Dodaj do ulubionych

Strace cnotę

07.02.12, 20:26
na Społeczeństwie--a juz mialam iść spac, takie oczki mam maslane--ale jak zwykle sprawdzam wizytówkę a tam tylko 5 postów do 10.000 ale czy ja dobrze licze.?
Zaraz musze napisac pozostale 4 i zobacze jaka cyfra wyskoczy,
.
To jest nie do uwierzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: sixt Re: Strace cnotę IP: *.fbx.proxad.net 07.02.12, 20:28
      Spac o tej porze? ;)
      Lepiej trac cnote, Niecnoto! ;)
      • voxave Re: Strace cnotę 07.02.12, 20:30
        Takie rzeczy mam pod reka i pod dostatkiem :)))))
    • dritte_dame Re: Strace cnotę 07.02.12, 20:35
      voxave napisała:

> na Społeczeństwie--a juz mialam iść spac

Lepiej późno, niż wcale.
      • voxave Re: Strace cnotę 07.02.12, 20:38
        10.000 ---poszło w czasie odpowiedzi na pierdy Oszołoma.
        Ale konia z którego sie spada nie zawsze jest sposobnośc wybrać.
        Ta daam.
        Dobranoc państwu po ciezkim dniu.
        Jakby co jestem trzeźwa.:)))))))
        • dritte_dame Re: Strace cnotę 07.02.12, 20:47
          voxave napisała:

> Jakby co jestem trzeźwa.:)))))))

Utrata cnoty na trzeźwo sie nie liczy.
    • kolter Re: Strace cnotę 07.02.12, 20:59
      No w końcu Tato zrobi ci w kakao ??
    • ultimate.strike Re: Strace cnotę 07.02.12, 21:19
      O czym tyle piszesz? Ja mam dopiero 4500 wpisów, a wszędzie mnie pełno. :)
      • kolter Re: Strace cnotę 07.02.12, 21:30
        ultimate.strike napisał:

> O czym tyle piszesz? Ja mam dopiero 4500 wpisów, a wszędzie mnie pełno. :)

Ta, no i 490973828494 wpisów pod tym poprzednim nickiem :)))
      • voxave Re: Strace cnotę 08.02.12, 02:24
        Strik-----jak to 4500 chyba cie oszukali bo jak przyszlam na forum to na ogólnym spotkalam info iz jestes naaktywniejszy,dziwne
    • migreniasta Teraz zbieraj odwiedziny na profilu.... 07.02.12, 22:05
      do dychy brakuje Ci ok 8 tyś....
      • voxave Re: Teraz zbieraj odwiedziny na profilu.... 08.02.12, 02:26
        Cierawe jak jest z tymi odwiedzinami na profilu--tam przeciez nie ma nic ciekawego,dlaczego tam przybywa wpisow---niezbadana jest to sprawa.
    • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:26
      I to jest znakomity watek. On oddaje stopien zidiocenia tego forum. Jest dla tego forum absolutnie reprezentatywny.
      • voxave Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:30
        A jakże,ciebie nie może zabraknąć na forum pierwszy troll i psycho witam serdecznie --jednak bez nas nudzisz sie :)
        • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:33
          voxave napisała:

> A jakże,ciebie nie może zabraknąć na forum pierwszy troll i psycho witam serdec
          > znie --jednak bez nas nudzisz sie :)

Nie nudzi , wygnali jak psa , to się tuła i szuka budy
      • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:32
        klosowski333 napisał:

> I to jest znakomity watek. On oddaje stopien zidiocenia tego forum. Jest dla te
        > go forum absolutnie reprezentatywny.

Goń się osrańcu
        • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:34
          Kolter, leczysz jeszcze te swoje obsesje? Bo prezentowales ich tu kiedys bez liku. W realu z ludzmi obsesyjnymi ciezko wytrzymac, ale na forum kloakum, jak jest nazywane FS, jestes tu w sam raz ;)
          • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:40
            klosowski333 napisał:

> Kolter, leczysz jeszcze te swoje obsesje? Bo prezentowales ich tu kiedys bez li
            > ku. W realu z ludzmi obsesyjnymi ciezko wytrzymac, ale na forum kloakum, jak je
            > st nazywane FS, jestes tu w sam raz ;)

No o ile pamiętam to panienka miał tu rozliczne romanse , najczęściej kiepsko sie kończące
            • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:45
              Nie tylko obsesje, ale i urojenia? Kolter, Ty tez uwazasz wiekszosc stalych uzytkownikow FS za swoich "forumowych przyjaciol"? Tez zalezy Ci na ich opinii, na akceptacji? Po to tu wchodzisz? Lubisz otaczac sie dziwakami? Ja mysle, Kolter, ze lepiej "romanse", "relacje", "potrzebe akceptacji" i takie tam poszukiwac w realu. Ktos kto szuka tego na takim forum jak FS z pewnoscia calkiem normalny nie jest.

• kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:13
                klosowski333 napisał:

> Nie tylko obsesje, ale i urojenia? Kolter, Ty tez uwazasz wiekszosc stalych uzy
                > tkownikow FS za swoich "forumowych przyjaciol"? Tez zalezy Ci na ich opinii, na
                > akceptacji? Po to tu wchodzisz? Lubisz otaczac sie dziwakami? Ja mysle, Kolter
                > , ze lepiej "romanse", "relacje", "potrzebe akceptacji" i takie tam poszukiwac
                > w realu. Ktos kto szuka tego na takim forum jak FS z pewnoscia calkiem normalny
                > nie jest.

Dziunia ty swoją pseudo znajomość psychiki ludzkiej wsadź w swoją mocno rozkalibrowaną bruzdę .
                • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:19
                  Caly Kolter. Stek kloacznych wyzwisk pod adresem interlokutorow i tak oto wyglada dyskusja z dresem. Jak Ty sobie radzisz w realu, boroku? Gdy pojawia sie roznica zdan od razu swoim zwyczajem mowisz cos o matce rozmowcy? Zaprzyjaznij sie z Guciem Budowlancem, znajdziecie wspolny jezyk, jak sadze.
                  Te Twoje liczne obsesje plus proba scigania sie z Oszolomem kto wiecej spamu utworzy na forum, to jestes caly Ty w wersji forumowej. Nic wiecej soba nie reprezentujesz jako nick Kolter. Rzeczywiscie, strasznie mi musi zalezec na Twojej akceptacji :D
                  Wracaj do swoich przekomarzanek z Lepianem (czy tez romansow, jak wolisz). Moze beda z tego dzieci ;)

• kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:31
                    klosowski333 napisał:

> Caly Kolter. Stek kloacznych wyzwisk pod adresem interlokutorow i tak oto wygla
                    > da dyskusja z dresem.

Ty gnido to ty z tego tu znany jesteś
                    Zapomniałeś jaką radę dała ci Giwi na Moderacji ??

forum.gazeta.pl/forum/w,654,130060055,130065873,Re_Kropka_jej_sympatie_i_antypatie.html?wv.x=2
                    Więc mi tu trollu nie pieprz

>Jak Ty sobie radzisz w realu, boroku?

Nie interesuj się

> Gdy pojawia sie roznica zdan od razu swoim zwyczajem mowisz cos o matce rozmowcy?

Wyobraź sobie ze z zasady nie tykam rodzin.

Zaprzyjaznij sie
                    > z Guciem Budowlancem, znajdziecie wspolny jezyk, jak sadze.

Zdrowy rozsądek mile widziany .

> Te Twoje liczne obsesje plus proba scigania sie z Oszolomem kto wiecej spamu ut
                    > worzy na forum, to jestes caly Ty w wersji forumowej.

Głupolu oszoł zakłada 30 watków a ja w tym czasie może jeden . udowodnij ze jest inaczej !!

Nic wiecej soba nie repre
                    > zentujesz jako nick Kolter.

Ty z opinią psychola za to masz ugruntowana pozycję .

Rzeczywiscie, strasznie mi musi zalezec na Twojej akceptacji :D
                    > Wracaj do swoich przekomarzanek z Lepianem (czy tez romansow, jak wolisz). Moze
                    > beda z tego dzieci ;)

Ty już nie możesz , prostata siada ??
                    • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:38
                      Hehe, alez sie zafaflunil, Kolterku. Chlopie, wyluzuj, to jest tylko forum netowe. Ty ciagle sie przejmujesz opiniami innych nickow. Czemu? Co jest nie tak z Twoja samoocena, ze szukasz na takim forum jak FS akceptacji i "dobrych opinii"? W realu masz z dobrymi opiniami na wlasny temat problem?
                      Rety, Ty naprawde jestes oszolomem, kolejnym do kolekcji...

• kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:49
                        klosowski333 napisał:

> Hehe, alez sie zafaflunil, Kolterku. Chlopie, wyluzuj, to jest tylko forum neto
                        > we. Ty ciagle sie przejmujesz opiniami innych nickow. Czemu? Co jest nie tak z
                        > Twoja samoocena, ze szukasz na takim forum jak FS akceptacji i "dobrych opinii"
                        > ? W realu masz z dobrymi opiniami na wlasny temat problem?
                        > Rety, Ty naprawde jestes oszolomem, kolejnym do kolekcji...

Nie będzie mi jakiś koński odchód tu psychoanalizę wystawiał bezkarnie :)))
                        • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:50
                          Dobrze, Kolter, czekam wiec na jakas kare :D
                          • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:54
                            klosowski333 napisał:

> Dobrze, Kolter, czekam wiec na jakas kare :D

Nikt ci nie poda przez tydzień ;))
      • lepian4 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:34
        Polska baba zalozyla ten watek.
        Klos, powiedz stary gdzies ty byl!? Sam widzisz, bez ciebie te polskie chlopy znowu durnowacieja
        • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:36
          Mnie tu juz w zasadzie nie ma od wrzesnia. Sporo sie zmienilo, Lepian ;) Natomiast chetnie tu zagladam co jakis czas by odnowic stare znajomosci :D
          • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:41
            klosowski333 napisał:

> Mnie tu juz w zasadzie nie ma od wrzesnia. Sporo sie zmienilo, Lepian ;) Natomi
            > ast chetnie tu zagladam co jakis czas by odnowic stare znajomosci :D

Jakaś randeczka wam się dziewczynki kroi ??
            • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:48
              Czyli cos czego Ty nie doswiadczyles w realu od lat, kolejny forumowy przyjacielu? Przykro mi, Kolter, ze Ci sie zycie nie uklada, ale czyja to jest wina? Myslisz, ze sleczenie latami na Forum Dziwakorum poprawi Twoja sytuacje zyciowa?
              • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:14
                klosowski333 napisał:

> Czyli cos czego Ty nie doswiadczyles w realu od lat, kolejny forumowy przyjacie
                > lu? Przykro mi, Kolter, ze Ci sie zycie nie uklada, ale czyja to jest wina? Mys
                > lisz, ze sleczenie latami na Forum Dziwakorum poprawi Twoja sytuacje zyciowa?

Myślę ze mi lepiej jak takiemu czubowi jak ty powiem kim jest .
                • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:27
                  Na tym forum ciagle sie przekomarzasz/romansujesz z Lepianem. Ciagle mu mowisz kim jest. Lepiej Ci? :D
                  Kolter, ja mysle, ze Ty sam doskonale wiesz, ze jestes niezlym czubem. Inaczej by Ciebie tu w tak "przewklekly" sposob nie bylo. Generalnie jestes idiota, to widac po Twoim sposobie pisania i o tym, ze poza inwektywami nie napisales tu chyba jeszcze nigdy zadnego postu na jakikolwiek temat. Znany w zasadzie jestes tylko ze spamowania, z obsesji (jestes monotematyczny az do bolu) i z owych zabawnych wyzwisk sugerujacych, ze moze z jakiegos patologicznego srodowiska pochodzisz.
                  • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:34
                    klosowski333 napisał:

> Na tym forum ciagle sie przekomarzasz/romansujesz z Lepianem.

Zazdrosna z ciebie dupcia :))

Ciagle mu mowisz
                    > kim jest. Lepiej Ci? :D Kolter, ja mysle, ze Ty sam doskonale wiesz, ze jestes niezlym czubem.

No skoro ja jestem niezłym , to na ciebie już sakli zabrakło .

Inaczej by Ciebie tu w tak "przewklekly" sposob nie bylo. Generalnie jestes idiota, to
                    > widac po Twoim sposobie pisania i o tym, ze poza inwektywami nie napisales tu c
                    > hyba jeszcze nigdy zadnego postu na jakikolwiek temat.

Ty miernoto znana z setek inwektyw :))

Znany w zasadzie jestes
                    > tylko ze spamowania, z obsesji (jestes monotematyczny az do bolu) i z owych zab
                    > awnych wyzwisk sugerujacych, ze moze z jakiegos patologicznego srodowiska pochodzisz.

Ja nie pytam na jakim to ciebie śmietniku znaleźli
                    • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:43
                      Kolter, powiedz, jak dlugo bedziesz jeszcze spamowal i trollowal na forach otwartych? Czy na forach onet.pl i wp.pl tez jest pelno Twoich komentarzy? Rozladowujesz napiecie uprawiajac trolling? Czemu ja Ciebie nie pamietam z zadnej normalnej dyskusji? Lubie jak tacy jak Ty nazywaja innych "czubami", to jest naprawde piekne. I jeszcze to poszukiwanie akceptacji wsrod innych dziwakow i oszolomow. Kurcze, szkoda, ze wczesniej nie nawiazalem z Toba "blizszych forumowych relacji", jak to mialo miejsce z paroma innymi oszolkami. Jestes zabawny gosc, Kolter.

• kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:54
                        klosowski333 napisał:

> Kolter, powiedz, jak dlugo bedziesz jeszcze spamowal i trollowal na forach otwa
                        > rtych?
                        Do czasu kiedy takie coś jak ty na nich będzie .

.Czy na forach onet.pl i wp.pl tez jest pelno Twoich komentarzy?

Masz tam szlaban i nie możesz sprawdzić ??

Rozladow
                        > ujesz napiecie uprawiajac trolling?

Przygania kocioł garnkowi :))))))))))))))))))))))))))))))0

>Czemu ja Ciebie nie pamietam z zadnej normalnej dyskusji?

Bo nie uczestniczyłes w takich .

Lubie jak tacy jak Ty nazywaja innych "czubami", to jest naprawd
                        > e piekne.

Staje ci wtedy i tylko wtedy ??

> I jeszcze to poszukiwanie akceptacji wsrod innych dziwakow i oszolomow.

No a kim ty jesteś klepiący kiedyś tu po 50 postów dziennie :)))

Kurcze, szkoda, ze wczesniej nie nawiazalem z Toba "blizszych forumowych rel
                        > acji", jak to mialo miejsce z paroma innymi oszolkami. Jestes zabawny gosc, Kolter.

Nie umawiam sie z gejami , sorry ale nic z randki :))
                        • klosowski333 Re: Strace cnotę 08.02.12, 17:09
                          A ja mysle, Kolter, ze Ty mozesz miec cos z geja. Podobnie zreszta jak Gucio. Obaj jestescie do pewnego stopnia zniewiesciali. Nie to, zebym mial cos przeciwko Waszej orientacji, jestem czlowiekiem tolerancyjnym. Ale widze jak sie lubicie prezyc, napinac. Pokazywanie jacy to Wy jestescie twardzi, mescy i wulgarni - to przeciez tez jest pocieszne i znamienne.

Kolter, powiem tak - jestes rozbrajajacy, nie sposob Ciebie nie lubic forumowo, kiedy rzucasz takie teksty. Chcialem Ciebie potraktowac powaznie, ale sam jestes wielki zgrywus. Pewnie jestes czubkiem, skoro od tylu lat tak bezproduktywnie tu czas spedzasz, ale to nie moj problem. Rozumiem gdyby to byl jakis gorszy okres, ktory w koncu musial minac, ale u Ciebie to jest stan permanentny. Nikt nigdy tu z Toba nie dyskutowal, bo Ty do prowadzenia dyskusji jestes niezdolny. Ty sie tu tylko napinasz, bluzgasz i spamujesz, nic ponadto. Mysle, ze w realu byloby Ci lepiej, bo moglbys tam uchodzic za osobnika oryginalnego. Tutaj natomiast nikniesz w tlumie innych oszolomow.
                          • kolter Re: Strace cnotę 08.02.12, 17:15
                            klosowski333 napisał:

> A ja mysle, Kolter, ze Ty mozesz miec cos z geja. Podobnie zreszta jak Gucio. O
                            > baj jestescie do pewnego stopnia zniewiesciali.

heh ciotka mi imputuje swoja przypadłość :))

Nie to, zebym mial cos przeciwk
                            > o Waszej orientacji, jestem czlowiekiem tolerancyjnym. Ale widze jak sie lubici
                            > e prezyc, napinac. Pokazywanie jacy to Wy jestescie twardzi, mescy i wulgarni -
                            > to przeciez tez jest pocieszne i znamienne.

No popatrz to zgodnie z tym co widzę to z ciebie to pałociąg nr na tym forum .

> Kolter, powiem tak - jestes rozbrajajacy, nie sposob Ciebie nie lubic forumowo,
                            > kiedy rzucasz takie teksty.

Ty zato zawsze brzmisz jak dzwon nad trumną, nudny i z wygórowanymi ambicjami .

Chcialem Ciebie potraktowac powaznie, ale sam jest
                            > es wielki zgrywus. Pewnie jestes czubkiem, skoro od tylu lat tak bezproduktywni
                            > e tu czas spedzasz, ale to nie moj problem.

No popatrz a może ty pochwal się swoja tu zdobytą w sympatyczny sposób trzódka wyznawców ??

Rozumiem gdyby to byl jakis gorszy
                            > okres, ktory w koncu musial minac, ale u Ciebie to jest stan permanentny. Nikt
                            > nigdy tu z Toba nie dyskutowal, bo Ty do prowadzenia dyskusji jestes niezdolny.

No popatrz a powiedz mi kiedy i z kim ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś ??
                            jakiś przykład proszę ??

> Ty sie tu tylko napinasz, bluzgasz i spamujesz, nic ponadto.

No mam ciebie za wzór .

Mysle, ze w realu
                            > byloby Ci lepiej, bo moglbys tam uchodzic za osobnika oryginalnego. Tutaj nato
                            > miast nikniesz w tlumie innych oszolomow.

No fakt zagłuszasz mnie jak perz .
                          • migreniasta Prawdziwy menszczyzna 09.02.12, 01:19
                            i na dodatek cnotliwy......
        • voxave Re: Strace cnotę 08.02.12, 15:40
          Lepik----jasne, że polska baba a nie niemiecka siajnyga :)
    • Gość: Stab Niektorzy nie maja nic do stracenia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 08.02.12, 16:49
      za wyjatkiem proby przyciagniecia uwagi.
      • kolter Re: Niektorzy nie maja nic do stracenia 08.02.12, 16:49
        Gość portalu: Stab napisał(a):

> za wyjatkiem proby przyciagniecia uwagi.

Tak jak ty
      • klosowski333 Re: Niektorzy nie maja nic do stracenia 08.02.12, 17:00
        To nie jest potrzeba przyciagniecia uwagi. Voxave odczuwa jakis deficyt zycia towarzyskiego, ona sie tu udziela bardziej towarzysko niz merytorycznie. Podobnie jak np. Yoma. Obie pomylily forum dyskusyjne z czatem towarzyskim. Voxave w tej swojej nieustannej konfuzji dodatkowo odczuwa potrzebe "zawlaszczania" przestrzeni, w ktorej wydaje sie jej, ze znalazla milych ludzi, kolegow, przyjaciol. Osoby, ktore nie naleza do tego zbioru sa czesto przez nia traktowane jak intruzi, ktorzy "nie maja prawa". Ona czasem irytuje sie, gdy ktos nie przeczyta WSZYSTKICH wpisow w watku i odniesie sie tylko do postu otwierajacego. Wtedy beszta takiego delikwenta ostro nakazujac mu przeczytanie wszystkiego albo won. W ostatnich miesiacach mnoza sie te jej specyficzne "nakazy", bo ona coraz silniej to forum odczuwa jako wlasne, osobiste. Jezeli sa tu naprawde jacys zyczliwi wobec niej ludzie, to niech jej wyjasnia czym jest forum publiczne i niech ja nieco uspokoja, bo to wszystko idzie w zlym kierunku. "Dystans" to jest cos co jest nie tylko jej na tym forum potrzebne.

• voxave Re: Niektorzy nie maja nic do stracenia 08.02.12, 17:10
          Kloss---a czy ja nie mowilam ze tesknisz za mna i czytujesz wszystkie moje wpisy----masz na moim punkcie obsesje.Ale sam z wlasnej woli starcileś przyjmenośc rozmawiania po przyjacielsku ze mna.
          Teraz nie placz
    • karkowiak2plus Re: Strace cnotę 08.02.12, 16:55
      No popatrz Woksi. Twój wątek dział niczym deflorator.
      Obudziłaś w ludziskach agresję.
      Po co Ci to było????
      A jeden to znów zaczął pić przez Ciebie. Nie masz wyżótuf sumienia?
      • voxave Re: Strace cnotę 08.02.12, 17:12
        Karkowiak---nie mam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka