Dodaj do ulubionych

Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideologia…

31.12.13, 13:38

ponieważ zwraca się do tak malutkich, bezbronnych dzieciaczków jak przedszkolaki. Czy ktoś to zauważyl ze do tej pory nie było ideologii która próbowałaby zwracać się nawet nie do dzieci, ale dosłownie małych bezbronnych dzieciaczków. Właśnie już sam ten fakt bez względu na to jaka to jest ideologia świadczy że gender to wyjątkowo wstrętna i perfidna ideologia, dosłownie szatańska ideologia. Czegoś takiego jeszcze nie było aby próbować wpływać na bezbronne 2-3 letnie dzieci. Powtarzam, chodzi o sam fakt, nie wchodząc w dyskusje jak to jest ideologia ??? Czy Wy tego nie widzicie że to jest potworne ???
Obserwuj wątek
    • martok11 Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 13:49
      doc900 napisał:

> Czy ktoś to zauważyl ze do tej pory nie było ideologii która próbowałaby zwr
      > acać się nawet nie do dzieci, ale dosłownie małych bezbronnych dzieciaczków.
      > Czegoś takiego jeszcze nie było aby próbować wpływać na bezbronne 2-3 letnie dzieci.

Mylisz się. Od dawna tumani się malutkie dzieci za pomocą licznych szatańskich ideologii. Chodzi mi np. o ideologię samodzielnego wiązania sznurowadeł, załatwiania się do nocniczka, a także szczególnie perfidną ideologię składania literek.
      • m.c.hrabia Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 13:59
        ale nie tak zbrodnicza jak ta od grzechu pierworodnego dziatek naszych.
    • der-chef Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 14:09
      Gender. Wymysł pijanych myślicieli z pod budki z piwem. Życie jest proste, jak baba zaniemoże to chłop musi zająć się jej obowiązkami i odwrotnie. Twierdzenie że coś nie przystoi chłopu czy babie jest zwykłym uchylaniem się od obowiązków a twierdzenie że ma to wpływ na seksualność jest zwykłym debilizmem. Jako dziecko bawiłem się lalkami i nie wyrosłem ani na transwestytę ani pedała a lalki do dziś mi się podobają i nie staje mi na widok jakiegoś Kena, potrafię i ugotować i pocerować i tapetować i klucz dorobić zresztą wszelkie remonty robię sobie sam a jak trzeba to żona mi pomaga ja jej przy porządkach też – to się nazywa normalne życie a nie gender. Mówiący o tzw. gender są zwykłymi kretynami.
      • m.c.hrabia Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 14:12
        nie staje mi na widok jakiegoś Kena,

a na widok Kempy ?
        • der-chef Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 14:14
          m.c.hrabia napisał:

> nie staje mi na widok jakiegoś Kena,
          >
          > a na widok Kempy ?

O k...wa, to już prędzej na widok Kena.
        • erte2 Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 14:15
          m.c.hrabia
          Na widok Kempy chowa się tak że nie można go znaleźć.
      • lionold Re: Jesteś skrajnie "genderowaty"! 31.12.13, 15:33
        W przeciwieństwie do każdego katabasa a nie tylko biskupa. Taki nałożywszy swoją mundurową sukienkę nie potrafi palcem kiwnąć. Żeby nie gosposie i dzieci to nawet by sobie nie potrafił pociupolić - i nie ważne czy to purpurat (na twarzy) jak Głódź czy byle jakie zezowate Oko - nycz nie potrafią - tylko kasę drzeć.
      • chasyd_z_czerskiej Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 01.01.14, 18:06
        >Mówiący o tzw. gender są zwykłymi kretynami
        > .

Dobrze określiłeś prof. Środę... :)

--
        www.naszdziennik.pl/polska-kraj/63924,ustawianie-widza.html
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 02.01.14, 12:19
          I Hosera.
    • mietowe_loczki aleee 31.12.13, 14:25
      Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele Pedofilia w Kościele pedofilia w Kościele
    • marbor1 Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 15:06
      Klerowi z powodu celibatu widocznie nadmiar spermy na mózg pada.
    • alistair-p Co powiesz o religii w przedszkolach? 31.12.13, 15:20
      Biblia powinna być dostępna od 16 lat,wyjątkowo krwawa i okrutna lektura.
    • adams96 Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 15:20
      Racja te idiotyzmy (GENDER) chorej wyobrazni homoseksualistow POWINNY BYC POTEPIONE I ZLIKWIDOWANE W SIECI PUBLICZNEJ.
      • alistair-p Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 15:25
        W sieci gazowej czy elektrycznej?U mnie nie ma gendera w gniazdkach,a co do gazu to nie wiem,nie używam.
    • veglie Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 15:30
      Widzę żeś pod wpływem...

• dystans4 Straszne 31.12.13, 17:02
      Później te dzieciaczki prowokują, molestują i zmuszają do współżycia hierarchów.
    • bogucjusz Ależ cię to rajcuje... 31.12.13, 17:04
      Te "bezbronne dzieciaczki"... Weź się lecz, zboku!

---
      "Ląduj, dziadu!"
    • yoma Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 31.12.13, 17:11
      Zieeeeeew
    • radymir Katolicyzm to gorsza ideologia wg twoich kryteriow 31.12.13, 22:00
      doc900 napisał:

>
      > ponieważ zwraca się do tak malutkich, bezbronnych dzieciaczków jak przedszkolak
      > i. Czy ktoś to zauważyl ze do tej pory nie było ideologii która próbowałaby zwr
      > acać się nawet nie do dzieci, ale dosłownie małych bezbronnych dzieciaczków. Wł
      > aśnie już sam ten fakt bez względu na to jaka to jest ideologia świadczy że gen
      > der to wyjątkowo wstrętna i perfidna ideologia, dosłownie szatańska ideologia.
      > Czegoś takiego jeszcze nie było aby próbować wpływać na bezbronne 2-3 letnie dz
      > ieci. Powtarzam, chodzi o sam fakt, nie wchodząc w dyskusje jak to jest ideolog
      > ia ??? Czy Wy tego nie widzicie że to jest potworne ???

Katolicyzm to gorsza ideologia wg twoich kryteriow, bo zwraca sie juz do niemowlakow, chrzci sie przeciez juz kilkumiesieczne dzieci. Jest to ideologia o tyle perfidna i ohydna, ze straszy male dzieci Bogiem i szatanem. Gender przy tym to malutki pikus.
      • chasyd_z_czerskiej Re: Katolicyzm to gorsza ideologia wg twoich kryt 01.01.14, 18:10
        > Katolicyzm to gorsza ideologia wg twoich kryteriow, bo zwraca sie juz do niemow
        > lakow

Ale bzdurzysz...

> straszy male dzieci Bogiem

Udowodnij

www.naszdziennik.pl/polska-kraj/63924,ustawianie-widza.html
        • obraza.uczuc.religijnych Wyjątkowo durny tekst na temat kretyńskiej 02.01.14, 12:24
          inicjatywy rydzykowego nielegalnego lobbysty, czyli etnografa Jaworskiego, w rydzykowym Nazi Dzienniku.
          A najlepsza i tak jest opinia tzw. medioznawcy z rydzykowej uczelni (jakiż cudowny przypadek! w sam raz służący do udowodnienia świętości naszego papieża!). To niesamowite że na stronach stronniczego Nazi dziennika narzeka się na brak obiektywizmu innych.
          • chasyd_z_czerskiej Re: Wyjątkowo durny tekst na temat kretyńskiej 06.01.14, 14:33
            >To niesamowite że na stronach stronniczego Nazi dziennika narzeka się na brak obiektywizmu innych.

Przyznaję - ND jest równie obiektywny jak GW... Co nie znaczy , że nie ma tam ciekawych artykułów...

--
            Nawrócenie red.Lisa
            wsieci.rp.pl/artykul/891373,1075352-Czekajac-na-nawrocenie-red--Lisa.html
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Wyjątkowo durny tekst na temat kretyńskiej 07.01.14, 08:24
              Ten akurat nie był ciekawy. Jak większość artykułów w Nazi Dzienniku.
    • znj2 Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 01.01.14, 22:17
      Głupi, polski motłoch da przyzwolenie dla Gender, tak jak się stało z Konkordatem.
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 02.01.14, 12:12
      ja to widze i alarmuje robię co moge jak nie w necie to w realu w przedszkolu do którego chodzą moje dzieci nie ma juz gender. Zrobiłem wszystko by to cos zostało z natychmiastowym skutkiem wycofane
      • kozauwoza Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 02.01.14, 20:20
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> ja to widze i alarmuje robię co moge jak nie w necie to w realu w przedszkolu
        > do którego chodzą moje dzieci nie ma juz gender. Zrobiłem wszystko by to cos
        > zostało z natychmiastowym skutkiem wycofane

gender wycofane? człowieku to zjawisko społeczne. Tego nie ma jak zatrzymać.
      • bling.bling Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 02.01.14, 20:28
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> ja to widze i alarmuje robię co moge jak nie w necie to w realu w przedszkolu
        > do którego chodzą moje dzieci nie ma juz gender. Zrobiłem wszystko by to cos
        > zostało z natychmiastowym skutkiem wycofane

Z całą pewnością jest to przedszkole koedukacyjne, więc nie opowiadaj nam bajek. A poza tym to co z ciebie za ojciec co małe dzieci daje do przedszkola? Prawdziwy ojciec zapewnia wie jak zapewnić żeby żona zajmowała się dziećmi w czasie jak jego nie ma lub jest pijany.
    • oszolom-z-radia-maryja wielkie brawa dla episkopatu polski za ten list kt 02.01.14, 12:13
      został odczytany w ostatnia niedzielę grudnia
      • piwi77.0 Re: wielkie brawa dla episkopatu polski za ten li 02.01.14, 12:56
        A te z episkopatu wiedzą, kto konkretnie stoi za Twoim nickiem? Bo wazeliniarstwo incognito sensu większego nie ma.
    • paco_lopez Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 02.01.14, 17:14
      ło matko a cóż to za głos rozpaczy ?? kto i gdzie zwraca się do dzieciaczków z ideologią ??
    • kolter-mr Re: Gender, wyjątkowo wstrętna i perfidna ideolog 05.01.14, 22:46
      doc900 napisał:

>Czy Wy tego nie widzicie że to jest potworne ???

Potworne jest to ze pewna religia wlazła do przedszkoli i tam opowiada dzieciom ze jakiś tatuś swojego synka pozwolił przybić gwoździami do belki.No a do tego ta religia opowiada ze mamy być temu tatusiowi za to dozgonnie wdzięczni.
    • arveis Słuszna uwaga 07.02.14, 18:26
      Ma Pani racje, ze nie powinno się tego robić dla najmłodszych. Dobrze , ze Pani o tym mówi gdyż inni ludzie mają szanse na to aby zwrócić uwagę na takie działanie. Liczę, ze aktywiści homoseksualni zrozumieją, ze warto tez słuchać ludzi i podejmą taką decyzje, która w tej sprawie będzie lepsza i najmłodsi zostaną ominięci z potrzeby znajomości gender. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka