mg2005 18.09.09, 10:10 wiadomosci.onet.pl/2045291,69,item.html Kara chłosty za publiczną obrazę moralności do dobry pomysł. W ogóle kara chłosty jest lepsza od kary więzienia. Szkoda ,że ją zlikwidowano w imię "postępu"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Kara chłosty 18.09.09, 10:39 Nie dziwię się że sympatyzujesz z podobnymi sobie religianckimi totalniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 12:39 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie dziwię się że sympatyzujesz z podobnymi sobie religianckimi > totalniakami. Nie doczytałeś ? : "W Malezji prawo islamskie odnosi się tylko do muzułmanów" Jeśli uwazasz, że totalniactwem jest kara za uprawianie seksu w miejscu publicznym, to masz coś 'nie tak' z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kara chłosty 18.09.09, 12:58 mg2005 napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Nie doczytałeś ? : > "W Malezji prawo islamskie odnosi się tylko do muzułmanów" O cholera to tam są krok do przodu przed Polską, bo nie narzucają swoich religijnych zakazów ludziom którzy nie podzielają ich wymysłów. > Jeśli uwazasz, że totalniactwem jest kara za uprawianie seksu w > miejscu publicznym, to masz coś 'nie tak' z głową... Tak, uważam że karanie za to to totalniactwo, a jeśli ty uważasz inaczej to masz coś z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > > O cholera to tam są krok do przodu przed Polską, Mylisz się, ale to u Ciebie normalne... > Tak, uważam że karanie za to to totalniactwo, a jeśli ty uważasz > inaczej to masz coś z głową. Jedź do Szwecji, wyjmij ptaszka na środku ulicy, a wtedy przekonasz się jaki totalitarny reżim tam panuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kara chłosty 20.09.09, 10:09 Sam się mylisz ale to u ciebie normalne a poza tym udowodnij mi to z tym ptaszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Kara chłosty 18.09.09, 18:52 mg2005 napisał: > Jeśli uwazasz, że totalniactwem jest kara za uprawianie seksu w > miejscu publicznym, to masz coś 'nie tak' z głową... Jeżeli za petting w zaparkowanym samochodzie chcesz chłostać to strach pomyśleć jaka kara powinna Twoim zdaniem być za penetrację na ulicy... Za seks przedmałżeński też chciałbyś karać? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:38 black-emissary napisała: > Jeżeli za petting w zaparkowanym samochodzie chcesz chłostać to strach pomyśleć > jaka kara powinna Twoim zdaniem być za penetrację na ulicy... Konfiskata narzędzia przestępstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 19.09.09, 21:09 black-emissary napisała: > A za seks przedmałżeński? W miejscu publicznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Kara chłosty 19.09.09, 23:20 mg2005 napisał: >Konfiskata narzędzia przestępstwa :)< A co, nie masz własnego?? Już dawno podejrzewałam, a teraz się wydałeś :( Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Kara chłosty 18.09.09, 11:39 mg2005 napisał: > Szkoda ,że ją zlikwidowano w imię "postępu"... Jeszcze trochę wytrzymaj, wprowadzimy ją znowu, za publiczne rozpowszechnianie religijnych głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Kara chłosty 18.09.09, 14:43 no przecież funkcjonują kluby bdsm, także mg poszukaj a znajdziesz, mnie to osobiscie nie kręci ale rozumiem że ty masz inne potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kara chłosty 18.09.09, 14:54 gucio712 napisał: > no przecież funkcjonują kluby bdsm, także mg poszukaj a znajdziesz, > mnie to osobiscie nie kręci ale rozumiem że ty masz inne potrzeby Nareszcie masochiści przestaną się ukrywać i publicznie będą zażywali rozkoszy.Mocniej , mocniej ...mocniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Kara chłosty 18.09.09, 16:54 gucio712 napisał: > no przecież funkcjonują kluby bdsm, także mg poszukaj a znajdziesz, > mnie to osobiscie nie kręci ale rozumiem że ty masz inne potrzeby Ale 2005mg jest aseksualny, wiec lepiej dla niego byloby zostac huliganem stadionowym i bic bez takich niemoralnych podtekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:42 jeanie_mccake napisała: > Ale 2005mg jest aseksualny, Prawda jest taka, że przy Tobie każdy mężczyzna staje się aseksualny... :) wiec lepiej dla niego byloby zostac > huliganem Wystarczy, że Ty jesteś "huliganem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Kara chłosty 19.09.09, 19:08 mg2005 napisał: > Prawda jest taka, że przy Tobie każdy mężczyzna staje się > aseksualny... :) A co Ty wiesz o mezczyznach? > Wystarczy, że Ty jesteś "huliganem" :) A czy Twoim zdaniem takie bezsensowe obelgi sie nie licza jako niemoralnosc karalna chlosta? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 19.09.09, 21:04 jeanie_mccake napisała: > A co Ty wiesz o mezczyznach? A co Ty wiesz, skoro każdy omija Cię szerokim łukiem ? :) > > A czy Twoim zdaniem takie bezsensowe obelgi sie nie licza jako > niemoralnosc karalna chlosta? Nie wiedziałem, że "huligan" to obelga :), zwłaszcza, że twierdziłaś, że dobrze nim zostać :) Może Ty lubisz "huliganów" i chłostę pejczykiem ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Kara chłosty 20.09.09, 13:42 mg2005 napisał: > A co Ty wiesz, skoro każdy omija Cię szerokim łukiem ? :) Az tak wazne dla Ciebie obrazac ludzi, ze takie dziwne rzeczy wymyslasz? > Może Ty lubisz "huliganów" i chłostę pejczykiem ?... :) Dziwne masz fantazje, chlopie, mnie to nie kreci i dlatego nie zakladam watkow o takich rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:39 gucio712 napisał: > no przecież funkcjonują kluby bdsm, także mg poszukaj a znajdziesz, > mnie to osobiscie nie kręci ale rozumiem że ty masz inne potrzeby gucio-prawda znów coś napisał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Kara chłosty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 16:44 tobie to juz nic nie pomoze chopie ,nawet chlosta!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Kara chłosty 18.09.09, 16:49 A kto ma ustalic co jest moralne, a co nie? Rzad, czy jakis oblakany staruszek, co jeszcze wierzy w anioly? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:43 jeanie_mccake napisała: > A kto ma ustalic co jest moralne, a co nie? Spadłaś z Księżyca, że się głupio pytasz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:56 To jest bardzo dobre pytanie. Odpowiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kara chłosty 19.09.09, 21:07 black-emissary napisała: > To jest bardzo dobre pytanie. Następna spadła z Księzyca ? :) Biedactwo nie słyszało o 'moralności publicznej' ? Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Kara chłosty 19.09.09, 21:10 Coś mi się o uszy obiło, ale wolałabym, żeby Pan to dokładnie wyjaśnił, profesorze Miligramie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Kara chłosty 19.09.09, 19:11 mg2005 napisał: > jeanie_mccake napisała: > > > A kto ma ustalic co jest moralne, a co nie? > > Spadłaś z Księżyca, że się głupio pytasz ?... No troche glupio bylo zadac Tobie takie wyjatkowo trudne pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Kara chłosty 18.09.09, 18:46 Idź się wychłostać. Precz z powrotami do średniowiecza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Kara chłosty 18.09.09, 21:56 strikemaster napisał: > Idź się wychłostać. Precz z powrotami do średniowiecza!!! a gdzie radość z tego, że żyjesz w chrześcijańskim kraju? POdziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Kara chłosty 18.09.09, 22:41 1. Chreścijańskim czy katolickim? 2. Ja mam dziękować? Za co? Może raczej Kościół przeprosi za to, co wyrabiał w Bostonie, Irlandii (w Polsce pewnie też, może na mniejszą skalę, bo "komuna" trzymała za mordę). Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi hmmm... lubisz chłostać czy być chłostany? 18.09.09, 22:46 moim zdaniem taka fascynacja karami cielesnymi nie jest zdrowa! jakieś kompleksy? czy długie wieczory spędzone na fantazjach..? ];> Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: hmmm... lubisz chłostać czy być chłostany? 19.09.09, 22:17 truten.zenobi napisał: > czy długie wieczory spędzone na fantazjach..? O to, to, zdecydowanie to... Odpowiedz Link Zgłoś