Dodaj do ulubionych

kara za czyn którego nie było

07.11.11, 09:49
Nasza władza kochana nie ustaje w poszukiwaniu zagrożeń jakie wiszą nad naszymi malutkimi głowami. Nie zawaha się przed użyciem żadnego dostępnego jej środka w celu zlokalizowania takiego zagrożenia i bezwzględnej neutralizacji. Wszystko po to by obywatele tego kraju czuli się bezpiecznie. Wiadomo że nie dotyczy to zwyrodnialców i przewrotowców.
Dajcie mi człowieka a paragraf się na niego znajdzie. Ten pan się sam podłożył. Paragraf? naruszenie swobody głosowania. Czyn? Gra aktorska polegająca na bieganiu po lesie z plastikowym karabinem. Narzędzie? Film umieszczony na youtube
Wyrok?
5 lat.
kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10599440,Grozil__ze_zastrzeli_za_glosowanie_na_PiS__Za_zart.html
Obserwuj wątek
    • Gość: kalka Re: kara zaczyn IP: *.as13285.net 07.11.11, 10:06
      uhym uhym, tylko czekac az fala obuzonych (nieczynem) ruszy. z palami.
      • bling.bling Re: kara zaczyn 07.11.11, 10:18
        boję się przyznać ale przy okazji ostatnich wyborów dokonałem podobnego przestępstwa, naruszenia swobody wyborów. Małżonka zapytała mnie na kogo głosować bo ona nie wie. Powiedziałem że jeśli nie wie to niech nie głosuje wcale.
        Trzy miesiące będzie dla mnie w sam raz? Może więcej?
        • migreniasta Re: kara zaczyn 07.11.11, 10:23
          Dla Ciebie 3 miechy w zawiasach,ale dla koleżanki małżonki piątka w Sztumie za nieuświadomienie polityczne.....
          • Gość: kalka Re: zaczyn kary IP: *.as13285.net 07.11.11, 10:32
            3miechy bli i 5 dla malzonki to razem 8 ( bez wspolnego pozycia) ?
            niezle wymyslilas migren.

napisz wiec do ktorego kosciola dzwoniono by potwierdzic zrodla,,,
            • migreniasta Re: zaczyn kary 07.11.11, 10:50
              Kara musi być......
        • Gość: kalka Re: kara zaczyn IP: *.as13285.net 07.11.11, 10:24
          bliniu ehh ale pytasz o ulozenie ci w glowach czy nogach?
          • bling.bling Re: kara zaczyn 07.11.11, 10:27
            od trzech miesięcy siedzenia ani głowa ani nogi nie bolą, tylko doupa
      • migreniasta Re: kara zaczyn 07.11.11, 10:20
        (Nierząd) Tuska nam to załatwi niechybnie.....
        • Gość: kalka Re: kara za czyn IP: *.as13285.net 07.11.11, 10:36
          ja sie tam o (nierzad) nie martwie , ja sie porzadnie zaczynam martwic o stan wody sodowej w miejscowych glowach, migreno.
          o nadmiar inspiracji w wykorzystywaniu narzadzi.
    • bling.bling a w ameryce 07.11.11, 10:52
      w Ameryce powstrzymano nielegalną dystrybucję nielegalnej żywności.
      Dzielna policja uchroniła miejscową ludność przed zagrożeniem.
      Zlikwidowano stragan w którym trzy mało nastoletnie dziewczyny sprzedawały... lemoniadę
      youtu.be/YsV4y905Xdo
      • Gość: kalka Re: a w metrykach IP: *.as13285.net 07.11.11, 11:04
        lemoniadowych juz widac bledy - winnych takemu pedagogiczniemu stanu, gron.
    • kptwrona więzienie dla terrorystów 07.11.11, 11:19
      Na forum sporo takich gróźb. Trzeba to pozbierać i zgłosić.
      • Gość: kalka Re: więzienie dla terrorystów IP: *.as13285.net 07.11.11, 11:31
        o kapitalnie brona:)
        a gdzie chcialbys zglosic? bo pozbierac to chyba z cudzego kosza,,,?
        (bo jak znam pomyslowego dobromirka -A. Slodowego (zrob se dobrze sam) ze zlewu wyciagnie fusy po kawie i karmnik wyrychtuje (for wrob elkow)
    • Gość: ka_p_pa Re: kara za czyn którego nie było IP: *.interwan.pl 07.11.11, 11:50
      Prokurator ma robotę na trzy pokolenia, wszak należy przesłuchać 27 milionów poszkodowanych.
      • kptwrona Re: kara za czyn którego nie było 07.11.11, 12:56
        Na razie zajmie sie kilkoma ludźmi z forum. A materiał jest mocny.
        • Gość: kalka Re: kara za czyn którego nie było IP: *.as13285.net 07.11.11, 13:24
          uhym to pewnie bedzie rachu-ciachu I do- piachu jak znam zycie to kilku posmiernych ztond oddasie tym znajacym_ na rzeczy z tamtond.

zupelnie na marginesie zapytanie,
          a Ty sambrona nie wstydasz sie, wykorzystywac cudze dobre imie, do nakrecania wlasnego IPublicity?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka