Dodaj do ulubionych

Kto głosował wg wykształcenia na PIS :

05.07.10, 08:31
Wg wykształcenia podstawowego i zawodowego największe poparcie miał
Kaczyński , Komorowski zdecydowanie średnie i wyższe , wiec o czym
to świadczy ? o tym że wykształceni ludzie jak by nie było bardziej
świadomi i mądrzejsi wybrali lepiej. Podobnie z wiekiem ludzie
powyżej 45 roku czyli zaliczający się do "starej Polski"

sonda
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 08:34
      Nie przesadzaj z tym kryterium wieku po 45, co?
      Wsrod mojego grona znajomych nie bylo takiego, co by w ogole pomyslalo o oddaniu
      glosu za jarkaczem.
      W pierwszej turze glosowali na Grzesia, w drugiej przeciw Jarkaczowi. Dokladnie
      tak samo jak ja. Wiec Bronus powinien okazac troche pokory, ze nie wygral
      wlasnymi przymiotami, a tym, ze wiekszosc zaglosowala przeciwko Jarkaczowi
      • smutek20 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:03
        no to nie dziwne, ze wyborcy głosujący na Napieralskiego poparli Bronka
        he he he he

• teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:19
          Jako ludzie myslacy oddali glos na mniejsze zlo. he he he
        • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 14:11
          hehehe bo Hitlerka z kotem nie chcieli popierac
      • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 14:38
        Nie przesadzaj z tym kryterium wieku po 45, co?

Hahahaha-stary dziadek poczul sie dotkniety:)Tak teletoobis- w twoim wieku
        wiekszosc juz ma dobrze w glowie poukladane, a nie lata z lewackimi pomyslami
        jak naiwny 15-latek po swiecie.Ciebie niestety dojrzewanie i zmadrzenie ominelo
        i tkwisz wlasnie na poziomie 15-latka z ryjem Che na koszulce.
        • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 14:10
          Wole ryj Che od ryja Wielkiej Kremowki na koszulce. Ty za to jestes dojrzaly. Do
          uboju. Tak Magnusie. Czas, by frustraci z pomyslami na czarna rzeczywistosc w
          Polsce odeszli na stale w zapomnienie. Jestescie iskierka mogaca rozpalic w
          Polsce plomien faszyzmu, pod swiatlym przewodnictwem Wielkiego Mlaskajacego
          Jarkacza, z kapelanem Rydzykiem u boku i armia Kurskich, Maciarewiczow,
          Cymanskich oraz innego talatajstwa
          • mg2005 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 19:06
            teletoobis napisał:

> Wole ryj Che od ryja Wielkiej Kremowki na koszulce.

Skoro wolisz komunistycznego zbrodniarza - to dużo mowi o Tobie...

>Jestescie iskierka mogaca rozpalic w Polsce plomien faszyzmu
            >

Żyjesz w urojonym świecie swojej paranoi - współczuję Ci...
            • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 19:21
              wole komunistycznego zbrodniarza od zbrodni kosciola, ktory przeciez miloscia
              jest, nie?
              • magnusg Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 20:14
                oczywiscie, ze wolisz-rodzinne tradycje UB i SB zobowiazuja.A ze przy okazji
                chlejesz wodke jak Bolszewik to juz w ogole milosc do zbrodniarzy
                komunistycznych nieunikniona.
                • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 07.07.10, 01:07
                  magnusg napisał:

chlejesz wodke jak Bolszewik to juz w ogole milosc do zbrodniarzy
                  nieunikniona.

Sory, ale nie kocham JPII i jego poprzednikow. O wykonawcach woli Chrystusa nie
                  wspomne
    • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:11
      antyrybiarz napisał:

> wiec o czym to świadczy ? o tym że wykształceni ludzie jak by nie
      > było bardziej świadomi i mądrzejsi wybrali lepiej.

Wiadomo już kto wygrał i kto przegrał i nie ma teraz potrzeby
      pastwić się jeszcze nad pokonanymi. Jeżeli juz doszło do tego, że
      społeczeństwo zostało podzielone, to niech znakiem firmowym tych co
      wygrali będzie rezygnacja z zemsty.
      • antyrybiarz Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:24
        piwi77 ale my się tylko z tego cieszymy , to ze strony
        pisuarowców nadal są i będą ataki , tak samo jak ciemnogród
        pokazywał agresje na wiecach tak samo będzie robił to dalej tym
        bardziej że jak " chłopu zabierzesz łopatę do kopania buraków w
        ogródku będzie zły " :D
    • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 09:15
      A ty jakie masz wyksztalcenie?Skonczona politologia,socjologia czy inny rownie
      "ambitny" kierunek?
      • antyrybiarz Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:22
        Mam wykształcenie wyższe jak wiele innych osób głosuj. na PO i
        Komara, jestem bardziej obyty i świadomy siebie i swoich wyborów w
        przeciwieństwie do człowieka z wykształceniem podstawowym .

• Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 09:28
          Ale jakie wyzsze?Jaki kierunek skonczyles?
          • antyrybiarz Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:36
            A to coś zmieni :) ? powiedzmy, że w obszarach prawa
            administracjnego a nie wychowania fizycznego choć Ci mają świetna
            kondycję :)
            • smutek20 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:57
              ja mam wykształcenie wyższe , mieszkam w Wawie i głosowałam na PIS
              i znam wiele osób , którzy maja wyzsze wykształcenie i mieszkają w Wawie i
              głosowali na PIS.
              Chcesz mi wmówic , jeden z drugim , ze jestem ze wsi, po podstawówce?
              '
              Czas pokaze jakiego wybraliście prezydenta, co przyniosą rządy monopolu
              a tak na prawdę to z czego Wy się tak cieszycie? Jesteście w szeregach PO?
              Dostaniecie ciepłe posadki, podwyzsza Wam pensje, czy moze zaczniecie zarabiac
              miliony ? he he he
              ja rozumiem ze całe otoczenie PO moze sie cieszyc z wygranej bo to przełozy im
              sie realnie na kieszen ale z czego cieszy sie taki zwyczajny zjadacz kaszany
              jakim Wy jestescie?
              Czy nie dotarło do Was, że jak człowiek sam nie zadba o własną pomyslność ,
              własny dobrobyt to zaden polityk Wam nie pomoze a zwlaszcza polityk z PO.

• Gość: kieprze_paczynskic Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 10:11
                > ja mam wykształcenie wyższe

:))))))))))))))))))))))))))))))))))
                nie rozśmieszaj mnie, dziecino
                • smutek20 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:15
                  Gość portalu: kieprze_paczynskic napisał(a):

> > ja mam wykształcenie wyższe
                  >
                  > :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  > nie rozśmieszaj mnie, dziecino

z Tobą nie chce mi sie dyskutowac, bo jak czytam Twoje wypowiedzi to widac ze
                  jestes zwykłym chamem
                  • Gość: kieprze_paczynskic Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 10:33
                    Ty nie dyskutujesz, tylko agitujesz, i to na bardzo niskim poziomie, lub
                    wrzucasz coś takiego:

pisze do niej personalnie- do tej mendy co siedzi za monitorem po drugiej
                    stronie i w tym przypadku krytykuje ją za osobowosc za charakter, za
                    szujostwo,za chamstwo , za kołtunstwo
                    i to na serio nie wiele ma wspolnego z pogladami politycznymi
                    ale przy okazji jej postów widac - to pusty , mało inteligentny człowieczyna bo
                    ja jej nawet człowiekiem nie moge nazwac a zwierzat nie chce obrazac i zapewniac
                    Cie ze ta szuja doskonale wie dlaczego tak pisze bo szuja przekroczyła wszystkie
                    granice przyzwoitosci

znajdź sobie gdzieś na polu wielki kamień i schowaj się pod niego z nadzieją, że
                    nikt cię nie znajdzie. Takie wystąpienia jak twoje są istotną przyczyną porażki
                    wodza w tych i poprzednich wyborach i będą w każdych następnych.
                • black-emissary Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 13:23
                  > nie rozśmieszaj mnie, dziecino

Dziś to żadna sztuka zdobyć "wyższe wykształcenie" w jakiejś podrzędnej szkółce.
              • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:18
                smutek20 napisała:

> Jesteście w szeregach PO? Dostaniecie ciepłe posadki, podwyzsza
                > Wam pensje, czy moze zaczniecie zarabiac miliony ?

Może tu właśnie przebiega podział pomiędzy obiema grupami wyborców.
                Głosujacy na Komorowskiego wcale nie liczą, że ich głos zamieni się
                w wyższe dotacje dla nich od państwa, ale liczą jedynie na spokój i
                przewidywalność biegu państwowych spraw.
              • antyrybiarz SMUTEK20 05.07.10, 11:01
                MOZE MILIONÓW NIE BEDZIE ALE NIE BĘDZIE MLASKANIA I WYSMIEWANIA SIE
                Z NAS , NIE BEDZIE AGRESYWNEJ POLITYKI KACZYNSKIEGO , NIE BEDZIE
                WSTYDU , EUROPA NIE BEDZIE SIE Z NAS SMIAŁA NA KAZDYM KROKU

LASKA ZROZUM TO I CAŁA RESZTA ZE TEN KOLEŚ WRAZ Z JEGO BRATEM
                OSMIESZALI NAS PRZED WSZYSTKIMI !!!!!!!!!!

TU CHODZI O REPREZENTANTA POLSKI PREZYDENTA KTORY POTRAFI SIE
                WYSLOWIĆ, WYGLĄDAĆ , PODEJMOWAĆ SŁUSZNE DECYZJE A NIE BOROKA 1,40 CM
                KTORY WSZYSTKO BY ROZDAŁ .
                • gp2300 Re: SMUTEK20 05.07.10, 11:12
                  antyrybiarz napisał:

> LASKA ZROZUM TO I CAŁA RESZTA ZE TEN KOLEŚ WRAZ Z JEGO BRATEM
                  > OSMIESZALI NAS PRZED WSZYSTKIMI !!!!!!!!!!

Chodzi o to, że NIGDY NIKT POWAŻNY (oprócz niszowych pisemek,
                  odpowiedników urbanowego NIE) nie wyśmiewał się z naszego Prezydenta
                  lub Premiera Kaczyńskiego, a wy daliście sobie wmowić, że jest
                  inaczej. Jesteście najbardziej zakompleksionym narodem na świecie i
                  wystarczy wam powiedzieć, że "ktoś się z was śmieje na zachodzie",
                  żeby was ogłupić.
                  • Gość: turysta gp2300 napisał: IP: 62.22.15.* 05.07.10, 11:39
                    wystarczy wam powiedzieć, że "ktoś się z was śmieje na zachodzie",
                    > żeby was ogłupić.

Co ty gadasz? przez ostatnich 5 moich wyjazdów w europie i dalej jak
                    padało jego nazwisko padał i śmiech ... PSIAKI uważaja tak jak Ty bo
                    mało kto z nich obcuje z innymi krajami , najlepiej własnie zamknąc
                    Polske jak chciał Kaczor i wszystkim pokazać dupe !
                    • gp2300 Re: gp2300 napisał: 05.07.10, 11:51
                      Gość portalu: turysta napisał(a):

> wystarczy wam powiedzieć, że "ktoś się z was śmieje na zachodzie",
                      > > żeby was ogłupić.
                      >
                      >
                      > Co ty gadasz? przez ostatnich 5 moich wyjazdów w europie i dalej
                      jak
                      > padało jego nazwisko padał i śmiech

Jakoś nie zauważyłem tego podczas moich wyjazdów, jeśli już się ktoś
                      z niego śmiał to byli to mieszkańcy greenspointu ze stertą
                      urbanowego NIe pod pryczą, albo ogłupione bydło z Polski
                      zapierd*lające z mopem po irlandzkich pubach, które najpierw dało
                      się nabrać unioentuzjastom na: "głosujcie na UE bo dzięki temu
                      młodzi ludzie będą mieli pracę na zachodzie" a jak się okazało, że
                      dla większości na tym zachodzie czeka głównie mop, to się okazało,
                      że Kaczyńscy winni wszystkiemu.
                      Polska to po prostu naród niedokończony.
                  • Gość: kieprze_paczynskic nikt poważny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 11:51
                    Człowieku, nie rób obciachu. Kto uważał, że nazwanie braci Kaczyńskich braćmi
                    Kaczyńskimi jest obrazą braci Kaczyńskich, kto skierował do prokuratury
                    doniesienie o przestępstwie na zachodnie trzeciorzędne pisemko za nazwanie
                    kartofli kartoflami? Kto ścigał, wykorzystując aparat państwa, menela z dworca?
                    to jest właśnie kompleks niższości. nikt poważny tak nie robi.
                    PS też uważasz, że trzeba "przejąć śledztwo smoleńskie"?
                    • gp2300 Re: nikt poważny 05.07.10, 12:09

> Człowieku, nie rób obciachu. Kto uważał, że nazwanie braci
                      Kaczyńskich braćmi
                      > Kaczyńskimi jest obrazą braci Kaczyńskich, kto skierował do
                      prokuratury
                      > doniesienie o przestępstwie na zachodnie trzeciorzędne pisemko za
                      nazwanie
                      > kartofli kartoflami? Kto ścigał, wykorzystując aparat państwa,
                      menela z dworca?
                      > to jest właśnie kompleks niższości. nikt poważny tak nie robi.

Własnie na tym polega indolencja intelektualna wyborców PO, totalna
                      nieznajomość prawa, fobie, kompleksy, podatność na socjotechnikę i
                      psychomanipulację.
                      Informuję cię, że przestepstwo znieważenia Prezydenta
                      Rzeczypospolitej Polskiej, opisane w art. 135$2 kodeksu karnego, to
                      przestępstwo ścigane z urzędu. Rozumiesz takie pojęcie jak
                      przestępstwo publicznoskargowe?
                      Polega to na tym, że jeśli
                      prokurator poweźmie jakąkolwiek informację, czy to z mediów, czy od
                      osoby prywatnej, czy od anonimowego człowieka ma obowiązek
                      wzcząć przeciwko niemu postępowanie karne. Czaisz to? Zapewniam cię,
                      że Lech Kaczyński nie składał aktu oskarżenia prywatnoskargowego ani
                      przeciwko Hubertowi H., ani przeciwko niemieckiej gadzinówce, zrobil
                      to prokurator bo taki miał obowiązek , tak samo jak będzie
                      miał obowiązek powziąć działania, jeśli dowie się, że ktoś znieważył
                      Prezydenta Bronisława Komorowskiego.

> PS też uważasz, że trzeba "przejąć śledztwo smoleńskie"?

Nie, nie uważam tak, od tamtej tragedii minęło już byt wiele czasu i
                      dzisiaj przejęcie tego śledztwa nic nie pomoże w wyjaśnieniu tego.
                      Przejęcie tego śledztwa i umiędzynarodowienie go mogłobyć możliwe
                      zaraz po tym zdarzeniu, nie wiem, może i naraziłoby to na szwank i
                      tak złe relacje polsko - rosyjskie, ale przynajmniej
                      dowiedzielibyśmy się prawdy, nie byłoby insynuacji i teorii
                      spiskowych. Tusk pokazał wtedy jaką zamierza prowadzić politykę
                      wobec silniejszych, takim samym prezydentem będzie ta jego
                      przystawka, którą wczoraj namaściliście pod żyrandol.
                      • Gość: ludek GP2300 zrozum że przegrałeś :D:D:D:D IP: 62.22.15.* 05.07.10, 13:10
                        i nic tego nie zmieni, twoje pieniactwo jest takie samo jak u tych
                        wieśniaków cięzko pracujących i otumanionych PISem .

Idz na piwo i przełknij porażkę
                        • Gość: gp2300 Re: GP2300 zrozum że przegrałeś :D:D:D:D IP: *.chello.pl 05.07.10, 13:49
                          Nie ja przegrałem, tylko wy wszyscy otumanieni kłamstawami i
                          propagandą członkowie niedokończonego narodu. Historia może i jest
                          nauczycielką życia, ale nie tutaj, tutaj w kółko to samo, chciałem
                          napisać, że od 21 lat fortuna okrągłym stołem się toczy, ale to
                          przecież nie od 21 lat, tylko od 200 lat tak tu jest. Wszak to nie
                          Ruscy, Niemcy i Austriacy doprowadzili do Targowicy, Targowicę
                          utworzyli sami Polacy. Dzisiaj też podeptalibyście Rejtana, gdyby
                          żył dzisiaj, zrobilibyście z niego "mohera" albo "oszołoma".
                          Ja najchętniej wyjadę stąd, nie chcę mieć z wami nic wspólnego,
                          brzydzę się wami, otumanieńcy. Zyczę wam przez następne
                          dziesięciolecia takiego prezydenta jakiego wczoraj sobie
                          wybraliście, bo na lepszego po prostu nie zasłużyliście i nigdy nie
                          będziecie go mieć.
                          A że "zgoda buduje" już wczoraj pokazał Niesiołowski w TVN24
                          podczas "rozmowy" z Jakubiak i Paligłup, którego nawet nie chce mi
                          się cytować. Chcieliście, to macie, jaki naród taki prezydent
                          i "pokaż mi przyjaciół swoich, a ja ci powiem kim jesteś".
                          • antyrybiarz gp2300 zaraz puścisz kupiszcza 05.07.10, 14:45
                            jedź w cholere i nie wracaj tylko spróbuj głosować zza granicy :)
                            • Gość: gp2300 będę wam tu robil na złość IP: *.chello.pl 05.07.10, 14:52
                              Będę wam tu robił na złość i na zmianę będę głosował raz na PO, a
                              potem na SLD, potem znowu na PO, a potem na SLD i tak do końca
                              życia :) Ja się będę wygrzewał w słońcu Kaliforni, a wy czekając na
                              cuda i drugą Irlandię zachwycajcie się happeningami Palikota i
                              erystyką Niesiołowskiego.
                      • Gość: kieprze_paczynskic Re: nikt poważny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 13:48
                        Młody, prawicowo-konserwatywny manipulancie, przypominam:
                        Sprawę rozpoczął artykuł w niemieckim "Die Tageszeitung" pt. "Młody polski kartofel. Dranie, które chcą rządzić światem". Tekst ukazał się na tydzień przed spotkaniem prezydenta Kaczyńskiego z kanclerz Niemiec Angelą Merkel i prezydentem Francji Jacques’em Chirakiem w Weimarze. Według mediów to właśnie z powodu tego artykułu polski prezydent odwołał udział w spotkaniu, zasłaniając się oficjalnie problemami zdrowotnymi.
                        minister spraw zagranicznych Anna Fotyga zażądała od władz Niemiec, aby potępiły publikację lewicowego dziennika, a Klub Parlamentarny PiS złożył doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa, a warszawska prokuratura natychmiast wszczęła śledztwo w sprawie znieważenia prezydenta RP przez gazetę. Prokuratura za rządów PiS robiła, co mogła, ale postawienie niemieckiego dziennikarza przed polskim sądem okazało się mało realne. Prawnicy wymyślili więc przekazanie śledztwa do Niemiec, ośmieszając się do reszty. Śledztwo trwało półtora roku - od lipca 2006 do grudnia 2007 r. a już po wyborach przegranych przez PiS prokurator, wreszcie mógł umorzyć je "z braku cech przestępstwa". Co było dalej? Otóż to samo pisemko napisało, że "Polska zgodzi się na unijny traktat konstytucyjny, jeśli polscy złodzieje samochodów zostaną zaopatrzeni w kluczyki do niemieckich samochodów, a Unia Europejska na swój koszt sklonuje jeszcze jednego Kaczyńskiego" Taki był poziom tej prezydentury, tego rządu i tej formacji- wdawanie się w pyskówki z brukowcem. Obciach, wstyd, żenada, wywoływanie konfliktów dyplomatycznych z powodu mściwej prywaty. Kolejny krok to ogłszenie fatwy i wyroku śmierci na autora dowcipu.

> Przejęcie tego śledztwa i umiędzynarodowienie go mogłobyć możliwe
                        > zaraz po tym zdarzeniu,
                        Obudź się już po wyborach, nie musisz się ośmieszać, a ciemny lud nic już nie kupuje. Jak chcesz "umiędzynarodawiać" takie śledztwa? Jak wyobrażasz sobie prowadzenie śledztwa na terytorium obcego, nie specjalnie skłonnego do współpracy państwa? Wyobraź sobie, że jesteś młodym, czujnym prokuratorem prowadzącym śledztwo na terenie sojuza, a ja jestem kontrolerem lotów ze Smoleńska i chcesz mnie przesłuchać. Na samo wezwanie usłyszał byś tą samą odpowiedź, co i na każde inne pytanie- pie...się polaczku, co ty tu możesz.
                        • Gość: Magnus Re: nikt poważny IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 14:50
                          A to, ze Schröder scigal gazete, bo napisali, ze farbuje wlosy, to pewnie cie
                          juz nie smieszy i to oczywiscie Niecow nie kompromituje?To napewno nie byl
                          obciach i wstyd?A to ze Niemcy od 5 lat pokazuja przy kazdej okazji okladke
                          WPROST ze Steinbach, to juz napewno tez jest normalne?A to, ze niemiecka
                          ambasada interweniowala kiedys w Londynie, bo w The Sun ukazal sie obrazliwy
                          fotomontaz Merkel to pewnie przeoczyles?
                          • Gość: jacek nikt poważny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 07:28
                            > A to, ze Schröder scigal gazete, bo napisali, ze farbuje wlosy, to
                            pewnie cie
                            > juz nie smieszy i to oczywiscie Niecow nie kompromituje?

a znasz inny przypadek gdy Schroder kogos scigal ??? jego karykatury
                            ukazywaly sie przynajmniej co dziennie w jakies gazecie/programie
                            satyrycznym, tu akurat gazeta napisala cos co nie bylo prawdziwe i
                            mialo szerszy kontekst

> To napewno nie byl
                            > obciach i wstyd?A to ze Niemcy od 5 lat pokazuja przy kazdej
                            okazji okladke
                            > WPROST ze Steinbach, to juz napewno tez jest normalne?

przy kazdej ??? w Niemczech wychodzi mnostwo gazet i magazynow,
                            zawsze jakas cos pokaze - i nic z tego nie wynika

> A to, ze niemiecka
                            > ambasada interweniowala kiedys w Londynie, bo w The Sun ukazal sie
                            obrazliwy
                            > fotomontaz Merkel to pewnie przeoczyles?

ostatnia interwencja polskiej ambasady dotyczyla programu
                            satyrycznego o tytule wskazujacym na zaklad psychiatryczny

i chodzilo o zdanie o tym, ze Kaczynski kazal ladowac we mgle -
                            poprzednie zdanie skeczu dotyczyly Angeli i zdarzen w Afganistanie -
                            zginelo wtedy dwoch zolnierzy niemieckich

tam sie po prostu smieli ze wszystkiego - jak w wariatkowie
                • Gość: Magnus Re: SMUTEK20 IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 14:44
                  Ojej-to jest wlasnie durna polityka milosnikow PO.Najwazniejsze co o nas w
                  Spieglu i Le Mondzie napisza.Podlizywac sie na maxa,ustepowac gdzie sie tylko
                  da, bo jesli nie to nas nie polubia.Typowa polityka Tuska i PO-na kolanach przed
                  Berlinem,Paryzem i Moskwa.Tyle, ze tam lizusow na zewnatrz chwala, a w
                  rzeczywistosci nimi gardza.
                  A wstydu to dopiero ten malo rozgarniety chlopek z wasem narobi.Juz zrobil pokaz
                  swoich intelektualnych mozliwosci zaliczajac Norwegie do UE,wypisujac Polske z
                  NATO, obrazajac Dunki czy(moj absolutny hit i dowod na to, ze Komorowski jest
                  poprostu glupi) chcac odkrywkowo gaz wydobywac:))
                • mg2005 Re: SMUTEK20 06.07.10, 19:13
                  > TU CHODZI O REPREZENTANTA POLSKI PREZYDENTA KTORY POTRAFI SIE
                  > WYSLOWIĆ,

Bronek Gafa pokazał, że potrafi :)

> BOROKA 1,40 CM

Przeszkadzał Ci kurdupel Kwasniewski ? :)

> KTORY WSZYSTKO BY ROZDAŁ

To raczej PO...
              • black-emissary Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 13:30
                smutek20 napisała:
                > ja mam wykształcenie wyższe , mieszkam w Wawie i głosowałam na PIS
                > i znam wiele osób , którzy maja wyzsze wykształcenie i mieszkają w Wawie i
                > głosowali na PIS.
                > Chcesz mi wmówic , jeden z drugim , ze jestem ze wsi, po podstawówce?

Gdyby to Twoje wyższe wykształcenie posiadało jakąkolwiek wartość to pisałabyś
                takich głupot.
            • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 14:35
              W obszarach prawa admistracyjnego?????To ty nawet nie potrafisz sie przyznac co
              skonczyles,a klasyfikujesz tutaj ludzi wedlug wyksztalcenia i jak dumny paw
              obwieszczasz, ze ty masz wyzsze wyksztalcenie:))
              Jakis marne studyjka na prywatnej uczelni pewnie skonczyles, gdzie kazdy debil
              dostaje dyplom, bo za nie go placi.
              Ja mam wyzsze prawnicze z magisterium na UAM-ie w Poznaniu i Staatsexamen w
              Niemczech,a nie z jakis okolic prawa admistracyjnego.I nie mam w sobie 10% tej
              arogancji, ktora ty reprezentujesz,a ludzi kwalifikuje nie wedlug
              dyplomikow,tylko wedlug tego co potrafia.Dobry mechanik samochodowy czy swietny
              stolarz jest wedlug mnie duzo wiecej warty niz takie magisterki jak ty z nic nie
              wartymi dyplomikami.A ze duzo warty nie jestes, to widac po poziomie twoich wypocin.
              • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 14:48
                Gość portalu: Magnus napisał(a):

> Ja mam wyzsze prawnicze z magisterium na UAM-ie w Poznaniu i
                > Staatsexamen w Niemczech,

Nic tylko zasiąść przed lustrem i całymi dniami w nie spoglądać. Z
                zasłużoną dumą.
                • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 14:55
                  Juz napisalem jak kwalifikuje ludzi-nie wedlug wyksztalcenia.Ale powod do wstydu
                  to tez raczej nie jest.Tyle tylko, ze daleko mi do kolesia,ktory nawet nie
                  potrafi napisac co studiowal, a chce innych deklasowac, bo on ma wyzsze
                  wyksztalcenie:))Prawda jest taka, ze polowa kierunkow na uczelniach wyzszych nie
                  kwalifikuje sie do tego, zeby po ich skonczeniu dostawac tytul magistra i wyzsze
                  wyksztalcenie.Teraz mamy na czele panstwa dwoch "Histerykow"-tez niezbyt ambitny
                  kierunek i raczej tacy ludzie w gospodarce karier nie robia.
              • Gość: kieprze_paczynskic Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 14:58
                > Ja mam wyzsze prawnicze z magisterium na UAM-ie w Poznaniu i >Staatsexamen w
                Niemczech

Kup sobie książkę 150 technik samogwałtu i kochaj się, kochaj.
                • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 15:04
                  Moze tobie to pomaga.To by tlumaczylo twoje zaburzenia:)
      • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:46

> A ty jakie masz wyksztalcenie?Skonczona politologia,socjologia czy
        > inny rownie "ambitny" kierunek?

Nie rozumiem cudzysłowia, politologia, czy socjologia to nie tylko
        trudne, ale też jak najbardziej sensowne kierunki, po których o
        pracę, wbrew powszechnemu poglądowi, wcale nie jest tak trudno. Nie
        uważam, jakoby magistrowie od śrubek mieliby być mądrzejsi.
        • Gość: gp2300 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.chello.pl 05.07.10, 09:54
          Ile razy dyskutowałem z nienawistnikami Kaczyńskiego i padał z mojej
          strony argument, że śp. Lech Kaczyński był prof.ndzw.dr hab. nauk
          prawnych, a jego brat Jarosław dr prawa, to słyszałem w odpowiedzi
          że: "wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją".

No to teraz ja odpowiem tym samym: Wykształcenie nie idzie w parze z
          inteligencją.
          • teletoobis Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:22
            Tyle ze te tytuly chocby z raci panujacego prawa im sie nie naleza. Nie
            spelniaja bowiem jednego z podstawowych warunkow- znajomosci jezyka obcego
            • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:33
              teletoobis napisał:

> Tyle ze te tytuly chocby z raci panujacego prawa im sie nie
              > naleza. Nie spelniaja bowiem jednego z podstawowych warunkow-
              > znajomosci jezyka obcego

Jeden obcy język chyba znają, bo mówią jakoś tak dziwnie.
              1. Na przemówienie mówią homilia
              2. Na wożenie obrazu mówią peregrynacja
              3. Na autorytarne rządzenie mówią posługa
              4. Na wycieczkę mówią pielgrzymka
              5. Na wybory mówią konklawe
              6. Gdy odwiedzają mówią, że nawiedzają (ten odwiedzony jest pewnie
              potem nawiedzony)
              itd. itd.

• 33qq Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 09:58
          Nie, no są i inne "kierunki" , na przykład teologia . To jest dopiero "NAUKA" ;)
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:24
            Terlikowski np. to teolog, nie lubi gejów, więc jest idolem tego
            Niemca, magnusa.
            • magnusg Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 20:18
              Ale ty masz kompleksy wobec ludzi, ktorzy przebywali troche w swiecie.Nic jednak
              dziwnego jak sie cale zycie na garnuszku mamusi na jednym blokowisku spedzilo.To
              tlumaczy twoja frustracje.
      • wilma.flintstone Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:21

> A ty jakie masz wyksztalcenie?Skonczona politologia,socjologia czy
        >inny rownie "ambitny" kierunek?

Twoje prostactwo jest tu nie mniejsze nie w ponizszym komentarzu,
        PiSowcu z krwi i kosci:

forum.gazeta.pl/forum/w,29,113768270,113773263,First_Big_Lady_czy_kancelaria_bedzie_musiala.html
        • smutek20 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:35
          no cóż Komorowska nie jest super laską,
          ale mogłaby się odchudzic, ma kasę , ma czas, moze miec prywatnego instruktora
          od cwiczen,od diety, itd wiec to nie bedzie problem zrzucic kilogramy o ile
          będzie jej sie chciało
          • piwi77 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:42
            Małżonka prezydenta nie musi być laską, Maria Kaczyńska też nie
            była, a ludzie wszystkich opcji dość szybko ją polubili.
            • lepian4 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 13:01
              Ja Kaczynska nawet pokochalem, gdy przed wyborami meza ratowala nielegalnych
              uchodzcow z Czceczenii.
          • wilma.flintstone Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 11:44
            smutek20 napisała:

> no cóż Komorowska nie jest super laską

Nikt nie twierdzi, ze jest, ale czy to usprawiedliwia taki komentarz
            od kogos, kto innym wytyka chamstwo, prostactwo i zbyt "malo
            ambitne" wyksztalcenie? A Komorowska jest po piecdziesiatce i piatce
            dzieci, trudno zeby byla laska. Ale tez i nie to jest obowiazkiem
            zony prezydenta, zona prezydenta powinna byc zadbana, w sensie:
            elegancka i schludna. I to kryterium nowa prezydentowa spelnia.

> ale mogłaby się odchudzic, ma kasę , ma czas, moze miec prywatnego
            >instruktora od cwiczen,od diety,

Moglaby, ale musu nie ma. Zreszta gdyby to zrobila, to i tak co
            niektorzy znalezliby powod do chamskich uwag, a to ze w siebie
            inwestuje, bo maz nagle taki bogaty jako prezydent, a moze jeszcze
            jakies przekrety robi, ze ma tyle forsy? Zreszta nawet gdyby
            Komorowski ozeniony byl z nieziemska laska, to tez by gadali ze taka
            i owaka, na kariere i stanowiska poleciala.
          • laura_4 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 12:11
            smutek20 napisała:

> no cóż Komorowska nie jest super laską,
            > ale mogłaby się odchudzic, ma kasę , ma czas, moze miec prywatnego
            instruktora
            > od cwiczen,od diety, itd wiec to nie bedzie problem zrzucic
            kilogramy o ile
            > będzie jej sie chciało

Kolejny głupi argument bez sensu , bele by popluc jadem !
          • black-emissary Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 13:32
            smutek20 napisała:
            > no cóż Komorowska nie jest super laską,
            > ale mogłaby się odchudzic, ma kasę , ma czas, moze miec prywatnego instruktora
            > od cwiczen,od diety, itd wiec to nie bedzie problem zrzucic kilogramy o ile
            > będzie jej sie chciało

Smutek, Super Lasko, najpierw urodź i wychowaj piątkę dzieci, a dopiero później wypowiadaj się w temacie tego co Komorowska by mogła.
          • antyrybiarz Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 07.07.10, 15:06
            www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY&feature=related

www.youtube.com/watch?v=S5hV8LQ4cSo
      • lepian4 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 10:37
        Ten kulawy szyk, ronie kiepska skaldnia, nielogiczne tezy i nieracjonalne
        wnioski sklaniaja mnie do stwierdzenia, ze napisal to przedstawiciel "starej
        Polski", ktory z trudem ukonczyl kilka klas szkoly podstawowej.
        Lepszy wybor? Na czym ta "lepszosc" ma polegac?
        • laura_4 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 11:45
          Pamiętajcie że przede wszystkim Komorowski reprezentuje nasz kraj a
          nie jest członkiem rządu PO , fakt połączony z PO .
          Wygląda, mówi jak człowiek wykształcony , ma poparcie w Europie,
          jest otwarty na inne kraje . Tak ma wyglądać prezydent i z 2
          kandydatów on jest lepszy pod tym względem
    • iwona.ana1 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 11:47
      antyrybiarz napisał:

> Wg wykształcenia podstawowego i zawodowego największe poparcie miał
      > Kaczyński , Komorowski zdecydowanie średnie i wyższe , wiec o czym
      > to świadczy ? o tym że wykształceni ludzie jak by nie było bardziej
      > świadomi i mądrzejsi wybrali lepiej.

świadomość i mądrość nie zawsze idzie w parze z wykształceniem :)
      czy lepiej? to się okaże...
      teraz władzę w rękach ma jedna partia
      nie wiem czy to takie dobre
      z drugiej strony Jarosław mógłby rozpętać piekło...

też jestem zdania, że można było wybierać między lepszym a gorszym "złem"
      • laura_4 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 11:59
        Masz racje to bylo napewno mniejsze zło ale PISowcy świadomie
        wybierali zło , Mieli juz swój czas kłótni i wojen teraz niech się
        zamkną na ten czas i dadzą spokojnie popracować..

Ale nie oni dalej pluja jadem i przeszkadzają
      • misiu-1 Kto głosował wg szacunku do prawa 07.07.10, 11:27
        Ponad 90% kryminalistów głosowało na Komoruskiego. O czym to świadczy?
    • 0ffka Znaczy się pół Polski to inteligencja 0.o 05.07.10, 14:40
      Nie tak dawno prasa podawała, że jesteśmy za Afrykanami pod względem wykształcenia.
      Dobrze wiedzieć, że więźniowie tak dobrze są wyedukowani w PL :)
    • rata.sofisticada Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 05.07.10, 15:16
      Wiedzialem, ze tak bedzie. Przed wyborami nie przykladaliscie wiekszej wagi do wyksztalcienia. Ze magister Bronek kiepsko sie prezentuje przy doktorze. Ale teraz znow kochacie wyksztalcenie. Typowo magisterskiego podejscie do sprawy.
    • agt_bond Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 14:00
      powtarzam się, bo już w wielu wątkach o tym pisałam, ale dla mnie sprawa jest
      prosta: z definicji partie populistyczne "mają wzięcie" wśród słabiej
      wykształconych, biedniejszych, mniej świadomych społecznie, tych którym ogólnie
      żyje się gorzej etc. - Prawda stara jak świat, opisana w wielu książkach, a
      chwyty stosowane od starożytności (chleba i igrzysk - to jest w większości
      elektorat Kaczyńskiego).
      • billy.the.kid Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 15:34
        no pewnie -bo te więcej wykształcone bardzo, ale to bardzo nie lubią pieniąchów.
        A sporo tych mgr.żyje na koszt tych biedniaków.
      • Gość: Magnus Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.10, 19:43
        trudno o wiekszy populizm niz w PO(druga Irlandia,szuflady pelne
        ustaw,natychmiastowe wycofanie wojsk z Afganistanu itd)
        • Gość: jacek obietnice BK - 33 mld, obietnice JK - 59 mld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 07:30
          to gdzie jest wiekszy populizm ?

poza tym - kto mowil ze rzad sobienie radzi z powodzia a my mielismy
          swietne plany ?

kto mowi o meczenskiej smierci pod Smolenskiem ?
    • mg2005 Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 06.07.10, 18:59
      antyrybiarz napisał:

> wykształceni ludzie jak by nie było bardziej
      > świadomi i mądrzejsi

Jakby nie było ? :) Jesteś dobrym przykładem, że wykształcenie i
      mądrość często nie idą w parze...

• antyrybiarz Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 07.07.10, 08:43
        Ty za to jestes ynteligencja Kaczyńska wraz z Lepperem i Giertychem
        na czele , fan PISuaru

buahahahaha
        • billy.the.kid Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : 07.07.10, 18:51
          pisuaru przez RZ czy przez samo Ż???
          • Gość: adrian Re: Kto głosował wg wykształcenia na PIS : IP: *.chello.pl 07.07.10, 19:53
            Przez Ż, RZ, H czy CH jeden H***
            fakt jest taki że koniec pośmiewiska !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka