Dodaj do ulubionych

Sting wystąpi w czerwcu 40 km od Katowic

22.01.13, 12:17
Nie można było po prostu napisać, że zagra w Oświęcimiu ?
Obserwuj wątek
    • monsimal Sting wystąpi w czerwcu 40 km od Katowic 22.01.13, 14:09
      O tym samym pomyślałam.
    • moim_skromnym_zdaniem Sting wystąpi w czerwcu 40 km od Katowic 22.01.13, 14:09
      Ale co to ma wspólnego z regionem?
      • Gość: gość Re: Sting wystąpi w czerwcu 40 km od Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 21:08
        Na szczęście ...nic :) Tak samo jak to, że 500 km od hanysowa jest morze i plaża :)
    • Gość: matt Re: Sting wystąpi w czerwcu 40 km od Katowic IP: 213.227.87.* 22.01.13, 15:17
      Można było, ale to pewnie taki metaforyczny sposób na przekazanie "Spodek został dokumentnie spier*olony i nic rozsądnego w tym City of Music już nie zagra".

Katowice - miejsce zatrzymywania dla ręcznego przełączenia zwrotnicy
    • Gość: z Bielska Sting 40 km od Katowic :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 21:15
      Mam nadzieję, że kiedyś usłyszę tekst w rodzaju: W Katowicach 50 km od Bielska-Białej odbywa się co roku największy jazzowy festiwal, gromadzący największe sławy światowe :) A GW gratuluję młodej rokującej kadry dziennikarskiej ! Jak będziecie pisać takie bzdety daleko nie zajedziecie! Myślę, że w świecie to Oświęcim jest bardziej znany niż Katowice, niedouczone gamonie ! Jakie szkoły kończyliście ? Ciekawe czy cenzura mnie obejmie ? :)
      • Gość: cdnn Re: Sting 40 km od Katowic :) IP: *.sferanet.pl 22.01.13, 23:57
        Taaa, przecież wszystko jest ileś tam km od Katowic ;) Katowice - centrum świata :D :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka