Dodaj do ulubionych

Kurwa, wizjoner!

25.01.11, 10:54
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/CharlesBukowski-2.jpg[/img]

Charles Bukowski (1920–1994) – amerykański poeta i powieściopisarz niemieckiego i polskiego pochodzenia.

Napisał opowiadanie: Polityka, czyli rypanie kota w tyłek

(z tomu: Najpiękniejsza dziewczyna w mieście)

Skąd on wiedział ?!?!?

Obserwuj wątek
    • don.giovanni Re: Kurwa, wizjoner! 25.01.11, 10:56
      Niemcy go bili! :D I miał wizje o Jarku.
    • lupus76 Re: Kurwa, wizjoner! 25.01.11, 10:57
      Ale co on ma zasadniczo do Paradowskiej i Szostkiewicza?
    • funny_game Re: Kurwa, wizjoner! 25.01.11, 11:03
      Ja się zastanawiam, czy gdybym tyle chlała, co on, to bym tak samo pisać umiała :F

A porównywanie polityki do niemiłych sercu czynności seksualnych to starsze jest, niż Bukowski.

Szijet, mam w połowie przeczytane Faktotum, chyba z 3 lata temu zaczęłam. I ani rusz.
      • woda.na.mlyn Re: Kurwa, wizjoner! 25.01.11, 15:37
        Mnie się jakoś wydaje że wystarczy jedną jego powieść przeczytać, reszta jest na jedno i to samo kopyto.
      • redundant Co chlała, co chlała? :P 25.01.11, 22:27
        On nigdy nie pił tyle, co ty. :>

[img]https://www.thecaptainsmemos.com/wp-content/uploads/2010/03/Charles+Bukowski+71naked1bukowski4.jpg[/img]

I żył bardzo zdrowo. Jak widać, był promotorem ruchu naturystycznego. :P
        • twardycukierek Re: Co chlała, co chlała? :P 26.01.11, 08:33
          Mam ten sam fenomen co z fotą of ze fat fitness trainer: ponad wszystko inne, a jest tego sporo, widzę w tym zdjęciu okropną, zniekształconą stopę tej dziewczyny... ¤.¤
          • redundant Re: Co chlała, co chlała? :P 26.01.11, 10:17
            Znaczy co tam było u trainera? Gdyż ja widziałem tylko cherlawą rączkę.

A temat stopy uległ już rozpracowaniu. :P
            forum.gazeta.pl/forum/w,87604,121022872,121323564,WTF_WTF.html
            • twardycukierek Re: Co chlała, co chlała? :P 26.01.11, 17:55
              Nuuu, zamiast empatię czuć oko duszy padało na brzuszek i brak mięśni...

Zdrowe to to nie jest, z umiarem szpil się używa ;) Co do dziewczyny na zdjęciu, zmiany są tak drastyczne, że czuję jak budzi się we mnie ortopeda ;O Okropne stopy i nie wygląda na taką, co pół życia w szpilach popylała.
              • redundant Re: Co chlała, co chlała? :P 26.01.11, 18:34
                www.youtube.com/watch?v=rXLi2tVyXXg :P
                • twardycukierek Re: Co chlała, co chlała? :P 26.01.11, 18:40
                  Ten miś od unfitness ma dziecko małe, ale ONA? O, Kobieta! Aktor, znany :D
      • twardycukierek Re: Kurwa, wizjoner! 26.01.11, 09:43
        Chlanie to tylko jeden elemęęęt tego równiania ;)
    • twardycukierek Nieprawda! :F 25.01.11, 15:47
      Bo to ja dwa lata temu wymyśliłam 'robienie kotka z młotka', tu na Szpilach. Mam świadka: Milluś

;&

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka