geograf 03.01.09, 09:42 Od kiedy w Wilanowie jest ZAJEZDNIA autobusowa? Pętla, a zajezdnia to nie to samo... :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Road_Runner Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.acn.waw.pl 03.01.09, 09:53 Nie zajezdnia autobusowa a pętla. Zajezdnia to tam gdzie autobusy "śpią" (serwis, przeglądy, sprzątanie). Pętla to miejsce w którym kończą swoją trasę. Poprawcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIIIS Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 10:59 ale super, nawet w CNN coś mówili ale nie wszystko zrozumiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnorzeka Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 11:39 Szkoda, że autor tekstu nie odróżnia zajezdni od pętli autobusowej. Niestety, podobna ignorancja w wielu sprawach wśród "redaktorów" tego portalu jest nagminna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd wiadomość roku! IP: *.ptim.net.pl 03.01.09, 12:57 Ciekawe , czy GW da niusa, gdy pojawi się pierwsze graffiti na tym blokowisku (exclusiv oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowy szczur Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 13:06 Ojej! To ci dopiero news! Na główną stronę portalu go dać. Bo to szalenie ważna informacja, że w osiedlu dla 50 tys. mieszkańców, otwarta została kawiarenka dla 20 wybrańców. Panie Michale z niecierpliwością oczekujemy na informację o otwarciu pierwszego kiosku z gazetami i pierwszego warzywniaka. Koniecznie musi nas pan poinformować o tych ważkich dla całej Warszawy wydarzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 05-500 Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 00:01 kryptoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec nieprawda IP: *.aster.pl 05.01.09, 00:59 "Po kawę trzeba wybrać się albo do restauracji Wedla na drugą stronę ul. Przyczółkowej, albo do McDonalda przy zajezdni autobusowej." Nieprawda. Od miesięcy jest smaczna kawa w jednym ze sklepów, kolo aura parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec MW Re: nieprawda IP: 62.29.133.* 12.01.09, 10:46 Na kawę można się wybrać też do kawiarni przy Bnaku Millenium - Break Cafe, a także do restauracji Wilanów, Villa Nouva albo cukierni Wilanowskiej przy ul. Wilanowskiej. Ja zwykle gratuluję Gazecie zorientowania (a raczej totalnego braku zorientowania). Proszę, trochę więcej wysiłku przy pisaniu artykułów. Natomiast dobrze, że w ogóle napisano pozytywny artykuł. Czyżby pozytywna zmiana trendu artykułów o MW? Jeszcze trochę i zacznę nawet kupować GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayer Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.teradata.com 05.01.09, 11:57 A jak na osiedlu Derby na Skarbka z Gór powstała pierwsza kawiarnia po 5 latach gdzie mieszka dużo więcej osób niż na osiedlu Wilanów to artykułu nie było. Domagam się artykułów równiez o innych osiedlach a nie tylko o Wilanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymciolo Re: Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanó IP: *.chello.pl 05.01.09, 20:36 A ja domagam się zamknięcia zamkniętych osiedli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keerk MW nie jest zamkniętym osiedlem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 08:52 niedouku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanów IP: *.knc.pl 06.01.09, 22:51 Powiem Wa, że dobrze, że jest ta susharnia. mają bardzo dobre sushi. Cenowo też są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Działa pierwsza kawiarnia w Miasteczku Wilanó IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 18:53 > mają bardzo dobre sushi. Nie. Mają takie sobie sushi za niekonkurencyjną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.gniewny Mam nadzieję że ogrodzona wysokim płotem IP: *.acn.waw.pl 15.01.09, 14:15 i zamkiem elektronicznym w bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: słychać dno dziennikarki GW IP: 195.117.26.* 30.11.09, 14:23 Polecam stronę www.e-wilanow.waw.pl/ gdzie są pokazane inwestycje wszystkich deweloperów. Kawiarni tam nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
belle.du.jour Re: do wszystkowiedziacych malkontentow 06.12.09, 13:04 Gość portalu: gosciowa napisał(a): > Polecam stronę www.e-wilanow.waw.pl/ gdzie są pokazane > inwestycje wszystkich deweloperów. Kawiarni tam nie widziałam Kawiarni nie widziala na e-wilanow, w zwiazku z tym nie istnieje.. A ja wczoraj pilam tam kawke i zjadlam b. smaczny torcik. Dla niedouczonych a ferujacych wyroki: przejedzcie sie do MW zobaczyc, ze a) nie jest to zamkniete osiedle b) jest juz pelno sklepow i punktow uslugowych. Sklep spozywczy, piekarnie i bank mam przez ulice, kawiarnie tez. Do kosmetyczki ok. 100 m. Uwielbiam jak towarzystwo z PRL-owskich blokow peroruje na temat infrastruktury a sami chodza do blaszaka po kapuste kiszona, samochody za siatka na pieknym parkingu "strzezonym" ;). MW sie dalej buduje i dynamicznie rozwija. Mieszkalam prawie cale zycie na Saskiej Kepie ale dziecinstwo w Wilanowie i na Sadybie, wiec teraz tu wrocilam i nie zaluje. Po zakonczeniu al. Rzeczpospolitej i poszerzeniu Wilanowskiej bedzie tu b. wygodnie (koniec budowy juz widac). Mieszkania sa super.. wysokie sufity, 120 metrow.. sklep pod nosem, garaz pod domem, ochrona w budynku. Sciezka rowerowa rzut beretem od domu.. Powsin i korty tenisowe na Zawadach tuz obok. Autobusy miejskie tez, jesli dzieciak chce pojechac do kolegi. Krytyka MW pochodzi glownie od malkontentow, ktorzy tu nie mieszkaja i g.. wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: do wszystkowiedziacych malkontentow IP: 80.51.132.* 08.12.09, 10:40 u ktorego deweloperka pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do wszystkowiedziacych malkontentow IP: *.acn.waw.pl 11.12.09, 22:38 Masz rację, krytykują gołodupce z wielkiej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś