Dodaj do ulubionych

robi sie cieplo. myjcie sie rano!

15.05.12, 10:21
Ludzie... pamietajcie o prysznicu rano! szczegolnie ci, ktorzy poruszaja sie komunikacja miejska..nie zatruwajcie innym zycia :))))
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 10:38
      Ludzie zębów nie myją, a Ty liczysz, że przemyją inne miejsca?
      • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 10:40
        Mozna zastosować środki motywujące. Np. taka spódnica jest ewidentnie środkiem motywujacym do zahowywania higieny.
        • voxave Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 13:25
          ultimate.strike napisał:

> Mozna zastosować środki motywujące. Np. taka spódnica jest ewidentnie środkiem
          > motywujacym do zahowywania higieny.

Tak.jak podwieje,to ratuj sie kto może :)
          • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 13:40
            Własnie chodzi o to, że chodząc w spódnicy nie można sobie pozwolić na niezachowywanie higieny, spodnie dużo więcej wybaczaja, do czasu oczywiście. :)
        • rossdarty Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 23:05
          ultimate.strike napisał:

> Mozna zastosować środki motywujące. Np. taka spódnica jest ewidentnie środkiem
          > motywujacym do zahowywania higieny.

No tak...
          Już dawno udowodniono, że wysuszone goowno nie śmierdzi.
          A pod spódnicą: wiadomo, wiatr hula... Nic tak nie wysusza, jak przeciągi...:D
          • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 07:30
            Dalej wyjaśniłem, jak zjawisko motywowania przebiega, przynajmniej w Polsce, w Szkocji może macie inne zwyczaje w tym względzie. :P
            • Gość: rossdarty Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.12, 22:15
              ultimate.strike napisał:

> Dalej wyjaśniłem, jak zjawisko motywowania przebiega, przynajmniej w Polsce, w
              > Szkocji może macie inne zwyczaje w tym względzie
              . :P

No.
              Mocniej wieje:D

www.youtube.com/watch?v=FbUAVnaK7Qc

• ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 18.05.12, 13:03
                Mocniej wieje, dalej dotrze. :P
      • yoma Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 11:34
        A któżby tam, panie doktorze, takie świństwa mył!
    • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 10:39
      Tak myję się rano, a drugi raz po przyjściu z pracy.
      • psi-arz Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 10:42
        A ja kąpię się dwa razy w roku ! - jak przystało na prawdziwego katolika !
        • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 10:49
          Czystość zachowujesz, to Ci się chwali. :)
          • billy.the.kid Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 11:34
            niech sie brudni myją. ja tam jezdym czysty.
            • 6burakow Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 23:16
              Prawdziwy katolik kapie sie poltora raza w zyciu liczac chrzest jako cala kapiel i kapiel po zejsciu jako pol.
        • lepian4 Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 11:57
          Ciesz sie, ze nie jestes zwolennikiem Palikota, bo ci biegaja po miescie z wlasnym gownem w reku i nieodzownymi homusiowatymi naklejkami
      • prezydent.nie.jest.glupi Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 15:54
        Zaraz się porzygam.
        • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 16:54
          > Zaraz się porzygam.

Od tego mycia? Domyślałem się, że dla niektórych utrzymywanie higieny jest obrzydliwością, ale żeby aż tak?
      • snajper55 Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 23:55
        ultimate.strike napisał:

> Tak myję się rano, a drugi raz po przyjściu z pracy.

Szalony. To Ty nie wiesz, że częste mycie skraca życie a ze smrodu to jeszcze nikt nie umarł?

S.
        • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 07:31
          > Szalony. To Ty nie wiesz, że częste mycie skraca życie a ze smrodu to jeszcze n
          > ikt nie umarł?

Właśnie nie wiem, może dlatego dziwi mnie postawa miejscowych przedstawicieli Kongregacji d/s Nauki Wiary?
    • lepian4 Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 11:43
      Nadchodzi wielkimi krokami pora, kiedy znowu bedziemy mogli porozmawiac o sandalach i skarpetkach. Hurraaaa!
    • Gość: inkwizytor Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 11:45
      tego forum, po raz kolejny poruszony.
      Pozostaje jeszcze jeden, a mianowicie noszenie skarpetek do sandałków i tradycji stało się zadość...
      • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 11:47
        > tego forum, po raz kolejny poruszony.

Poruszył Cie? Czyżby garnitury z Armenii działały demotywująco? :)

> Pozostaje jeszcze jeden, a mianowicie noszenie skarpetek do sandałków i tradycj
        > i stało się zadość...

Nie przypominam sobie, żeby temat skarpetek i sandałów był na tym forum poruszany.
        • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 12:08
          ultimate.strike napisał:

> > tego forum, po raz kolejny poruszony.
          >
          > Poruszył Cie? Czyżby garnitury z Armenii działały demotywująco? :)

Wręcz przeciwnie. Garnitur od Armaniego zobowiązuje. Do czego? Do elegancji, szeroko rozumianej. Bardzo dobre garnitury zaprezentowano w kolekcji Wilvorst 2012. Kto wie, może się skuszę...

> Nie przypominam sobie, żeby temat skarpetek i sandałów był na tym forum porusza
          > ny.

Najwyraźniej masz kłopoty z pamięcią.
          • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 12:18
            > Wręcz przeciwnie. Garnitur od Armaniego zobowiązuje. Do czego?

Do mycia też?

> Bardzo dobre garnitury zaprezentowano w kolekcji Wilvo
            > rst 2012.

Dobre do czego?

> Najwyraźniej masz kłopoty z pamięcią.

Albo nie zajmują mnie pierdoły. Mogę prosić o linki?
            • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 12:40
              Odkąd masz manię prześladowczą na temat spódnic, stałeś się nudny jak flaki z olejem.
              I znów dryfujesz do tematu kiltów. Mnie on nie interesuje, o czym już niejednokrotnie dawałem Ci do zrozumienia. Teraz też.
              • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 12:51
                Masz tu cały mój wpis:

> Wręcz przeciwnie. Garnitur od Armaniego zobowiązuje. Do czego?

Do mycia też?

> Bardzo dobre garnitury zaprezentowano w kolekcji Wilvo
                > rst 2012.

Dobre do czego?

> Najwyraźniej masz kłopoty z pamięcią.

Albo nie zajmują mnie pierdoły. Mogę prosić o linki?

i zadanie do wykonania. Wskaż, gdzie tu jest coś o spódnicach?

Coś mi się wydaje, ze to nie ja mam manię prześladowczą. :)
                • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 13:04
                  Znam Cie nie od dziś...
                  Zaczynasz od garniturów od Armaniego, ....a kończysz na kieckach...
                  Dlatego też nie widzę potrzeby rozmów z Tobą, bo obsesja i dotknięci nią osobnicy budzą mój niesmak.
                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 13:13
                    > Zaczynasz od garniturów od Armaniego, ....a kończysz na kieckach...

Pierwsze priomo, nic o garniturach od tego satrapy nie wspominałem, pisałem o importowanych. Czyżby jakaś mania Cie zainfekowała? :)
                    Drugie primo, czy nie uważasz, że właśnie zaprezentowałes objaw manii prześladowczej? :) Mnie żadne spódnice nie prześladują ale o Ciebie chyba trzeba się zacząć martwić...

> Dlatego też nie widzę potrzeby rozmów z Tobą, bo obsesja i dotknięci nią osobni
                    > cy budzą mój niesmak.

A rozmawiasz, jak to wytłumaczyć?
                    • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 14:51
                      ultimate.strike napisał:

> > Dlatego też nie widzę potrzeby rozmów z Tobą, bo obsesja i dotknięci nią
                      > osobni
                      > > cy budzą mój niesmak.
                      >
                      > A rozmawiasz, jak to wytłumaczyć?

To proste.
                      Rozmawiam z niesmakiem.
                      • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 16:53
                        > To proste.
                        > Rozmawiam z niesmakiem.

I co Ci ostatnio niesmak powiedział? :)
                        • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 18:46
                          ultimate.strike napisał:

> > To proste.
                          > > Rozmawiam z niesmakiem.
                          >
                          > I co Ci ostatnio niesmak powiedział? :)

Jakieś bzdury na temat kiltów. Jakie są niby wygodne, eleganckie, higieniczne, itp
                          I dzieli się tą obsesją, jak Polubu wiedzą o bułkach.
                          Taki nieszkodliwy, chociaż upierdliwy maniak...
                          • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 18:52
                            > Jakieś bzdury na temat kiltów. Jakie są niby wygodne, eleganckie, higieniczne,
                            > itp

Nie ma to jak samokrytyka, bo tak się złożyło, że tym razem sam rozpocząłeś temat. A przy okazji masz okazję udowodnić, ze kilt nie jest wygodny. Do dzieła. :)
                            • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 18:58
                              ultimate.strike napisał:

> A przy okazji masz okazję udowodnić, ze kilt nie jest wygodny. Do dzieła. :
                              > )

A przy okazji masz okazję? W jakim to języku?
                              • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 19:03
                                Okazja do kwadratu. To matematyka!
                                • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 19:08
                                  ultimate.strike napisał:

> Okazja do kwadratu. To matematyka!

Nie, matematyka to bułki i jelenie. W kiltach oczywiście.
                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 19:13
                                    Jelenia w kilcie bym jeszcze zrozumiał, w lesie bywa zimno, a ssaki te nie prowadzą nadrzewnego trybu życia. Ale bułki?
                                    • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 19:39
                                      Nie widzę powodu byś dyskryminował bułki. Niby czemu mają być pozbawione zbawiennego wpływu kiltu? Ty możesz korzystać z dobrodziejstwa spódnicy, a bułkom odmawiasz?
                                      • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 19:46
                                        > Nie widzę powodu byś dyskryminował bułki. Niby czemu mają być pozbawione zbawie
                                        > nnego wpływu kiltu? Ty możesz korzystać z dobrodziejstwa spódnicy, a bułkom odm
                                        > awiasz?

Zeby nie dojść do absurdu należy przyjąć jakieś kryteria kwalifikujące do noszenia kiltu. Najlepiej, gdyby te kryteria wykluczały z grona kilciarzy istoty takie, jak bułki, czy teologowie stosowani.
                                        • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 19:56
                                          ultimate.strike napisał:

> Zeby nie dojść do absurdu należy przyjąć jakieś kryteria kwalifikujące do nosze
                                          > nia kiltu.

Wprowadzanie kryteriów zakrawa na dyskryminację. Żyjemy w demokracji, gdzie wszelkiego typu dyskryminacje nie mogą mieć miejsca. Radzę pozbyć się negatywnych emocji, w tym egocentryzmu i snobizmu i zacząć stosować europejskie standardy.
                                          • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 20:10
                                            Snobizmu? A czymże jest epatowanie strojami szytymi przez jakiegoś ormiańskiego satrapę? :)
                                            • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:15
                                              ultimate.strike napisał:

> Snobizmu? A czymże jest epatowanie strojami szytymi przez jakiegoś ormiańskiego
                                              > satrapę? :)

Nie znam ormiańskiego satrapy, szyjącego garnitury. I nigdy o takim satrapie nie wspominałem. Coś Ci się ubzdurało.
                                              • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 20:18
                                                > Nie znam ormiańskiego satrapy, szyjącego garnitury.

Zauważ, ze ja nic o garniturach nie napisałem. Składasz fałszywe zeznania. :)

A teraz wszystko mi wyśpiewasz. Nazwisko tego tyrana! Adres!

I w ten sposób zamieniliśmy sie rolami, teraz Inkwizytorzy są przesłuchiwani. Chichot historii. :)
                                                • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:27
                                                  ultimate.strike napisał:

> > Nie znam ormiańskiego satrapy, szyjącego garnitury.
                                                  >
                                                  > Zauważ, ze ja nic o garniturach nie napisałem. Składasz fałszywe zeznania. :)
                                                  >
                                                  > A teraz wszystko mi wyśpiewasz. Nazwisko tego tyrana! Adres!
                                                  >
                                                  > I w ten sposób zamieniliśmy sie rolami, teraz Inkwizytorzy są przesłuchiwani.

Chciałbyś.
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 20:31
                                                    Nawet nie zauważysz, kiedy mi wszystko wyśpiewasz. A wtedy postawię dyktatora przed Trybunałem Haskim, tam jest jego miejsce. O ile wcześniej lud ciemiężony nie dokona na nim samosądu.

A teraz: nazwisko tyrana!!!
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:44
                                                    ultimate.strike napisał:

> Nawet nie zauważysz, kiedy mi wszystko wyśpiewasz.

Nawet nie zauważyłeś, kiedy zacząłeś obnażać swoją osobowość. W jednym tylko wątku prezentujesz swoje cechy, takie jak snobizm, egocentryzm, tendencje do dyskryminacji a teraz inklinacje sadystyczne. Ponury z Ciebie typ. Ciekawe, czy takie paskudne cechy charakteru miałeś od urodzenia, czy też od czasu noszenia kiltu?
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 20:46
                                                    Nie nadymaj sie tak, bo Ci gaz uleci. :)
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:52
                                                    ultimate.strike napisał:

> Nie nadymaj sie tak, bo Ci gaz uleci. :)

Następna paskudna cecha Ultimate.strike. Strach przed gazem.
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 20:54
                                                    Każdy rozsądny człowiek boi się gazów bojowych, a ,jak widać Twój przyjaciel dyktator bronią chemiczną dysponuje.
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 21:04
                                                    ultimate.strike napisał:

> Każdy rozsądny człowiek boi się gazów bojowych, a ,jak widać Twój przyjaciel dy
                                                    > ktator bronią chemiczną dysponuje.

I Ty to zobaczyłeś? Poważnie? I pewnie tę broń chemiczną zaszywa w fałdy kiltu? Dla niepoznaki?
                                                    Nic dziwnego, że się boisz...
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 15.05.12, 21:15
                                                    > I Ty to zobaczyłeś? Poważnie? I pewnie tę broń chemiczną zaszywa w fałdy kiltu?
                                                    > Dla niepoznaki?
                                                    > Nic dziwnego, że się boisz...

Przecież nie podejrzewałbym Twojego przyjaciela o noszenie kiltu, zestresowało Cie to przesłuchanie i znowu mieszasz w zeznaniach. A podobno Inkwizytorzy to tacy twardziele...
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 21:30
                                                    ultimate.strike napisał:

> Przecież nie podejrzewałbym Twojego przyjaciela o noszenie kiltu,

I słusznie. On jest prawdziwym mężczyzną i kiltu nie nosi.

> Zestresowało Cie to przesłuchanie

Jak dotąd to Ty zeznajesz. I przyznajesz się do paskudnych cech...

> A podobno Inkwizytorzy to tacy twardziele...

Nie podobno, ale na pewno. A ponadto obdarzeni sprytem. Gdyby tak nie było, to jakim cudem byś tu się spowiadał ze swoich paskudnych cech?
                                                    No, czas na kolację.
                                                    Jutro kontynuować będziemy Twoją spowiedź. Przygotuj się solidnie, żebyś płynnie i logicznie
                                                    prezentował kolejne, mroczne sekrety Twojej osobowości.
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 16.05.12, 07:38
                                                    Niesiołowski za takie ataki personalne, jakich się stale dopuszczasz by się zdenerwował i Cie pobił.
                                                  • Gość: inkwizytor Re: Temat dyżurny IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 08:50
                                                    ultimate.strike napisał:

> Niesiołowski za takie ataki personalne, jakich się stale dopuszczasz by się zde
                                                    > nerwował i Cie pobił.

Dzień dobry Ultimate,
                                                    widzę, że wstałeś w bojowym nastroju i dzień zaczynasz os straszenia. I to kim? Hrabią Niesiołowskim. Ciekawe, jak zareaguje na tę informację:)
                                                  • ultimate.strike Re: Temat dyżurny 16.05.12, 09:14
                                                    > Ciekawe, jak zareaguje na tę informację:)

Pewnie się zdenerwuje i coś rozwali.
    • Gość: LA Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! IP: *.globalconnect.pl 15.05.12, 11:50
      Woda coraz droższa...
      • artjomka Re: pytanie do ykspertow 15.05.12, 12:26
        Ja ze wsi - wiec mam pytanie:
        Jako byly przodownik pracy w PGR, nie moge rozstac sie z gumniakami. A przez to problem skarpetki/sandalki mnie nie rusza.
        Ale - mimo, ze z rana nogi myje - to przescieradlo jakies takie brudne jest. A czemu?
        Pozdrowienia i na odpowiedz czekam
        PS: A zebow szczotkomyc zle - bo sie scierajo. Ja to rano kielonka siwuchy uzywam. Zemby u mnie czyste, a i gardziolo dezynfekuje!
        • camel_3d Re: pytanie do ykspertow 15.05.12, 18:18
          Moze zdejmij gumiaki przed pojsciem do lozka?
    • andrzej256 Czeste mycie skraca zycie 15.05.12, 19:11
      camel_3d napisał:

> Ludzie... pamietajcie o prysznicu rano! szczegolnie ci, ktorzy poruszaja sie k
      > omunikacja miejska..nie zatruwajcie innym zycia :))))
      >

Myjcie sie, ale bez przesady. Juz starozytni Polacy mawiali, ze "czeste mysie skraca zycie", i ze "z brudu jeszcze nikt nie umarl". Zbyt czeste mycie nie jest zdrowe dla skory. Prysznic dwa razy dziennie to absolutne maksimum (chyba, ze bez srodkow myjacych), jesli wiec umyjemy sie rano to drugi raz tylko po pracy albo tylko przed spaniem. Poza tym ktos napisal wczesniej, ze woda droga...
    • 33qq Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 21:34
      Ale co, kogoś z nas typujesz jako niemyjącego?
    • rossdarty Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 15.05.12, 23:02
      camel_3d napisał:

> Ludzie... pamietajcie o prysznicu rano! szczegolnie ci, ktorzy poruszaja sie k
      >

Aleś Ty delikutaśny...

Już za czasów zamierzchłej komuny nawoływano:
      Rolniku! Nie myj jaj. Brud konserwuje. Autentyk widziany przy drodze, którą przemierzałem onymi czasy dwa razy dziennie: tam i z powrotem.
      Zresztą, na potwierdzenie mam dowód.
      • yoma Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 09:50
        A gdzie tam jest "Brud konserwuje"?
        • ultimate.strike Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 09:53
          Alkohol konserwuje, brud nie.
        • Gość: rossdarty Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.12, 22:40
          yoma napisała:

> A gdzie tam jest "Brud konserwuje"?

Na załączonym obrazku - rzeczywiście, nie ma.
          Ale uwierz mi na słowo: zamierzchłe to dzieje, (79'), ale tablicę taką widziałem przy drodze...:D
    • camel_3d Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 16:04
      jejku..wy ciagle to ciagniecie...

zamiast sie umyc?
      :)
    • mjot1 Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 16.05.12, 20:39
      Że niby te wszystkie perspiranty i inne pomady niewystarczające są?
      To po jaką cholerę śmy się rozwijali?
    • andrzej256 Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! 17.05.12, 19:42
      camel_3d napisał:

>

I co, przejeli sie twoim apelem?
    • Gość: LA Re: robi sie cieplo. myjcie sie rano! IP: *.static.espol.com.pl 18.05.12, 12:34
      >
      Prysznic powinien być w komunikacji miejskiej - kabina w każdym pojeździe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka