Dodaj do ulubionych

Szanuję i podziwiam Grodzką

19.01.14, 15:10
Szanuję i podziwiam Grodzką. Coraz bardziej. Robi ona dla Polski OGROMNIE dużo.
I ludzie to doceniają. Jeden z wpisów:
"Może nie byłem wielkim fanem Pani Grodzkiej, ale dzięki niej wykonałem sam drogę ku pełnej tolerancji człowieka. Z postawy kpiącej przeszedłem do postawy akceptującej. Nie zdajemy chyba sobie sprawy ile ta Pani robi w Polsce w walce z kołtunem. Robi to nie nadzerając się jak Kępa, nie obrażając jak Bredziński. Często zajmujemy się gospodarką itp. A polski kołtun kosztuje nas podobnie tyle co brak infrastruktury. Pani Anno trzymam kciuki i życzę wytrwania w walce z kołtunem!"
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15298382,Zabronia_Grodzkiej_dolaczyc_do_zespolu__Stop_gender__.html#BoxSlotII3img#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 19.01.14, 20:05
      cóż, urodą nie odbiega za bardzo od posłówki KIEMPY czy też parlamerntarzyTki PAWŁOWICZ.
      • aiwom2 uroda 19.01.14, 22:24
        billy.the.kid napisał:

> cóż, urodą nie odbiega za bardzo od posłówki KIEMPY czy też parlamerntarzyTki
        > PAWŁOWICZ.

A jeśli już to raczej minimalnie na plus ;) Uroda nie grzeszą tez polscy mężczyźni-parlamentarzyści. Ale czy u parlamentarzysty ma chodzić o urodę? Czy raczej o olej w głowie?...
        • gazeta_mi_nieplaci kobitki lubia brzydsze 21.01.14, 09:39
          ja zsa jestem znismaczony oszustwem Anny Grodzkiego, po pierwsze tym ze wyludzil pensje w sejmie, po drugie wymusi na podatnikach szybsza emeryturke (facet 65 lat, kobieta 60) - no chyba ze ZUS przeprowadzi mu badania sportowo-lekarskie i DNA jasno wykaze, ze przebieraniec do tego na ciezkim dopingu.

A jak sie okaze ze ZUS sie nie przyczepi i zacznie placic wczesniej emeryturke, to ja tez sie wbijam w rajtuzy, kiecke i gorset w okolicach szescdziesiatki i oglaszam swoja nowa mentalna plec i ide po emeryture 5 lat wczesniej.

Zawsze tez jak kryzys przycisnie i dzieci beda chcialy banana, to im kartofla zawine w bananowa skore i powiem, ze jak nie wiedza ze kartofel to teraz banan, to sie osmiesza.

Lub jak partnerka w ciazy zechce truskawek w zimie, to jej kartofla zawine w folie z nadrukiem truskawki i bedzie miala t-r-u-s-k-a-w-e-c-z-k-e...

aiwom2 napisała:

>
          > A jeśli już to raczej minimalnie na plus ;) Uroda nie grzeszą tez polscy mężczy
          > źni-parlamentarzyści. Ale czy u parlamentarzysty ma chodzić o urodę? Czy racze
          > j o olej w głowie?...
          • aborcjonista Re: kobitki lubia brzydsze 21.01.14, 11:05
            kompletnie nie zapoznałeś się z tematem zmiany płci i nie rozumiesz tego ...
            Nie bronie Grodzkiej ... ale człowiek z taką psychiką jest okaleczony odarty z osobowości ...
            to naprawde duzy problem ....

Twoje uwagi na temat ruskawek i bananów są na poziomie kretyna z podstawówki .
            • gazeta_mi_nieplaci Re: kobitki lubia brzydsze 21.01.14, 14:55
              czyli, ze co, bo nie rozumiem...

jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni nazwisko, to staje sie KOBIETA... (na ten przyklad vel Anna Grodzki/a)

analogicznie swiat ujmujac: owijasz kartofla bananowa skorka - i masz banana, w dodatku okraglego. Tudziez ziemniaka zawijasz w folie z truskawkowym nadrukiem - i ot surpreza - jest t-r-u-s-k-a-w-e-c-z-k-a

Gender jest piekny, Gender czyni cuda

czy naprawde nie nadazasz ???

aborcjonista napisał:

> kompletnie nie zapoznałeś się z tematem zmiany płci i nie rozumiesz tego ...
              > Nie bronie Grodzkiej ... ale człowiek z taką psychiką jest okaleczony odarty z
              > osobowości ...
              > to naprawde duzy problem ....
              >
              > Twoje uwagi na temat ruskawek i bananów są na poziomie kretyna z podstawówki .
              • aiwom2 to tylko transwestyta 21.01.14, 19:06
                gazeta_mi_nieplaci napisał:

> czyli, ze co, bo nie rozumiem...
                >
                > jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni nazwisko, to staj
                > e sie KOBIETA... (na ten przyklad vel Anna Grodzki/a)

To nie wystarczy. Jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke to bedzie to tylko transwestyta (lub pseudotranswestyta). Nikt mu na tej podstawie nie zmieni oficjalnego imienia i nazwiska na zenskie. Niektorzy mezczyzni (w tym zonaci) lubia przebierac sie w damskie ciuszki (w roznych celach zreszta). Grodzka ma tyle wspolnego z transwestyta ile ty z rzeczonym kartoflem - tylko z ksztaltu ;)
                • gazeta_mi_nieplaci Re: to tylko transwestyta 22.01.14, 08:57
                  a czy dyletancie zagladales Annie Grodzkiemu w spodnie, czy moze w wyniki DNA ?

niech ta Anna Grodzki jako "ona" spobuje szczescia w Australian Open dla pan, tudziez w Wimbledonie, rowniez dla kobiet albo chociazby w mikscie z Kubotem. Albo jakakolwiek olimpiada, nawet specjalna, byle probowal sil w sportach dla kobiet.

Obawiam sie drogi znawco kartofli, ze Annie Grodzkiemu grozilaby dyskwalifikacja.
                  Plus pauzowanie za anaboliki, hormony i inne dziwne proszki.

aiwom2 napisała:

> gazeta_mi_nieplaci napisał:
                  >
                  > > czyli, ze co, bo nie rozumiem...
                  > >
                  > > jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni nazwisko, t
                  > o staj
                  > > e sie KOBIETA... (na ten przyklad vel Anna Grodzki/a)
                  >
                  > To nie wystarczy. Jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke to bedzie to t
                  > ylko transwestyta (lub pseudotranswestyta). Nikt mu na tej podstawie nie zmieni
                  > oficjalnego imienia i nazwiska na zenskie. Niektorzy mezczyzni (w tym zonaci)
                  > lubia przebierac sie w damskie ciuszki (w roznych celach zreszta). Grodzka ma t
                  > yle wspolnego z transwestyta ile ty z rzeczonym kartoflem - tylko z ksztaltu ;)
                  • aiwom2 Re: to tylko transwestyta 22.01.14, 16:31

> a czy dyletancie zagladales Annie Grodzkiemu w spodnie, czy moze w wyniki DNA ?

Tobie tez nie zaglądałem, mam podejrzewać z tego powodu, ze jesteś kobieta?

> niech ta Anna Grodzki jako "ona" spobuje szczescia w Australian Open dla pan, t
                    > udziez w Wimbledonie, rowniez dla kobiet albo chociazby w mikscie z Kubotem. Al
                    > bo jakakolwiek olimpiada, nawet specjalna, byle probowal sil w sportach dla kob
                    > iet.

Nie każdy musi się udzielać w sporcie, obojętnie jakiej jest płci. Większość się chyba nie udziela.

> Obawiam sie drogi znawco kartofli, ze Annie Grodzkiemu grozilaby dyskwal
                    > ifikacja.
                    > Plus pauzowanie za anaboliki, hormony i inne dziwne proszki.

Nie wiem, jakie są kryteria przyjmowania do zawodów sportowych, pewnie rożne zależnie od rodzaju imprezy. Czy zmiana płci dyskwalifikuje odgórnie? Nie wiem. Wiem, ze nierzadko były wątpliwości co do płci uczestników i czasami sprawa ustalania płci ciągnęła się miesiącami.

Wiem tez w każdym razie, ze sama zmiana ubrania nie wystarczy do zmiany płci, a to sugerowałeś.

>
                    >
                    > aiwom2 napisała:
                    >
                    > > gazeta_mi_nieplaci napisał:
                    > >
                    > > > czyli, ze co, bo nie rozumiem...
                    > > >
                    > > > jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni nazwi
                    > sko, t
                    > > o staj
                    > > > e sie KOBIETA... (na ten przyklad vel Anna Grodzki/a)
                    > >
                    > > To nie wystarczy. Jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke to bedzi
                    > e to t
                    > > ylko transwestyta (lub pseudotranswestyta). Nikt mu na tej podstawie nie
                    > zmieni
                    > > oficjalnego imienia i nazwiska na zenskie. Niektorzy mezczyzni (w tym zo
                    > naci)
                    > > lubia przebierac sie w damskie ciuszki (w roznych celach zreszta). Grodzk
                    > a ma t
                    > > yle wspolnego z transwestyta ile ty z rzeczonym kartoflem - tylko z kszta
                    > ltu ;)
                    • gazeta_mi_nieplaci Re: to tylko transwestyta 22.01.14, 16:52
                      zatem niewiele wiesz, nawet nie wiesz czy Anna Grodzki kazal sobie jajka obciac.

Anna Grodzki ma trzydziestoletniego syna z inna kobieta, wiec meskie genitalia mial sprawne i sex z kobieta byl na tyle pociagajacy, ze sie byl zwiazal na dluzej i sprawili sobie "tradycyjnie" dziecko.

Zapraszam do lektury Andersena "Nowe szaty krola/cesarza". Tam tez dworzanie-polglowki wtorowaly za oszustami. Zas ci ktorzy poznali sie na oszustwie... a co ci bede opowiadal.

Andersena fajnie sie czyta. Polecam.

aiwom2 napisała:

>
                      > > a czy dyletancie zagladales Annie Grodzkiemu w spodnie, czy moze w wyniki
                      > DNA ?
                      >
                      >
                      > > niech ta Anna Grodzki jako "ona" spobuje szczescia w Australian Open dla
                      > pan, t
                      > > udziez w Wimbledonie, rowniez dla kobiet albo chociazby w mikscie z Kubot
                      > em. Al
                      > > bo jakakolwiek olimpiada, nawet specjalna, byle probowal sil w sportach d
                      > la kob
                      > > iet.
                      >
                      >
                      > > Obawiam sie drogi znawco kartofli, ze Annie Grodzkiemu grozilaby d
                      > yskwal
                      > > ifikacja.
                      > > Plus pauzowanie za anaboliki, hormony i inne dziwne proszki.
                      >

> >
                      > >
                      > > aiwom2 napisała:
                      > >
                      > > > gazeta_mi_nieplaci napisał:
                      > > >
                      > > > > czyli, ze co, bo nie rozumiem...
                      > > > >
                      > > > > jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni
                      > nazwi
                      > > sko, t
                      > > > o staj
                      > > > > e sie KOBIETA... (na ten przyklad vel Anna Grodzki/a)
                      > > >
                      > > > To nie wystarczy. Jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke to
                      > bedzi
                      > > e to t
                      > > > ylko transwestyta (lub pseudotranswestyta). Nikt mu na tej podstawi
                      > e nie
                      > > zmieni
                      > > > oficjalnego imienia i nazwiska na zenskie. Niektorzy mezczyzni (w
                      > tym zo
                      > > naci)
                      > > > lubia przebierac sie w damskie ciuszki (w roznych celach zreszta).
                      > Grodzk
                      > > a ma t
                      > > > yle wspolnego z transwestyta ile ty z rzeczonym kartoflem - tylko z
                      > kszta
                      > > ltu ;)
                      • aborcjonista Re: to tylko transwestyta 22.01.14, 18:11

> zatem niewiele wiesz, nawet nie wiesz czy Anna Grodzki kazal sobie jajka obciac

A co cie interesuje kto co ma w spodniach ? skąd u was taka qrewska pasja ?
                      • aiwom2 shemales 22.01.14, 20:16

> zatem niewiele wiesz, nawet nie wiesz czy Anna Grodzki kazal sobie jajka obciac
                        > .

Tak samo jak nie wiem, czy ty ich sobie nie przyczepiłeś. Wiem natomiast, ze osoba, o której piszesz, nazywa się Anna Grodzka, nie Anna Grodzki. "Anna Grodzki" jest zreszta bledem ortograficznym po polsku.

> Anna Grodzki ma trzydziestoletniego syna z inna kobieta, wiec meskie genitalia
                        > mial sprawne i sex z kobieta byl na tyle pociagajacy, ze sie byl zwiazal na dlu
                        > zej i sprawili sobie "tradycyjnie" dziecko.

Mial, ale teraz ona ich już nie ma. To jak ktoś, kto kiedyś miał sprawny wyrostek robaczkowy, ale od 20 lat go nie ma - ma być nadal uważany za człowieka z wyrostkiem robaczkowym?

> Zapraszam do lektury Andersena "Nowe szaty krola/cesarza". Tam tez dworzanie-po
                        > lglowki wtorowaly za oszustami. Zas ci ktorzy poznali sie na oszustwie... a co
                        > ci bede opowiadal.

A na czym polega wg ciebie oszustwo Grodzkiej?

> Andersena fajnie sie czyta. Polecam.

A co sadzisz o shemales? jakiej są płci? Tu link:
                        pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Shemale.svg
                        • gazeta_mi_nieplaci Re: shemales - ja wolalem Thorgala 24.01.14, 15:45
                          fajnie ktos szkicuje, ale ja wolalem Thorgala.

aiwom2 napisała:

>
                          > A co sadzisz o shemales? jakiej są płci? Tu link:
                          > pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Shemale.svg
                      • jozefpawowski Przeciez ten facet do 2007 roku byl MEZEM kobiety 30.01.14, 02:53
                        Nazywa sie Krzysztof Begowski.
                  • bling.bling Re: to tylko transwestyta 26.01.14, 09:45
                    > niech ta Anna Grodzki jako "ona" spobuje szczescia w Australian Open dla pan, t
                    > udziez w Wimbledonie, rowniez dla kobiet albo chociazby w mikscie z Kubotem. Al
                    > bo jakakolwiek olimpiada, nawet specjalna, byle probowal sil w sportach dla kob
                    > iet.

Ty też nie zakwalifikujesz się do Australian Open, Wimbledonu ani nie zagrasz a Kubotem zarówno w deblu jak i mikście. I to w kategorii dla kobiet jak i mężczyzn.
                    Wnioskuję, że twoja płeć jest bardzo wątpliwa i jesteś oszustem.
              • aborcjonista Re: kobitki lubia brzydsze 22.01.14, 18:10
                i.pinger.pl/pgr387/eda0687a002281ba4a11c513/Hkg2381081.jpg

> czyli, ze co, bo nie rozumiem...
                >
                > jak facet wbije sie w rajtuzy, gorset i kiecke a takze zmieni nazwisko, to staj
                > e sie KOBIETA...

Tak dokładnie :)
              • aborcjonista Re: kobitki lubia brzydsze 24.01.14, 14:54

czyli, ze co, bo nie rozumiem...

Debile juz tak mają ... kolorowe papiery
    • misiu-1 Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 11:20
      Najwięcej kosztuje nas lewicowe kołtuństwo i ciemnota. A osobnik legitymujący się dokumentami wystawionymi na nazwisko Anna Grodzka to ich produkt.
      • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 12:36

Jeżeli juz nas COŚ kosztuje to pedofile w sutannach i ciemnota prawicowo-katolska w tym kraju .
        Nieuki i ograniczeni ludzie ślepo wierzący w swojego pana i plebana . to po 1

po 2 ty i tobie podobni katabasy nie zmienicie faktu że rodzą się ludzie którzy będąc w skorze mp mężczyzny czują się kobietą i na odwrót . To zjawisko os setek lat ma odzwierciedlenie w naszym społeczeństwie a związki homoseksualne występują w przyrodzie za równo u zwierząt jak i naczelnych ludzi .

Pani Grodzka zatem nie jest niczyim produktem i zakładając ze to nie jest oszustwo .... następnym razem nie rób z siebie po raz setny pośmiewiska na tym forum.
        Ty , chasyd i wam podobni .
        • misiu-1 Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 12:53
          Rodzą się też osobnicy, którzy będąc w skórze Jana Kowalskiego, czują się Napoleonem. Leczy się ich w szpitalach psychiatrycznych, ale niczego nie ucina ani nie przyszywa.
          • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 14:39
            misiu-1 napisał:

> Rodzą się też osobnicy, którzy będąc w skórze Jana Kowalskiego, czują się Napol
            > eonem. Leczy się ich w szpitalach psychiatrycznych, ale niczego nie ucina ani n
            > ie przyszywa.

Taaak zgadza sie , ale są zbadani i zdiagnozowani jako chorzy psychicznie . Seksualność to zupełnie inny temat . Jeżeli ktoś zostaje poddany zabiegom po licznych padaniach i rozmowach z psychologami , w nielicznych wyjątkach operacje zmiany płci to nie nazwyamy tego chorobą psychiczną .

Ty mozesz nazwać taką osobą ufoludkiem , kaloryferem lub brokułą ale nikogo to nie obchodzi .

Wiec powtarzam nie ośmieszaj sie bo wstyd jak h...j .
            • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 15:01
              a to zabawne, co piszesz, gdyz jak mi wiadomo Anna Grodzki nie ma szans zakwalifikowac sie na Olimpiade jako reprezentantka Polski (ani innego kraju, rzecz jasna dowolna dyscyplina), nie sadze nawet zeby byl dopuszczony "jako kobieta" na turniej Wimbledonu do chociazby Mixta, o oficjalnym meczu z Azarenko czy Williams to juz wogole mowy nie ma.

Obawiam sie rowniez Wigilijna Aborcji, ze Annie Grodzkiemu grozilaby dyscyplinarka za hormony/doping/dziwne proszki.

A argument misia o traktowaniu osobnikow ktorym sie nagle wydaje ze sa Napoleonami - ZAJEBISTE.

aborcjonista napisał:

> misiu-1 napisał:
              >
              > > Rodzą się też osobnicy, którzy będąc w skórze Jana Kowalskiego, czują się
              > Napol
              > > eonem. Leczy się ich w szpitalach psychiatrycznych, ale niczego nie ucina
              > ani n
              > > ie przyszywa.
              >
              >
              > Taaak zgadza sie , ale są zbadani i zdiagnozowani jako chorzy psychicznie .
              > Seksualność to zupełnie inny temat . Jeżeli ktoś zostaje poddany zabiegom po li
              > cznych padaniach i rozmowach z psychologami , w nielicznych wyjątkach operacje
              > zmiany płci to nie nazwyamy tego chorobą psychiczną .
              >
              > Ty mozesz nazwać taką osobą ufoludkiem , kaloryferem lub brokułą ale nikogo to
              > nie obchodzi .
              >
              > Wiec powtarzam nie ośmieszaj sie bo wstyd jak h...j .

• chasyd_z_czerskiej Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 20:40
                jak mi wiadomo Anna Grodzki nie ma szans zakwali
                > fikowac sie na Olimpiade jako reprezentantka Polski

No właśnie : czy to facet czy kobita czy ni-pies-ni-wydra ?...
                • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 09:00
                  to przebrany facet, nie wiem czy niektorzy pamietaja bajke "Szaty Cesarza".

Tu mamy podobnie, a GW i inne imbecyle zachwycaja sie nad "kobiecoscia Grodzkiego" niczym bajkowe cwoki szatami cesarza.

jak ten numer Grodzkiemu przejdzie, to za pare wiosen sam sie wbijam w rajtuzy, gorset i kiecke i szturmuje ZUS po emeryturke 5 lat wczesniej :D

chasyd_z_czerskiej napisał:

> jak mi wiadomo Anna Grodzki nie ma szans zakwali
                  > > fikowac sie na Olimpiade jako reprezentantka Polski
                  >
                  > No właśnie : czy to facet czy kobita czy ni-pies-ni-wydra ?...
                  • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 10:04
                    Tu mamy podobnie, a GW i inne imbecyle zachwycaja sie nad "kobiecoscia Grodzkie
                    > go" niczym bajkowe cwoki szatami cesarza

ALe to katotalibany prawicowe sie spuszczają na temat tej osoby :)
                    • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 14:24
                      tak ich przezywaja, bo jako jedyni "w krolestwie lewizny" maja jaja zeby mowic jak jest i smiac sie z przebieranca oraz dworzan-glupkow przytakujacych "tak, piekne szaty cesarzu, tak piekna z ciebie kobieta, Anno Grodzki".

aborcjonista napisał:

> Tu mamy podobnie, a GW i inne imbecyle zachwycaja sie nad "kobiecoscia Grodzkie
                      > > go" niczym bajkowe cwoki szatami cesarza
                      >
                      > ALe to katotalibany prawicowe sie spuszczają na temat tej osoby :)
                      • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 18:14

> tak ich przezywaja, bo jako jedyni "w krolestwie lewizny" maja jaja zeby mowic
                        > jak jest i smiac sie z przebieranca

A gdzie twoje religijne : kochaj bliźniego ... oszucie skamuflowany pod znakiem pały i glanów ?
                • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 10:05
                  No właśnie : czy to facet czy kobita czy ni-pies-ni-wydra ?...

Głupiś gamoń gorszy od misia .
                  Wiesz jak medycyna określa psychike kobiety w ciele mężczyzny ? nie wiesz ?
                  to poczytaj GAMONIU a potem sie wypowiadaj
                  • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 14:26
                    aborcjonisto, a czy ty nie masz czasem w sobie psychiki hmmmm jakby to ujac..., nie wydaje ci sie czasem, ze jestes Napoleonem ?

aborcjonista napisał:

> chasyd_z_czerskiej napisał:
                    > No właśnie : czy to facet czy kobita czy ni-pies-ni-wydra ?...
                    >
                    > Głupiś gamoń gorszy od misia .
                    > Wiesz jak medycyna określa psychike kobiety w ciele mężczyzny ? nie wiesz ?
                    > to poczytaj GAMONIU a potem sie wypowiadaj
            • chasyd_z_czerskiej Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 20:39
              Jeżeli ktoś zostaje poddany zabiegom po li
              > cznych padaniach i rozmowach z psychologami , w nielicznych wyjątkach operacje
              > zmiany płci to nie nazwyamy tego chorobą psychiczną .

Niewątpliwie jest chory na głowę... i to głowę trzeba leczyć , a nie ucinać jajka i siusiaka...
              • snajper55 Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 05:25

> Niewątpliwie jest chory na głowę... i to głowę trzeba leczyć , a nie ucinać jaj
                > ka i siusiaka...

Obserwacja pracy psychiatry z punktu widzenia pacjenta to za mało, aby wypowiadać się o czyimś zdrowiu psychicznym, chasydzie.

S.
                • misiu-1 Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 23.01.14, 13:32
                  Tylko, że przedpiśca ma rację. Transseksualizm jest bez wątpienia chorobą psychiczną, wciąż jeszcze (to dla tych, co bez "naukowego potwierdzenia" nie przyjmą do wiadomości, że wrzątek jest gorący) znajduje się w Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób i według klasyfikacji ICD-10 nosi oznaczenie F64.0. Ale czynione są usilne starania, żeby demokratycznie wykreślić go z listy chorób.
                  Wobec bliskiego już bankructwa państwowego systemu opieki zdrowotnej jest to metoda doniosła i przyszłościowa. Bo wystarczy wszystkie choroby wykreślić z list chorób i natychmiast rozwiąże się wszelkie problemy zdrowotne. Znikną kolejki do lekarzy, skończą się wydatki na leki a urzędnicy będą mogli w spokoju zająć się przepuszczaniem przez swoje kiszki naszych składek zdrowotnych.
                  • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 26.01.14, 08:56
                    misiu-1 napisał:

Transseksualizm jest bez wątpienia chorobą psychiczną

GAMONIU orientacja seksualna nie jest choroba
                  • neuroleptyk Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 29.01.14, 14:02
                    misiu-1 napisał:

> Tylko, że przedpiśca ma rację. Transseksualizm jest bez wątpienia chorobą psych
                    > iczną, wciąż jeszcze (to dla tych, co bez "naukowego potwierdzenia" nie przyjmą
                    > do wiadomości, że wrzątek jest gorący) znajduje się w Międzynarodowej Klasyfik
                    > acji Chorób i według klasyfikacji ICD-10 nosi oznaczenie F64.0. Ale czynione są
                    > usilne starania, żeby demokratycznie wykreślić go z listy chorób.

Niektóre zaburzenia znikają z klasyfikacji, ale pojawiają się też nowe i tendencja jest taka iż jest tych zaburzeń więcej niż było kilka dekad temu. To czy coś jest zaburzeniem psychicznym nie jest weryfikowalne empirycznie. Nie zobaczysz pod mikroskopem, czy za pomocą MRI napisu "To jest zaburzenie" albo "To jest choroba". Trzeba się odwołać do definicji lub kryteriów, które podlegają zmianie. Transseksualizm to nie są zaburzenia poznawcze, więc nie używaj gry słów żeby sprawić takie wrażenie.
                    Zaburzenia psychiczne w ogóle są bardzo częste i jeżeli chcesz kogoś stygmatyzować czy dyskredytować odwołując się do tego iż ma zaburzenie psychiczne, to zrobi to tylko wrażenie na kimś, kto nie ma na ten temat wiedzy.

www.europeanneuropsychopharmacology.com/article/S0924-977X(05)00075-1/abstract
                    On the basis of meta-analytic techniques as well as on reanalyses of selected data sets, it is estimated that about 27% (equals 82.7 million; 95% CI: 78.5–87.1) of the adult EU population, 18–65 of age, is or has been affected by at least one mental disorder in the past 12 months.
                • chasyd_z_czerskiej Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 24.01.14, 19:38
                  snajper55 napisał:
                  >
                  > Obserwacja pracy psychiatry z punktu widzenia pacjenta to za mało, aby wypowiad
                  > ać się o czyimś zdrowiu psychicznym,

Tak - weź to sobie do serca... :)

--
                  www.naszdziennik.pl/polska-kraj/66215,zatrute-zrodla-genderyzmu.html
              • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 10:01
                Niewątpliwie jest chory na głowę... i to głowę trzeba leczyć , a nie ucinać jaj
                > ka i siusiaka...

To jest kazdego prywatna sprawa co robi ze swoim ciałem i wara ci od tego gamoniu .
                Typowe dla katotalibanu wpierd...lać sie w cudze sprawy .

• aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 22.01.14, 18:14
                hasyd_z_czerskiej napisa
                Niewątpliwie jest chory na głowę... i to głowę trzeba leczyć , a nie ucinać jaj
                > ka i siusiaka..

a hooj co do tego co kto ze soba robi gamoniu
      • piwi77.0 Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 12:37
        misiu-1 napisał:

Najwięcej kosztuje nas lewicowe kołtuństwo i ciemnota.

A będzie więcej kosztować. Jak lewaki z waszej czarnej dupy wyrwą wszystko co nakradliście. Czyli wszystko co macie.
        • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Anne Grodzkiego 21.01.14, 15:06
          ale chrzanisz piwi, wszak to Anna Grodzki wbija sie w rajtuzy, gorset i kiecke, zeby zalapac sie na wczesniejsza emeryture i tym samym wykradac pieniadze z ZUS i OFE.

Palikotowi poza tym krzyzem w sejmie, ktory chce zastapic plugawym symbolem - przebierancem Grodzkim - zaden inny pomysl nie przychodzi ani nie przyjdzie do glowy.

piwi77.0 napisał:

> misiu-1 napisał:
          >
          > Najwięcej kosztuje nas lewicowe kołtuństwo i ciemnota.
          >
          > A będzie więcej kosztować. Jak lewaki z waszej czarnej dupy wyrwą wszystko co n
          > akradliście. Czyli wszystko co macie.
          • piwi77.0 Re: Szanuję i podziwiam Anne Grodzkiego 21.01.14, 15:52
            Strasznie wszyscy dupą trzęsiecie przed Palikotem i próbujecie zaklinać rzeczywistość. Martwcie się o siebie.
            • gazeta_mi_nieplaci Re: Szanuję i podziwiam Anne Grodzkiego 22.01.14, 09:02
              buchachacha, palikot-straszny, uuuuuuuuuu.... wyje ze smiechu piwi uuaaaaahaahaaahaahaaa

piwi77.0 napisał:

> Strasznie wszyscy dupą trzęsiecie przed Palikotem i próbujecie zaklinać rzeczyw
              > istość. Martwcie się o siebie.
              • piwi77.0 Re: Szanuję i podziwiam Anne Grodzkiego 22.01.14, 09:24

wyje ze smiechu piwi uuaaaaahaahaaahaahaaa

Wyje, to się z bólu.
          • aborcjonista Re: Szanuję i podziwiam Anne Grodzkiego 22.01.14, 18:16

> ale chrzanisz piwi, wszak to Anna Grodzki wbija sie w rajtuzy, gorset i kiecke,
            > zeby zalapac sie na wczesniejsza emeryture i tym samym wykradac pieniadze z ZU
            > S i OFE.

W rajtuzy i kiecki wbijają się księża i ciągną kase od ludzi w tym kraju .... pojmujesz to ?
    • chasyd_z_czerskiej Re: Szanuję i podziwiam Grodzką 21.01.14, 20:43
      A polski kołtun kosztuje nas podobnie tyle co
      > brak infrastruktury.

Udowodnij
      • aiwom2 Dowód 22.01.14, 01:22

> A polski kołtun kosztuje nas podobnie tyle co
        > > brak infrastruktury.
        >
        > Udowodnij

Dowód:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15298382,Zabronia_Grodzkiej_dolaczyc_do_zespolu__Stop_gender__.html#BoxSlotII3img#BoxWiadTxt
        • billy.the.kid Re: Dowód 22.01.14, 07:48
          cóż KArTOfLE maja takie spojrzenie na świat. i nic tego nie zmieni.
          KArTOfLE są NIEREFORMOWALNE.
        • misiu-1 Re: Dowód 22.01.14, 09:00
          Koszty panoszenia się lewicowego kołtuna to uwiąd gospodarki, zadłużenie, obyczajowy i cywilizacyjny upadek, zanik wolności obywatelskich, degradacja więzi społecznych.
          Pomóc może tylko zlikwidowanie koryta, w którym trzymają ryje lewicowe świnie i przeflancowanie ich do rzeźni.
          • aborcjonista Re: Dowód 22.01.14, 10:09
            Upadek to twoje katolskie średniowiecze GAMONIU , gdzie zanik wolności panoszy sie jak nigdzie indziej . twoj pan i pleban zakazał Ci wielu rzeczy , a widząc normalnych ludzi korzystających z zycia żal dupę ci ściska .

Nie trzeba być po stronie lewicy aby zauważyć że katotalibanizm w tym kraju jest zbędny .
            • gazeta_mi_nieplaci Re: Dowód 22.01.14, 14:41
              powtarzasz nierozumnie blazenstwa lewicowych imbecyli.

Przyjrzyj sie, kiedy slowianscy plebejusze nauczyli sie czytac, pisac i liczyc, kiedy przestali sie bac piorunow. jak zbierzesz te dane, sprawdz kiedy mial miejsce rozwoj Uniwersytetow na terenach prymitywnych plemion poganskich polnocnej europy, i kiedy rozpoczely sie wielkie wyprawy zaglowcami, o ktorych nie snilo sie ani Kleopatrze, ani Cezarom ani nawet Hannibalowi czy Dzingis-Kanowi.

No i na koniec, ktora epoka zrodzila i wyksztalcila Leonarda da Vinci, Michala Aniola, Krzysztofa Kolumba i Mikolaja Kopernika ?

mala podpowiedz: za koniec sredniowiecza uwaza sie 1492 AC - odkrycie Ameryki przez Krzysztofa Kolumba (ktos go musial wczesniej splodzic, nauczyc zeglowac, nawigowac i zarzadzac zaloga w tym "sredniowieczu"). A i tak Krzysztof Kolumb na rozwoj i kariere mogl liczyc tylko w Sredniowieczu.

najciemniejsza i najbardziej zacofana epoka byl renesans, ktory pozwolil ludziom takim jak Kolumb umrzec w zapomnieniu, zas na dworach francuskich i angielskich zapanowala moda na niemycie sie i skrywanie swych brudnych cial pod jedwabiami, pudrem i perfumami.
              Ludwik XIII (przelom XVI i XVII wieku) cuchnal niemilosiernie.

aborcjonista napisał:

> Upadek to twoje katolskie średniowiecze GAMONIU , gdzie zanik wolności panoszy
              > sie jak nigdzie indziej . twoj pan i pleban zakazał Ci wielu rzeczy , a widząc
              > normalnych ludzi korzystających z zycia żal dupę ci ściska .
              >
              > Nie trzeba być po stronie lewicy aby zauważyć że katotalibanizm w tym kraju jes
              > t zbędny .
              • aborcjonista Re: Dowód 22.01.14, 18:24
                i kiedy rozpoczely sie wielkie wyprawy

Wystarcza mi te krzyzowe za ktore katotaliban nie zapłacil ... ale przyjdzie czas i na to .

Ładnie powtórzyłeś materiał z podstawówki pod maturę ... ale nie zabłysnąłeś koleszko .

Średniowiecze to też obszerna wiejska ciemnota kłaniająca się w pas plebanowi ...

Własnie tacy ludzie jak Klumb , Kopernik i Leonardo stronili od tej waszej popierd...olonej wiary w bozka , syna i jego matke dziewice..
                Gdyby nie NAUKA własnie i rozwój , nowoczesne myslenie to byś latał w gumiorach padając na kolana przed otyłem katabasem wierząc w te bajki napisane 2 tys lat temu tylko po to żeby trzymać za mordy nieuków .

• gazeta_mi_nieplaci Re: Dowód 23.01.14, 09:15
                  cienki jestes niczym Druzyna Palikota:

Mikolaj Kopernik (ur. 19 lutego 1473 w Toruniu):

"Mikołaj Kopernik ukończył pierwsze nauki w szkole parafialnej przy kościele św. Jana w Toruniu (w którym to kościele był również ochrzczony). W tej szkole nauczył się łaciny, podstaw matematyki i astronomii. W latach 1488-91 młody Mikołaj Kopernik uczęszczał do szkoły katedralnej we Włocławku. Szkoła przy Katerze NMP istniała od XII w. i cieszyła się wielkim uznaniem. Jednym z nauczycieli przyszłego astronomia był Mikołaj Abstemius. Prawdopodobnie razem w 1490 r. zaprojektowali zegar słoneczny na jednej z kaplic katedry. Na przełomie 1491/1492 rozpoczął studia na Akademii Krakowskiej. Czasy jego krakowskich studiów przypadły na okres świetności tzw. krakowskiej szkoły astronomiczno-matematycznej. Był m.in. uczniem astronoma Wojciecha z Brudzewa. Studia ukończył bez uzyskania tytułu magister artium w 1495. W tym też roku został kanonikiem warmińskim".

Ty nic nie wiesz o sredniowieczu, powtarzasz kretynstwa za Magdalena Srodzina i rozrzucasz bez zrozumienia frazesy o "Koperniku-katotalibanie".

Aborcjonisto - w dobie internetu bardzo trudno na lewackie lgarstwa.

aborcjonista napisał:

• aborcjonista Re: Dowód 23.01.14, 13:09
                    Wole być cieńki jak Palikot niż rozwiązły jak Agent " Burdelek" Tomasz lub Asaś " armatka" Hofmaś
              • chasyd_z_czerskiej Re: Dowód 24.01.14, 19:54
                > najciemniejsza i najbardziej zacofana epoka byl renesans, ktory pozwolil ludzio
                > m takim jak Kolumb umrzec w zapomnieniu, zas na dworach francuskich i angielski
                > ch zapanowala moda na niemycie sie i skrywanie swych brudnych cial pod jedwabia
                > mi, pudrem i perfumami.
                > Ludwik XIII (przelom XVI i XVII wieku) cuchnal niemilosiernie.

W Wersalu nie było nawet toalet , a francuska "arystokracja" srała po kątach... :)
    • wladca_pierscienii Anna Grodzka - czemu nie ma męża ? 23.01.14, 13:43
      aiwom2 napisała:

> Szanuję i podziwiam Grodzką. Coraz bardziej. Robi ona dla Polski OGROMNIE dużo.
      > I ludzie to doceniają. Jeden z wpisów:
      > "Może nie byłem wielkim fanem Pani Grodzkiej, ale dzięki niej wykonałem sam dro
      > gę ku pełnej tolerancji człowieka. Z postawy kpiącej przeszedłem do postawy akc
      > eptującej. Nie zdajemy chyba sobie sprawy ile ta Pani robi w Polsce w walce z k
      > ołtunem.

Tak dużo ludzi lubi, szanuje, podziwia itd. itp.
      posłankę Annę Grodzką....

pytanie - czemu nikt z tych sympatyków się
      z posłanką Anną Grodzką nie ożenił ????
      • aiwom2 A czemu Kaczynski nie ma zony? 23.01.14, 15:08
        wladca_pierscienii napisał:

> pytanie - czemu nikt z tych sympatyków się
        > z posłanką Anną Grodzką nie ożenił ????

A czemu Kaczynski nie ma zony?
      • skomar102 Re: Anna Grodzka - czemu nie ma męża ? 23.01.14, 17:00
        Nie róbcie sobie jaj z Krzyśka.
        • aiwom2 Re: Anna Grodzka - czemu nie ma męża ? 23.01.14, 17:37
          skomar102 napisał:

> Nie róbcie sobie jaj z Krzyśka.

Z jakiego Krzyśka? :)
      • bling.bling Re: Anna Grodzka - czemu nie ma męża ? 24.01.14, 18:36
        wladca_pierscienii napisał:

>
        ja jestem mężem Grodzkiej
      • chasyd_z_czerskiej Re: Anna Grodzka - czemu nie ma męża ? 24.01.14, 19:52
        >

:))
      • katrina_bush A w dowodzie osobistym co ma wpisane ? 24.01.14, 20:10
        A w dowodzie osobistym co ma wpisane ?

kobieta, mezczyzna, czy trans

jezeli kobieta - to nie ma obecnie przeszkod

jezeli mezczyzna - to musi troche poczekac, az sie polskie prawo przystosuje do rzeczywistosci spolecznej

jezeli trans - tak samo

• jozefpawowski Jaka Grodzka, To Krzysztof Bogdan Begowski 30.01.14, 02:48
      Facet z fiutem i genotypem XY. A ze sobie cycki cygan przyprawil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka