05.01.11, 07:51
;)
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 17:08
      ...czego?! ;)
      • twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 17:25
        Rano o 7.50 wiedziałam a teraz misie zapomniało ;P

TTM? :D
        • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 17:50
          ...masz dwie godziny na przypomnienie...;)
          • twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:01
            A potem co? Co mi grozi...? ;))
            • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:13
              Ty myśk o przypomnieniu. Ja o tym co będzie jak nie przypomnisz...;)
              • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:14
                *Ty myśl o przypomnieniu...
              • twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:18
                Dobrze :) lecę na trening, jestem pewna, że bliskość trenera mnie oświeci i sobie przypomnę w try miga :DD

PS. Myśk to słodka literówka ;)
                • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:20
                  Licz na oświecenie. Nie licz że się wymyśkasz ...;)
                  • twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:22
                    Liczę to powtórzenia ;) wymyśkanie się nie wchodzi w grę: harda ręka trenera, rozumiesz? :D
                    • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 23:10
                      Ćwiczenia polegają na powtarzalności pod twardą ręką trenera :)

A teraz nasza sprawa -nie próbuj się wymiśkać. Trening na pewno wpłynął mna poprawienie zdolności pamięciowych... Więc? :)
                    • hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 23:11
                      Ćwiczenia polegają na powtarzalności pod twardą ręką trenera :)

A teraz nasza sprawa - nie próbuj się wymiśkać. Trening na pewno wpłynął na poprawienie Twoich zdolności pamięciowych... Więc? :)
                      • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:00
                        Cukierka! Miśkasz się, miśkasz...bo wezmę pasa na przypomnienie...:D
                        • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:05
                          BAH! I o to chodziło!!! :D O to czczenie czciną!

:DDD

Dzień dobry ;)

:DDD
                          • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:32
                            No! Od razu pomogło...przyjdzie czas, będzie czczenie czciną...a nawet więcej. Miejsca powinno u Ciebie starczyć na czczenie... ;)
                            • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 09:20
                              Uuuuu, pracuję właśnie nad tym, by było jeszcze więcej :D Albo raczej: jeszcze twardsze to miejsce :D Miejscami ;)
                              • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 10:09
                                Tylko bez przesady! Jestem zwolennikiem zlotego środka!...dosłownie i w przenośni ;)
                                A twardsze tylko miejscami...i w odpowiedniej potrzebie ;)
                                • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:06
                                  Racja, ale u mnie pewne miejsca już są dobrze twarde i nie, nie jest to mózg :D Spokojnie, Agatą Wróbel nigdy nie będę :DD
                                  • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:14
                                    ufff...spokojnie usiadłem...bo rano mało nie spadłem :D

Agata
                                    fizycznie jest ponadwymiarowa...a ja lubię proporcje...
                                    Natomiast Marzena pisowa (ta której fotka kolację mi zepsuła) jest pustowymiarowa...włącznie z mózgiem...

Ostań w swoich proporcjach! Wszędzie...czy mogę się domyślić że te twarde to są...zęby i paznokcie? ;)
                                    • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:30
                                      Co Tobą aż tak wstrząsnęło? ;)))

O tak, obie są nieproporcjonalne i to mocno, natomiast ta druga może zdobić okładkę książki o odchudzaniu fizycznym i mentalnym :D Ty lepiej nie patrz, ale zbóje szpilkowe często podobne foty wrzucają /Anuli też/, więc czuj duch! ;D

Obym ostała, o to się toczy cała walka :D Skąd wiesz? Paznokciami to ja mogę diamenty szlifować, zębami nie ale ujdą. Co jest twarde? Mięśnie :)
                                      • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:34
                                        Wyobraziłem sobie rano że jesteś Agato-Marzeną =O

Będę musiał bardziej uważać na Szpilach...bo jak znów przyszpilą jakieś "na podobieństwo MW" (nie myl z Marynarką Wojenną!) to mogę wagę urojoną...:?

Mówisz o moich...hmmm...mięśniach czy swoich? :D Masz w ogóle coś miękkiego a zręcznego? :P
                                        • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:37
                                          Bleeee! Teraz misie niedobrze zrobiło :P

Uważaj, tu niestety same zboki piszą, oczywiście ja jestem całkowicie normalna :D

O moich, to jasne :D Tylko te czuję namacalnie. Mam, mam takie miękkie dwie cosie ;)))
                                          • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 16:16
                                            No! Namacalnie na sobie poczułaś jak ja się rano poczułem :D

Uwierzę jak sprawdzę doświadczalnie...każdej...osobie...wierzę jak sprawdzę :>

Nooo....ufff...lubię naturę :D Możesz mieć nawet jeszcze dwie, takie bardziej miękko-sprężyste...to nie jest nadmiar a w sam raz :)))
                                            • twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 16:54
                                              He he he, empiryk ;) Z tego co się pisze i jak, z zachowania tutaj też niejedno da się wydedukować :) Szczególnie po długim czasie, kiedy wiadomo, czego się można po danej osobie spodziewać.

Mówimy o tych samych 'dwiech' :D
                                              • hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 17:05
                                                Hmm...hmmm...hmmm...pozwól że sobie tylko pohmykam...;) ...chyba daleko nie odstajesz :D

Aaaaa....ty przyjęłaś dwa w domyśle po dwa.....a ja pojedynczo...teraz zgoda! Zgoda! Zgoda! A Natura rękę poda :D
                                                • twardycukierek Re: Hardy!!! 07.01.11, 08:01
                                                  Aaaaa-le od czego nie odstaję? :D Tylko mi nie mów, że od normy statystycznej :P

Na milion procent naturalne :D nie będę się rozkładać przez tysiące lat jak Doda :DDD
                                                  • hardy1 Re: Hardy!!! 07.01.11, 08:18
                                                    Od opoki nie odstajesz...a widzisz tu jeszcze inną opokę? :D

Sprawdzę i uwierzę... :D Żadnych Diod! Za bardzo świecą w nocy...:D
                                                  • twardycukierek Re: Hardy!!! 07.01.11, 16:46
                                                    O jaką opokę się rozchodzi? Bo mi praca z lekka pomieszała w głowie ;P

Ty ciągle z tym sprawdzaniem! Co to jest, Najwyższa Przyzba Koń Trolli? :DDD

U mnie Blackberry świeci, czuwaj szpila nad jej duszą...
                                                  • hardy1 Re: Hardy!!! 07.01.11, 16:53
                                                    Ty wiesz kiedy pisać do mnie :D Akurat na chwilę wróciłem do domciu...w całości mimo polodowiska na drogach...i niedługo znów się zmyję :) Nie wiesz kto jest opoką? Trzeźwości myśli i złotego środka? :> Jak nie wiesz to trudno...będziesz miała ból głowy dopóki sama nie rozgryziesz :D

A jak mam inaczej uwierzyć? Na wiarę? Czyżbym na takiego wyglądał? =O :D

Czuwaj! Wy gatow?! Wsiegda gatow! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka