vidmo76 27.11.09, 16:02 w utworze owym, nie mogę przestać słuchać go! :D nickczemnick.wrzuta.pl/audio/0EBtAOZE54E/guns_n_roses_-_madagascar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:22 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhuuuuuuuuuuuuuuhhhuuuuuuuuuuu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:23 Też uwielbiam Gunsów ;))) ale kiedyś lepsi byli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:26 twardycukierek napisała: > Też uwielbiam Gunsów ;))) ale kiedyś lepsi byli ;P Hhahahahaha,,,,oni nigdy niebyli lepsi,,,walili covery i zabijali nimi hity,pseudo heavy metalowcy,,,takie pawiany muzyczne,,,juz Bon Jovi są lepsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:32 flisy napisał: > Hhahahahaha,,,,oni nigdy niebyli lepsi,,,walili covery i zabijali nimi No to co, ważne że się ludziom podobało. Wszyscy coś na okrągło przerabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:36 vidmo76 napisał: > flisy napisał: > > > Hhahahahaha,,,,oni nigdy niebyli lepsi,,,walili covery i zabijali nimi > > No to co, ważne że się ludziom podobało. > Wszyscy coś na okrągło przerabiają. Właśnie,,,dlatego nie cierpię coverów,,,no może z nielicznym wyjatkami które można policzyć na jednej ręce,,,np. to,,,jest lepsze od pierwowzoru :) www.youtube.com/watch?v=8cJB2Z_aTEQ&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 17:21 Kurde, Flisy - bodaj pierwszy raz się z Tobą nie zgadzam w kwestii muzyki. Tu uznaję bezwzględnie wyższość ?Jacksona, choć jego fanem nigdy nie byłem i z punkiem było mi zdecydowanie bardziej po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 19:27 kocham ten utwór w wykonaniu Mansona :) po cichu tego nie można słuchać :P www.youtube.com/watch?v=KJeF_08ek88 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 19:39 Za Mansonem, to w ogóle nie przepadam, bo to tylko dziennikarz śledzący trendy, dający ludziom sensację i mierny raczej muzyk. Wolę oryginał :) A nawet Johnego Casha :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 19:49 Lubię go :) jego teledyski są ciekawe, w głosie ma to coś, ciekawa osobowość, niegrzeczny chłopiec :P :) Podobnie kocham się w utworze "Wicked Game" wykonanego przez Ville Valo :) www.youtube.com/watch?v=4WA2jBMk-Pk Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 19:56 I tu się z Tobą zgadzam. Takie nieprzyzwoite gry powinny być mroczne, mocne i wyraziste, a nie płaczliwe, jak u Chrisa Isaaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 20:04 nie muszą być koniecznie mroczne :D www.youtube.com/watch?v=BKj_tK36Gf0 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 17:18 Jesteś chyba trochę niesprawiedliwy, Flisy. "Appetite for destruction" cały czas jest na mojej prywatnej liście najlepszych płyt i jest dość wysoko. "Use Your illusion" też było niezłe - i był tam bodaj jeden tylko cover, ale za to jak zagrany (choć z drugiej strony rzecz biorąc - nie jest trudno wykonać utwór Dylana lepiej od Dylana, nie jest natomiast chyba możliwe cokolwiek lepiej coś skomponować) Dwie przytoczone wyżej płyty nie mogą jednak zmienić faktu, że "Chinese Demokracy" jest beznadziejnym gniotem. W tym miejscu pojawia się jednak pytanie, czy zespół bez: Izzy'ego Stradlina, Duffa "Rose" McKagena, Slasha i Stevena Adlera to jeszcze Guns'n'Roses, czy Axl Rose and the travelling accidental band? Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 16:29 Nie no twarda, kiedyś to wszystko było leprze! ;) Ale jak się nie ma, co sie lubi, to się lubi co się ma. Ale ten kawałek z ich już nowszego repertuaru, też mi się podoba. skrock13.wrzuta.pl/audio/9diNkMF5fc7/guns_n_roses_-_better Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 18:26 Vidmo, kiedyś taką fanką byłam, że mi tu szpili nie wbijesz ;)))) Uhmmm, ten dobry :))) > Nie no twarda, kiedyś to wszystko było leprze! ;) Nieprawda, my nie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Zakochałem się !! 27.11.09, 19:00 Fanem zagorzałym kapeli owej byłem, jestem i do końca dni mych marnych już pozostanę. A na koniec biegu życia mego, zażyczę sobie pochować mnie w dźwiękach tego cudeńka! :D artina.wrzuta.pl/audio/6ANHXnrutqO/guns_n_roses_-_civil_war Odpowiedz Link Zgłoś