luna-a 07.02.07, 23:22 Baner "kocham" między Gwiazdami rozwieszę. Poświaty nie pożałuję, zmącę eteru ciszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Walentynki 08.02.07, 22:23 Nie dla nas Walentynki i ni zwodzą nas żadne słodkie minki ;))))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.02.07, 20:08 Walyntynka dostać styknie i już życie leci piyknie! Odpowiedz Link
luna-a ...wysłać trzeba... 10.02.07, 00:48 broneknotgeld napisał: > Walyntynka dostać styknie > i już życie leci piyknie! hi hi! By ustrzyknąć nieco Nieba Walentynkę wysłać(!) trzeba! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...wysłać trzeba... 10.02.07, 13:50 Pewno richtig tako trza Nigdy za niyskoro - pra? Odpowiedz Link
luna-a ...juz dziś 11.02.07, 00:51 W Walentynki pięknieje Świat, więc życzę już dziś uroczyście, byście klikali tu ze 'Sto lat!'. ;b! Do mnie oczywiście! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz dziś 11.02.07, 10:15 Pewno wiela Lunie kliknie By blyszczała nom durś piyknie. Odpowiedz Link
waga.w Re: ...juz dziś 11.02.07, 16:06 Pielęgnujcie uczucia - Walenty pzrypomina , by kochane osoby przy sobie zatrzymać ... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz dziś 14.02.07, 08:14 Pszonie skarbym naszy duszy W zocne życie trza z niym ruszyć. Odpowiedz Link
waga.w Re: ...juz dziś 14.02.07, 09:31 O solenizantach również pamiętamy , serdeczne życzenia urodzinowe składamy ! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz dziś 28.01.10, 23:50 Na Ślonsku Walynty Miołby ze tym "piynty". Odpowiedz Link
waga.w Re: ...juz dziś 14.02.07, 09:36 Walentynkę wysyłam ! Tylko miłe chwile wspominam! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz dziś 10.02.13, 16:27 Walyntynki niy som złe Kej co dobre wspomnieć chce. Odpowiedz Link
waga.w Re: ...juz dziś 14.02.07, 09:37 Świąteczny dzień przeminie , znów powrócą złe chwile ... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz dziś 14.02.07, 20:55 Ło pierombol - czamu "złe" -Chyba że se tako chce. Odpowiedz Link
luna-a Re: ...juz od dziś 14.02.07, 22:00 Od dziś będzie tylko "naj"! Kochaj! I chwilo trwaj! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ...juz od dziś 14.02.07, 23:29 Ano - styknie ciyngym pszoć By se przestać złego boć. Odpowiedz Link
luna-a Dzień 45. 14.02.07, 22:37 45 dzień roku skuli Walentych jest zakochanych dniem . Niechaj pozostałe (320 dni!) będą pięknym, kolorowym snem. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 18.02.07, 11:10 Na Rok Świni gorko bydzie Pszonio richtig wiela przidzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 18.02.07, 23:26 Na świyntego Walyntego Trza karlusa jyj inkszego Toż ze piyrszym szajdong wziyła A drugymu se łodkryła. Odpowiedz Link
hiszna Re: Walentynki 09.12.07, 17:26 Ani się obejrzysz, jak przyjdzie ochota w nas, na Walentynki zmarnować czas. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.12.07, 17:31 Czamu "zmarnować"? Ze pszonio życie Chop niychej myśli durś ło kobiycie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.02.11, 23:18 Co za wiela to niyzdrowo Nojważniejsze że durś stowo. Odpowiedz Link
hiszna Re: Walentynki 09.12.07, 17:38 Ale zasługa to kobitki, myśla, że wena, by cosik wynaleźć, do głowy przyszła. Odpowiedz Link
hiszna Re: Walentynki 09.12.07, 17:29 Ale przedtem musi być karnawał. A do niego czasu spory kawał no i Sylwestra i Mieczysława, po poście, będzie zabawa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=54725573 Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 10.12.07, 15:23 Do Walentynek jeszcze trocha czasu Godocie, że szykować sie trza za wczasu? Może w karnawału pora Znojda jakiegoś adoratora? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 10.12.07, 19:02 Pewno keryś przirajtuje Tako se to forsztelujesz. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 11.12.07, 13:31 broneknotgeld napisał: > Pewno keryś przirajtuje > Tako se to forsztelujesz. A ja wolę "Noc Kupały" Już nasze babcie się wtedy...wianki puszczały Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 28.01.08, 17:52 Na Walentynki kilka konkusrów ogłosili We wszystkich wycieczką do Paryża kusili Cóż i dla mnie ten Paryż stanowi pokusę Chyba jakieś opowiadanko napisać muszę Bo w jednym jest konkurs na opowiadanie A temat konkursu "nasze poznanie" Jedno poznanie jak z Romansu miałam ale tej osoby już nigdy nie widziałam Więc aby wziąć udział w tej zabawie Muszę poprzestać na jakiejś przyziemnej sprawie Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 28.01.08, 17:59 Niych tyn Paryż ci sie zdarzy A niy yno ciyngym marzy. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 28.01.08, 18:37 A w Paryżu Eiffla wieża jeszcze chwila i uwierza Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 30.01.08, 22:26 Yno z wieży niy chciyj skokać Niy połomej tyż tam łoka. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 28.01.08, 18:39 Miastem kochanków jest nazywany Ale w Paryżu mamy być sami? Parle vous francais? ktoś zapyta A w tym pytaniu celowo coś zgrzyta Odpowiedz Link
luna-a walentynkujmy... 30.01.08, 21:31 Niby jeszcze Zima - ja wiośnianie się czuję! Rymcymujcie 'walentynki'. Chętnie poflirtuję. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: walentynkujmy... 30.01.08, 22:25 By Walynty to "usłyszoł" W kalyndorzu fest namiyszoł Odpowiedz Link
madohora Re: walentynkujmy... 31.01.08, 18:21 Ja do "Jasia" mam ciągotki Jasiu piekny, Jasiu słodki Jasiu w czerwcu nam świętuje wianki puszcza, sobótkuje... Wianki plecie, wianki puszcza Ktoś tam komuś coś wyłuszcza Wtedy wszystko w koło kwitnie tego nie ma to się wytnie.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: walentynkujmy... 31.01.08, 18:51 Na świyntego Jana Pszonie aż do rana Walynty sie tropi? -Nadzieji niy topi! Odpowiedz Link
madohora Re: walentynkujmy... 01.02.08, 15:04 Jasiu słodki, Jasiu wielki Jasiu w oczach ma węgielki! Jasiu, skórę ma Cygana A ja blada tak od rana! Jasiu, komplementy prawi i niejedną dziś zabawi Jasiu o nim ciągle marzę Choć spadają kalendarze... Jasiu nie ma skóry kości On na przesilenie gości Aza,Hiszna już mówiła Ta noc to Czarownic siła Spotykają się na Łysej Górze A tam Jasiu...dziś w mundurze! Jasiu z diabłem pakt podpisał Na księżycu kiedyś wisiał Jasiu Nowak - tak pamietam film widziałam tak, od święta On na świecie jeden został Gdy się atom skądś wydostał. Ten filmowy, to był pijak. Ciągle w życiu się obijał Popił, zasnął gdzieś w kanale Świat gdzieś przepadł. Jasiu wcale. Dzisiaj pieją z Ameryki o tym filmie same krzyki! Jeden tylko został w świecie Takie, co przeżyło dziecię A nasz Jasiu, ja pamiętam w Żywcu byłam, tak na święta Już dwadzieścia lat minęło No i gdzie to nasze dzieło? Brak reklamy, po polocie i film gdzieś zatonął w błocie? Oni mają sposób na to Czy to wiosna, czy to lato! Ja tutułu nie pamiętam! Jasiu Nowak - film od święta. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: walentynkujmy... 07.02.08, 16:34 Jasiu wnerwioł Walyntego? Bestoż mało wyszło z tego? Nic ze takim ponoć zuchym Czy wystrachoł sie dziywuchy? Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 31.01.08, 18:32 Chciałach coś tu dodać przeciyż I komputer sie zawiesił... A Walynty, Walek, Waluś Może potrza iść na całość Z Ameryki go przywioło I to o nim prowda cało. Ale jo tu niy marudza Dziś tak godom, bo sie nudza... Waluś w rynka mie całowoł Pod palmami mi sie schowoł A wto myśli na Kanrach Niych sie bliży cofnie zara* Do Palmiarni mie zaprosił (Ta Palmiarnia jest w Gliwicach a ni ino w moich wicach) Tam o rynka mie poprosił No a potym za dwa lata Mie zostawił. Jego strata! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 31.01.08, 18:54 Możno "palma" mu łodbiyła Ze Kanarow se niy wziyła Z Hameryki karlus był Aże tam sie juzaś skrył? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 31.01.08, 18:56 Na nic Hameryka i na nic Kanary Brakło w duszy pszonio czy możno tyż wiary? Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 01.02.08, 15:07 Jo se w serce niy patrzała Jak cegłowkom w łeb dostała! Wszystko było tak jak trzeba Jak cegłowka spadła z nieba! Wtoś mi pedzioł "ostrzeżynie" A jo na to ech, pieprzynie... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 07.02.08, 16:30 Ze "cegłowkom" do kobiyty Niy lyź chopie na zolyty! Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 01.02.08, 15:12 Było, było przeminyło Kasik poszło, skondś sie wziyło Dzisiej inny mi sie marzy ale...czy sie wtoś odwarzy? Ksiynga wziyli tam wysoko Popatrzyli tak na łoko Jeszcze musisz cosik zrobić I do tego sie sposobić... Jo ci inno rola nadom A chop, może być zawadom Jo cie jeszcze sprawdzić musza Zanim problym ci wyłuszcza... A chop przeca to niy wiele Mioł na imie zaś Andrzejek Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 07.02.08, 16:37 Kaj tyn Andrzejek teroz sie błonko? We swojich płaczkach czy gyry tonko? Możno chroboka w knajpie zapijo Ech pszonie, pszonie - niy komedyjo. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 01.02.08, 15:17 Na Ewę Od kilku lat nie mam męża Więc jak Ewa, z zazdrością patrzę na węża. Ciekawe czy jabłkiem czy czym innym ją kusi? O, jaką charyzmę ten wąż mieć musi! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 07.02.08, 16:39 Chopa wolała? Czy gada chciała? Wiyncy pociechy z Adama miała! Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 07.02.08, 17:32 No cóż chłopcy i dziewczynki Za kilka dni będą Walentynki Serce z piernika ktoś tam dostanie Już się bawimy w kartek wysyłanie Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 07.02.08, 22:18 Wino czerwone zamiost piernika Koncept mi taki prziszoł do gowy Do Walyntego niy trza mi rzykać Karlus już zy mie przeca niy "nowy". Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 08.02.08, 11:36 broneknotgeld napisał: > Wino czerwone zamiost piernika > Koncept mi taki prziszoł do gowy > Do Walyntego niy trza mi rzykać > Karlus już zy mie przeca niy "nowy". Jo choć już model tyż starszy trocha Przeca niy byda ino durch szlochać Ino z Walyntym sie trocha zabawia Komuś i sobie radość tym sprawia Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.02.08, 18:20 Czas sie kulo jak nojynty Chnet u proga tyn Walynty. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 07.02.08, 17:33 Ona go przecież trzymała w dłoniach Cała pociecha z węża ogona... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 10.02.08, 13:03 Żymły z lubczykym Żymły z lubczykym we Chełmnie piekom Toż ze Walyntym na nie poczekom. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 11.02.08, 17:15 Zrobił se jedyn Walentynki Przysniół piwa tak dwie skrzynki, i tym flaszkom miłość wyznawoł A potym przez trzy dni niy wstawoł. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 13.02.08, 17:12 "Lizaczki na Walentynki Dla chłopaczka i dziewczynki" Tak na Stawowej się reklamują Popatrzcie nawet sprzedawcy rymują Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.08, 21:53 Jako "walyntynka" dać by tu na forum Durś skuli ślonskego jo szkryflom humoru A pszonie to przeca richtig duszy godka Czy wiyrchym jom trzimać - czy schować do środka? Odpowiedz Link
luna-a ... z Mlecznej... 13.02.08, 22:42 Wiem, rymujesz dla wszystkich Gwiazd na Niebie... Ja z Mlecznej ślę tę 'walentynkę' jedynie dla Ciebie! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ... z Mlecznej... 14.02.08, 22:13 To ło Lunie przeca wiymy Że durs śle ze nieba rymy. Odpowiedz Link
luna-a ... żebyś... 13.02.08, 22:44 Choć Walentych w Sieci rój, chcę, żebyś to Ty był mój. Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: ... żebyś... 14.02.08, 09:55 Walentynkowe gorące serce dla WSZYSTKICH Pań i Panów www.goraceserce.pl/362979/Walentynka-od-Alutka.html Odpowiedz Link
madohora Re: ... żebyś... 14.02.08, 13:58 www.alutka.pl napisała: > Walentynkowe gorące serce dla WSZYSTKICH Pań i Panów > > www.goraceserce.pl/362979/Walentynka-od-Alutka.html Czy tyn Walynty był z lekka świdraty że nasze serca tyż spisoł na straty Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ... żebyś... 14.02.08, 22:03 Serca kupluje ponoć Walynty Czy skuli tego łon yno świynty? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: ... żebyś... 14.02.08, 22:11 Czy ło Walyntego idzie? Czy ło serce co we biydzie? Pszaje? Czy sie yno tropi? Coś do wiyrchym? Coś utopi? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 16.02.08, 12:05 Poprosiyła frela Walka -Ściongnij drapko mi ta halka Yno sie niy chytej tego Co szporuja dlo inkszego. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 16.02.08, 12:35 Walynty i Jasiu - oba som w biydzie Bo już bez chopa dość dugo idzie Chyba niy wyjdzie już na ludzi Co sie jakiś trefi to łona marudzi Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 16.02.08, 12:37 Doł i korale ale niy chciała Może tak futro by dziś wolała? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 30.01.09, 18:37 Pozdrowiymy Walyntego Coś szrajbnymy tu skiż Niego. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.02.09, 23:43 Łod świyntego Walyntego Frela trzimie sie istnego. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 12.02.09, 08:50 Mie przi Walyntym w gowie coś zgrzipi Łon tych patronym co majom ipi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 12.02.09, 12:05 Walyntynkowo ================= Jako żyć bez drugi duszy? Dyć po prowdzie jakoś idzie Jako szczyńscio bez niyj ruszyć? Łoj - som czowiek już we biydzie! Jako zmysłym tyknońć Nieba? Tego życie niy poradzi? Poprobować zowdy trzeba Ponboczkowi niy zawadzi Świat ze pszonio Jego przeca Nom Łon mustrym - dobrze wiymy Zdo mi sie - do Niego leca Jakby prawie ślonskim rymym Ech - naturom pszonie rzońdzi Z tego siyła, szczyńście, życie Chocioż czasym bliźni zbłońdzi Idejałym kto? -To wiycie Toż trza brać co nom szkryflane Mieć we zocy ciała cuda Tym niych se zaczyno ranek Dziyń niy leci jako "gruda" Słonko przeca po to świyci By natury gryfność widzieć Rymym nawet se niy sklyci Tego co już za tym idzie Tako sami forsztelujcie Jako pszonie blysko w nocy Na swoj skarb se podziwujcie Nawet jak zamkniecie łoczy Kaj dwie dusze czucio styknie Raj tym wzajym trza łotwiyrać Pokuplować idzie piyknie By na Niebo stond zaziyrać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.10, 09:58 Co to jutro bydzie? Walynty zaś przidzie! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 14.02.10, 11:09 Powinszujcie karlusowi, powinszujcie freli Styknie kuknonć w link poniży - kejbyście zechcieli twojaruda.pl/Slaska-fraszka-na-Walentynki,8315 Pszonio nigdy dyć za wiela - na tym świat nasz stoji Szac ze lipstom chcom wesela - zły tref nich niy broji. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.11, 09:59 Walyntego Jutro momy Czy świyntego dobrze znomy? W tyn dziyń frelkom fest pszajymy? No a potym? - Co powiymy? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.11, 12:04 Sie z Walyntym Szpaska cieszy Koncept wziynty Rym niy grzeszy Z pszonio naszo tyż natura Pszajesz frelce - już żeś w chmurach. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.11, 13:47 Znoł Walynty ślonsko szpaska? slonskidom.com/blogs/entry/WALENTYNKOWO-SZPASKI Choć Łon świynty Z pszonio łaska Karlus frelce gyszynk dowo Frelka jymu - to tyż zdrowo! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.11, 19:41 Kery pszaje Tyn świyntuje rudaslaska.naszemiasto.pl/artykul/776200,walentynki-to-swieto-milosci-nie-tylko-zakochanych,id,t.html#b1561e7e53bd849f,1,3,5 To niy baje Sie raduje Pokupluje "walyntynka" Co freliczka mo łod synka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 13.02.11, 23:25 Rymowanek kajś szukocie? www.wiadomosci24.pl/artykul/kocham_ciebie_rybko_zlota_mam_na_twoim_punkcie_kota_126014.html Czy zachcianek wiela mocie? Ech, Walynty - skuli Ciebie Kto niy pszaje tyn w potrzebie. Odpowiedz Link