Dodaj do ulubionych

<mam ogromny problem>help...

29.01.10, 22:45
błagam pomóżcie mi kiedyś z takich zajęć znałam chłopaka on był strasznie nudny on o
tym nie wiedziałał a ja się z niego naśmiewałam(wiem to było chamskie)teraz ja poszłam
do gimnazjum(jestem w 1gim)i on też jest(w 2gim)na początku coś tam do mnie
powiedział że chyba się z namy a ja mu powiedziałam z kąd potem była taka impreza na
której co zażrtowałam(ona była w piątek tydzień temu)we środe mój kolega z klasy
podszedł do mnie i powiedział że podobam sie komuś z 2d dzisiaj na przerwie podszedł do
mnie ten chłopak(Tymoteuszuncertain)i spytał mnie się o jakiś konkurs a potem jak kończyliśmy
lekcje to przed szatnią powiedział mi że moge mu powiedzieć przynajmniej dziękuje ja się
go spytałam o co mu chodzi to mi powiedział ż eo wiadomośc na nk a ja mupowiedziałam
że nie wchodziłam ostatnio w nk(bo tak było)on powiedział żebym przeczytała wiafomośc
i poszedł dzisiaj po przyjścciu do domu odczytałam ją
skopjuje ją pod spodem:
Hejka!
Co tam u Ciebie? Może chciałabyś "odnowić" naszą znajomość?? Nie gadaliśmy ze sobą
już dość trochę, ale fajnie byłoby pogadać, bo wydajesz się obecnie ciekawa i znasz się na
żartach(piątek ) oraz odważna (tyż piątek ). To jak? Chyba mnie lubisz, nie? No dobra,
może nie, ale nie jestem złym mordercom Hm??
Aha i ładnie wyglądasz na tym zdjęciu z komersu, tak jak to ktoś
skomentował "seksownie" Naprawdę ładnie wyglądasz
T.
a i dodam że ja go wogóle nie lubie!!!
a przed chwilą napisał mi:
to co, odpowiesz w końcu??

błagam was pomóżcie mi co ja mam zrobic nie wiem o co mu tak konkretnie chodzi(i
chyba wole nie wiedzieć) i na samą myśl o nim robi mi się niedobrze odpisać mu czy nie?
błagam napiszcie szybko!z góry dzięki

PS:nie zwracać uwagi na błędy i pisownie i wogóle na będy stylistycznesmile
Obserwuj wątek
    • misiaaa132 Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 22:54
      Momim zdaniem koles ma nadzieje ze bedziesz z im chodziła,,, najlepiej odpisz mu odrazu
      ze nie jset w twoim typie itd i ze moze cie sie kolegowac ale nic wecej.. to powinno
      pomuszsuspicious
    • ciapek Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 22:54
      To mu się podobasz odpisz mu: Dzięki (za te komplementy na zdjęciu) i daj mu szanse
      może sie zmienił któż wie?? Odpisz mu jeszcze że: wszystko u ciebie dobrze i naprawde daj
      mu jeszcze jedna szanse smile
      • asiulkaa_96 Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 22:58
        dziękismilejeszcze nie wiem co zrobie ale już mam jakieś wariantysmile
    • gwiazdka_14 <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 22:59
      Najlepiej sie do niego nie odzywaj! Powiedz że to nie ty i koniec!sciana
    • sophie_annabet ..... 29.01.10, 23:01
      Twoim problemem jest brak problemu. Ludzie giną, przeżywają tragedię, a ty
      robisz halo z nie wiadomo czego! uch.
      • asiulkaa_96 Re: ..... 29.01.10, 23:05
        ja nie robie tragedii poprostu głupio mi bo on co chwile do mnie pisze a ja za nim nie
        przepadam ale też głupio mi jest mu to napisac lub powiedzieć wprostsad
    • gwiazdka_97 Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:06
      spytaj się go , czy o to mu chodzi i po prostu powiedz , że lubisz go , ale nie jesteś
      zainteresowana . wink
      • asiulkaa_96 Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:11
        w tym problem że ja go nawet ani troche nie lubieuncertaintak konkretnie to jest mi on
        obojętny...
        • miley07 Re: <mam ogromny problem>help... 30.01.10, 14:11
          Znalazłam twój profil na nksmirk

...i tego Tymoteusza też i szczeże e mówiąc to ci współczuje bo on jest
          obrzydliwy! confused

bleee....

• natalkka92 Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:12
      jak skopiowałaś od niego to z nk co ci napisal wynika ze jest ze jest jakis
      dziwny i moze lekko niedorozwiniety, nie wiem moze powiedz mu ze dziekujesz za
      komplement ale jesli chodzi o cos wiecej to narazie nie chcesz sie z nikim
      wiazac wiec mozecie zostac jedynie przyjaciolmi albo cos
      • kitty Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:14
        Napisz mu prosto z mostu, że nic z tego nie będzie.
        Lub że nie jesteś zainteresowana.
        Lub jesteś zainteresowana kim innym.
    • chewing.gum Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:15
      napisz mu że dzięki za komplementy;D
      ale racze nie potrzebujesz kolegi na siłe ,oczywiście go nie urażając`
      albo spróbuj się z nim dogadać i polubić;D
      • heyyeah Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:44
        Daj mu szansę, uwierz, nie zaboli.
      • kirsten_stewart Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:47
        Daj mu jeszcze jedną szansę może jak go lepiej poznasz to go polubisz , a z tych wiadomości
        wynika raczej, że mu się podobasz. Napisz mu, że dziękujesz za komplementy i nie wiem
        spróbuj chociaż go poznać bo może się okazać naprawdę fajnym chłopakiembig_grin
        PS. Powodzeniawink
    • elliot droga asiulko xd 29.01.10, 23:56
      po pierwsze skończ z wyśmiewaniem go - bo to chamskie.
      po drugie powiedz (lub jak się boisz napisz na gg lub nk) mu, że nie jesteś
      zainteresowana bo raczej on tobą jest. nie napiszę ci dokładnie, co masz mu
      powiedzieć, to twoje zadanie, ale bądź delikatna. skoro gość jest nudny to z nim
      nie gadaj często, jedynie, żeby się nie wściekł wymień czasem kilka zdań, co
      słychać itd.
      ;d
    • aveglitchi Re: <mam ogromny problem>help... 29.01.10, 23:58
      Bo ja wiem , powiedz mu że możesz się z nim kolegować , ale nic poza tym . - , -
      A jak już ewentualnie będzie chciał przenieść waszą znajomość na wyższy stopień , to
      wymyśl jakieś rzeczy że Ty jeszcze nie jesteś gotowa na jakieś tam związki . - , -
      Albo daj mu szanse może okaże się bardzo ... fajny ? suspicious Może się troche zmienił
      od czasu kiedy chodziliście na te całe zajęcia , nwm przemyśl to. indifferent
      - peacee n' loveeee .
    • nikaa Re: <mam ogromny problem>help... 30.01.10, 00:06
      Jeżeli go nie lubisz, to mu powiedz/napisz: "Chłopie daj sobi spokój! Nic
      między nami nie będzie!" Szczerość zawsze jest najlepsza... Może nie od razu tak
      się wydaje, ale z czasem to wychodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka