vizjonerka 31.10.10, 13:44 www.youtube.com/watch?v=jgagKmgmmZQ Ostowska za stara na śpiewanie takich tekstów????? Ci w radiu chyba zostali wychowani w kulcie Dody :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_zgred1 Re: SZPILKI... 31.10.10, 15:45 Uuuuu, cuchnie myszą ten utwór. Nie rozumiem jak kobitka z tak diabelnie dobrym głosem takie bzdury zgadza się śpiewać. I szczególnie mnie nie dziwi, że ja radiowcy do lamusa wysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SZPILKI... 31.10.10, 16:39 Podpisuję się czterema szpilami. Głos jest, baba świetnie się trzyma, ma energię w sobie... a piosenka moim zdaniem masakryczna :F Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: SZPILKI... 31.10.10, 16:54 No i chyba każdy piosenkarz i piosenkarka czy zespół ma w swojej kolekcji jakiś gniot:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SZPILKI... 31.10.10, 16:56 To już inna bajka, mam takich absolutnych ulubionych, których jednej piosenki nie trawię, ale tu po prostu zęby bolą od słuchania... pół biedy, gdyba nie miała głosu i talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SZPILKI... 31.10.10, 16:59 Co ja Tobie mam grać, Ty wszystko znasz :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SZPILKI... 31.10.10, 17:16 Dobrze, to posłuchaj tego... mój mąż ostatnio przywlókł ich płyty ;))) Szaleje na punkcie progresywnego rocka ;P Vanden Plas -- Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: SZPILKI... 31.10.10, 17:23 No co bardzo fajne,podoba mi się,a małż ma rację,bo to dobre granie rock progresywny:) ps.wiesz że ja mam nad Tobą te przewagę,że nie znam angielskiego i nie wiem o czym śpiewają,dlatego teksty mogą byc idiotyczne,a mi sie i tak będzie podobał,albo nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SZPILKI... 31.10.10, 17:26 O, to mu powiem ;))) już ja mu powiem :D Piotrek, nie myśl tak nawet, ja tekst zawsze widzę na drugim planie, jeśli muzyka mi uszy więdnie to nie ma zmiłuj, nie wysłucham! A teraz spadam, relaksującego wieczoru, potrzebujesz tego... :* Odpowiedz Link Zgłoś