bubster 29.04.10, 10:11 ukradłam i puszczam dalej Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: ukradłam 29.04.10, 10:26 ;) Dobre. Na początku raziły mnie okropne błędy językowe, teraz je ignoruję. Bawi mnie to, że najpewniej ci, którzy mają ogromne problemy z polskim atakują innych za 'niegramatyczne pisanie'. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: ukradłam 29.04.10, 17:26 aaaa... to wyjasnia dlaczego musiano dodac 1 sekunde do licznika zegarow atomowych. skubani sie w zla strone obracaja, bo spowolnili matke planete o ta sekunde. Mysle ze kumulacja nauczycieli jezykow innych nacji ktorzy pewnie maja podobne problemy moze wywolac ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Niemożliwe 29.04.10, 21:31 Albowiem ci z antypodów niwelowali by momenty obrotowe tych stąd. No chyba, żeby się kręcili w drugą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Niemożliwe 30.04.10, 09:46 To ci z antypodów znają dobrze język polski? Odpowiedz Link Zgłoś