oszolom-z-radia-maryja 05.07.12, 13:16 wspaniala pogoda pelen relakis, czas oderwac siodziennosci i wypoczywac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 13:45 Mam dość słońca i upałów, zdecydowanie wolę zimę, fajną scenkę rodzajową można wtedy zaobserwować: ludzie stłoczeni przy koksowniku, zawinięci w szaliki, czapki, a obok Strike przechodzi w kilcie noszonym zgodnie ze wszelkimi tradycjami w tym zakresie. :) Ale co kto lubi, miłej zabawy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 14:33 Forum: społeczeństwo Wątek: pozdrowienia z wakacji A Ty ni z grupy ni z pietruchy o swoich preferencjach spodniczkowych. A potem dziwujesz się jak czytasz, ze wszędzie te swoje kiecki wpychasz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 06.07.12, 12:09 > Forum: społeczeństwo > Wątek: pozdrowienia z wakacji Czyli spam i prywata. W takim watku wolno wszystko, gdyż nie powinien on się tu utrzymać dłużej niż kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 08.07.12, 18:56 ultimate.strike napisał: > > Forum: społeczeństwo > > Wątek: pozdrowienia z wakacji > > Czyli... Czyli znów musisz o swoich kieckach :) Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 13:52 Baw się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 13:57 to co? nie będziesz już spamował forum odrywając się od codzienności? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Nabieraj sił 05.07.12, 15:12 Nie przesadź ze Słonecznym Brzegiem(mimo,ze ma 36 volt to dobrze trzepie),przetestuj miłość bułgarską i wracaj wypoczęty. Ahaaaaaa-pozdrów Władka W. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nabieraj sił 05.07.12, 15:52 karkowiak2plus napisał: > Nie przesadź ze Słonecznym Brzegiem(mimo,ze ma 36 volt to dobrze trzepie) Kacor i odjazd do Rygi to tyle pamiętam po wypiciu tego trunku Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Nabieraj sił 05.07.12, 16:47 Oszoł zamiast Rygi zwiedzi Sofię. Wierzę w jego możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 15:14 Tylko na plaży nie zapatrz się na rozpalone ciała. Baw się tak dobrze, jak tylko potrafisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 15:49 oszolom-z-radia-maryja napisał: > wspaniala pogoda pelen relakis, czas oderwac siodziennosci i wypoczywac No nie gadaj ze ZUS w ramach rehabilitacji wysłała cie do Bułgarii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 16:29 NFZ, NFZ, Kolter :) Ustrzeliłeś 86 i dużo zer. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 16:44 Oszoł, czy tam w bułgarii dziewczyny na plaży chodzą toples? ja obecnie jestem w Saint Maries de la Mer i wiekszość zdecydowanie tak. Jeżeli tam w bułgarii jest podobnie to serdecznie ci współczuje, jeżeli nie to ostrzegam, tu nie przyjeżdzaj by twoje poczucie moralności nie zostało zachwiane Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Wolisz męski toples? 05.07.12, 16:50 gucio71.2 napisał: > Oszoł, czy tam w bułgarii dziewczyny na plaży chodzą toples? ja obecnie jestem > w Saint Maries de la Mer i wiekszość zdecydowanie tak. Jeżeli tam w bułgarii j > est podobnie to serdecznie ci współczuje... A co wolisz męski toples? Takich gołych, napakowanych mutantów? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Wolisz męski toples? 05.07.12, 17:07 filippa.pippa napisała: > A co wolisz męski toples? Takich gołych, napakowanych mutantów? > twoje fantazje akurat mało mnie obchodzą ps pyszną wołowine zjadłem przed chwilą, palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jeden wołowina? 05.07.12, 17:24 gucio71.2 napisał: > pyszną wołowine zjadłem przed chwilą, palce lizać A co ma wołowina do tego? Jesteś wypaczony jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: wołowina? 05.07.12, 17:40 misiu_jeden napisał: > gucio71.2 napisał: > > > pyszną wołowine zjadłem przed chwilą, palce lizać > > A co ma wołowina do tego? Jesteś wypaczony jakoś? na punkcie wołowiny???? no zdecydowanie tak, rzekłbym wręcz obsesyjnie perwersyjny Odpowiedz Link Zgłoś
granatowy.granat Re: wołowina? 06.07.12, 07:59 gucio71.2 napisał: > misiu_jeden napisał: > > > gucio71.2 napisał: > > > > > pyszną wołowine zjadłem przed chwilą, palce lizać > > > > A co ma wołowina do tego? Jesteś wypaczony jakoś? > > na punkcie wołowiny???? no zdecydowanie tak, rzekłbym wręcz obsesyjnie perwersy > jny Żal mi ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 05.07.12, 19:09 yoma napisała: > NFZ, NFZ, Kolter :) Ustrzeliłeś 86 i dużo zer. No wydawało mi sie ze NFZ wysyła tylko dziadków a ZUS tych zatrudnionych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 06.07.12, 10:54 A od kiedy Oszołek jest zatrudniony? :) Poza tym kiedyś pracowicie lansował wersję, że jest, właśnie w NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 06.07.12, 15:06 yoma napisała: > A od kiedy Oszołek jest zatrudniony? :) Poza tym kiedyś pracowicie lansował wer > sję, że jest, właśnie w NFZ. Zapomniał dodać ze tylko jako parkingowy w firmie ochroniarskiej pracującej dla NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pozdrowienia ze slonecznej Bulgarii!! 06.07.12, 15:10 Wątpię i w to. W każdym razie jeśli nawet teraz robi sobie odwyk, to są tu tacy, co go dzielnie zastępują. Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Bulgaria to prawoslawny kraj 05.07.12, 17:06 oszolom-z-radia-maryja napisał: > wspaniala pogoda pelen relakis, czas oderwac siodziennosci i wypoczywac Bulgaria to prawoslawny kraj. Czy prawdziwy katolik moze wypoczywac w prawoslawnym kraju? Raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jeden Re: Bulgaria to prawoslawny kraj 06.07.12, 12:00 przestrzep napisał: > Czy prawdziwy katolik moze wypoczywac w prawoslawnym kraju? Może. I w buddyjskim może. I w każdym innym może. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Bulgaria to prawoslawny kraj 06.07.12, 12:52 Oczywiście, że może, ale jak to wygląda? To tak jakby wyjechał, aby odpocząć od bicia dzwonów na anioł pański, procesji, pielgrzymek i niedzielnych msz. Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Re: Bulgaria to prawoslawny kraj 06.07.12, 22:50 misiu_jeden napisał: > przestrzep napisał: > > > Czy prawdziwy katolik moze wypoczywac w prawoslawnym kraju? > > Może. I w buddyjskim może. I w każdym innym może. W muzulmanskim tez? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Bulgaria to prawoslawny kraj 06.07.12, 23:22 oszolom-z-radia-maryja napisał: > wspaniala pogoda pelen relakis, nie wieze ci wierze ci oszolomie z-radia -maryja . funkcjonujesz bez bicia dzwonow , bez radyja -maryja .... fumkcjonujesz bez , moja wina , moja wielka wina ... nie jestes wiarygodny . >czas oderwac siodziennosci i wypoczywac codziennosc cie poszuka , wczesniej niz myslisz , wypoczywasz ... pytam sie , po czym .. ? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin to się da sprawdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 11:45 pierwszy założycielski wpis -adres ip Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja wróciłem.. 16.07.12, 12:38 dużo widziałem, wiele przeżyłem. Wyjazd się przedłużył z konieczności o której nie chciałbym jeszcze teraz mówić. Powiem tylko ze wszystko sie dobrze dla mnie i mojej rodziny skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: wróciłem.. 16.07.12, 12:41 Co ? Trzy dni z rodzina na walizkach na lotnisku? Nooo...moj drogi,za takie atrakcje bedziesz musial jeszcze doplacic:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: wróciłem.. 16.07.12, 12:52 mieliśmy już wracać ale w dniu wylotu wylądowaliśmy w szpitalu.. Cieszę sie ze wszystko dobrze się skończyło. To było ciężkie doświadczenie ale dzięki ludziom dobrej woli nie doszło do tragedii. Muszę Bułgarom z całego serca podziękować. To są mili i sympatyczni i do tego bardzo uczynni ludzie. Mozna z nimi nawet po polsku pogadać! (ZWŁ Z TYMI OD 50TKI ZWYŻ) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: wróciłem.. 16.07.12, 12:55 pewnie ze ciepłe morze było. W zasadzie Morze Czarne jak Bałtyk mało słone tyle że cieplejsze. do Ostatniego niemalże dnia było super ale wystarczyła chwila moment by wyjazd przerodził się w dramat. Na szczęście Bułgarzy jak już wspomniałem przy innym wpisie to mili sympatyczni i uczynni ludzie. Można nawet z tymi starszymi po polsku się dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel nikt na ciebie nie czekał IP: 62.22.15.* 16.07.12, 15:57 nikogo nie interesuje twój problem ... trzeba było sie nie szwędać po slumsach i szukać okazji . A tak w ogóle ... Bułgaria to takie tanie wakacje :D tańsze niż Polskie morze , niż Egipt po sezonie ... Słabo ci płacą . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: nikt na ciebie nie czekał 16.07.12, 18:06 Oj czekał czekał. Jak jest Oszołek, to jest mniej wege :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: nikt na ciebie nie czekał 17.07.12, 11:31 co to jest wege? skrót od słowa wegetarianizm? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 11:49 i nie prosiłem bys się w moim wątku wpisywał Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 11:55 Oszołek, a załóż ty sobie może własne forum. Adminem zostaniesz, będziesz decydował... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 12:18 a ty masz swoje forum? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 12:34 Kilka. Chcesz porozmawiać o uprawianiu ogrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 12:58 ogród akurat nie jest moim hobby Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja na ciebie tez nie czekałem 17.07.12, 13:55 No idzis. Załóż forum "Przegląd Frondy", będziesz mógł wklejać co chcesz i wpuszczać kogo chcesz, i może raz w życiu poczujesz się szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: ja na ciebie tez nie czekałem 18.07.12, 18:03 oszolom-z-radia-maryja napisał: > i nie prosiłem bys się w moim wątku wpisywał Ta, skoro na 10 nowych wątków 9 jest twoje to gdzieś musi . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: ja na ciebie tez nie czekałem 19.07.12, 11:09 niech założy własny Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja jakby było im mało syfu w Bułgarii 17.07.12, 12:27 www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/bunt_przeciwko_ambasadorom_bulgarzy_mowia_nie_homopropagandzie_22581 -Mam nadzieje ze Bułgarzy nie dadzą sobie wmówić że homo jst ok Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jakby było im mało syfu w Bułgarii 17.07.12, 12:37 No i wszystko jasne.Oszołek przeczytał Frondę, ale nie mógł przekleić od razu, bo mu net odłączyli - to sobie wymyślił urlop w Bułgarii. Oj Oszoł Oszoł, mitomanku ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: jakby było im mało syfu w Bułgarii 17.07.12, 12:58 jak chcesz to możesz sprawdzić mój pierwszy wpis zakładający ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jakby było im mało syfu w Bułgarii 17.07.12, 13:55 Rozumiem, wpis "jestem w Bułgarii" dowodzi niezbicie, że jesteś w Bułgarii. Mitomanku ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: jakby było im mało syfu w Bułgarii 18.07.12, 13:29 ip możesz sprawdzić (te pierwsze oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: jakby było im mało syfu w Bułgarii IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 17:58 jestes taki sam przyglup jak jarkacz dla ktorego wszystko jest beeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Terroryzm w Bułgarii IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 18:11 łon tam wykorzystywal nieletnie dzieci za ojro na slumsach Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 11:09 ale to odszczekasz albo spotykamy się w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 11:19 oszolom-z-radia-maryja napisał: > ale to odszczekasz albo spotykamy się w sądzie Ty buraku zaraz słowa ze ja mam odszczekać, odkaszlesz jak ci ryj zbije :)) talibie moherowy w dupę mnie pocałuj Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Sorry Osioł 19.07.12, 11:21 Myślałem ze na mój post tak zareagowałeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Stary Ośle IP: 62.22.15.* 19.07.12, 12:47 Do sądu ? hahahahha niby jak :D Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja tak to jest 19.07.12, 12:54 jak się wpychasz miedzy wódkę a zakąskę nie pytany Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: tak to jest 19.07.12, 13:46 oszolom-z-radia-maryja napisał: > jak się wpychasz miedzy wódkę a zakąskę nie pytany Miałem nadzieję po prostu ze ci w końcu totalnie na mój widok nerwy puściły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 12:53 na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć lilio!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 13:10 Rany boskie, Oszoł i pieszczoty, strzez mnie Panie Boże i wszyscy święci... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 13:47 yoma napisała: > Rany boskie, Oszoł i pieszczoty, strzez mnie Panie Boże i wszyscy święci... No co juz dwa razy w życiu sobie podupczył , przecież ma już dwójkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 13:51 widze że masz blade pojecie o tych sprawach, gdyby to było takie proste.. na drugie dziecko "pracowałem" ponad dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 14:02 A pisałeś kiedyś, że jest rok różnicy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 20:35 oszolom-z-radia-maryja napisał: > widze że masz blade pojecie o tych sprawach, gdyby to było takie proste.. na dr > ugie dziecko "pracowałem" ponad dwa lata! Osioł wybacz a,ale skoro masz dewotkę w domu to nie dziwota ze ja cały czas głowa boli jak ty masz ochotę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 26.07.12, 13:06 a skąd ty możesz wiedzieć co dolega mojej żonę? chyba że sie nia puszczasz po kryjomu jeśli tak to zaraz sie z tobą policzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Terroryzm w Bułgarii IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 10:20 oszolom-z-radia-maryja napisał: > widze że masz blade pojecie o tych sprawach, gdyby to było takie proste.. na dr > ugie dziecko "pracowałem" ponad dwa lata No tak , trzeba bylo zarobić na adopcje ........ nastepnym razem ściągnij prezerwatywe bedzie szybciej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 13:45 oszolom-z-radia-maryja napisał: > na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć lilio!! Osioł ja ci za darmo kopa w dupę sprzedam , chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 13:51 kopsnij sie sam we własny zad zuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Terroryzm w Bułgarii IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 17:21 ośle matole skumaj ze tutaj nikt cie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 20:40 Gość portalu: angel napisał(a): > ośle matole skumaj ze tutaj nikt cie nie lubi E tam zaraz wszyscy ,czasem na niego fuknę . ale on to rozumie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 19.07.12, 20:36 oszolom-z-radia-maryja napisał: > kopsnij sie sam we własny zad zuchu! Szkoda :(( Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 20.07.12, 11:28 coś nie tak? a jak miałem napisać? ty ch..?? aa.. no tak zapominałem ze dla was łacina podwórkowa to język ojczysty i jedyny jest on jaki znacie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Terroryzm w Bułgarii 20.07.12, 13:40 oszolom-z-radia-maryja napisał: > coś nie tak? a jak miałem napisać? ty ch..?? aa.. no tak zapominałem ze dla was > łacina podwórkowa to język ojczysty i jedyny jest on jaki znacie Jak kiedyś będziesz na Opolszczyznie to zajedź do Łosiowa , popytaj tam jak ich kiedyś proboszcz z ambony za nie zapłacone dziesięciny wyzywał z ambony :)) Ch... czy ku... to były najmilsze ze słów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Terroryzm w Bułgarii 23.07.12, 12:58 V kolumna w łonie KK działa i wiem o tym doskonale. To własnie jeden z przejawów działalności tej dywersyjnej grupy Odpowiedz Link Zgłoś