Dodaj do ulubionych

Tęcza za oknem

09.08.11, 19:57
Taka kolorowa i wielka---jeszcze nie widzialam w tym miejscu i tak wyraźnie pieknej teczy
Ponoc na jej końcu jest zakopany garnek ze złotem'
Tyle sie człowiek bajek nasłucha.
A ja dodam taka ---może jak z gwiazdami pomyślec zyczenie :
Zycze sobie aby Adminka wyrzucila wszystkich vego z naszego forum---i to regularnie:)
Obserwuj wątek
    • mjot1 Oj! 09.08.11, 20:50
      Ostrożnie z tak jawnym zachwytem na widok zjawiska owego!
      Toż niechybnie dla tzw. „zdrowych” sił narodu tak szczery zachwyt tęczą jasnym jest przejawem wiadomych „preferencji”...
      Obecnie człek „światły” na widok tęczy winien machając ręcyma obiema (za)tupać kończynami krocznymi z odrazą, winien też splunąć po siedmiokroć za się przez lewe ramię i słowem żołnierskim prostym jasno wyrazić dezaprobatę swą widokiem tak ohydnym.

Najniższe ukłony!
      z przestrogą spiesząc M.J.
      • voxave Re: Oj! 09.08.11, 20:59
        Mjot----no popatrz ty popatrz jaka ja niewinna i dziewicza, mnie sie tak tecza nie skojarzyla.
        Protestuje przeciwko zawlaszceniu tęczy kóra jest naszym wspólnym dobrem i wszyscy mamy prawo do jej podziwiania
        Czy czasem nie zastrzegli sobie teczy jako znaku firmowego i tylko oni beda mogli jej używać,
        • 33qq Re: Oj! 09.08.11, 21:19
          Dziwne, mi tam się skojarzyła z modlitwą do Pana Jezuska i cudem za wsztawiennictwem

No i flagą pss społem
    • paco_lopez Re: Tęcza za oknem 09.08.11, 21:15
      sierpień to miesiąc delux. kazdy może byc ostatni.
    • rata.sofisticada Re: Tęcza za oknem 09.08.11, 21:26
      Zycze sobie aby Adminka wyrzucila wszystkich vego z naszego forum---i to regularnie:)

?
      • 9sol bo voxave... 10.08.11, 11:22
        widać, że voxave nadużywa kąpieli w publicznych basenach, to źle działa ogólnie i szczególnie, co widać w jej wypowiedzi
    • mundurowa-cywilka Tęcza 10.08.11, 11:02
      Tęcza symbolizuje połączenie człowieka z Bogiem.

A życzenia każdy ma takie, jaki jest jego poziom świadomości i jak dobry jest w sercu swym.
      • 33qq Re: Tęcza 10.08.11, 11:06
        możesz jakoś udowodnić twierdzenie o połączeniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka