Dodaj do ulubionych

Madalenka na

23.01.11, 13:40
Madagaskar! :D Zgłupieć tu można z wami.
Obserwuj wątek
    • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 13:42
      słucham?
      dziękuję bilet proszę;)
      oj Giovanni nie radzisz sobie ? a z czym
      bo że z gotowaniem to wiem;)
      • don.giovanni Re: Madalenka na 23.01.11, 13:45
        Bilet, no tak, proza życia od razu się tu wtargnęła. Radzę: ugotowałem jajko na twardo. I kawę. Skąd wiesz, że warto na Madagaskar?
        • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 13:51
          ej zdecyduj się - sam mnie tam wysyłasz ....

u mnie było cannelloni wprawdzie z mięsem ale w beszamelu;)
          • don.giovanni Re: Madalenka na 23.01.11, 13:53
            Sam tak ale nie samą. ;) Rano canelloni? Muszę zrobić zanim mi mąkę muchy zjedzą.
            • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 13:57
              a z kim?
              było wczoraj na obiad ale że zostało to dziś na obiad dokończyłam;)
              Młoda wybyła - ma zjeść obiad na mieście
              więc tak siedzę i szukam sobie kociego staruszka bo czuję że to jest te czas
              • don.giovanni Re: Madalenka na 23.01.11, 14:02
                Mały masz tu wybór? Zrób casting. :D Wytłumacz o co chodzi z kocim staruszkiem, bo nie złapałem.
                • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:07
                  kiedy odeszłam moja Babcia Tekla przez parę miesięcy omijałam kocie forum łukiem wczoraj weszłam, odnowiłam znajomości i jestem gotowa mentalnie na mową kocią biedę - ale chce seniora - kota którego nikt nie chce bo jest stary

a Ty się nie wymawiaj i nie idź na łatwiznę - najpierw mnie na Madagaskar wysylasz a potem umywasz ręce - jakie to męskie
                  • lupus76 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:10
                    A kajakiem, to już nie łaska?
                    Samolotem!
                    Jakie te dzisiejsze kobiety wygodnickie są...
                    • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:12
                      Lupi jak ja będę miała odciski na mych delikatnych dłoniach
                      to jak dopieszczę tego księcia co tam penie na mnie czeka;)
                      • lupus76 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:13
                        Jestem przekonany, ze jakoś dasz radę.
                        Zakładam, że żaglówka z tego samego powodu odpada? :D
                        • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:19
                          ale o co Ci chodzi?
                          Giovanni postanowił mnie wysłać na Madagaskar - nie wiem czemu to niech chociaż jakieś koszty poniesie z tytułu pozbycia się mnie
                          • lupus76 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:37
                            Zdaje się chciał wysłać, a nie ponosić koszty
                            Koszta do kosza! :)
                  • don.giovanni Re: Madalenka na 23.01.11, 14:10
                    Bardzo szlachetnie tak. :) Widziałem u ciebie link do schroniska, tam szukasz?
                    Niczego nie umywam, brałem prysznic i w ogóle, git. Jak wrócę, pokażę ci coś lepszego od Madagaskaru. Nara.
                    • madalenka25 Re: Madalenka na 23.01.11, 14:13
                      nie tam współpracuje, pomagam, wspieram i szukam funduszy;)
                      • don.giovanni Re: Madalenka na 23.01.11, 23:18
                        Też wspieram schronisko tutaj. I jak, walizka spakowana? :)
                        • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 08:27
                          a po co mi walizka;)
                          a bilet kupiony?
                          • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 10:46
                            Spadamy! Ale nie na Madagaskar, tylko od razu do raju. ;) Pierwsza litera to S.
                            • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:00
                              samolot?
                              ja nie spadam - jako przezorna mam spadochron;)
                              też na S
                              • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:05
                                Bardzo przezornie. :) Dzień dobry. Samolot na Seszele: jeden hotel na wyspie a wokół tylko ocean. Nurkujesz?
                                [img]https://www.ewtc.de/files/lq/Cousine-Island_1266064789.jpg?201010191700[/img]
                                • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:10
                                  nie robiłam tego parę lat....
                                  • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:19
                                    Nie szkodzi, tam są ludzie uczący takich, co nigdy nawet nie pływali. ;)
                                    • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:20
                                      dziewczyna z Mazur jestem - zanim nauczyłam się chodzić to już pływałam;)
                                      • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:24
                                        W chłodnych jeziorach... a tam zupa taka, około 30 stopni. ;) Nie pogardzisz?
                                        • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:28
                                          nie ... nie pogardzę...
                                          • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:33
                                            Tylko do wody w białej koszulce, bo się spalisz. ;)
                                            • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:38
                                              z pożądania?
                                              a koszulka.. ubrać - słońce - na coś Ty a filtry to co ? podstawa
                                              • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:45
                                                Nie nie. :) Tam żadne filtry nie pomogą, nie w wodzie. Miałem kosmiczny SPF ale i tak plecy spaliłem, dlatego krem+biała koszulka.
                                                • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:50
                                                  to Ty jesteś specem ;) od słońca...
                                                  • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 11:52
                                                    Spaliło, bolało, teraz Janek wie. ;)
                                      • zimna_alaska Re: Madalenka na 24.01.11, 11:25
                                        na taką wyspę też się łapię. warunki spełniam. zmieścimy się we dwie no nie?
                                        • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:29
                                          Alaska z Tobą wszędzie ...
                                          • zimna_alaska Re: Madalenka na 24.01.11, 11:33
                                            ok, ty robisz kawę ja masuję. dil?
                                            Giovanni zajmiesz się resztą?
                                            • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 11:43
                                              no coś Ty leżymy a przystojny młody barman
                                              robi drinki;)
                                              • zimna_alaska Re: Madalenka na 24.01.11, 15:29
                                                wiadomo, drinki też. ale od samego leżenia to doopska bolą, jakieś zajęcia mogą być. tylko te przyjemne.
                                                • madalenka25 Re: Madalenka na 24.01.11, 15:37
                                                  znaczy prace ręczne? lepienie garnków czy co? weź ja z prowincji jestem i się nie znam
                                                  • zimna_alaska Re: Madalenka na 24.01.11, 15:40
                                                    no pisałam wcześniej. ty kawa ja masaże ;>
                                        • don.giovanni Re: Madalenka na 24.01.11, 16:27
                                          Jasne, że tak. Lubię twój chłodny humor. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka