Dodaj do ulubionych

Straciłam pracę bo za dużo gadałam...

05.11.10, 23:41
Joanna Kluzik-Rostkowska i Elżbieta Jakubiak. Wyrzucone z PiS posłanki nie chciały odpowiadać na pytania dziennikarzy (a jednak czegoś się nauczyły). A miało być tak pięknie kolejne 4 lata na państwowej posadce udając ,że coś się robi wystarczyłoby tylko trzymać język za zębami i powtarzać jak mantrę słowa prezesa. W taki głupi sposób pozbawić się pensji ponad 10 tys na rękę to naprawdę trzeba mieć rozgardiasz na strychu.
Obserwuj wątek
    • sabinac-0 Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 05.11.10, 23:45
      hansfakir napisał:

> . W taki głupi sposób pozbawić się pensji ponad 10 tys na rękę to naprawdę trze
      > ba mieć rozgardiasz na strychu.

Albo spadek po dziadku. :)
    • krytykantka07 jestem dumna z Kaczyńskiego... 05.11.10, 23:49
      Sama sugerowałam na forum, że powinno się wyrzucić tych, co nie identyfikują się z partią...

hansfakir napisał:

> Joanna Kluzik-Rostkowska i Elżbieta Jakubiak. Wyrzucone z PiS posłanki nie chci> ały odpowiadać na pytania dziennikarzy (a jednak czegoś się nauczyły).
      • yoma Re: jestem dumna z Kaczyńskiego... 06.11.10, 00:10
        No popatrz, posłuchał :)
        • krytykantka07 sam wymyślił, bo jest równie genialny jak ja! 06.11.10, 09:07
          yoma napisała:

> No popatrz, posłuchał :)

Tylko jeden geniusz zrozumie drugiego geniusza.
          Dlatego tak łatwo przewiduję ruchy Kaczyńskiego...
          • Gość: Jojo Re: sam wymyślił, bo jest równie genialny jak ja! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.10, 11:35
            toniesz w brunatnym szambie i bardzo dobrze
          • takataka_ta prorok jaki, czy co :O ? 06.11.10, 13:16
            Tego samego dnia, kiedy prezes zawiesił posłankę Jakubiak , J. Pitera powiedziała jej :
            " pani poseł niech się pani tak nie płaszczy, bo na J. Kaczyńskim wrażenia to nie zrobi. I na tyle go znam, że pani to gwarantuję "

Hahaha :)
    • yoma Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 06.11.10, 00:10
      > . W taki głupi sposób pozbawić się pensji

A co, ktoś je z Sejmu wyrzucił?
      • hansfakir Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 06.11.10, 00:23
        > A co, ktoś je z Sejmu wyrzucił?

Przyszła kadencja stoi pod znakiem zapytania...
        • yoma Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 06.11.10, 00:25
          Iiii, przez rok milion rzeczy się może wydarzyć.
          • ewa9717 Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 06.11.10, 00:32
            Własnie idę spać, może coś z tego wydarzania mi się przysni ;)
    • Gość: x Re: do hansfakir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 09:23
      Wystarczy nie wypisywać głupot jak się nie ma pojęcia o czymkolwiek. Panie pozostaną posłankami z pensjami jw. Kluzikowa jest znaczącą postacią w życiu publicznym i w niebyt polityczny z pewnością nie popadnie. Dziwne dotąd było to, że należała do PiS. Tego samego dnia co kaczor ją wyrzucił otrzymała zaproszenie od PO. Taki nabytek to dla partii dobra inwestycja.
      O Jakubiak tego nie można powiedzieć.
      • Gość: jacek autorka najwiekszego oszustwa politycznego XXI w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:46
        Tego samego dnia co kaczor ją wyrzucił otrzymała zaproszenie
        > od PO. Taki nabytek to dla partii dobra inwestycja.
        > O Jakubiak tego nie można powiedzieć.

najgorzej to bedzie mial Poncyliszu - piatka dzieci i brak zawodu - z czego sie utrzyma ???

Elzunia tez moze miec problem - jak maz stwierdzi, ze lepiej mu trzymac tuczniki niz nie zarabiajaca Elzunie - i ladniej i przyjemniej ?

bo Kluzik - Oszustkowska to na pewno sobie poradzi - ona nawet pomoglaby Kurskiemu zajac drugie miejsce w wyborach zwiazku wypedzonych zaraz za Erika Steinbach, a BXVIII wygrac wybora na rabina Jerozolimy lub muftiego Bagdadu
    • matylda1001 Re: Straciłam pracę bo za dużo gadałam... 06.11.10, 18:00
      Głupie baby, ot, co! Wcale mi ich nie szkoda. Kto sie zadaje z psychopatą, ten źle kończy. Poza tym mam do nich żal za to, że wiedząc jaki naprawdę jest Kaczor, wpierały wszystkim, że to chodząca poczciwość. Pamietam taki program w TV przed wyborami. Do studia zostały zaproszone żony kandydatów. W roli "Kaczorowej" wystąpiła Jakubiak. Jak ona go wtedy pięknie przedstawiła, jak cieplutko sie o nim wyrażała. Zachowywała sie jak zakochana narzeczona:) Nie! gdyby jeszcze same odeszły... mogłabym pomysleć, że obudziły się w nich resztki przyzwoitości, ale tak? mają to, na co zasłużyły.
      • Gość: jacek najlepszy byl jej wystep na dzien przed wyrzucenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:14
        wyrzuceniem w rozmowie Rymanowskiego - w starciu z Pitera

Rymanowski 3 razy sie pytal ociekajacej wazelina oszolomki - czy jest zawieszona cz nie - a ona ani na chwile nie przestala wydzielac wazeliny - wyjatkowo zalosny spektakl

widac, bylo ze Piterze az robi sie przykro w konfrontacji z taka zalosna glupota, zniewolonej, bezmyslnej kobiety - po jaka cholere ona robila z siebie taka idiotke ???
        • matylda1001 Re: najlepszy byl jej wystep na dzien przed wyrzu 06.11.10, 18:33
          Podobnie było z Jakubiakową po tym, jak poprzednim razem Kaczor przywrócił ją do łask. Dziennikarze pytali jak przebiegała rozmowa wychowawcza;) a ona zachowywała się tak, jak pobita żona alkoholika, która przysięga, że spadła ze schodów, byleby na męża nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka