twardycukierek 28.09.09, 12:55 jamnik stepowy ;D Za samego nicka bym zaprosiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 12:56 to otwórz szeroko swe podwoje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 12:59 Ty mi drugi dzień z rzędu brunerem lecisz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 12:59 hmmm, a jamnik polarny? ;D Albo: polarny pikuś? Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 13:17 jamnik nieuczesany? ;D albo potargany polarnik? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 13:18 Dobre! ;D Słodkie! jamnik dziki? stepowy polarnik? :D Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 13:26 :D ha! To może i nieoswojony jamnik tudzież wojowniczy jamnik albo polarny dzik-us :& Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 13:31 ;DD widzę tego wojowniczego pikusia! Z szabelką u boku, a co? ;DD Aaaale, powinno być: jam.nick nieoswojony! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 13:37 Aż się chce nowe gatunki zwierząt wymyślać :D Ropucha kanapowa Żółw podniebny Pyton pięciopalcy Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Żółw podniebny 28.09.09, 13:40 Wiedziałam, że Ty nie od tego ;D > Ropucha kanapowa > Żółw podniebny > Pyton pięciopalcy > I to jednym tchem!? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > Żółw podniebny 28.09.09, 13:47 Co jednym tchem? Czy ten żółw tcha (!) znaczy? :D Mujbosze, jak ja się kiedyś zastanawiałam, jaki jest rzeczownik od "dżdży". Dżdż, dżydż albo dżedż mi najczęściej wychodził :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: > Żółw podniebny 28.09.09, 13:51 Nie, Ty jednym tchem wymyśliłaś te zwierzaki ;D > Dżdż, dżydż albo dżedż mi najczęściej wychodził :D Rany, ja jem! ;& słonik szpilkowy jest już szeroko znany ;) jeż podpalany skowronek przyziemny lis telewizyjny Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > Żółw podniebny 28.09.09, 13:54 twardycukierek napisała: > jeż podpalany Taki jeż imprezowy? > skowronek przyziemny Idźmy dalej: skowronek górniczy > lis telewizyjny No taki zwierz to przeca jest!!! ;))) Flądra przykadłubowa Koń przeciągowy Słoń akwariowy Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Słoń akwariowy :D > skowronek górniczy 28.09.09, 14:00 > > jeż podpalany > > Taki jeż imprezowy? Dokładnie. Istnieje podgrupa: jeż pogo. > > lis telewizyjny > > No taki zwierz to przeca jest!!! ;))) > Ale nie usystematyzowany! Bo rozmnażanie jest niejasne, z kwiatka na kwiatek czy przez klonowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > Słoń akwariowy :D > skowronek górn 28.09.09, 14:05 twardycukierek napisała: > Dokładnie. Istnieje podgrupa: jeż pogo. Ależ to musi być pyszne :DDD > > > > lis telewizyjny > > > > No taki zwierz to przeca jest!!! ;))) > > > > Ale nie usystematyzowany! Bo rozmnażanie jest niejasne, z kwiatka na kwiatek cz > y przez klonowanie? Przez małżeństwo chyba ;) małpa gabinetowa > Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > małpa gabinetowa 28.09.09, 14:21 > > Dokładnie. Istnieje podgrupa: jeż pogo. > > Ależ to musi być pyszne :DDD Taaak, byle nie ćpany ;D > > Przez małżeństwo chyba ;) Małż-eństwo??? Pełzające? > > małpa gabinetowa znamy, znamy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > małpa gabinetowa 28.09.09, 14:24 twardycukierek napisała: > > > Dokładnie. Istnieje podgrupa: jeż pogo. > > > > Ależ to musi być pyszne :DDD > > Taaak, byle nie ćpany ;D > > > > > Przez małżeństwo chyba ;) > > Małż-eństwo??? Pełzające? > > > > > małpa gabinetowa > > znamy, znamy ;/ > > Zejdę zaraz ze śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: > małpa gabinetowa 28.09.09, 14:26 Ja też... no maskara się leje, kurde! Jeszcze chwila a i lakier popłynie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > małpa gabinetowa 28.09.09, 14:28 Będziemy zaro takie wyjce brudnorzęse :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > małpa gabinetowa 28.09.09, 14:30 Kierowniczek kochliwy Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Wyjec brudnorzęsy! :DDD by Fany 28.09.09, 14:32 ;DDDDDDDD dudek sromotnik Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wyjec brudnorzęsy! :DDD by Fany 28.09.09, 14:33 :DDDDD Poszłam ochłonąć na balkon, ale przybiegłam jak głupia z powrotem, bo... wróbel dalekomorski mnie napadł :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek wróbel dalekomorski :D 28.09.09, 14:35 Ale on lepszy w garści czy na dachu? ;P kukułka głośnodajka Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wróbel dalekomorski :D 28.09.09, 14:36 twardycukierek napisała: > Ale on lepszy w garści czy na dachu? ;P Chyba na latarni :D > > kukułka głośnodajka A to świnka :DDD Doooooooooość :DDD > Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Kukułka Głośnodajka ;P 28.09.09, 14:38 > > Ale on lepszy w garści czy na dachu? ;P > > Chyba na latarni :D A to ochlej, no ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek żuczek plujek 28.09.09, 14:51 Dooooooooooooooobre!!!! Lelek polelek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: żuczek plujek 28.09.09, 15:00 Tam jest pewien pomurnik, fascynująca postać. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: żuczek plujek 28.09.09, 14:57 Taaak, ale pomurnik to tez taki ptaszek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: żuczek plujek 28.09.09, 15:00 Wim, ale skojarzenie święta rzecz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: żuczek plujek 28.09.09, 15:02 Ale jakos Wiedzmin bardziej. I dobrze ze Pratchetta zaczalem potem. Po Pratchettcie sie juz pewnych ksiazek nie da czytac tak samo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: żuczek plujek 28.09.09, 15:08 Oj, Pratchetta późno zaczęłam. Skończyłam cykl o Rincewindzie i magach, musiałam zrobić przerwę, żeby się nie przejadł. I niedługo siadam do cyklu o wiedźmach :) A z kolei ten Twój dziewięćsił ośmiorniczek to mi się skojarzył z niejakim Pięcztertrzyna z tej książki: wyborcza.pl/1,75517,2711875.html Jak go pytano o wiek, to zawsze zaczynał od pięć..., czter..., trzynaście, łotrzyk :) Piękna książka, smutna i prawdziwa. Aż żałuję, że powstała, kiedy byłam już życiowo pozbierana, bo być może dzięki niej pozbierałabym się nieco szybciej. Dramatu nie było, ale jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: żuczek plujek 28.09.09, 15:29 Hhm:-) Ksiazki nie znam. Ostatnio zamierzalem czytac "Lod" Dukaj, ale dorwala sie Bufetowa. Jak ona da rade to i ja dam. Mowi ze fascynujace. Aha i jeszcze to podsune, zoologicznie: forum.gazeta.pl/forum/w,12233,41106605,,Watek_Kadlubkowy_II.html?v=2 Baza jest tu: univ.gda.pl/~literat/ateny/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: żuczek plujek 28.09.09, 14:55 genialne! :D I tu nie zrobiłam literówki! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 14:03 Kalmar szablozębny Tu popatrz, jakie ludzie zwierzęta tworzą wizualnie. Szósta edycja, cykl cieszy się niebywałym powodzeniem :D www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/animal-anomalies6.php Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 14:08 Chcialem kiedys studiowac teorie ladowego drobiu futerkowego. :-) A taki ptaszek: altannik smietnikowy? Karaluch rozanopalcy. Wyjec kresowy Nawiasem mowiac: "walkarz lipczyk" i "rozpucz lepieznikowiec" to autentyki. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Knopfler, rany ;DDD 28.09.09, 14:09 ;DDDDDDD Patrz mój post. > A taki ptaszek: altannik smietnikowy? > > Karaluch rozanopalcy. > Wyjec kresowy ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 14:11 szwagier_z_niemodlina napisał: > Chcialem kiedys studiowac teorie ladowego drobiu futerkowego. :-) > > A taki ptaszek: altannik smietnikowy? > > Karaluch rozanopalcy. > Wyjec kresowy > > Nawiasem mowiac: "walkarz lipczyk" i "rozpucz lepieznikowiec" to autentyki. :DDDDDDDDDD Się pytam, ile trzeba jarać zioła, żeby wymyślić słowo "rozpucz"? :DDD Królik pastewny Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:12 Jeeeeeżuuuu, znowu się zaczyna! Koty odwaliliśmy, teraz to. A z Tworek już dzwonili... ale nie odbieram ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:13 Nie odbieraj!!! Tam słyszałam stonka nierdzewka teraz panuje!!! :F Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:16 > Tam słyszałam stonka nierdzewka teraz panuje!!! I fachowczyk lewarnik. Larwy lewarnika zameiszkuja okolcie porzuconych warsztatow naprawczych. A wiecie ze jesz cos takieio jak "roslinnosc ruderalna"? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:23 Jakby:-) pl.wikipedia.org/wiki/Ro%C5%9Blina_ruderalna Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:25 Nazwy też ciekawe: ślaz zaniedbany :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:29 Fakt. Mnie sie zawsze dwurząd murowy tak ponuro kojarzyl. Zwany inaczej cytadelnikiem porannym. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > > Karaluch rozanopalcy. 28.09.09, 14:34 Faktycznie, nieciekawe skojarzenia przywołuje... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Wpadł mi w oko nick... 28.09.09, 14:14 > :DDDDDDDDDD > Się pytam, ile trzeba jarać zioła, żeby wymyślić słowo "rozpucz"? :DDD Ktorys z nich jest najwiekszym z ryjkowcowatych na Nizu, ale nie pamietam ktory :-) > > > Królik pastewny Burak dlugonogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Kalmar szablozębny 28.09.09, 14:08 Uwielbiam to! ;DDD dzięki! Zasluguje to na osobny wątek, rany... ;DD Szwagier nie znosi Photoszopa, nomen omen, możemy go podpuścić :D [img]https://i.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/02-29-08-animals/ixpfah.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > Kalmar szablozębny 28.09.09, 14:10 Dla takich celow fotoszop jest dobry, sluszny a w porywach zbawienny. Ratlerek blonoskrzydly. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Fotoszop pracz 28.09.09, 14:11 Fotoszop pracz (z wirówką)? ;P ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Fotoszop pracz 28.09.09, 14:13 :DD Wiewiórka niedowiarka Dżizas, jakie to głupie, bosko! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Kura podniebna ;P 28.09.09, 14:17 > Wiewiórka niedowiarka ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Maryjnik polarny 28.09.09, 14:22 Miś piekarnikowy Kuna przedniozadnia Komar rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Maryjnik polarny 28.09.09, 14:24 Osiecka zauwazyla hieny kanapowe. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Maryjnik polarny 28.09.09, 14:26 Bo ona bardzo spostrzegawcza była. Super zmysł obserwacyjny, umiejętność widzenia głębiej i więcej, wrażliwość, no i dar słowa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:23 Ahahahahaha :DDD W pracy ZNOWU się na mnie patrzą :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:25 Wiem jakie to uczucie ;DDDDDDDD przyznam się, że ten paw napawił mnie śmiechem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:27 Boszszsz, usłyszałam jak człapie w tym bagnie, zobaczyłam uszlajany ogon i w ryk :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:34 Tak! ;DDD rozwinięty ogon ociekający błotem... I cienka szyja.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:35 Zez i oklapnięty ten taki czubek czy co on ma na łbie. Czujki chyba :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:36 Cokolwiek, byle oklapnięte... Poddaję się, wykończycie mnie ;DDDDDDD A ślubnemu z kociego wątka cytowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:48 twardycukierek napisała: > Cokolwiek, byle oklapnięte... > > Poddaję się, wykończycie mnie ;DDDDDDD > > A ślubnemu z kociego wątka cytowałaś? No a jak! Rżał, jako i ja ponownie rżałam :D Kurde, nie trafiam w klawisze ze śmiechu i muszę poprawiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:58 Dokładnie tak jak ja! ;DDD to nowe, ehmm.. rżenie się zanosi ;D Kolejny raz tak samo mam, pieprzowe litrówki mi się mnożą ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 15:04 Chyba się wyprztykałam ze zwierzątek :) Może to i dobrze, bo normalnie z sił opadłam ze śmiechu, a do obiadu jeszcze trochę czasu. Oddycham :) Jeeeeny, dzięki, Sweet, za te wątki :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Pikuś Erectus 28.09.09, 15:14 Ale burza mózgowej kreatywności była odpałowa! Czuję, że teraz mogę się zabrać za pracę ;D bo to przy tym tu pikuś... ehmm, pikuś erectus ;DDD To ja dziękuję! :* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 29.09.09, 08:25 Wiesz, że mi wczoraj od tego przeszedł ból brzucha??? SERIO! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:37 A okres godowy ma w listopadzie. Samce buduja wtedy okazale kopce ze zmarznietego blota, ktore rysuja pazurami w charakterystyczne dla kazdego wzory, aby zaimponowac samicom. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:39 > A okres godowy ma w listopadzie. Samce buduja wtedy okazale kopce ze zmarznietego blota, ktore rysuja pazurami w charakterystyczne dla kazdego wzory, aby zaimponowac samicom. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Ty to masz dobrze, Knopfler, a nam się tu maskara po policzkach leje aż w trawie piszczy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Paw Bagienny... 28.09.09, 14:42 Ale nie musisz za to czytac tego co ja mam na biurku. Hipopotam skalny Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Hipopotam skalny 28.09.09, 14:45 Fakt... niestety będę musiała pościerać rozlaną maszkarę z biurka i 'walnąć w kreatywność' ¤.