king.james 20.08.10, 07:28 Dziś będę w podskokach jechał do pracy, a wracał będę jeszcze żwawiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Piętas! 20.08.10, 07:40 Speedy Gozales, speedo, Speed III :D Go, go go, James! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Piętas! 20.08.10, 13:49 A facet na szpilach Ci się podoba? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Piętas! 21.08.10, 00:21 Zasadniczo faceci mi się nie podobają. Szpile w tym konkretnym wypadku nie maj a znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Piętas! 20.08.10, 09:59 [img]https://www.ubercomments.com/3/28704.jpg[/img] ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Piętas! 20.08.10, 18:02 Zależy z której kamery ujęcie :D Ta z tyłu też działa :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Piętas! 21.08.10, 07:49 king.james napisał: > Mogę to zbyć oralnym milczeniem? ;) Ktoś Ci zamknął usta? :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Piętas! 20.08.10, 18:09 Jest, Cooks!!! Nawet kilka! Otóż jeśli Twój ukochany ma na imię Sieciech, Filibert, Stosław, Leowigild lub Świelub, to obchodzi dziś imieniny! Tadadaaaam! :DDD Jednakże, gdyby tak się zdarzyło, że żadne z powyższych nie jest Jego imieniem - nie trać wiary, córko. Estonia obchodzi dziś Dzień Przywrócenia Niepodległości! :DDD Jeśli jednak jesteś rusofilką i masz gdzieś Estonię, mam w zanadrzu coś ekstra - otóż dziś mija 17 lat od premiery filmu 'Uprowadzenie Agaty'! :DDD A zatem idź i bez poczucia winy czyń swoją powinność :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Piętas! 21.08.10, 07:49 :DDDDDDDDD Aaaaaaaaaa, nikt tak nie potrafi jak Ty, razzzzzzbieriosz :D Leowigild Leo Wilki? Masło kurna maślane ;F Czyli co, jest okazja! Hulaj du.... no ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś