sowietolog
06.03.12, 19:37
Nie mogę już patrzeć na zdjęcie tego bubka roku i jego szczerzącą gębę oraz słuchać o tym. Jeżeli już się wstydzić za Polskę i/lub Polaków, to właśnie za takich kretynów. Naoglądali się Kamińskich, Małyszów i innych celebrytów - tvn-u, Polsatu czy mediów publicznych - szlajających się za grube pieniądze po świecie i chcą tożsamo "zabłysnąć" w mediach. Czy każdy bezrobotny ćwok z jakiegoś pipidówka między Odrą i Bugiem oraz Bałtykiem i Karpatami sądzi, iż odkryje Atlantydę, Lemurię czy inszy kontynent Mu...?!
Żeby tego było mało, to jeszcze się rzuca w mediach i biadoli. Jak na ćwoka przystało. Szkoda mi tylko tego jego nieszczęsnej żony, pani ćwokowej. Narobił międzynarodowego rabanu i wstydu Rzeczypospolitej. Do tego narobił kosztów instytucjom polskim, egipskim i saudyjskim. Wyćwokował się kompletnie nieprzygotowany, 99proc. jego "sprzętu" nie działało; a to, co akurat działało, to wymagało "tłumaczenia" i "interpretacji", telefonicznej pomocy naszego Urzędu Morskiego. I jeszcze próbował nielegalnie przekroczyć saudyjską granicę. Saudowie powinni wysłać na niego Apache'a i wpakować we ćwoka serię z działka Gatlinga. Albo zatrzymać jako terrorystę/taliba i sprać mu mordę w najbliższym urzędzie saudyjskiej bezpieki.
Przepraszam Abdullaha bin Abdulaziza Al Sauda i wszystkich Saudyjczyków za mojego "rodaka"...