varshaviac 27.03.15, 10:52 Strach przed seksem analnym w szkołach: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17663831,PiS_przeciw_konwencji_antyprzemocowej__Boi_sie__seksu.html?lokale=local#BoxNewsLink Tez się boicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brum.pl1 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 11:39 Na temat seksu analnego (w szkole, czy poza szkołą) napisano na tym forum setki postów. Wystarczy sięgnąć do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 17:53 brum.pl1 napisał: > Na temat seksu analnego (w szkole, czy poza szkołą) napisano na tym forum setki > postów. > Wystarczy sięgnąć do archiwum. No proszę, a niektórzy wciąż się go boją... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 12:00 Na szczęście przed oralnym obaw brak... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 12:55 ... może to pisiątko nie wie co to jest "oralny" i swojego strachu nie wyartykułował... :D Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac szczęście 27.03.15, 17:54 mjot1 napisał: > Na szczęście przed oralnym obaw brak... :) To jest niesłychane szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: szczęście 31.03.15, 22:20 Mam obawy, że jednak niektóre osoby, w szczególności płci damskiej miewają i przed nim obawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac Strach przed seksem 07.04.15, 22:39 gucek_lbn napisał: > Mam obawy, że jednak niektóre osoby, w szczególności płci damskiej miewają i pr > zed nim obawy ;) Niektóre osoby maja strach przed seksem w ogóle. Nie tylko analnym czy oralnym i nie tylko w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 12:38 Dokladnie trafiles w sedno sprawy. Dzisiejsza mlodziez nie musi znac maetmatyki, fizyki chemii... O wlasnej historii juz nawet nie wspomne. Najwazniejsze, by umieli dogodzic pedalom i innym dewiatom seksualnym Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 12:41 A umiesz mi lepuś wskazać, gdzie w konwencji jest cokolwiek o seksie analnym i o seksie analnym w szkołach w szczególności? Numer strony poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 14:35 Odpisalem tak Warszawiakowi na jego tytul watka. Coz. smutne jest to, ze dolaczylas do grona niedorozwinietych emocjonalnie trolli w stylu Areczka- aborcjonisty, ktorzy na wszystkim sie znaja, a najlepiej na seksie analnym. Po co takim niedorozwojom umiejetnosc czytania ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 15:03 Z jakiegoś powodu mam wrażenie, że to, co właśnie zrobiłeś, to się nazywa projekcja. Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 15:59 Mylisz sie i w tym przypadku. Popros Warszawiaka, by wskazal ci to miejsce w konwencji. A z psychologii sie juz wiecej nie osmieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 30.03.15, 13:05 Lepian jestes naczelnym niedorozwojem co wielokrotnie juz tu usłyszałeś od wielu ludzi :) a nie tak jak ja tylko od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 14:49 lepian4 napisał: > Dokladnie trafiles w sedno sprawy. Dzisiejsza mlodziez nie musi znac maetmatyki > , fizyki chemii... O wlasnej historii juz nawet nie wspomne. Najwazniejsze, by > umieli dogodzic pedalom i innym dewiatom seksualnym Tym bardziej, że religii są 2 godziny tygodniowo a fizyki i chemii tylko po jednej. Wszystko po to, by dewianci seksualni w sutannach mieli swój raj na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 15:17 pvf napisał: > Tym bardziej, że religii są 2 godziny tygodniowo a fizyki i chemii tylko po jed > nej. Wszystko po to, by dewianci seksualni w sutannach mieli swój raj na ziemi. Nie, tylko po to, by małe antyklerykałki czuły się w szkole komfortowo. Matematyka, fizyka, czy chemia to nauka dla zdolnych uczniów. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 17:58 lepian4 napisał: > Dokladnie trafiles w sedno sprawy. Dzisiejsza mlodziez nie musi znac maetmatyki > , fizyki chemii... O wlasnej historii juz nawet nie wspomne. Najwazniejsze, by > umieli dogodzic pedalom i innym dewiatom seksualnym Czyli ty tez się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 27.03.15, 12:53 ... trzeba, jak najszybciej, zlikwidować religię w szkołach!!! Pisiętom odpadnie 90% obaw a strach straci swoje wielkie oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A lizanie kolan katechetów 27.03.15, 19:34 tudzież innych części ich ciał to jest OK? S. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: A lizanie kolan katechetów 27.03.15, 19:41 snajper55 napisał: > tudzież innych części ich ciał to jest OK? To bardzo brzydko, snajperku. Nie rób tak, bo to nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A lizanie kolan katechetów 31.03.15, 22:40 brum.pl1 napisał: > snajper55 napisał: > > > tudzież innych części ich ciał to jest OK? > > To bardzo brzydko, snajperku. Nie rób tak, bo to nieładnie. To nie ja. Mnie się upiekło i żaden zbok mnie w dzieciństwie nie molestował. Za moich czasów zboczeńcy w sutannach bardziej się kryli. Obecnie dzieci nie są już tak bezpieczne. www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/634836498078611429.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: A lizanie kolan katechetów 01.04.15, 10:39 snajper55 napisał: > Mnie się upiekło i żaden zbok mnie w dzieciństwie nie molestował. A jednak ktoś wyrządził ci krzywdę, bo masz ewidentny uraz. I gadasz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A lizanie kolan katechetów 01.04.15, 12:01 brum.pl1 napisał: > snajper55 napisał: > > > Mnie się upiekło i żaden zbok mnie w dzieciństwie nie molestował. > > A jednak ktoś wyrządził ci krzywdę, bo masz ewidentny uraz. I gadasz od rzeczy. To raczej tobie coś zroboiono, skoro bronisz zboczeńców w sutannach. Czy to syndron sztokholmski? S. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: A lizanie kolan katechetów 01.04.15, 12:28 snajper55 napisał: > > A jednak ktoś wyrządził ci krzywdę, bo masz ewidentny uraz. I gadasz od > > rzeczy. > To raczej tobie coś zroboiono, skoro bronisz zboczeńców w sutannach. Czy to sy > ndron sztokholmski? Syndrom, niedorajdo. I znowu, kolejny raz udowadniasz swoją głupotę. Bo tylko skończony głupiec twierdzi, ze ja bronię zboczeńców. I po raz kolejny udowadniasz, że ktoś, kiedyś zrobił ci kuku. Z biegiem czasu przerodziło się to w kuku na muniu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: A lizanie kolan katechetów 01.04.15, 12:52 snajper55 napisał: tudzież innych części ich ciał to jest OK? Jeżeli ksiądz to lubi to jest OK, bo jest zgodne z naturą i cywilzacją życia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A lizanie kolan katechetów 04.04.15, 19:58 piwi77.0 napisał: > snajper55 napisał: > > tudzież innych części ich ciał to jest OK? > > Jeżeli ksiądz to lubi to jest OK, bo jest zgodne z naturą i cywilzacją życia. Ukrzyżowane zwłoki są symbolem cywilizacji śmierci. S. Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac Re: A lizanie kolan katechetów 03.04.15, 00:45 snajper55 napisał: > tudzież innych części ich ciał to jest OK? Tak, jest ok, i nie nalezy sie tego lizania bac. Bac nalezy sie wylacznie seksu analnego w szkolach. > S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A lizanie kolan katechetów 04.04.15, 20:00 varshaviac napisała: > snajper55 napisał: > > > tudzież innych części ich ciał to jest OK? > > Tak, jest ok, i nie nalezy sie tego lizania bac. Bac nalezy sie wylacznie seksu > analnego w szkolach. Należy się bać seksu analnego w szkołach, który na plebanii jest czymś oczywistym i niegroźnym. Seksu analnego na plebanii nie trzeba się bać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota [...] 03.04.15, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 05.04.15, 19:11 Moze ja jestem jakas 'opozniona' ale co ma wspolnego ustawa przeciw przemocy w rodzinie stosunku do kobiet z seksem analnym???? I jakie sa argumenty ze jej sie sprzeciwiac? Kulturowe? tzn ze jak w jakies Wolce-pipidowce maz nawalony wroci do domu i spierze zone to jest ok bo to sa sprawy kulturowe w regionie.... Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 06.04.15, 13:43 Sens ustawy jest w jej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
varshaviac Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 08.04.15, 17:55 10iwonka10 napisała: > Sens ustawy jest w jej nazwie. Ustawa o seksie analnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Strach przed seksem analnym w szkołach 08.04.15, 17:59 jak ktoś słusznie zauważył: niektórym wszystko się z dupą kojarzy… Odpowiedz Link Zgłoś