Dodaj do ulubionych

jak szybko zarobić pare stówek?

12.05.05, 20:43
czesc,
mam 18 lat i ogromny problem ;)
potrzebne mi są pieniązki 200-500 zł, mam konto w Mbanku, więc myslalem, zeby pobawić się w to klikanie w emaile, ale to bajka jakas.. znacie jakies sprawdzone sposoby na szybki zarobek? czy sa realne szanse na kase w necie?

proszę o jakies sprawdzone propozycje :)
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: jak szybko zarobić pare stówek? 12.05.05, 20:54
      Człowieku, jakby tak łatwo było klikaniem zarobić parę stów w kilka dni to
      ludzie by do roboty w ogóle nie chodzili.
      • bregan Re: jak szybko zarobić pare stówek? 12.05.05, 21:05
        dlatego sie pytam... :|
    • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 12.05.05, 21:57
      Ponieważ zaczął sie sezon, możesz chodzic po dzielnicach peryferyjnych i
      proponowac swoje usługi - strzyzenie trawnika, wyrywanie chwastów, zamiatanie
      obejścia, drobne reperacje pozimowe, mysie okien itp.
      Inna metodą jest wyprodukowanie jakiegoś towaru, który szybko i dobrze sie
      sprzedaje.
      Jeszcze inna - wymyslenie czegoś, czego nie ma i znalezienie kupca.
      Sposobów jest pewnie wiele ...
    • Gość: cipciuszek [...] IP: 83.238.200.* 12.05.05, 22:12
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Nina Zdejmij portki IP: *.testeq.com / *.testeq.com 12.05.05, 23:08
      Gdybyś umiał cos robić nie zadałbyś tego pytania.
      Jak dotąd, zmarnowałeś pierwszych 18 lat swojego życia.
      • Gość: Ala Znajdz jakas prace na lato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.05, 00:49
        Nie badz taka krytyczna. Przeciez chlopak nie wyciaga reki po jalmuzne, wylko
        chce zarobic. Niby dlaczego wedlug ciebie jego zycie jest zmarnowane????Radze
        szukac jakiegos zajecia dorywczego. Na internet raczej trudno liczyc.
        • Gość: adam ludzie! IP: 83.238.200.* 13.05.05, 14:37
          siedzicie w USA, macie słabe rozeznanie w realiach polskich to nie dawajcie
          głupich rad

u nas nie stany żeby każdy 18 wyprowadzał się do własnego flat albo dorm i
          harował na siebie a szkołę/uniwersytet kupował za wieloletni kredyt edukacyjny
          który będzie potem oddawał i pluł sobie w brodę

u nas jest inny system społeczny, nie powiem że dobry bo jest beznadziejny, ale
          rady z gruntu chicagowskich azbeściaków i ich rodzin nie pomogą młodemu
          Polakowi w Polsce
          • snajper55 Re: ludzie! 13.05.05, 14:45
            Gość portalu: adam napisał(a):

> u nas nie stany żeby każdy 18 wyprowadzał się do własnego flat albo dorm i
            > harował na siebie a szkołę/uniwersytet kupował za wieloletni kredyt edukacyjny
            > który będzie potem oddawał i pluł sobie w brodę

U nas taki osiemnastolatek od starych kasę wyciąga.

> u nas jest inny system społeczny, nie powiem że dobry bo jest beznadziejny,ale
            > rady z gruntu chicagowskich azbeściaków i ich rodzin nie pomogą młodemu
            > Polakowi w Polsce

U nas jest taki system, że sie robić nie opłaca. Bo to i spocić się można i
            ubrudzić.

S.
      • yoma Re: Zdejmij portki 13.05.05, 14:51
        Miał pracować w wieku 4 lat, czy co?
      • putativus Re: Zdejmij portki 13.05.05, 17:14
        a czy ty zawsze muszi tak pisac! Kazdy zmarnował zycie w Twoich oczach? A ty
        co? czasu tu na necie nie marnujesz?? A moze zarabiasz na necie, wiec powiedz
        chłopakowi jak to robisz, bo chlopak rady potrzebuje ,a nie bluzg od Ciebie!!!
        • Gość: Nina Re: Zdejmij portki IP: *.testeq.com / *.testeq.com 13.05.05, 18:58
          ... chłopak dostał jedno i drugie.
          Hans pokazał dobry link na drobne prace w necie. Drobne prace robione dobrze
          prowadza do większych, ate robione dobrze prowadza do dużych projektów i
          pieniędzy w necie i poza netem.
          Za tego rodzaju wypowiedzi obrażasz sie. Osioł, który jest młody i może chcieć
          duzo i szybko, chce tylko trochę pieniędzy, czy to nie czasem tak jak wy:
          wszystko jest w zasadzie OK tylko jeszcze trochę więcej pieniędzy; po tym was
          poznaje i za to wam szczekam
      • putativus Re: Zdejmij portki 13.05.05, 17:17
        a tak wogóle to Twoj ton Nina nigdy mi sie nie podobał. Kim Ty jestes??
        Bluzgająća Panna z zawodem programisty. Czy to upoważnai Cie do wyzywania i do
        tego ,zeby kpic z każdego!!!
        Sama zdejmij portki i stań prosto ,żeby wszytscy zobaczyli jaka jesteś krzywa!!!
        • Gość: Nina Re: Zdejmij portki IP: *.testeq.com / *.testeq.com 13.05.05, 19:05
          Nie szukam przyjaciol, nie jestem juz panna, pokraka tez jeszcze nie jestem., a
          na skamlanie reaguje szczekaniem. Portek nie zdejmę!
          • po_godzinach Re: Zdejmij portki 13.05.05, 19:12
            "Portek nie zdejmę!"

zdejmij))
            lato idzie, załóz sukienke w kwiatki)

(szeleszczącą)
            • Gość: Nina Re: Zdejmij portki IP: *.testeq.com / *.testeq.com 13.05.05, 19:28
              waham sie bo chodzę miedzy facetami – ci patrzą na mnie jak głodne psy.
              • po_godzinach Re: Zdejmij portki 13.05.05, 19:30
                a niech sie gapia, co Ci szkodzi
                (zawsze możesz miec w torebce gaz) ))
            • yoma Re: Zdejmij portki 19.05.05, 15:56
              Po_godzinach, co ty tak wszystkim każesz szeleścić?
    • Gość: hans tu mozesz poclickac za pieniadze IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 09:14
      www.getafreelancer.com
      Tam dowiesz sie ile jestes wart, na wypadek gdybys jeszcze nie wiedzial
      • yoma Re: tu mozesz poclickac za pieniadze 13.05.05, 14:39
        jeśli 200-500 zł to "pieniążki", to co to są pieniądze?

Nina, a co z tą pracą dla mnie za 1700 USD?
        • Gość: hans i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 14:41
          • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 14:43
            A kto nie chce?

Nina mi proponowała 1700 USD miesięcznie za sprzątanie, ale jakoś zamilkła, jak
            zapytałam, która z nas będzie płaciła ZUS.
            • Gość: hans Re: i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 15:03
              ty chyba cierpisz na chorobe pieniezna.
              Jezeli chcesz pieniedzy to musisz je zwyczajnie zarobic. Na czym polega trudnosc?
              Ja to robie i wielu innych tez postepuje podobnie kiedy chca pieniedzy.
              • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 15:07
                hans, a co ty chcesz ode mnie?

czy to ja się tu uskarżam na brak pieniędzy?
                • Gość: hans Re: i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 15:25
                  jakos mi sie zdaje ze sympatyzujesz z tym nicponiem - myle sie?
                  • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 15:26
                    Na temat nicponia się nie wypowiadałam, zdziwiłam się tylko, że Nina uważa, że
                    przepieprzył 18 lat życia - ma 18, to co, w wieku 4 miał pracować?
                    • Gość: hans Re: i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 15:33
                      nie potrafi nic robic - to co, nie przepieprzyl tych 18 latek?
                      • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 15:47
                        Jak miał 0, 1, 2, 3,4, to raczej nie potrafił nic robić, dopiero się uczył.
                        Okres dzieciństwa na ogól nie jest przeznaczony na ciężką pracę, nie?

Pretensje to raczej do jego starych powinieneś mieć, że go nie nauczyli.
                        • Gość: hans Re: i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 16:00
                          od kilku lat jest juz swiadomy zlozonosci swiata, jaki go otacza. Wymyslil latwe
                          pieniadze - jak prostytutka. To on teraz jest juz sam sobie winien. Nicponiem
                          nie zostaje z dnia na dzien: jest to sznureczek swiadomych decyzji/wyborow
                          • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:10
                            No to widzisz, coś jednak potrafi - wymyślił łatwe pieniądze.
                            • Gość: hans Re: i ty tez chcesz pieniedzy? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 13.05.05, 16:15
                              Polska jest dosc powaznie wypelniona postaciami o takim (polskim) mysleniu.
                              • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:18
                                A skąd wiesz, skoroś ją porzucił na pastwę losu?
                                • po_godzinach Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:19
                                  jak tak, to ja juz nie chcę pieniędzy
                                  • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:20
                                    A chcij, powypełniasz Polskę.
                                    • po_godzinach Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:22
                                      kiedys chciałam, ale sie rozmysliłam
                                      na diabła mi pieniądze?

a wypełnia sie najlepiej watą
                                      • yoma Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:27
                                        W zasadzie masz rację :)
                                        • po_godzinach Re: i ty tez chcesz pieniedzy? 13.05.05, 16:29
                                          Yomo - idzie lato (wyobraź sobie) ))
                                          są parki, plaże, ławki ...
                                          targowiska pełne warzyw (po godzinach daja za darmo)
                                          mozna uzebrac na kawałek mydła ...

życie jest piękne)
    • Gość: J. Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: *.fbx.proxad.net 13.05.05, 16:27
      Prostytucja, napad, kradziez, falszerstwo banknotow, wyludzenie.
      • yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:28
        No to przecież nie parę stówek, góra 15 lat
        • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:31
          a jak dobry adwokat to mała społeczna szkodliwośc - i darują ...
          • yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:42
            A prostytucja wcale nie jest karalna.
            • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:44
              no i dobrze)

wiesz, ile by było głodu i biedy na świecie?

a tak to - zamozność wzrasta, pieniążki (???) przepływaja - sie kręci)
              • yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:47
                yyyyy wrrr pieniążki,

po_godzinach, et tu Brute?
                • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:48
                  nigdy, Yomo))
                  ale co to jest marne 500 zł?

nie "pieniązki"?
        • Gość: J. Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: *.fbx.proxad.net 13.05.05, 16:46
          Chlopak mowi o pieniazkach, o zabawie w e-maile.
          W bajki nie wierzy, jest realista i chce szybko zarobic kase.
          Zapomnialam jeszcze o narkotykach...
          • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:47
            ... zapomniałas kupić? ... matko ...
            • Gość: J. Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: *.fbx.proxad.net 13.05.05, 16:49
              Nie... to propozycja dla niego... na te szybkie pieniazki brrr
              • po_godzinach Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:52
                A to ja przepraszam)

• yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? 13.05.05, 16:50
            Mam wroga! zapłacę za odstrzelenie.
            • Gość: J. Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: *.fbx.proxad.net 13.05.05, 17:01
              Uwazaj Yoma, bo zglosi sie tutaj druzyna chlopakow gotowych odstrzelic Twojego wroga ... i jeszcze paru
              innych.
    • Gość: diabelek Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: 67.71.29.* 13.05.05, 17:21
      Za nieboszczki komuny to mlodzi zbierali butelki, makulature i inne surowce
      wtorne. To byla moze praca zmudna ale uczciwa.
      Nie wiem dokladnie jak teraz, ale slyszalem, ze jest duza konkurencja w tej
      dziedzinie "szybkiego" zarobkowania.
      • Gość: yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? IP: *.crowley.pl 18.05.05, 15:38
        No i zglanowaliśta chłopaka, więcej się nie odezwał, a chciał tylko uczciwie
        zarobić parę groszy. Teraz pójdzie i da w łeb jakiemuś starcowi i to będzie
        WASZA wina!
        • bregan Re: jak szybko zarobić pare stówek? 19.05.05, 15:51
          jestem :P
          i czytam caly czas... bida z nedza :D nic nie wyczailem od tamtej pory :/
          • Gość: hans bo jestes ciec IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 19.05.05, 15:54
            • bregan Re: bo jestes ciec 19.05.05, 16:00
              nie jestem cieciem, mialem tego pecha, ze nie urodzilem sie w bogatej rodzinie, na chleb starcza, ale chodze ubrany jak rumun i w ogole nei dostaje od rodzicow prawie w ogole kasy :/

pracowalem czasem we wakacje gdzies, teraz kumpel ma mi zalatwic w lipcu robote w niemczech, handlowalem troche na allegro, zalozylem sobie konto w mbank na ta okazje nawet i musze powiedziec, ze bylo niezle :D ale teraz rachunki niezaplacone,więc koniec handlu na allegro jak na razie :P
              • Gość: hans a podroz do Iraku? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 19.05.05, 16:15
                $20k na miesiac za malo?
                lubisz podroze?
          • yoma Re: jak szybko zarobić pare stówek? 19.05.05, 16:00
            Sezon zbiorów warzyw i owoców się zaczyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka