się udało 5 trafić. Ja natomiast mam szczęscie w kartach. Chyba zacznę graćna pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gry, konkursy,... 10.01.02, 08:41 Graj , graj. Ja kiedyś przez noc przegrałam całą pensję.... Odpowiedz Link Zgłoś
iza70 Re: Gry, konkursy,... 10.01.02, 12:10 w totka kilka razy trojki i raz czworke Odpowiedz Link Zgłoś