¤ boa żywiciel Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: > Hipopotam skalny 28.09.09, 14:48 żaba bronicielka (symbiont bydla rogatego) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziewięćsił ośmiorniczek 28.09.09, 14:55 Absurd do potęgi :D Płastuga parzystokopytna Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Płastuga parzystokopytna 28.09.09, 17:44 Dobijcie mnie... gazetą. Wyborczą... ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > Kalmar szablozębny 28.09.09, 14:20 To masz: www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/birds-human-hands.php www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/animal-anomalies-mutations.php www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/animal-anomalies-hybrids2.php Kocham fotoszop frajdeja :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Popruchło trzydniowe 28.09.09, 14:24 Jaguar metalik. To taki jaguar co słucha metalu :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Broda??? 28.09.09, 14:28 Brodacz olbrzym monachijski jest zupelnie oficjalna nazwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek > Brodacz skrzydłopłetwy 28.09.09, 15:04 ;DDD z najnowszej kampanii H&M???? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: > Brodacz skrzydłopłetwy 28.09.09, 15:09 Właśnie, kto to tam po Williamsonie teraz dla nich kolekcję robi? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: > Brodacz skrzydłopłetwy 28.09.09, 15:16 Buty Jimmy Choo... ;& Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: > Brodacz skrzydłopłetwy 28.09.09, 15:23 Dokładnie ;P Czekam na Laouboutin'a ale kicha, jakość niestety ma swoją cenę. A o tym trendzie brodatym pisałam tu niedawno ;&& Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond pisz_pan_na_berdyczow 28.09.09, 15:05 zupełnie zapomniana (przynajmniej przeze mnie) historia ale ciekawa pl.wikipedia.org/wiki/Berdycz%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: pisz_pan_na_berdyczow 28.09.09, 15:15 No właśnie Drzimi, dzięki za przypomnienie... a nazwa cudna. :) Się zamieniam w czytadło... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Pro Szpilo Bono podbijam ;) 03.11.09, 20:35 Świetny wątek :DDD Obśmiałem się jak norka :DD Norka ciasnawa oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pro Szpilo Bono podbijam ;) 03.11.09, 22:45 Wooooodo, a gdzie Twój zwierz, no? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Pro Szpilo Bono podbijam ;) 04.11.09, 13:46 twardycukierek napisała: > Wooooodo, a gdzie Twój zwierz, no? ;DDD Nie wiem czy jest zapotrzebowanie na kontynuację ... ;) Ale jeśli nalegasz, to sugeruję ... pijawkę murarską :D (jest też odmiana malarska i zapewne wiele innych) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Policja W Krainie Czarów 04.11.09, 15:32 Gdzieś na FK taki znalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Wpadł mi w oko nick... 05.11.09, 12:46 To nawet lepsze od norweskiej papugi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wpadł mi w oko nick... 05.11.09, 20:34 Od norweskiej błękitnej? Od tej? [img]https://www.toyvault.com/montypython/Mini%20Parrot%20-%20Large.jpg[/img] No nic od niej nie jest lepsze :D Chyba, że inne zabawki MP! Kupujcie dzieciom pod choinkę!!! www.toyvault.com/montypython/index.html Niech się uczą klasyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wpadł mi w oko nick... 05.11.09, 22:50 Oooo, to musimy rozpapugować!! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wpadł mi w oko nick... 05.11.09, 22:53 Ines mi kiedyś dała na to namiar i se czasem oglądam, jak wystawę sklepową :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: dziala_nawalony 06.11.09, 13:51 Booooskie :D Mamy dwa nicki filmowo-książkowe: Policja w krainie czarów i Działa nawalony Jedziemy z tym koksem? czarodziejska_rura wladca_pierscienic smierdzi_dziewczyna (o, to nawet na czasie, Romek) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: dziala_nawalony 06.11.09, 14:41 ;DDDDDD nowy wątek z tego, rany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: dziala_nawalony 06.11.09, 15:13 O, a ta pierwsza do nowych wątków :D zamazane_piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn armia_zwabienia 06.11.09, 14:04 :DDD czy takiej armii warto dać się pokonać albo poddać bez walki? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: armia_zwabienia 06.11.09, 14:42 > :DDD czy takiej armii warto dać się pokonać albo poddać bez > walki? :DDD Wyłącznie! ;))))))) cudne! Odpowiedz Link Zgłoś