z_malej_litery 21.01.10, 00:36 - jak Wy wcześnie chadzacie spać.... bardzo, bardzo niepokojący objaw... Smutno mi, do nikogo nie można poł słowa powiedzieć, a mnie sen odszedł. czy ja jestem skazana już na zawsze na te małe, białe? ech :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 07:46 Literko, to że nas tu nie ma, nie znaczy, że śpimy ;))) ja o tej porze nie spałam. Faktycznie szkoda, ale w ostatnie dni mało tu nocno-markowania, jestem pewna że się to zmieni ;))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 07:56 Ten tydzień już mnie strasznie zmęczył i choć chodzę spać o 1 - 2 w nocy, to posiedzieć tutaj nie mam czasu. Ale nie marzę o niczym innym tylko o wyspaniu się i posiedzeniu sobie wczesną nocką tutaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 08:07 Scorro :) dzień dobry. Oby następny tydzień był mniej męczący... Wspieram Cię jako honorowego szpiloholika ;* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wiem to na pewno 21.01.10, 15:19 'Lepszy' miałeś napisać, kurna! ;& :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 09:35 Dzień dobry :)))) Cukiereczku, Scorrku, ja tylko tak pisałam... :) ale faktycznie, od prawie 4 lata chodzę spać w okolicach drugiej w nocy. wstaję koło siódmej. jestem totalnie niedospana, zmęczona, stara i zniszczona. a żeby zasnąć np. koło północy, to muszę brać tabletki. męczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 09:36 Wiem :**** Dzień dobry, tak fajnie, że częściej tu bywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 09:40 ja zawsze tęsknię :)))) .... tylko tak czasem ciężko się zebrać w sobie :) a i problemy dobijają. ale nie traćta Bartoszu nadziei!!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 12:29 Koniecznie musisz wziąć korki ze spania i drzemania u Millego. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 16:53 Ależ... przecież piszesz, jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Drodzy Państwo 21.01.10, 22:22 dziś chce mi się płakać, więc płaczliwie powiem: chciałabym by wróciła beztroska słów letnich.... - weselsza byłam, chociaż nie jest mi źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drodzy Państwo 22.01.10, 08:25 Lato... wróci :* Beztroska... czy na nią trzeba zapracować? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Tanie państwo 21.01.10, 22:06 Ma być. Przynajmniej na takie głosowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Tanie państwo 21.01.10, 22:27 ty mnie lepiej naucz, jak się zasypia bez tabletek! .... no, nie bądż żyła :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tanie państwo 21.01.10, 22:31 Normalnie się zasypia. Tylko późno. Ja akurat nie jestem ekspertem od wczesnego zasypiania. Raczej od marudzenia o niedospaniu - no to tak. :] Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Tanie państwo 21.01.10, 22:32 migasz się kolego! - nie chcesz wspomóc biednej duszyczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tanie państwo 21.01.10, 22:50 Nie migam. Ja najlepiej to umiem spać w dzień. :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Tanie państwo 21.01.10, 23:03 Milluś, w dzień to i ja potrafię......:( Odpowiedz Link Zgłoś