redundant 26.11.10, 10:01 Sama-ś się prosiła! :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Gordon Brown 26.11.10, 10:24 No co, no co? Miałam się świnić albo kocić? :O [img]https://poldraw.files.wordpress.com/2010/01/haggis-brown.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gordon Brown 26.11.10, 10:31 No ale link gdzie? Jak raz, chciałbym se kliknąć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Gordon Brown 26.11.10, 10:32 Niech nas zobaczą! Tym razem rozchodzi się tylko o to. :P Odpowiedz Link Zgłoś
redundant SHAME!!! 26.11.10, 11:06 To anykseptyból mowa nienawiści! >:( Mille nie Romuje, on Rómóni!!! [img]https://bi.gazeta.pl/im/9/8673/z8673529X,Nielegalne-osiedle-Rumunow-na-polu-niedaleko-obwodnicy.jpg[/img] Tytuł zdjęcia do wglądu w adresie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SHAME!!! 26.11.10, 11:10 Baaaaaaaaaaaaaardzo się śmieję :DDDD ::::::::::cool:::::::::::::::::: Mille Romansuje zasadniczo albowiem kocha się w języku romańskim* ;))) Fota cymes :) *Franca, dla nieobytych. Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: SHAME!!! 26.11.10, 13:52 > Mille Romansuje zasadniczo albowiem kocha się w języku romańskim* ;))) Robbie Loe dAmour??? To naprawdę on??? =O > Fota cymes :) Zapomniałę linku. :( klik Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SHAME!!! 26.11.10, 14:22 Nie klikam! Kliknę jak w Edzię klikniesz :PPP Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: SHAME!!! 29.11.10, 13:50 Każden orze, jak może. :P A Kantem to tylko takie, co ja jej Chopina, a ona wolała film z Hauerem. Ale nawet takim na pekaes dawałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SHAME!!! 29.11.10, 15:06 > A Kantem to tylko takie, co ja jej Chopina, a ona wolała film z Hauerem. Acha :) Rację miał Strindberg: było się dowiedzieć przed. ... ale znów nie tak wielką rację miał, by samemu się do niej stosować :D PEKAES jak w tej piosence? Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: SHAME!!! 29.11.10, 16:02 Jak mawia Klasyk, Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli.* :P Z piosenkami jak z twoimi -holizmami. Wiele pasuje. :) ________________________________________ * a przygodnego seksu w szczególności (przyp. mój :P) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SHAME!!! 29.11.10, 18:41 Też prawda :) Dociekliwy umysł jednak pyta: teoretycznie więc, gdyby poszły tropem Chopina to co by dostały zamiast biletu na PKS, śniadanie? ;))) 'Na wszystko leje pies bo lubi PKS... ' :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gordon Brown 26.11.10, 14:07 > Cyganisz! Oupps: ROMUJESZ! Nie... Rymuję. Ale to rzadko i potem się wstydzę. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gordon Brown 26.11.10, 14:43 Nie mam siły. Nawet nie mam siły, żeby czytać maile, za które mi płacą, a ty chcesz, żebym czytał za darmo. No wstydziłabyś się. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Gordon Brown 26.11.10, 14:47 Już motywuję: obgadujemy Cię tam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Gordon Brown 26.11.10, 14:52 milleniusz napisał: > No ale link gdzie? Jak raz, chciałbym se kliknąć. :P Oj dobra. Proszszsz... klik :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gordon Brown 26.11.10, 15:32 O, dziękuję. Nakliknę nieco później, albowiem żarcie przyjszło. Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Gordon Brown 26.11.10, 16:09 A teraz będziesz przeżywałłłł... Kiedy wracasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Gordon Brown 26.11.10, 20:02 Już. W międzyczasie zastanawiałem się jakim trzeba być perwertem, żeby wklikiwać "big mama" w Gógla, ale w sumie nie muszę znać odpowiedzi na to pytanie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Gordon Brown 27.11.10, 12:14 Perwertem? :O On to zrobił dla Ciebie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant A może jednak pomnik... 29.11.10, 13:47 mu postawią, zamiast poniższej kampanii nienawiści? :> [img]https://img828.imageshack.us/img828/4916/pemiegodonban.jpg[/img] Na okoliczność usilnego działania Premiera na rzecz złagodzenia skutków nowej epoki lodowej, która - clearly - właśnie nadchodzi? :| W każdym bądź razie bynajmniej do Kentu i Surrey na weekend doszła, a to już nie przelewki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A może jednak pomnik... 29.11.10, 18:42 Ej, kolejka jest do pomników: miś Wojtek idzie pierwszy, no... ;) Zasłużył się. Kiedy lody skują Essex, wtedy rura narodu zmięknie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś