twardycukierek 08.11.09, 00:08 Dobranoc! niebo całe się zamknęło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Kołysanka 08.11.09, 00:15 ..Kolysanka, kolysanka Cicha kolysanka Na bielutkich Przescieradlach W puchowych poslankach.. czesc.. spij twardo i slodko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kołysanka 08.11.09, 10:38 Mille... ;& bo miałam coś innego do zrobienia o tej porze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kołysanka 08.11.09, 14:11 Miodas, dzieki :) Kiedyś parę lat za mną łaziło zanim w końcu dopadłem na tubie. A wiecie, że to jest kawałek niejakiego Woźniaka Tadeusza ? Tylko, że jeśli juz ktoś kojarzy ten kawałek to w wykonaniu Krysi. Całkiem zacnym, zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Kołysanka 08.11.09, 14:14 wiecie, ale faktycznie li tylko z Krystyna kojarzycie. Kawalek zacyny, Krystyna rewelacyjna. Jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kołysanka 08.11.09, 14:21 No to może idąc za ciosem : www.youtube.com/watch?v=v3yKgJ02PB8 A na obrazku ok 1:00 - yummie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Kołysanka 08.11.09, 14:24 trafionym i zakochanym wiernie i bezapelacyjnie od lat :D hymn :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kołysanka 08.11.09, 14:51 Cudna piosenka... a co do yummie, zaraz zerknę ;D Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kołysanka 08.11.09, 15:10 Yhyyyyyyyyym ;) Chyba przeciągi w tym studiu były, bo trochę za ciepło ubrana, ale i tak widać że kawałek lasi Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kołysanka 08.11.09, 19:22 Generalnie nie warto mi ufać, ale w tej kwestii możesz śmiało postawić pieniążek. A może koledzy się wypowiedzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kołysanka 08.11.09, 21:45 Cuki, sondę ? Ehhh chłopaki redtubą wykarmieni chyba zabiliby mnie śmiechem. I tak bym im cenną minutę zmarnował zanim by przewinęli. A jeszcze kwestionariusz wypełniać ? A jak się który w NIPie pomyli, to kto za to beknie ? Więc sama rozumiesz ... No ale może trafi się jakiś oldskulowy koneser. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kołysanka 08.11.09, 22:27 Ale jesteś... ;// się przjmujesz uczuciami chłopaków tu, jakaś nowa świecka tradycja? ;P Może ;P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Kołysanka 09.11.09, 01:30 moja"kołysanka" https://www.youtube.com/watch?v=CCvdoNDc4Js Odpowiedz Link Zgłoś