twardycukierek 03.02.10, 17:12 Ma rację bytu tylko wtedy, gdy jest komiczny. We wszystkich innych przypadkach jest besser.zwiser :& PS. Jestem wdzięczna systemowi edukacyjnemu PRL za wbicie mi w głowę umiejętności liczenia do dziesięciu. Wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: Besserwisser 03.02.10, 17:24 :DDDD.... i tak trzymaj! ja też ostatnio nauczyłam się po prostu milczeć. o ile mniej kłótni jest od tej pory w moim życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Besserwisser 03.02.10, 17:28 ;)))) Milczę i liczę :D Bardzo rzadko czegoś nie znoszę, ale osoby zakochane we własnej nieomylności są na samym szczycie listy, zaraz po hippokrytach ;D Tak tak, to Szwagier wymyślił: hippokryta to galopujący hipokryta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Besserwisser 03.02.10, 17:52 z galopady to ja ostatnio podziwiam podniebny galop kaczek, które kłusem lecą w jakimś nieznanym mi kierunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Besserwisser 03.02.10, 18:04 No ale tak kompasowo to w którym kierunku? Do Szwecji, Niemiec, Białorusi czy do Pepików lecą??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Besserwisser 03.02.10, 18:15 :))))) .... chyba nie o tych kaczuchach myślimy :) mam wrażenie, że te galopujące zmierzają na jakieś pole kukurydzy. wiesz, szalona bieda nastała dla tego ptactwa, tak bardzo mi ich żal... mogłaby już ta zima śnieżna minąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Besserwisser 04.02.10, 08:02 Nie nie ;DDD Ja o tych ptakach pisałam, w końcu w jakimś określonym kierunku lecą, nie? Zima niszczy... pomagam jak mogę ptactwu na podwórku, głównie kosy i sikorki tu są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz O, to o mnie! 03.02.10, 18:40 Z tym, że potrafię liczyć do nieskończoności. Oczywiście. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, to o mnie! 03.02.10, 19:00 O, na siebie też ale wtedy do minus nieskończoności. :] Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: O, to o mnie! 04.02.10, 01:35 na siebie to jednak zawsze :) i czasem trafia się Ktoś, na kogo też można :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, to o mnie! 04.02.10, 08:01 milleniusz napisał: > Z tym, że potrafię liczyć do nieskończoności. Oczywiście. :D Wierz mi, do tego kac(pana) Ci daleeeeko! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: O, to o mnie! 04.02.10, 20:18 > Wierz mi, do tego kac(pana) Ci daleeeeko! ;D Ale ja jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa. Stale nad tym pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O, to o mnie! 05.02.10, 08:14 Jakoś nie widzę sutków ubocznych tej mozolnej pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Besserwisser 04.02.10, 10:12 Ojeny, to mi się kojarzy z moim starym snem, którego nigdy nie zapomnę :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Besserwisser 04.02.10, 17:31 Czyli o 'uczuciach'??? ;F Zzzzz... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś