billy.the.kid 06.06.10, 18:28 na nikogo-nie mam czasu na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 06.06.10, 18:52 Twoja sprawa.Jeżeli nie jesteś przekonany do żadnego z kandydatów to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: decyzja emigranta IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.10, 13:23 Co chce dobrego dla Polski, ktora jest dla takiego egzotycznym tworem znanym z gazetek i sieci polski Jas emigrant. Ciekawe, co to za mieszacze, ktore po 20-30 latach oddaja glosy w ambasadach, majac dwa albo i trzy paszporty. Poczucie pseudo waznosci wyborczej? Polska powinna te chore ambicje pseudo-patriotyczne jakos uregulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: decyzja emigranta 07.06.10, 15:06 Glupis oldboju.. To w wiekszosci ludzie mlodzi, ktorzy maja jeden paszport w portfelu. Paszport RP. Chca duzo dobrego dla Polski. Nappatrzyli sie gdzie indziej i zamazyli, ze w Polce tez tak moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: decyzja emigranta IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.10, 18:37 oj cos ci "mlody" ten tlenek wegla mozg przyczadzil i nieprawde gadasz czyli bredzisz znaczy niezdrowo marzysz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.77 Re: nie głosuję.. 07.06.10, 13:54 chyba nie ma się czym chwalić, ze nie głosujesz i szkoda, że uważasz, że to głupota. skoro uważasz, że nie ma na kogo głosować, to czemu sam nie kandydujesz? nie rozumiem takiego podejścia, że nie ma na kogo. czy chcesz, czy nie ktoś z nich będzie prezydentem, a nie głosowaniem tylko zwiększasz szansę na to, że zostanie nim nie najlepszy tylko najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: nie głosuję.. IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 14:27 może inaczej niż ludkowie sobie tutaj sie podniecacie patrzę na te wygłupy. tak jakoś śmiesznie minęło 21 roczków tego nowego w najjaśniejszej rz-plitej wolskiej. nie mogę zauważyc poprawy mojej sytuacji materialnej/jestem emerytem-ociupinkę dorabiam/. i to bez wzgledu czy prezio był z lewej/kwchu/, z prawej/kaczorek/ czy też nieokreslony bolek czy jak on tam. od historii sa historycy, a wybrane władze /prez,parlament,rząd czy też władze l\okalne/ powoływane są po to coby spowodować "aby polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej"-śmieszne-nie??? w najjaśniejsej rz-pllitej wolskiej wszelkie wybory prowadzą do znaczącego poprawienia sytuacji krewnych i znajomych królika. i żadne wybory tego nie zmienią. tak se a propos. wyczytałem w jakiejś gazecinie-moze nawet w gw ze jakiś v-ce prez w-wy Z tytułu ZASIADANIA w radzie nadz. warszawskiego metra pobiera w czystej żywej gotówce 98 tys.pln. rocznie.miło tak se przytulić takie nadprogramowe pieniąchy. a takich pasażerów przy żłobku jest chyba jeszcze paru. każde miasto,mieścina i wiocha ma takich "fachowców od metra". kancelaria wybieranego obecnie prezydenta to kilkuset urzędników fachowców OD NICZEGO. śmieszne-przy pprezydencie mościckim pracowało 7/słownie siedmiu/ urzędników. nie piszę o OBIETNICACH PRZEDWYBORCZYCH-bo to już zupełnie inna para kaloszy. więc jeśli uważacie ze wybierania ma sens-to szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: nie głosuję.. 07.06.10, 14:50 > więc jeśli uważacie ze wybierania ma sens-to szerokiej drogi uważasz że sensowniej byłoby ich losować? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: widzę 10.07.10, 11:11 co za różnica czy wybierzesz wodę z lewej czy z prawej butelki, skoro niczym się nie różnią i obie podobnie zalatują? Zrozumcie w końcu, że nie każdy musi uważać, e wybór tego czy innego cokolwiek zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: nie głosuję.. 02.07.10, 14:47 Nowego to było może dwa-trzy lata, bo od lat dziewięćdziesiątych naród miauczy za powrotem tych komunistycznych dobrodziejstw, przywilejów socjalnych, wcześniejszych emerytur, czy się stoi czy się leży, wysokich zasiłków, becikowego; po to wybierano Kwaśniewskiego i Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 07.06.10, 18:46 no widzisz-właśnie ło to siem rozchodzi-czy chcę -czy nie. ktoś bedzie wybrany. a niegłosowaniem itd...bardzo mozliwe ze ten najlepszy wg ciebie dla mnie może być najgorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: nie głosuję.. 10.07.10, 11:08 andrzej.77 napisał: > chyba nie ma się czym chwalić, ze nie głosujesz i szkoda, że uważasz, że to > głupota. skoro uważasz, że nie ma na kogo głosować, to czemu sam nie > kandydujesz? nie rozumiem takiego podejścia, że nie ma na kogo. czy chcesz, czy > nie ktoś z nich będzie prezydentem, a nie głosowaniem tylko zwiększasz szansę n > a > to, że zostanie nim nie najlepszy tylko najgorszy. Andrzej, zlituj się, powtarzanie tekstów z podręczników i gazetek agitacyjnych tylko cię ośmiesza, a kawałek, żeby sam kandydował, to tylko głupek mógł napisać. Jeśli nie ma na kogo głosować, obaj kandydaci są tacy sami, to najrozsądniejszą rzeczą jest nie głosować. I niegłosowanie nic tu nie zmieni, skoro obaj są do dupy. Taki wybór, to zwykła logiczna konsekwencja myślenia, a nie powtarzanie zasłyszanych prawd objawionych Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: nie głosuję.. 07.06.10, 15:39 O.K. Jeśli nie Ty, to inni wybiorą. Tak czy owak, ktoś wybrany być musi. Choćby jednym głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 07.06.10, 16:11 chujarku -i tylko tyle twojego. tzw.elektorat dopieszczany jest, szanowany,mamiony obietnicami/przepiekne-3 mln.mieszkań/ tak gdzieś 2 m-ce przed"wyborami" jeszce jedno cudowne-rodacy wracajcie z londona-tu macie tylko jedno okienko itp. bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
broncco Re: nie głosuję.. 07.06.10, 16:13 ojejku jejku wstrząsające Bronek się zapłacze a przecież tak się poświęcił, zrezygnował z polowania! na jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 07.06.10, 16:58 bardziej zapłacze sie endrju a może łezke uroni NIEAGENT oleszkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: nie głosuję.. 07.06.10, 17:20 billy.the.kid napisał: > nie mam czasu Nie dlatego. Po prostu nie możesz, gdyż głosować mogą tylko dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
mieprze_pichnika Re: nie głosuję.. 10.07.10, 11:41 > Nie dlatego. > Po prostu nie możesz, gdyż głosować mogą tylko dorośli. Serio? Jak zatem wytlumacysz fakt, ze glosowalas? Za tatusia czy mamusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: nie głosuję.. IP: *.ztpnet.pl 07.06.10, 17:58 Daaa. Raz na kilka lat czujesz się szczęśliwy stawiając znaczek "X" obok ulubionej Partii lub wskazanego przez Partię człowieka. Kandydaci uśmiechają się jak im kazali twórcy tego schopu. I obiecują gruszki na wierzbie, jak przewiduje Konstytucja. Informuję, że z powodu powodzi, na wierzbie wyrosną jeno grzyby i do tego trujące. Nie bede głosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: nie głosuję.. IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 18:16 poza tym ze kandydaci nie maja nic do zaproponowania to wybory wygrywa i tak ten który najgłosniej,najbardziej populistycznie MORDĘ DRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny człowiek ja tam mam taką motywację Billy IP: *.chello.pl 07.06.10, 19:01 ponieważ tendencje w polityce mnie wku...ają (technokraci, biurokraci, pierdzący w stołki kolesie dzielący się władzą, kasą i mediami) i tej polskiej i światowej zazwyczaj idę zagłosować na kogoś alternatywnego. Andrew Lepper miał zawsze mój głos. nie mam jednak wielkich obiekcji żeby skreślić Ziętka, czy Korwina Mikke, pajaców którzy kreują politykę od 20 lat nie trawię. kiedyś to głosował na Samoobronę. śmiesznie było. tera to się zastanawiam jak to będzie, bo Andrzej zmiękł na stare lata. może będę głosował na "anonimowe listy". teoretycznie niby na jedno wychodzi, bo jak ktoś nie wchodzi do sejmu/sejmiku czy czego tam to niby głos jest jak by go nie było. ale zawsze widzą że idzie na kogoś innego a nie na nich. ludzie weźcie sobie zdjęcie Komorowskiego z roku 1993, no przecież jak on wyglądał. to się w głowie nie mieści. Jan Żaryn przy nim to jest playboy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaram Re: ja tam mam taką motywację Billy IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.10, 19:10 no to daj fotolink do tej uciechy z 1993 roku panskiego nie badz goly w slowie Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: nie głosuję.. 07.06.10, 19:31 billy.the.kid napisał: > na nikogo-nie mam czasu na głupoty. Respektuję Twój wybór, masz do niego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka_w_oku Re: respekt IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.10, 20:35 "respektuja" kciuk guru w gore z poziomu szefa, cyrk:) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 02.07.10, 14:43 jest to wybór między kiłą a syfilisem. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 09.07.10, 11:01 dla niektórych głupków co to bronić będą platfusów jak niepodległosci-dla przypomnienia. pan billy, ma w d..e wszystkich platfusów,pisiorków,komuchów i wszelka inną swołocz. a u platfusów-ten co ich deczko krytykuje-natychmias pisman. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: nie głosuję.. 09.07.10, 11:05 > pan billy, ma w d..e wszystkich i podbijasz wątek tylko po to by to oznajmić? Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek aha. 09.07.10, 14:04 nie myślałeś nad zmianą sygnaturki? nie musiałbyś co chwilę tego wątku z niebytu wyciągać Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: aha. 09.07.10, 14:38 . dowiedz sie od mamy z jakiego DZIEŁA cytatem jest ta sygnaturka. jak będziesz wiedział-mozemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek jeślli tak wielbisz ten cytat, 12.07.10, 09:33 zmień syganturkę na "rzecz się dzieje w POLSCE - czyli NIGDZIE, a ja mam wszystkich w d.pie" > DZIEŁA reakcja godna gabończyka przejętego słowami jarkacza Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jeślli tak wielbisz ten cytat, 12.07.10, 21:36 łokrutnie nieoczytane są te gamonie. coraz bardziej mam takich pasażerów za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek nie wielbią jarry'ego 12.07.10, 21:53 więc są nieoczytani nie myślą tak jak ty więc są idiotami słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie wielbią jarry'ego 12.07.10, 22:16 ludków nieczytających zawsze nazywam IDIOTAMI. stary-weź się za siebie,pani od polskiego zadała ci poporawkę. śmieszne że są to wielbiciele komórkowskiego czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie wielbią jarry'ego 12.07.10, 22:22 przepraszam zle nie zauważyłem ze po 4 dniach szukania- znalazłeś. chyba starszy brat ci podpowiedział. a tak poza nawiasikiem gówienko ci do mojej sygn., ksywki, i naturalnie mojego spojrzenia na rzeczywistość w najjasniejszej rz-plitej. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek jak już pisałem : słodkie! 13.07.10, 08:17 słodki z ciebie dziedziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: jak już pisałem : słodkie! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 08:54 cicho-wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 09.07.10, 17:44 bo nie masz wiedzy i tchórz jestes zrzucając odpowiedzialność na innych a na forum tylko puszczasz te swoje smutne baki i marudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 09.07.10, 17:49 zgniłym kalafiorem wisi mi twoja "odpowiedzialność-nieodpowiedzialność". baki mam smutne-takie mniej więcej jak elvis presley.musisz je lubić skoro aż o nich piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 10.07.10, 10:54 no i własnie puste paplanie , marudzenie jak to mi źle , ale żeby ruszyc tłustą dupe zagłosowac cos zmienic to nie pajac i głupek jesteś .Na kazdego narzekasz a sam nic nie zrobisz. Typowe dla polaczka , wyjedź na zachód to z takim podejsciem bys dostał kopa w dupsko Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 10.07.10, 19:55 lornetusiu-zagłosowałaś-I CO SIĘ ZMIENIŁO???/ pare razy byłem na zach. i na wsch. i nikt mnie w pupeńkę kopać nie chciał. widzieli chyba że też potrafię kopnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 10.07.10, 20:28 Tak zmieniło się , mimo że PO nie jest idealną opcją to 10000% lepszą niż mieszkanka Kaczki, Leppera i Giertycha a taka sytuacja była w Polsce miedzy innymi gdy kupa młodych takich jak ty położyła lachę na wybory !!!!!!!!!!!!! Najłatwiej jest powiedzieć: czy coś sie zmieniło ? Gdyby nie Wałęsa i wiele jemu podobnych nie siedział byś przy necie tylko pałą po dupie dostawał . To byli odważni ludzie mimo swoich zapewne ogromnych wad. Zrozum chłopie że trzeba ten syf zmieniać i wybierać mniejsze zło niż machnąć ręką . Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: nie głosuję.. 10.07.10, 20:32 Z tego co widzę, nie jesteś w stanie pojąć tego, że ktoś ma inne zdanie. Ale tak już jest, dla ciebie jest lepiej, dla innych jest gorzej, a dla jeszcze innych nie ma różnicy. To musi być bardzo trudne do ogarnięcia, albo tresura była bardzo skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 10.07.10, 20:38 To nie chodzi o tresurę , Ja też uważam że to jedna wielka banda - wiesz o czym mówie , Ale ty też zrozum że gdybysmy mieli wybrać kompletnie nieodpowiedniego człowieka na premiera czy prezydenta jak Lepper a kogo kolwiek innego , wykształconego , znającego języki itp tip to chyba lepiej oddac ten głos nie ! Logiczne podejscie swiadomego człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 10.07.10, 22:00 daj spokój-ty tak poważnie.?????????????? wszedzie na swiecie wyborów dokonuje się KIESzENIĄ. od 21 lat jakoś nie widzę poprawy w mojej kieszeni. rosnące w postępie geom.rozwarstwienie dochodów.rosnący aż nieprzyzwoicie majątek BOGATYCH z jednej strony-i w takimz postepie pauperyzacja przytłaczającej większosci społeczeństwa- w którym praktycznie tzw.klasa srednia NIE ISTNIEJE. no pewnie że to nie wybrańcy mają mi naładować do kieszeni, ale oni mają STWORZYĆ WARUNKI w których biedni mieliby szanse poprawy warunków bytowania. jakoś od czasu upadku mateńki komuny nie widzę NIKOGO kogo interesowałoby podjęcie takiej polityki społecznej. wykształconego? znającego języki?w wyobraź sobie ze uważany za znakomitego ostatni msz żwiazku radzieckiego-szewardnadze- znał tylko jeden jęz.obcy i - będziesz się smiała-był to jęz.rosyjski. a wykszt. i znajomość języków wybrańca ani mnie ziębi, ani grzeje. a wybieranie między większym i mniejszym bandytą wcale mnie nie interesuje.takoż wybieranie MNIEJSZEGO ZŁA. a propos-obaj ostatni wybrańcy-panowie obaj K. jakoś z językami chyba sobie nie radzą.mimo ze jeden dr.prawa, drugi mgr.hist. wobec tego nie bradzo widzę różnicę między komórkowski i np.lepperem. zresztą lepperowi od początku jego działalnosci szyją trzeiwczki chyba WSZYSTKIE PUBLIKATORY. tak jakos miło pisać że on CHAM a my takie wiecej KUNRTULARDNE. podciągnąłem ten ateczek do góry w momencie gdy jakieś głupole na tem forumie stwierdzili ze gdy nie głosuje na komorowskiego to na pewno jestem WIELBIIELEM kaczorka. tak to ci piekni, mądrzy i JENTELEGENTNI wyborcy widzą ten pioekny swiatek tylko w DWÓCH KOLORKACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: nie głosuję.. IP: *.chello.pl 11.07.10, 12:56 Wiesz co , tak czytam i chciałeś coś mądrego przekazac ale szczerze wyszedł Ci jakiś belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 11.07.10, 14:24 no pewnie-trza jeszcze umieć cztytać-zabrakło tego tym mundrym,oświeconym wybierającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka olej wszystko IP: *.chello.pl 11.07.10, 20:31 Wg ciebie , nie wg innych ... wiesz co olej prace, rodzine , głosowanie , życie publiczne i lepiej wyjedź na mazury tylko sie schowaj w krzakach żeby i im nie przynosić wstydu. Wykop ziemiankę i tam sobie siedź. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: olej wszystko 11.07.10, 20:55 Pójście na wybory jest dobrowolne, więc ich olanie nie może być powodem do wstydu. Jest to też sposób głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: nie głosuję.. 11.07.10, 20:52 Szczególnie, gdy wybieramy kogoś, kto gaz łupkowy zlokalizowany na głębokości 2 km chce wydobywać koparką zaraz po tym, jak Polska wystąpi z NATO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: nie głosuję.. 13.07.10, 08:49 Być może, ale Lepper akurat nie jest tu najlepszym przykładem, takiego prezydenta można się wstydzić, ale nie ma co bać. O wiele gorszym byłby jakiś ideowy zacietrzewieniec, jakiś Jurek, czy Korwin, albo Bubel , czy jakiś nawiedzony komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: nie głosuję.. 11.07.10, 20:51 Brednie. Dałeś się zwieść antykaczyńskiej propagandzie Tuska, podczas gdy tak na prawdę, po cichu PO też wprowadza w życie IVRP. Niedawno np. przegłosowali sobie, że tajne służby mogą zbierać dane prywatne o obywatelach. Nawet PIS nie odważył sie takiego zapisu wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: nie głosuję.. 11.07.10, 20:49 Chyba raczysz żartować. Poszedłem, zagłosowałem, a i tak wygrał POPIS. Nie wygłupiaj się ze zmianami. Jakie zmiany, gdy wszyscy politycy to kombinatorzy, którzy ideologię partyjną, czy to lewica, czy prawica mają ulokowaną głęboko w tylnej części ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nie głosuję.. 11.07.10, 21:14 no pewnie,lornetusiu a tak poza tym w domu wszyscy zdrowi??? swoje rady co mam robic możesz se wsadzić do rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka jaki wątek taki autor. IP: 62.22.15.* 12.07.10, 08:58 Strike gadasz sam ze sobą ? masz jakąś chorobę ? A co do ciebie billy twój wątek jest mega prymitywny tak samo jak ty . Do pola ! Spadaj do Angli na zmywak jak Ci sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jaki wątek taki autor. 12.07.10, 20:09 coś tam piardłeś po moim lisciku,więc zgodnie z zasadami grzeczności odpowiedziałem ci gdzie możesz se swoje rady wsadzić. tam gdzie inne mądrzuchy mogą mnie w dupę pocałowac. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: jaki wątek taki autor. 13.07.10, 08:21 billy.the.kid napisał: tam gdzie inne mądrzuchy mogą mnie w dupę pocałowac. Chciałbyś , brudnych , aspołecznych dupsk się za nic nie całuje. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: jaki wątek taki autor. 13.07.10, 09:31 Ewentualnie w 1 półdupek dla poklepania lepszego samopoczucia że sie jest aspołecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jaki wątek taki autor. 13.07.10, 10:26 no nie wiem czy ci takie podejście cos pomoRZe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: jaki wątek taki autor. IP: 62.22.15.* 13.07.10, 11:24 Znowu bredzisz. Idź się przespać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: jaki wątek taki autor. IP: *.chello.pl 13.07.10, 19:19 Zawsze będę tępic katoli i pisowców ! taka mma misje , dla zasranej zasady i niszczenia głupoty i ciemnoty ! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: jaki wątek taki autor. 13.07.10, 20:40 > Strike gadasz sam ze sobą ? masz jakąś chorobę ? NA szczęście nie jesteś częścią mojej osobowości, gdybyś był/a, mrokowania nie byłyby pomyślne. > Spadaj do Angli na zmywak jak Ci sie nie podoba. Niektórzy jeszcze nie zauważyli, że w kraju panuje wolność słowa, a za poglądy nie wywożą za granicę? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: jaki wątek taki autor. 13.07.10, 20:40 Rokowania oczywiście, ale w związku z Twoimi poglądami, mrokowania też nieźle pasują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: jaki wątek taki autor. IP: 62.22.15.* 14.07.10, 08:35 tiaaaaa nie ma to jak sobie pomroczkowac przed snem ... Za dużo M jak miłość chłopie ! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jaki wątek taki autor. 14.07.10, 08:58 to za co mnie tak przesladujesz,lornetusiu.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Re: jaki wątek taki autor. IP: 62.22.15.* 14.07.10, 10:24 Billy mam wrażenie że jesteś prawie fanatycznie zwolennikiem PISU , ksiondzów itp bla bla bla czytając pare postów ale może sie myle . Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jaki wątek taki autor. 14.07.10, 12:58 widzi mi sie że GDYBYM BYŁ ,JAKO PIERWSZY poleciałbym biegusiem swoim bezcennym głosem wesprzeć mojgo IDOLA. w twojej opinii widać typowe,dla wielbicieli tych dwóch gamoni,poodejście do innych zachowań. NIE GŁOSUJE- na pewno wielbiciel kaczora. takoż pisiaki- nie głosuje-wielbiciel komórkowskioego. niegłosowanie, widzisz jest wyborem może ociupinkę bardziej przemy- ślanym.paru moich znajomych w rozmowach dot wyboru kandydata stwierdzało- A BO GO NIE LUBIĘ. argument że prezio nie jest od LUBIENIA jakoś do nich nie przemawiało. a jakikolwiek wybór ,nawet z tej dzisiątki,byłby wyborem prowadzącym do zmaian czysto kosmetycznych.ostatnie wybory parlamentarne /i te poprzednie też/doprowadziły do wyboru P O P I S U. Różne r4ozgrywki między ugrupowaniami miały stworzyć pozór RÓŻNOŚCI.A prowadzona polityka społeczna,międxzynarodowa,gospodarcza jest, z drobnymi niuansami, taka sama. śmiesznym przykładem może być niejaki SIKOROWSKI,facio który na początku przemian, w wieku 26 lat,będąc człowiekiem ZNIKĄD, został v-ce m.o.n.taki to niby "bohater z afganistanu". teraz ,bez skrupułów,przesiada się z pis do po. i, co najśmieszniejsze-miał duże szanse zostać kandydatem na prez.najjaśniejszej rz-plitej. taki se NIKODEM DYZMA. tamten podpierł się OXFORDEM- ten również.no i jeszcze naturalnie tym bohaterskim afganistanem. jakoś tak śmiesznie-ten afg.i ten oxford jest niesprawdzalny. więc jak naskrobałem wcześniej- wybór między syfilsem a kiłą mnie nie interesuje. co do religianctwa-tu już całkiem nmnie rozśmieszyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jaki wątek taki autor. 17.07.10, 12:25 prześmieszne- wybór między człeniem który to i krzyż ,i pomnik bratu by postawił przed pałacem prez, a faciem który BOI SIE nawet puścic bąka w temacie krzyża przed pałacem.i tak se ogródkami ucieka od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś