gyubal_wahazar 16.08.10, 15:45 Właśnie przypadkowo napatoczyłem się na zdjęcie z podstawówki (poźny Gierek) i po chwili gdzieś zza winkla lewej półkulki wychynęła muka i parolek. Pamiętacie ? :) Jak nie, to zreferuję. A co 'chodziło' u Wasz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 17:26 Zreferuj mnie, bo nic mi nie świta na ten podrzucony temat ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 18:18 Czasy git-ludzi, czyli kult gwałtu i przemocy. Postrach 3-ciej be leniwie zbliża się do szczawia z 2-giej a. Staje przed nim w odległości pół metra max i symulując tzw (w języku prostego ludu) strzał z byka, dmucha adwersarzowi w oczy, wymawiając sakramentalne 'mu- kaaa' przy czym 1-sza sylaba nie ma prawa brzmieć dłużej niż 0.01 sekundy Ofiara odruchowo mruga, co agresor kwituje zwycięskim : - Byłaaaaaaaaa :))) To była wersja soft. W wersji hard, występowała symulacja prawego prostego w klejnoty i na odruchowy odruch obronny bidusia ta sama warstwa tekstowa. W niektórych guberniach popularność zdobyła wersja eklektyczna godząca miłośników każdego z wymienionych wariantów. Parolek - to ujmujące swą szczerą prostotą pacnięcie delikwenta podbiciem dłoni (Woda, jest coś takiego, czy sugerujesz zmianę dostawcy ?) w czoło i ku uciesze autora skwitowanie zaskoczenia ofiary wesołą nowiną : - Parolek ! :))) Czy Koleżanki-Kobietki kultywowały jakąś podobnie malowniczą świecką obrzędowość ? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 08:09 Aaaaaa, tak, teraz misie coś przypomina w tempie jednostajnie opóźnionym ;)))) Tak, było coś... zrób mi MUKA, to se przypomnę, co :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 21:59 No to robię (w wersji soft, oczywiście) : dmuch w oczęta i - Mu-kaaaaaaa ! PS Była ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Obrzędowość klas I-IV 18.08.10, 07:42 I have seen the MUKA-light! :DDDD Dzięki :* Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 17:58 Raczej muka i karczyszko. Jak się w kuku grało :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 18:49 Jak w kuku to przegrywający obrywał zrolowanymi karciętami oprawcy w kostki, złączone czubki palców albo ... hmmm coś tam jeszcze. A u Ciebie jeszcze w karczyszko ? A muka w czem się wyrażała ? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 19:00 hit w czółko dolną częścią nadgarstka z odległości palców. Znaczy przykładało się delikwentowi czubki palców do czoła i energicznym ruchem dłoni olśniewało się nieszczęśnika strzałem w wewnętrznej części dłoni w sam środek kaczana. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 19:06 Lupus :) Przy 1-szej okazji koniecznie musimy rozrucić parę partyjek ! Są jeszcze 2-3 wolne miejscówki. Anybody (pierwszeństwo dla Dam ;) ? Żadna ? :( Dobra, jako bonus potem parę rundek Strip Pokera .... Zaraz, zaraz, stawać gęsiego w kolejce ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 19:16 Hmmmmm. A może rozbierany bridge? Ciekawsze - bo strip byłby synchroniczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 20:45 Ja moge popatrzec bo w mostka nie gram,za to moge tez do tego robic dobry nastroj spiewaniem ludowych piesni nieprzyzwoitych. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 23:28 Leziox, jako 1-man-band jesteś niezbędny na każdej imprezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 00:07 jak najpierw przećwiczymy teksty, to mogę śpiewać w duecie z Tobą te nieprzyzwoite pieśni ludowe bo jeśli chodzi o karcięta, to ja nawet z 4 asami w tzw. przyjaciela przegrywam :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 01:02 Potwierdzam. W przyjaciela Tygi jest klasą sama dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 16.08.10, 23:26 Przekonałeś mnie. Jak Panie będą już skąpo odziane, to możemy spróbować Silnym Pasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 00:11 No proszę. To się nazywa strategia :D A Panie uspokajamy, że to nie będzie SM. Albo lepiej nie, bo nie przyjdą :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 01:00 Hehehe :) Czekaj, czekaj. Jest też coś takiego jak BDSM bodajże. Może która z Dziewczyn rano rozszyfruje tego koda niezbędnego każdemu szanującemu się perwertkowi, bo mam dobre pół ekranu myszą do Gugały Coś mi mówi, że to kajdany albo dyby. Ehhhhhhh marzeń czar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 08:33 lupus76 napisał: > hit w czółko dolną częścią nadgarstka z odległości palców Poprzedzone filozoficznym pytaniem: "z przystawką czy bez?" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Obrzędowość klas I-IV 19.08.10, 21:18 lupus76 napisał: > hit w czółko dolną częścią nadgarstka z odległości palców. Znaczy przykładało > się delikwentowi czubki palców do czoła i energicznym ruchem dłoni olśniewało > się nieszczęśnika strzałem w wewnętrznej części dłoni w sam środek kaczana. O tak, to była 'muka', a może 'mukka' nawet. A proceder opisany przez Gyubala jako parolek u mnie funkcjonował jako kokos :D No było jeszcze karczycho :D Mój brat mi ostatnio przypomniał te obrzędy, a nawet zademonstrował na moim czole, ale w wersji 'light' :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 20:45 proponuję przenieść to urocze forum do działu Odkryj w Sobie Sadystę lub Innego Zboka :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 21:07 owss liz. Fajna nazwa. A Ty jakiego odkryłaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:04 ja i ZBOK? ja tylko lubię udawać obłąkaną i obserwować jak bliźni wymieniają nad moją głową porozumiewawcze spojrzenia :D wiejski głupek made by Monty Python to mój idol :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:09 Znaczy odkryłaś w sobie podglądcza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:30 a skoro już jesteśmy w temacie perwersji... ostatnio udało mi się zaobserwować pewien samochód terenowy parkujący na środku ulicy :-P wszyscy łącznie z kierowcą - czyli dwaj panowie i dwie panie - wysiedli, grzecznie oddali mocz na asfalt mówiąc mi jednocześnie "dobry wieczór" i pojechali w swoją stronę... a podobno multitasking jest niezdrowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:40 Czy To może był Range Rover? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:50 chyba Toyota Land Cruiser :-P kto jeździ Land Roverem? :D bojownicy Guerrilla Gnojowicy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 18.08.10, 00:06 Powiedz to Szefowej. Bo to właśnie ten jej słynny traktor :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 18.08.10, 09:11 i Ty Lupusie przeciwko mnie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Obrzędowość klas I-IV 18.08.10, 09:59 Ale w życiu! Królowo! Ja po prostu mam na temat terenówek zdanie symilarne z Twoim :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Nie ma zmiłuj! 18.08.10, 10:02 Od jutra wisimy na AutoMoto! I reakcyjno-wsteczne łapy precz od mojego czołgu ;F :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nie ma zmiłuj! 19.08.10, 21:29 A nie lepiej na "wieś tańczy i śpiewa"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Nie ma zmiłuj! 19.08.10, 21:58 przecież dzisiaj jest jutro... :D :D strach pomyśleć co będzie jutro, skoro jutro jest dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nie ma zmiłuj! 20.08.10, 07:53 Bój się, baaaardzo się bój! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:05 Oooo przepraszam. Twoja nazwa jest tak nacechowana pejoratywnie, że nie licuje z nastrojem wontaska. Mogę co najwyżej przystać na 'Uciechy perwertka' Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 22:19 Uciechy perwertka??? A jeśli jakieś dziecię zacznie to czytać myśląc, że ma do czynienia z czymś w rodzaju Przygód Mikołajka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Obrzędowość klas I-IV 17.08.10, 23:05 Dzieci ?! Od dzieci to my korki możemy brać. No chyba, że miałaś na myśli niemowlęta przy piersi Odpowiedz Link Zgłoś