m_kaska 02.03.10, 12:21 konczy mi sie umowa z telekomunikacja na internet. Prosze o rade z kim podpisac nastepna umowe.Dotychczas placilam ponad 80 zl miesiecznie. Sa jakies tansze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: internet 02.03.10, 12:25 Włączasz internet, wklepujesz w gugle "internet operatorzy", porównujesz oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: internet 02.03.10, 14:35 m_kaska napisała: > konczy mi sie umowa z telekomunikacja na internet. Prosze o rade z kim > podpisac nastepna umowe.Dotychczas placilam ponad 80 zl miesiecznie. > Sa jakies tansze? Najpierw sprawdź, spośród jakich możesz wybierać. Na przykład w Chochelku Małym możesz dużego wyboru nie mieć. Poza tym zwykle operatorzy oferują różne pakiety. Istotne jest, czy zamawiasz sam internet, czy także inne usługi. No i można mieć różnej prędkości internet z różnymi opcjami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m_kaska Re: internet 02.03.10, 15:49 dzieki,juz wiem jak sie do tego zabrac ( nie mialam pojecia)bardzo przydaly mi sie wszystkie podpowiedzi. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś