yoma 07.09.10, 10:40 niezwłocznie należy się powiesić administrację uprasza się o niekasowanie, deprecha jesienna ważnym problemem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: znowu leje 07.09.10, 11:17 yoma napisała: > niezwłocznie należy się powiesić A co, przestanie wtedy lać? Nie bardzo w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: znowu leje IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 07.09.10, 11:22 lac nie przestanie, ale co ma wisiec nie utonie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: znowu leje 07.09.10, 11:36 Lać może i nie przestanie, ale jak się powieszę, to dla mnie nie będzie już lało, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: znowu leje 07.09.10, 11:42 Nie bądź taka optymistka, że tak łatwo wyrwać się z beznadziejnej matni. Lepiej daj se w gardło, albo w żyłę. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: znowu leje 07.09.10, 11:50 yoma napisała: > Wiesza się za gardło... Aha, nie znałem dotąd tej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: znowu leje 07.09.10, 11:24 wieszanie od zawsze związane jest z WIATREM- nie deszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: znowu leje IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 07.09.10, 11:25 kolege tez? Ja mam to samo, co jakis deszczyk idzie, to mi glowe w imadlo wklada. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: znowu leje 07.09.10, 11:37 Heasumując, panowie, mamy migheny i meteopaci wszystkich khajów łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: znowu leje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 12:03 No fakt. Mnie też łeb boli zawsze na drugi dzień po laniu. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: znowu leje 07.09.10, 12:08 a mnie głowa. łeb to od czegoś innego boli-czasem od kutingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ja leję kilka razy dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 14:40 i lubię sobie przy tym puścić bączka :> Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: znowu leje 07.09.10, 14:53 niezwłocznie należy się powiesić administrację uprasza się o niekasowanie, deprecha jesienna ważnym problemem społecznym. A moze czas najwyzszy, zeby sie przeprosic z poslem Jurkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: znowu leje 07.09.10, 16:37 Trzeba do poslow przemawiac aby stworzyli prawo o natychmiastowym odprawianiu mszy w intencji odpowiedniej pogody,no i oczywiscie tez i cennik ile to trzeba na tace polozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: znowu leje 07.09.10, 17:25 yoma napisała: > niezwłocznie należy się powiesić > ===== Powiesić, żeby namoknąć? > administrację uprasza się o niekasowanie, deprecha jesienna ważnym problemem sp > ołecznym. ===== Deprecha dotykająca społeczeństwo nie powinna być pogłębiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: znowu leje 07.09.10, 17:33 > Powiesić, żeby namoknąć? Pranie się wiesza do wysuszenia... > Deprecha dotykająca społeczeństwo nie powinna być pogłębiana :) Podzielenie się deprechą ze społeczeństwem zmniejsza deprechę :) Dziękuję, Panie Adminie. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: znowu leje 07.09.10, 17:39 yoma napisała: > Podzielenie się deprechą ze społeczeństwem zmniejsza deprechę :) > U piszącego. A u czytających? A w układzie? Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: znowu leje 07.09.10, 17:44 Zapewne zależy to nieco od układu pomiędzy czytającym, a piszącym..;) Zwłaszcza gdy leje... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: znowu leje 07.09.10, 18:41 Zależy jeszcze kto leje, i co lub kogo leje. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: znowu leje 07.09.10, 18:47 Słońce wyszło. Rychło w czas, ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Więc notujemy: 07.09.10, 18:51 wschód Sońca, godzina 18:47. Ciekawe, co na to astronomowie? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: znowu leje 07.09.10, 21:30 Słońce wyszło. Rychło w czas, ale zawsze coś. Nie zwalaj deprechy na pogode. Zmien poglady polityczne i momentalnie bedziesz szczesliwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nieświadomość kluczem do szczęśliwości? 08.09.10, 00:12 Coś w tym jest, ale nie każdy może być Forrestem Gumpem. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Nieświadomość kluczem do szczęśliwości? 08.09.10, 00:33 u mnie wczoraj lalo, jak musialam sprawy zalatwiac na miescie. sie krecic w deszczu. kapalo za kolnierz, mokly nogawki, bylo zimno mokro plucho brrrrr! dzisiaj, jak siedze przed kompem, na dworze jest sloneczko...... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: znowu leje i leje i przestać nie może. 09.09.10, 16:51 Wieszać się nie będę ale może grzańca sobie uczynię . Parasol zaginął gdzieś w zakamarkach , peleryna wyszła z mody a włosy podatne na zniekształcenia. Cóż począć? Odpowiedz Link Zgłoś