flisy 11.01.10, 19:41 www.youtube.com/watch?v=ffRGAYF8FSw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Clannad 11.01.10, 20:18 Podoba mi sie twoj gust, chlopie, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Clannad 11.01.10, 20:28 A taki tam guscik,,,w dobrych muzycznie czasach się wychowałem,,,na radiu w którym ludzie znali się na muzyce,a kasa tak nie rządziła światem muzycznym,,,kiedys tak był.... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Clannad 11.01.10, 20:39 Fakt. "Wytfurni" wtedy nie bylo, na taka skale. Teraz sie muzyke sprzedaje jak tluste batony. Plebs lyknie kazde gowno, jezeli sie wlozy odpowiednia ilosc forsy w promocje. Ale co tam, "Lot" UFO juz nadawalem. Co powiesz o tym? www.youtube.com/watch?v=0x6chChxzV0 Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Clannad 11.01.10, 20:54 fajny stary kawałek,dobry jak kazdy z tamtych lat,,,zagrany i zaśpiewany,,,i to najważniejsze że i zagrany i zaśpiewany,,,dobre stare czas które juz nie wrócą,bo dobra muza umarła w latach 70's Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Clannad 11.01.10, 20:58 Nie do konca. Lata 80' to tez Dire Straits i Sting, a Nirvany tez moge sluchac. A poza tym to jest w nas, nie w muzyce. Wchodzi sie w okres kiedy zaczyna sie kupowac plyty typu "Greatest Hits". Ja poza tym powiem ci ze odkrylem fajna grupe niemiecka, rodzaj tutajszego "Raz, Dwa, Trzy". Jak nie wywolam paniki puszczaniem kawalkow po niemiecku to moge dac link. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Clannad 12.01.10, 08:37 Dokładnie Szwagroki,a i teraz zdarzają się dobre kapele,ale ja myślałem tak całościowo,,,mam w TVK dostęp do 5 stacji muzycznych i nie mam czego tam słuchać,każda piosenka tak sama,każdy clip podobny,,,byle dziunia wyjdzie dupą pokręci cycki wywali nogi rozłoży i już krzyk gwiazda,mega gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Clannad 12.01.10, 19:28 No ale to jest wynik globalnego zdziunienia. Przy tym poziomie elektroniki i fotoszopizmu mozna dowolna postac wykreaturowac na wokalistke/wokaliste. Czasy kiedy babeczka z linku ponizej leciala a capella do tlumu pod scena (nieodzielonego szeregiem ochroniarzy) - minely. Nawiasem mowiac, babki by dzis zadna wytwornia nie wypuscila plabybaczyc pod kamera bez operacji plastycznej (a moim zdaniem jest mniamusna). www.youtube.com/watch?v=HB1YX0kwrYk Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Material uzupelniajcy 12.01.10, 19:30 www.youtube.com/watch?v=jRNeJaeYcys&feature=fvsr Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Material uzupelniajcy 12.01.10, 19:52 Wrzucam moją ulubioną Janis :) www.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4 Jak dla mnie czad jakiego teraz próżno szukać :( Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Material uzupelniajcy 12.01.10, 19:55 Bardo slusznie wrzucasz, uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Material uzupelniajcy 13.01.10, 08:22 Odpał! :) Oh, Janis... 'oh lord, won't you buy me a Mercedes Benz' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Material uzupelniajcy 13.01.10, 11:16 Oj tam od razu Benc, a adidaski i bilet na metro nie wystarczą? ;DDDD ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Material uzupelniajcy 13.01.10, 11:20 Benc, łup, benc! Wbuź!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Clannad 12.01.10, 08:44 Piotruś! Kocham ich! :) niepowtarzalni :) mimo81.wrzuta.pl/audio/84R695gEo1v/clannad_-_i_will_find_you Odpowiedz Link Zgłoś