nowa_nudziara Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 28.08.12, 10:37 Wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma. A tak na poważnie, tam gdzie będziemy się czuli dobrze, tam może być nasz dom. Mogłabym mieszkać np. w Chorwacji, bo ciepło, słonecznie i są rejony gdzie nie pada śnieg. Kocham ciepło,nie nawidzę zimy dlatego Chorwacja by mi odpowiadała.Podoba mi się także Warszawa- mimo,że pada śnieg. Ale najważniejsze uważam jest zdrowie,reszta z naszą pomocą może zawsze być zrealizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
przestrzep Francja 30.08.12, 00:58 marnamania napisała: > mam na myśli wszelkie możliwe aspekty;) Francja - "wszystkich druga ojczyzna", nic tam nie jest idealne ale wszystko wystarczajaco dobre - klimat, radosc zycia, poziom zycia itp., itd... Nie widze zadnych powaznych minusow zycia we Francji, a takie minusy znalezc mozna bez problemu w innych krajach. Drugi ciekawy kraj do zycia wg mnie to Australia, no ale to nie Europa, duzym minusem moze tu byc duza odleglosc do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Francja 23.10.12, 15:36 przestrzep napisał: > marnamania napisała: > > > mam na myśli wszelkie możliwe aspekty;) > > Francja - "wszystkich druga ojczyzna", nic tam nie jest idealne ale wszystko wy > starczajaco dobre - klimat, radosc zycia, poziom zycia itp., itd... Nie widze z > adnych powaznych minusow zycia we Francji, a takie minusy znalezc mozna bez pro > blemu w innych krajach. > Drugi ciekawy kraj do zycia wg mnie to Australia, no ale to nie Europa, duzym m > inusem moze tu byc duza odleglosc do Polski. A Hiszpania? Odpowiedz Link Zgłoś
marnamania dziwna dyskusja się wywiązała... 03.09.12, 12:39 niektórzy moje pytanie uznali za krytykę Polski, inni potraktowali jako pretekst do dziwnych dyskusji. a pytanie było całkiem niewinne... dziękuję za wszystkie normalne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 26.05.13, 16:21 najlepszym krajem jest taki ktory daje najwieksze mozliwosci zrealizowania osobistych celow .. te trzeba miec i widziec jak je osiagnac.. to moze byc maroko.canada, ghana w afryce w Polsce tez mozna osiagnac to co sie zamierza .. wszedzie trzeba tez umiec wiecej niz wiedziec - to warunek !! ... sorry ,es tut mir Leid,mi dispiache, mibell aji.. - to dla jelopow na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 27.05.13, 22:49 Szwecja (przynajmniej do maja tego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 27.05.13, 22:55 nie ma jednego idelanego miejsca... przy odrobinie szczęścia i ciężkiej pracy wszędzie można osiągnąć sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIN_i_zielony Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 08:26 Holandia, a konkretnie Amsterdam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg IP: *.jjs.pl 28.05.13, 08:46 Nowa Zelandia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dradam121 Re: najlepszy europejski kraj do zamieszkania wg 29.05.13, 09:05 forum.gazeta.pl/forum/w,209,72654180,72654180.html?v=2&f=209&w=72654180&a=72654180&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś