Dodaj do ulubionych

Ile procent poparcia?

12.10.10, 02:29
Ile procent poparcia w ostatnim sondazu uzyskal Palikot? Teraz juz nie jestem pewien - 1 czy 2%? Chcialbym sie upewnic, by nie skrzywdzic Januszka. Pol biedy, jesli otrzymal tylko jeden, a ja w rozmowie w wujkiem wspomnialbym o dwoch. Ale co jesli otrzymal dwa, a ja mu po swinsku utrace w dyskusji poparcie spoleczne o 100%.
Dziekuje z gory za rozwiazanie tej zagadki.
Obserwuj wątek
    • Gość: DSD Re: Ile procent poparcia? IP: 109.231.56.* 12.10.10, 07:09
      Palikot ma ten sam problem co KK. Niby 99% Polaków to katolicy, a jak pojawia się okazja aby 'zakombinować', to ta liczba gwałtownie maleje. Palikot to kabaretowy antykatolicyzm i sam go za to atakowałem. Trzeba jednak pamiętać że kiedy pojawia się kulturalny ateista-postokomunista to potrafi on w wyborach ośmieszyć katolickiego adwersarza.
    • 33qq Re: Ile procent poparcia? 12.10.10, 08:42
      Na szczęście twoje ujadanie na nic się nie zda :D
    • klosowski333 Re: Ile procent poparcia? 12.10.10, 08:52
      Rata, a ile procent poparcia ma w Polsce tak bliska Ci niegdys Liga Polskich Rodzina, albo Samoobrona, albo ugrupowania, z ktorymi zwiazani byli tacy mezowie stanu jak Tejkowski i Bubel?
    • rata.sofisticada Re: Ile procent poparcia? 12.10.10, 16:52
      Mam rozumiec, ze nie doczekam sie odpowiedzi?
      Czy jak Palikot pojdzie na mistrza i ugra - powiedzmy - 4% poparcia, to wtedy bedziecie bardziej rozmowni?

• piwi77 Re: Ile procent poparcia? 12.10.10, 16:57
        Oczywiście, że chciałbym, aby poparcie dla Palikota było duże, ale nawet gdyby było z zerem przed przecinkiem, w niczym nie zmieni to mojej opinii, że rację ma i będę głosował na niego, nawet gdyby mój głos miał się zmarnować. Dla mnie wazniejsze są treści, niż wielkość popierającego tłumu, w którym zresztą nie najlepiej się czuję.
    • Gość: ka_p_pa Re: Ile procent poparcia? IP: *.lukman.pl 12.10.10, 17:08
      W najnowszym bodaj 3,8 procenta. W innych dochodzi do 6. Czas pokaże, uspokój wujka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka