Dodaj do ulubionych

Mailujemy...

28.08.11, 07:30
Juz raz dalam do zrozumienia osobie, ktora mnie obszczekiwala na roznych forach, przyprawiala mi gebe - zeby do mnie nie pisala....
Jak mozna sie pozbyc natreta?... nie wiem - mozna kasowac maile bez otwierania chyba...ale osoba ta zapragnela, zeby to tutaj wkleic -a mnie sie nie chce... jesli musi, niech zrobi to sama....
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Mailujemy... 28.08.11, 10:23
      Nie jestem niczyim poslancem... a juz szczegolnie kogos kto mi przyprawial latami gebe trolla.... i to na roznych forach... klamal...twierdzac z cala stanowczoscia, ze jakoby ja, wyrzucilam ja z Podworka, ze jakoby ja wyrzucilam z Podworka Czarodziejke... ktora sie sama wypisala - i na to sa screeny... no wiec gdzie ta Twoja prawdomownosc? Ty do mnie.... o trollowaniu? a przyprawianie komus geby i klamliwe twierdzenia to co to jest?
      To jest jedyny post jaki kieruje do tej persony.... wiecej nie bedzie.... a tutaj screen dokumentujacy jej klamliwe twierdzenia.....

[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3663/screenshot150c.jpg[/IMG]

czekam wlasnie na c.d.....

I podkreslam, nie zycze sobie zeby do mnie pisalo....
      • m.maska Re: Mailujemy... 28.08.11, 10:24
        a teraz przylazio to to bezczelnie i twierdzi, ze jest blokowane......
    • m.maska Re: Mailujemy... 30.08.11, 07:40
      I bardzo prosze oną osobę, zeby nigdy wiecej do mnie nie przysylala maili - nie zycze sobie zadnych kontaktow z trollem... niech uszczesliwia innych.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka