king.james 15.02.11, 08:52 Gorsze niż szarańcza, a na dodatek bez nadzoru rodziców. muzyka.onet.pl/0,2252104,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 08:57 przyznaj się że marzysz o takim tabunie rozwrzeszczanych dziewcząt;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 09:01 Ja widzę same wady. Począwszy od ilości, przez stopień wścibskości aż po wiek - za młode. :P Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 09:11 > bez nadzoru rodziców Jak wytłumaczysz nastoletniej "szarańczy", że czegoś nie wolno? Perswazją nic nie wskórasz u ideologicznie zrypanego beretu (u nastolatków to normalne stadium rozwoju, aż zmądrzeją). No a kary cielesne i inne przecież są be. Rodzice nie mają więc środków, by nadzorować swoje pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 09:34 a ja się nie zgadzam - sama jestem matką nastolatki i to kwestia rozmowy, dbania o relacje i poczucie bezpieczeństwa dziecka do tego dołożymy zaufanie i tylko czasem sprawia że masz chęć ja udusić;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 10:32 Ludzie (a w szczególności nastolatki) dzielą się na tych, do których dociera perswazja i na resztę. Dlatego za recydywę niektórych lżejszych przestępstw powinna być kara batów na goły tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Nastoletnie fanki 16.02.11, 19:21 a za te cięższe? co powinno być? za lżejsze to szmatką prze łeb ...zawsze działa no i szlaban też działa;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 09:21 Tiaaaa... Lem przed smiercia stwierdzil ze gdyby nie internet, nigdy by nie wiedzial ze na swiecie jest tylu idiotow. To chyba wystarczy za komentarz. Histeryczki z czasow rocka lat 60' roznily sie od tych tylko brakiem dostepu do Sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 09:27 Ale za to jak świetnie ta histeria wygląda w telewizji. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 10:06 Upilnować zawsze można... Na ten przykład kijem przez dupę... Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 10:35 No o tym mówię! :D Tyle tylko, że coraz częściej dziecko po takim upilnowaniu idzie do szkolnej pedagog, stamtąd na policję, a potem rodzice już w ogóle nie mają okazji widywać swojej pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 10:49 Ale prawo do płacenia alimentów będziesz miał niemal od ręki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Nastoletnie fanki 15.02.11, 20:10 Czy to nie zwykłe frustratki i trolle? Odpowiedz Link Zgłoś