teletoobis 15.05.10, 06:20 Mnie sie wydaje, ze maja taki sam- nie dopuscic do rzadow przeciwnika. W tym przypadku, kierując sie dobrem wlasnym ide zaglosowac. Nie za. Ide zaglosowac przeciw. Swoim programem przekonal mnie Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:09 ja już przeprosiłem Grzesia Napieralskiego i też zagłosuję na Komoroskiego. Ta jednak nie bedą wybory, to bedzie plebiscyt. Jeżeli chodzi o Kaczyńskiego to ja nawet uwierzę że się zmienił i że to inny człowiek ale nigdy nie uwierzę że jego zaplecze się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:29 Guciu, chyba przy najblizszym zjezdzie Ordynackiej, wbrew konwenansom i przeciw kolegom opierdole Cimoszke. Bo to teraz tchozliwy ch.... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:36 teletoobis napisał: > Guciu, chyba przy najblizszym zjezdzie Ordynackiej, wbrew konwenansom i przeciw > kolegom opierdole Cimoszke. Bo to teraz tchozliwy ch.... "pozdrów" go też ode mnie tak "serdecznie" Głupek mógł wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:41 Zrobimy to wspolnie jak zechcesz.... Za pare dni Boze Cialo, a wiec tez Miedzynarodowy Splyw Kajakowy na Dunajcu... sztandarowe picie Ordynackiej... a co Ty na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:53 cholera, musiałbym się uczesać,ogolić, samochód posprzątać, buty wypastować to trudne dla mnie czynności ale pomyślę i wieczorem dam znać na meila Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 08:59 jak zrobisz to co myslisz, bedziesz odstawal od towarzystwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 09:09 teletoobis napisał: > jak zrobisz to co myslisz, bedziesz odstawal od towarzystwa :) to zmienia postać rzeczy, muszę tylko skonsultować to z moim słoneczkiem, bo ona jedyna ma władzę nade mną Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 12:10 Ja też będę głosować przeciw. Z każdymi kolejnymi wyborami z coraz większym trudem mi to przychodzi, ale tym razem z prawdziwą przyjemnością zagłosuję przeciwko kretynom, którzy z wydruku z Wiki zrobili aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 12:52 Teletoobis, Ty niepoprawny jesteś - znowu zjazd nad Dunajcem proponujesz ? może Jaworki ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 13:21 black-emissary napisała: > Ja też będę głosować przeciw. Z każdymi kolejnymi wyborami z coraz większym > trudem mi to przychodzi, ale tym razem z prawdziwą przyjemnością zagłosuję > przeciwko kretynom, którzy z wydruku z Wiki zrobili aferę. nie było właściwie afery z tego powodu. A powinna być. Afera to była z powodu pianina za plecami Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 13:50 a.giotto napisał: > nie było właściwie afery z tego powodu. A powinna być. Rozwiniesz tą głęboką myśl? :D Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Znaczy głosujac przeciwko jednym kretynom 16.05.10, 13:35 black-emissary napisała: > Ja też będę głosować przeciw. Z każdymi kolejnymi wyborami z coraz większym> trudem mi to przychodzi, ale tym razem z prawdziwą przyjemnością zagłosuję> przeciwko kretynom, którzy z wydruku z Wiki zrobili aferę poprzesz innych kretynów? Wiesz ja póki co nie mam takich dylematów, mam na kogo głosowac nie muszę wybierać miedzy nieobliczalnym Jarosławem a ograniczonym Bronkiem. W drugiej turze pewnie trzeba bedzie wybrać mniejsze zło ale póki co jest na kogo głosować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Znaczy głosujac przeciwko jednym kretynom 16.05.10, 20:22 qqazz napisał: > Wiesz ja póki co nie mam takich dylematów, mam na kogo głosowac nie muszę wybierać miedzy nieobliczalnym Jarosławem a ograniczonym Bronkiem. W drugiej turze pewnie trzeba bedzie wybrać mniejsze zło ale póki co jest na kogo głosować. To może Cię spotkać bardzo przykre rozczarowanie. Jestem przekonana, że zwolennicy PiSu zagłosują na swojego kandydata jednym głosem już w pierwszej turze. Jeśli przeciwnicy PiSu tak nie zrobią ze swoim/nieswoim kandydatem/antykandydatem Komorowskim, to może ani nie być drugiej tury, ani może nie być dobrze, obawiam się. To na Komorowskiego będzie dużo głosów jako na 'mniejsze zło' i dlatego dopiero w ostateczności (a taka już jest, nie że w drugiej turze będzie), Kaczyński raczej takich nie będzie mieć a pewne głosy stuprocentowego poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 14:17 A mnie nie przekonał, to popisiak. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 18:30 Szkoda, że Jan Pietrzak nie startuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow IP: 188.33.142.* 15.05.10, 18:45 wuzet21 napisał: > Szkoda, że Jan Pietrzak nie startuje... myślisz że byłoby weselej? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 15.05.10, 22:37 wuzet21 napisał: > Szkoda, że Jan Pietrzak nie startuje... O, albo Stan Tyminski. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 16.05.10, 11:51 Do Gucia - może nie było by znacznie lepiej, ale weselej na pewno...a wesoły obywatel lepiej pracuje (oczywiście, jak ma gdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Programy wyborcze glownych kandydatow 16.05.10, 12:03 ale widzisz co się dzieje, obecnie obywatel wesoły to obywatel zły, kurna może faktycznie czas zacząć się martwić o gospodarkę, bo jeżeli przyjąć twój punkt widzenia i fakt że cała Polska jest w żałobie to kryzys przed nami okrutny. Cholera trza zacząć ratować ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Przekonał cie do zagłosowania 16.05.10, 13:32 przeciwko niemu? Ma niewatpliwie do tego talent. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś