Dodaj do ulubionych

Prosze sie nie martwic

05.07.10, 00:45
Adam Michnik o wyborach:

Cieszę się ze zwycięstwa Bronisława Komorowskiego, znam bowiem jego drogę polityczną od wielu lat i zawsze szanowałem jego wybory, choć często moje były odmienne. Jednak bardzo dobry wynik Jarosława Kaczyńskiego wskazuje, że wielka część Polaków nie czuje się w naszym państwie u siebie. Zadaniem nowego prezydenta i rządzącej koalicji jest uczynienie wszystkiego, by także wyborcy Jarosława Kaczyńskiego poczuli się u siebie w naszym państwie.

Nie martw sie, Adam. Ja tez zwatpilem w Kota.
Obserwuj wątek
    • rata.sofisticada Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 00:59
      Zaluje, ze dalem sie wypuscic i uwierzylem Waszym postom o wygranej Bronka. Mam nadzieje, ze Kot mi wybaczy chwile slabosci. Boze, jak ja pozniej Kotu spojrze w slipia?
      • matylda1001 Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 01:25
        Nie przejmuj sie, zawsze możesz spojrzeć mu pod ogon;)
        • rata.sofisticada Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 01:28
          Nie przejmuj sie, zawsze możesz spojrzeć mu pod ogon;)

O nie, drugi raz dzis nie zwatpie w Kota przed podaniem koncowego rezultatu.
      • rata.sofisticada Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 01:26
        Kocie, znow oslables? Przyspiesz, na litosc boska. Odrobisz straty, jeszcze 20 procent obwodow do zgarniecia.
        Kocie, przyspiesz na ostatiej prostej! Bronek juz goni z wywieszonym jezykiem.
        • kieprze_paczynskich Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 01:33
          Daj spokój, to tylko wybory.
          Nawet gdyby Kot wygrał( co wykluczam) to się go otoczy troskliwą opieką, by
          sobie krzywdy nie zrobił. Zresztą i tak się go otoczy.
          • rata.sofisticada Re: Prosze sie nie martwic 05.07.10, 01:41
            Gdyby nie to, ze chce widziec Kota w Palacu, to, gdybym sie mial kierowac dobrem politycznym Jarka, najlepszym rozwiazaniem dlan bylaby dzis mikroskopijna przegrana. A jednoczesnie uzyskanie poparcia polowy spoleczenstwa.
            • kieprze_paczynskich śpij spokojnie, już PO wszystkim 05.07.10, 01:59
              Jutro ci POdokuczam. Może już POd innym nickiem, bo kopanie leżącego to nie ja.
              Na dziś dobranoc.
              • rata.sofisticada Re: śpij spokojnie, już PO wszystkim 05.07.10, 02:27
                Jutro ci POdokuczam. Może już POd innym nickiem, bo kopanie leżącego to nie ja.
                Na dziś dobranoc.

Kopanie lezacego? No to mnie szczerze rozbawiles. Jarek wygral, i to bedzie widoczne z kazdym kolejnym miesiacem az do wyborow parlamentarnych. Ale przyznaje - ja przegralem, moja piekna wizja; oczywiscie gdyby okazalo sie, ze Kot nie przyspieszyl na ostatniej prostej i nie dobiegl do Palacu jako pierwszy. Bez Kota w Palacu polska polityka cholernie duzo straci na uroku.
                A Jarek? Hm... Owieczki maja teraz cale pastwisko do skubania. Watpie jednak, zeby Wilk dlugo odpoczywal w cieniu drzew pobliskiego lasu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka