wuzet21 26.01.10, 18:17 Czy "oni" rozmnażają się w niekontrolowany sposób ? czy ktoś nad tym panuje ? czy grozi nam kolteryzacja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nehsa Re: Ilu jest tych kolterów ? 26.01.10, 22:20 To jedyny Okaz, ktory posiadł zdolność autoklonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 12:06 nehsa napisał: > To jedyny Okaz, ktory posiadł zdolność autoklonowania. Zgadza się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 12:06 wuzet21 napisał: > Czy "oni" rozmnażają się w niekontrolowany sposób ? czy ktoś nad tym > panuje ? czy grozi nam kolteryzacja ? Jest jeden ale mu na Religi bany stawiają to musi sobie tak radzić :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 12:14 Nick pod którym teraz pisze jest wam najbardziej znany ,więc śmiało możecie swoje portfele powierzyć tym których teraz wymienię :)) Kolter. Kolter_Hugh. Kolter_Hugh1. Kolter_One. Kolter-One. Kolter-f1. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 12:28 Uspokoiłeś mnie. Umawiałem się z Tobą na piwo, i gdybym musiał wszystkim kolterom stawiać - chyba bym poszedł z torbami... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 13:14 wuzet21 napisał: > Uspokoiłeś mnie. Umawiałem się z Tobą na piwo, i gdybym musiał > wszystkim kolterom stawiać - chyba bym poszedł z torbami... Piwa się napijemy ,ale jak już zaczynam je pić to 'krzynkę' na dwa nie wychodzę z zagrody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 13:31 A fankoltera to też ty? A w ogole to jest on - fan koltera, czy ona - fankoltera? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 18:27 angelfree napisała: > A fankoltera to też ty? > A w ogole to jest on - fan koltera, czy ona - fankoltera? > ; ) Nie ,to nie ja nawet nie wiem kto to :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Ilu jest tych kolterów ? 27.01.10, 18:28 anatemka napisała: > IP Ci zbanują ;) Zmienię operatora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Ilu jest tych kolterów ? 29.01.10, 08:23 anatemka napisała: > a ja ciagle w strachu ;) Nie dygaj nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś