Dodaj do ulubionych

Prałat Jankowski wzywa Naród

• Gość: Pix Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:28
      znowu ktoś chce budować raj na ziemi. :-)
      Tylko czemu mamy za to płacić!!!
      • Gość: opinia_gimbusa Nie wybierajcie do Sejmu i Senatu tych samych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:12
        Nie wybierajcie do Sejmu i Senatu tych, na których głosowaliście przez ostatnie
        15 lat i nie głosujcie na te partie, które desygnowały ministrów kolejnych
        rządów, które zawiodły nadzieje Polaków.
        To ludzie bez sumienia, których nie obchodził los i warunki życia milionów
        polskich dzieci, kobiet i mężczyzn.
    • mariasz77 Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 11:33
      Chyba szkoda słów na komentowanie tego listu. Ksiądz Jankowski jest poprostu
      psychicznie chory. Tylko to może wytłumaczyć jego pełne nienawiści, a przy tym
      głupoty postępowanie.
    • Gość: wg Ale jaki naród? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.05.05, 11:37
      • davidmors Re: Celne podsumowanie ks.Jankowskiego: 14.05.05, 14:59
        "Ci specjaliści od robienia wody z mózgu całemu Narodowi Polskiemu przy pomocy
        telewizji, radia, prasy, inspirowanych przez takich rzekomych przyjaciół jak:
        Adam Michnik i Jerzy Urban.
        To oni, jak rasowi kłamcy, wtłaczają do naszych polskich głów, że tylko oni są
        mądrzy, że tylko oni wiedzą, co dobre dla Polski i Polaków, że tylko na nich
        należy głosować.
        Wtłaczają do głów uczciwym Polakom fałszywe przekonania, że tak naprawdę to
        Polacy nie mają wyboru i muszą glosować albo na czerwonych komunistów, albo na
        różowych postkomunistów."
    • tades1 Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 11:44
      Zawsze uwielbiałem słuchać Jankowskiego i Rydzyka.Teraz sobie z przyjemnością
      poczytam .Normalnie mnie kręci.Flaszkę sobie do tego kupię.
    • Gość: jerzy Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.pomorzany.v.pl 13.05.05, 11:45
      rzeczywiście, kiedyś przy kolejnym wygłupie prałata ks. bp Pieronek powiedział
      do dziennikarza: "Proszę Pana, to przecież człowiek chory psychicznie".
      ale kto wreszcie Jankowskiego przywoła do porządku?
      czyżby Jankowski i Rydzyk byli poza zasięgiem prawa państwowego i kościelnego?
    • Gość: swann Naród wzywa prałata Jankowskiego IP: *.aster.pl 13.05.05, 11:50
      kończ waść, wstydu oszczędź
      • Gość: wg Ja płace pan płaci, społeczeństwo.Ale kto im płaci IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.05.05, 12:00
        • davidmors Re: Ks.Jankowski ma rację !!! 14.05.05, 14:56
          "Wszyscy pamiętamy, że przez ostatnie 15 lat, rządy sprawowali czerwoni
          postkomuniści z SLD, albo różowi z UW. Oni nigdy nie myśleli o Polsce
          i Polakach. Dla nich najważniejsza jest dziś Unia Europejska, dyrektywy
          z Brukseli, obcy kapitał międzynarodowy i organizacje zagraniczne.

Jeśli czerwoni z SLD i różowi z UW, Partii Demokratycznej i PO, kiedykolwiek
          myślą o Polakach, to tylko w ten sposób, jak wycisnąć z Polaków ostatni grosz,
          pod jakim pretekstem wyrzucić ich z pracy lub z ich własnych mieszkań, jak
          obniżyć ich renty i emerytury, a nawet je zabrać i to tylko po to, by jak
          najwięcej pieniędzy Polski przekazać do Brukseli na potrzeby ateistów z Unii
          Europejskiej."
    • Gość: Green Piece Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:53
      Jeżeli w ten sposób odzywa się kapłan religii opierającej się wyłącznie na
      miłości, to albo z tym człowiekiem jest coś nie tak, albo Św. Piotr się pomylił.
      • Gość: H56 dlaczego tego pedofila nie wyrzucą z kościoła ? IP: *.comnet.krakow.pl 13.05.05, 11:59
        jacy kapłani taki koścół.
    • Gość: prostaczek Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.access.as9105.com 13.05.05, 12:06
      a mi go zal jest, on jest chory, nie powinno sie szydzic z chorego czlowieka,
      tylko wspolczucie mu okazac ... Tak jak nauczal Ojciec Swiety ...
      • Gość: barbara Wszyscy wiemy, że od 15 lat, rządy mieli czerwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:17
        Wszyscy pamiętamy, że przez ostatnie 15 lat, rządy sprawowali czerwoni
        postkomuniści z SLD, albo różowi z UW.
        Oni nigdy nie myśleli o Polsce i Polakach.
        ONI NIGDY NIE MYŚLELI O POLSCE I POLAKACH !!!!
    • x-y-z doszłam do tych samych wniosków 13.05.05, 12:10
      Nie wiem, czy popieram Rydzyka, bo niestety nie słucham Radia
      Maryja ....doszłam jednak do tych samych wniosków, które są w odezwie innymi
      drogami... wpisując do wyszukiwarek każdy niezrozumiały dla mnie fakt,
      działalność jakiejs organizacji, odwiedzając przerózne strony internetowe, a że
      najmłodszą osobą nie jestem i wykształcenie mam wyższe [piszę to nie po to by
      się chwalić, bo w tym kraju to nieistotne i tak najlepiej maja ci, którzy ten
      czas poświęcili na przekręty, tylko dlatego by nikt nie zarzucil mi nieuctwa],
      potrafiłam weryfikować przeczytane tam fakty, zdarzenia inicjatywy ... wnioski
      wyciągnęłam zbieżne z tymi, które w swej odezwie prezentuje Rydzyk i
      Jankowski .... choć zaznaczyc muszę, że nie odpowiada mi styl, w którym obaj
      Panowie przekazuja społeczeństwu prawdę ... styl ten powoduje, ze mimo prawdy,
      którą gloszą są wysmiewani, ośmieszani
      • sclavus Re: doszłam do tych samych wniosków 13.05.05, 14:34
        x-y-z napisała:

> Nie wiem, czy popieram Rydzyka, bo niestety nie słucham Radia
        > Maryja ....doszłam jednak do tych samych wniosków, które są w odezwie innymi
        > drogami... wpisując do wyszukiwarek każdy niezrozumiały dla mnie fakt,
        > działalność jakiejs organizacji, odwiedzając przerózne strony internetowe, a
        że
        >

NO COMMENT
        > najmłodszą osobą nie jestem i wykształcenie mam wyższe [piszę to nie po to by
        > się chwalić, bo w tym kraju to nieistotne i tak najlepiej maja ci, którzy ten
        > czas poświęcili na przekręty, tylko dlatego by nikt nie zarzucil mi
        nieuctwa],
        > potrafiłam weryfikować przeczytane tam fakty, zdarzenia inicjatywy ...
        wnioski
        > wyciągnęłam zbieżne z tymi, które w swej odezwie prezentuje Rydzyk i
        > Jankowski .... choć zaznaczyc muszę, że nie odpowiada mi styl, w którym obaj
        > Panowie przekazuja społeczeństwu prawdę ... styl ten powoduje, ze mimo
        prawdy,
        > którą gloszą są wysmiewani, ośmieszani
        • davidmors Re: Prawdziwy obraz Polski w apelu ks.Prałata. 14.05.05, 14:54
          "Bo sprytni i przewrotni, a w gruncie rzeczy zwyczajni karierowicze, jak Michnik
          i Urban, nie mają już żadnego logicznego i prawdziwego argumentu, by odrzucić
          kierowane do nich rzeczywiste zarzuty szkodzenia Państwu i Narodowi Polskiemu,
          to w imię własnych, ciemnych interesów obrzucają przeciwników politycznych
          stekiem wyzwisk i obelg, kończąc pseudofilozoficznym, nic nieznaczącym
          pustosłowiem o „spiskowej teorii dziejów”."....
          ...
          "Teraz czynią z Was bezrobotnych i bezdomnych, a potem uznają Was za
          niepotrzebnych, bezproduktywnych, ba nawet „zmęczonych życiem” i dokonają
          przymusowej eutanazji, nie pytając o zgodę. I to nie jest żadna fantazja, żadne
          strachy, to rzeczywistość!"...
          ...
          "Mówię Wam dziś wprost: głosowanie na: SLD, na Unię Wolności, na odrzuty z SLD
          i UW w postaci Partii Demokratycznej Frasyniuka, albo na nieróżniącą się od niej
          programem PO, to dla Polski akt samobójczy. To głosowanie na rzeczywistych
          wrogów Narodu Polskiego."

• po_godzinach Re: Prawdziwy obraz Polski w apelu ks.Prałata. 14.05.05, 14:56
            Sam to wymyśliłeś, czy ktoś Ci pomagał?
    • Gość: km [...] IP: 81.210.21.* 13.05.05, 12:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: opinia_gimbusa Ci specjaliści od robienia wody z mózgu całemu Nar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:03
        Ci specjaliści od robienia wody z mózgu całemu Narodowi Polskiemu przy pomocy
        telewizji, radia, prasy, inspirowanych przez takich rzekomych przyjaciół jak:
        Adam Michnik i Jerzy Urban. - "przyjaciół inaczej"
        To oni, jak rasowi kłamcy, wtłaczają do naszych polskich głów swój fałsz.
        • sclavus Re: Ci specjaliści od robienia wody z mózgu całem 15.05.05, 11:08
          Gość portalu: opinia_gimbusa napisał(a):

> Ci specjaliści od robienia wody z mózgu całemu Narodowi Polskiemu przy pomocy
          > telewizji, radia, prasy, inspirowanych przez takich rzekomych przyjaciół jak:
          > Adam Michnik i Jerzy Urban. - "przyjaciół inaczej"
          > To oni, jak rasowi kłamcy, wtłaczają do naszych polskich głów swój fałsz.

Oczywiście wiesz to wszystko od innych "przyjaciół": RADIA co MA RYJA, GOŚCIA
          NIEDZIELNEGO, NASZEGO DZIENNIKA i ze wszystkich ambon, których w tym kraju jest
          już więcej niż szkół...

TUMAŃSTWO wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ
    • Gość: d w Kensecie faktycznie nie ma miejsca dla obcych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:19
      w Kensecie faktycznie nie ma miejsca dla obcych
    • Gość: Ona Gdy rozum spi, budza sie upiory.. IP: *.ny325.east.verizon.net 13.05.05, 13:33
      O matko, jak sie ciesze, ze juz nie mieszkam w Katolandzie...
    • sclavus Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 13:33
      Zaprawdę powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla
      RZECZYPOSPOLITEJ... jakikolwiek by nie był ich POPiS

Niech żyje RZECZYPOSPOLITA PAPIESKA... na obrzeżach cywilizowanego i
      racjonalnego świata!!!
    • maciej48 A Naród Go posłucha 13.05.05, 15:45
      i wam wszystkim cwaniaczkom lewejpolitpoprawności miłośnikom rury zmiękną!
    • Gość: @@ Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.05.05, 15:48
      jestem za
      • Gość: LePeR Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.chello.pl 13.05.05, 16:04
        Mam swoje zdanie ale się z nim nie zgadzam...
        Jestem za ale przeciw...
        Chyba to wyraza ciebie...

Masz świadomość swojego poziomu intelektualnego że nazwałeś siebie małpa do kwadratu :)
        • davidmors Re: Trudno nie zgodzić się z oceną ks.Jankowskiego 14.05.05, 14:50
          "Potrzebna jest solidarność z tym, co dobre, ale konieczny jest sprzeciw wobec
          zła… nie można być równocześnie solidarnym z ofiarą przestępstwa i z przestępcą,
          z człowiekiem okradanym i ze złodziejem!”.
          „Tymczasem stało się w Polsce coś strasznego. My Polacy, my katolicy, daliśmy
          sobie wmówić, że każdy sprzeciw jest zły… przestaliśmy więc protestować, nie
          mamy odwagi sprzeciwić się temu, co ewidentnie szkodzi Polsce, uderza w naszą
          wiarę, demoralizuje."
    • Gość: sabina Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.chello.pl 13.05.05, 16:06
      a Pani Hojarska umie pisać
    • Gość: wielbicielka spełnie zyczenie, ale pod warunkiem: Jankowski IP: *.fonet.pl / 80.51.233.* 13.05.05, 16:12
      prezydentem
      • Gość: nie_kupuj_GW ! My Polacy, my katolicy, daliśmy sobie wmówić..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:07
        "..My Polacy, my katolicy, daliśmy sobie wmówić, że każdy sprzeciw jest zły…
        przestaliśmy więc protestować, nie mamy odwagi sprzeciwić się temu, co
        ewidentnie szkodzi Polsce, uderza w naszą wiarę, demoralizuje..."
    • makabi Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 16:45
      A pan prałat Jankowski jest polakiem? czy ktoś juz stwierdił jego prawdziwa
      polskość? Czy jego rodzice i rodzice rodziców też byli całkowicie polakami?

Widać że pan Jankowski nie jest antysemintą tylko on po prostu nie lubi Żydów,
      chociaż nie bardzo wie jak odrużnic Zyda od nie-Żyda. To tak jakby komus kazał
      odróżnić księzy z powołąniem od księzy bez powołania.
    • papaja1992 Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 16:55
      NIEMOŻLIWE!!! WIEDZXIAŁEM, ŻE PRĘDZXEJ CZY PÓXNIEJ DO CZEGOŚ TAKIEGO DOJDZIE,
      ALE NIEWIEDZIAŁEM, ŻE JUŻ TERAZ - KS. JANKOWSKI ZWOLNIŁ SWOJĄ AMBONE WPŁYWAJĄC
      NA TYSIĄCE NNYCH...
      JUŻ TEGO CZYTAC NAWET NIE MOGE..
    • Gość: Tarnowianka Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 13.05.05, 17:13
      To co robi ksiadz Jankowski to zakrawa na jakas fobie i najwyzszy czas aby mu
      zabronic wyglaszac takie opinie jakim prawem on rozkazuje nam Polakom na kogo
      mamy glosowac.A juz towarzystwo tej Hojarskiej prymitywnej baby to wprost krew
      sie burzy w kazdym normalnym czlowieku Niech nas Bog broni aby tacy osobnicy
      mieli nami rzadzic to dopiero bylaby tragedia dla Polski.
      • davidmors Re: Popieram apel ks.Jankowskiego ! 14.05.05, 14:49
        "Nadszedł czas przełomu, czas pokuty i powszechnej pogardy tych wszystkich,
        którzy wykorzystując braterski zryw Polaków w latach 80tych po ich trupach,
        trupach ofiar komunizmu, UB i SB – paktując z diabłem, czyli z długoletnimi
        służalcami Moskwy,
        z PZPR i agentami KGB i SB, osiągnęli w Polsce najwyższą władzę i ogromne
        majątki kosztem oszukanego Narodu Polskiego."
        • sclavus Re: Popieram apel ks.Jankowskiego ! 14.05.05, 20:16
          davidmors napisał:

> "Nadszedł czas przełomu, czas pokuty i powszechnej pogardy tych wszystkich,
          > którzy wykorzystując braterski zryw Polaków w latach 80tych po ich trupach,
          > trupach ofiar komunizmu, UB i SB – paktując z diabłem, czyli z długoletni
          > mi
          > służalcami Moskwy,
          > z PZPR i agentami KGB i SB, osiągnęli w Polsce najwyższą władzę i ogromne
          > majątki kosztem oszukanego Narodu Polskiego."

ty oczywiście byłeś w pierwszym szeregu tego braterskiego zrywu, może nawet
          byłeś jednym z trupów...???

TUMAŃSTWO bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ
    • Gość: Jerzy Naród wzywa Jankowskiego do trzeźwego spojrzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:43
      Nawet demokracja powinna mieć swoje granice. Prałat Jankowski powinien zostać
      odseparowany od społeczeństwa. Jak można namawiac do głosowania na partie,
      które wykazują się specjalną perfidią w swym codziennym działaniu. Każdy
      człowiek, który uważnie obserwuje działania wszystkich naszych partii bardzo
      szbko dostrzega, że Samoobrona, LPR, Rydzyk to co, którzy marzą o polsce
      biednej i odseparowanej od reszty świata. Doskonale wiedzą, że biednymi można
      sterować jak się chce. Biedny nie ma czasu na myślenie o sprawach innych niż
      zdobycie na dziś coś do jedzenia dla siebie i rodziny. Biedni charakteryzują
      się ogromną wiarą w każdą obiecankę.
      To co robią wymienieni przedstawiciele powinno być dawno oskarżone.
      Ja się nie zgadzam aby za moje pieniądze działały LPR i Samoobrona. Takich jak
      ja jest parę milionów. Niestety nic z tego nie wynika. Kto popiera takich
      ludzi, Kościół ?
      • Gość: mississaugachief [...] IP: 209.183.16.* 13.05.05, 20:46
        • Gość: gbieg Re: Zabieg IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 22:05
          Komu w Polsce przeszkadza KATOLICKI KOŚCIÓŁ jego księża i JEGO POLSKI SŁOWIAŃSKI NARÓD ???
          Komu i czemu służy utworzenie na terytorium POLSKI na mocy ustawy podpisanej i współtworzonej przez niejakiego aleksandra kwaśniewskiego0 vel IZAAKA STOLTZMANA
          -" o stosunku państwa do gmin żydowskich w Rzeczpospolitej Polskiej " -dz. u z dnia 26 04.1997 r nr. 41 poz.251? Ustawy na mocy której utworzono na terytorium
          Polski śieć wyznaniowych gmin żydowskich pokrywajacych swymn rozmiarem DOKŁADNIE
          całe terytorium POLSKI???!!!
          "Żydzi rozsypani po całej Polsce wszędzie ze swym duchem wyłączności,z NASZYM LUDEM wymieszani ,tylko zapluwją cały naród ,zapluwają cały KRAJ,a zmieniając go w KRAJ ŻYDOWSKI wystawiają w Europie na pośmiewisko i wzgardę" - ks .Stanisław Staszic -O przyczynach szkodliwości żydów-1918r.
          Jak widać tak było i jest !!!
          Tych ze zboru SZATANA co nazywają się ŻYDAMI do PIEKŁA z WAMI !
          W Polsce nie ma dla was miejsca !!!
          • sclavus Re: Zabieg 13.05.05, 22:14
            Zbory pokrywające Polskę... Staszic... 1918 rok...
            Szaleju się opiłeś, boć ten bełkot to ani wódka ani marihuana...
            Ewentualnie, jest to "zbożny " wpływ GIER TYCH, tego RADIA co MA RYJA no
            i "księdza" Jankowskiego...
            wyrazy najserdeczniejszego współczucia..
            • Gość: fds [...] IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 22:33
              • sclavus Re: zydowskie gnidy podskakuja 13.05.05, 22:52
                Gość portalu: fds napisał(a):

> Skęca was wy parszywe żydowskie gnidy i nie dziwię się !, bo nie ma dla was
                sp
                > okjojnego miejsca na tej yiemi !!!!

Skręca cię ty parszywy katoliku i to tak cię skręca, że pianą nienawiści
                toczysz jak ochwacony koń (konia bym pożałował i pomógł mu)i niegorzej ci idzie
                niż twoim bałwanom, choć oni przygryzają nieco języki.
                Niechże cię skręci do reszty i pokaż o ile jesteś lepszy po duchowym obcowaniu
                z twoim wielkim, największym i przenajświętszym AUTORYTETEM

• Gość: Arasin Re: zydowskie gnidy podskakuja IP: *.c.002.ncl.iprimus.net.au 14.05.05, 14:35
                  sclavus napisał:
                  >
                  > Skręca cię ty parszywy katoliku i to tak cię skręca, że pianą nienawiści
                  > toczysz jak ochwacony koń (konia bym pożałował i pomógł mu)i niegorzej ci idzie
                  >
                  > niż twoim bałwanom, choć oni przygryzają nieco języki.
                  > Niechże cię skręci do reszty i pokaż o ile jesteś lepszy po duchowym obcowaniu
                  > z twoim wielkim, największym i przenajświętszym AUTORYTETEM

Wy jako narod wybrany juz to pokazaliscie w waszej rewolucji Pazdziernikowej.
                  Wymordowaliscie cala opozycje socjalistyczna (mienszewikow) W ciagu pieciu lat
                  wymordowaliscie 300 tysiecy duchownych prawoslawnych i katolickich i
                  zniszczyliscie wszystkie cerkwie i koscioly.

Po 1944 wymordowaliscie blisko milion wybitnych przedstawicieli polskiego narodu.
                  Nie udalo wam sie zdlawic Katolickiego Kosciola Polskiego. Udalo to sie wam z
                  reszta krajow podbitych ale chrzescijanstwo sie odradza.

Twoje "szlachetne" odczucia oczywiscie maja zrodla w Talmudzie.

Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years
                  By Professor Israel Shahak
                  www.inquiring-mines.com/conspiracy_jewish_history_jewish_religion_foreword.htm
                  www.rense.com/general63/alie.htm
                  www.fpp.co.uk/Auschwitz/Wiesel/HitchensNation.html#Buchenwald
                  • sclavus Re: zydowskie gnidy podskakuja 14.05.05, 20:12
                    Jedyne co tu można stwierdzić, to: TUMAŃSTWO
                    Do krwi i kości wyznawca JEDYNEJ i SŁUSZNEJ wiary i tejże religi ARASIN,
                    zabełkotał.
                    Ni przypiął ni przyłatał - zupełnie jakby pierdnął niechcący, nie wiedząc ani
                    kogo ani dlaczego cytuje...
                    Właśnie taki prawdziwy wyznawca, prawdziwej wiary, w jedyny prawdziwy kościoł i
                    to po skorzystaniu z nauk jedynego prawdziweko, największego...
                    Wyrazy najserdeczniejszego współczucia...

TUMAŃSTWO bierze górę nad RZECZYPOSPOLITĄ
    • Gość: Uchu Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.sycomp.pl / *.crowley.pl 14.05.05, 00:30
      O kurde ! Znowu wyskoczył jak diabeł z pudełka. Teraz to już tylko zamknąć go w
      jakimś klasztorze z regułą milczenia.
    • Gość: Odrzanski Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.passportauto.com 14.05.05, 00:32
      Pralat ma absolutna racje,polsce nie sa potrzebni kolejni Zydzi udajacy Polakow
      • sclavus Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 14.05.05, 10:15
        Powstało kiedyś, w niegdysiejszych czasach, Takie sobie zjawisko: TUMAŃSTWO.
        Wbrew pozorom, nie miało ono i nadal nie ma, nic wspólnego z TUMANEM. Tuman -
        wiadomo, ktoś taki co mu nic do łba nie wchodzi choćbyś i łopatą kładł...
        Tumaństwo zaś, było i jest udziałem, skądinąd ludzi o QI ponad przeciętnej,
        którzy to ludzie, poprzez swoje pomysły (szeroko pojęte) pokazywali głównie
        swoje kabotyństwo, bigotyzm, irracjonalizm i wszystkie tym podobne...
        Byłoby to nic, ale oni tego bronili jak Skrzetuski Zbaraża...
        Mój, zatem, komentarz do twojego posta, mój ty Odrzański, jest krótki:
        TUMAŃSTWO!!!
        • Gość: opinia_gimbusa Polsce nie sa potrzebni kolejni Zydzi udajacy Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:22
          Polsce nie sa potrzebni kolejni Zydzi udajacy Polakow.
          Polsce potrzebni są patrioci jak Młodzież Wszechpolska.
          • sclavus Re: Polsce nie sa potrzebni kolejni Zydzi udajacy 15.05.05, 11:29
            Ależ oczywiście!!! Wygolone łby, sarmackie wąsiska i ...sursum corda, hm KIJA
            BASEBALL'owego i.. Hajże na każdego kto nie Polak (w ich oczywiście rozumieniu)
            Bij Żyda kto w BOGA wierzy - tylko, że to już było, dziadzio Giertycha miał
            takie pomysły a wnuczuś, niepomny na historię - kultywuje, zgodnie z "tradycją
            rodzinną"

TUMAŃSTWO wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ
    • Gość: bewe Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.chello.pl 14.05.05, 01:10
      Boże, chroń Polskę!
      • Gość: diabelek GDZIE JEST SZERYF ?????? IP: *.sympatico.ca 14.05.05, 03:26
        Odezwa ksiedza pralata Jankowskiego przypomina scenariusz do rzadko juz
        produkowanych filmow z gatunku Western.
        W rolach glownych wystepuja:
        ADAM MICHNIK
        JERZY URBAN
        TADEUSZ MAZOWIECKI
        Wpozostalych rolach (rowniez same szwarccharaktery):
        Tusk
        Belka
        Rokita
        Kuna i Zagiel
        Balcerowicz
        Frasyniuk
        Hausner
        Gilowska
        Gronkiewicz-Waltz
        agent KGB Alganow
        Dochnal
        Kwasniewski
        i inni.
        Brakuje w tym scenariuszu bohaterow pozytywnych.
        Jest co prawda tutaj sp. prezes Moskal, kardynal Wyszynski i wiele innych
        autorytetow, ale niestety juz niezyjacych.
        Kto zatem bedzie tym szeryfem, ktory pokona sily zla?
        Nikogo takiego w odezwie pralata nie znalazlem.
        • davidmors Re: Sama prawda w apelu ks.Prałata 14.05.05, 14:47
          "Afera goni aferę. Komisje śledcze rosną w Sejmie jak grzyby po deszczu.
          Afera Rywina, afera Orlenu, PZU i największa z afer, FOZZ, która może nigdy nie
          zostanie w pełni wyjaśniona. Miliardy złotych, miliardy dolarów i euro płyną
          szerokimi strumieniami do lepkich łap aferzystów.
          Nici afer prowadzą do pałacu prezydenckiego, obejmują kolejnych premierów i
          ministrów, parlamentarzystów, wysokich urzędników, najbogatszych
          przedsiębiorców, także banki. Za ich plecami czają się agenci służb specjalnych
          polskich, rosyjskich i innych krajów, pociągając za sznureczki, szantażując
          teczkami i kartotekami UB i SB w archiwach IPN-u.
          Pamiętajmy, że jako pierwszy w archiwach MSW z tajnymi teczkami SB buszował
          przez kilka miesięcy Adam Michnik. Na tej mętnej wodzie swobodnie żeglują
          panowie dyskretnego zaufania polityków i biznesmenów: Dochnal, Kuna i Żagiel."
          • Gość: Arasin Re: Sama prawda w apelu ks.Prałata IP: *.c.002.ncl.iprimus.net.au 14.05.05, 15:01
            davidmors napisał:

> "Afera goni aferę. Komisje śledcze rosną w Sejmie jak grzyby po deszczu.
            > Afera Rywina, afera Orlenu, PZU i największa z afer, FOZZ, która może nigdy nie
            > zostanie w pełni wyjaśniona. Miliardy złotych, miliardy dolarów i euro płyną
            > szerokimi strumieniami do lepkich łap aferzystów.
            > Nici afer prowadzą do pałacu prezydenckiego, obejmują kolejnych premierów i
            > ministrów, parlamentarzystów, wysokich urzędników, najbogatszych
            > przedsiębiorców, także banki. Za ich plecami czają się agenci służb specjalnych
            > polskich, rosyjskich i innych krajów, pociągając za sznureczki, szantażując
            > teczkami i kartotekami UB i SB w archiwach IPN-u.
            > Pamiętajmy, że jako pierwszy w archiwach MSW z tajnymi teczkami SB buszował
            > przez kilka miesięcy Adam Michnik. Na tej mętnej wodzie swobodnie żeglują
            > panowie dyskretnego zaufania polityków i biznesmenów: Dochnal, Kuna i Żagiel."

Nie zapomnij, ze wszystkie te postacie ciagle sie przewijaja w historii Polski
            ostatnich pietnastu lat. Ta smierdzaca elita wladzy bedzie czynic spustoszenie
            moralne i ekonomiczne w naszym kraju do puty, dopuki narod ich solidarnie nie
            obali i wsadzi ich do kriminalu gdzie jest ich prawdziwe miejsce.
            • po_godzinach Re: Sama prawda w apelu ks.Prałata 14.05.05, 15:05
              Przepraszam, że sie wtrącę, ale Kolega się pomylił:
              "do puty, dopuki"

Pozwolę sobie poprawić dla zachowania powagi Kolegi wypowiedzi:
              "dopóty, dopóki"

Dziekuję za uwagę.
              • Gość: Aramis Re: Sama prawda w apelu ks.Prałata IP: *.c.002.ncl.iprimus.net.au 14.05.05, 15:21
                Nareszcie rozsandna wypowiedz.
              • sclavus Re: Sama prawda w apelu ks.Prałata 14.05.05, 20:19
                po_godzinach napisała:

> Przepraszam, że sie wtrącę, ale Kolega się pomylił:
                > "do puty, dopuki"
                >
                > Pozwolę sobie poprawić dla zachowania powagi Kolegi wypowiedzi:
                > "dopóty, dopóki"
                >
                Duże brawa "po_godzinach", przy czym, w tym przypadku na ortografii się nie
                kończy!
                > Dziekuję za uwagę.
    • Gość: derwisz Jankowski stara się odwrócić naszą uwagę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:33
      ...od jego pedofilskiej afery. Kiedy zaczęło byc głośno o tym, że prałat
      wykorzystywał jakiegoś małolata, to od razu zaczął tak manipulować całą
      zaistniałą sytuacją, że z pedofila w oczah ludzi stał się producentem win i
      agitatorem politycznym. Sprytny z niego pedofil...
      • davidmors Re: Znakomicie wypunktowana polska rzeczywistość! 14.05.05, 16:44
        "Popatrzcie jak jest w Sanhedrynie, Knesecie! Tam nie masz obcych! Tam tylko
        Sami Bracia Starsi w Wierze stanowią o sprawach swojego Narodu i Swojego Państwa!
        I nigdy nikt z obcych! A broń Boże, żeby tam znalazł się ktokolwiek z Polaków!
        Weźmy ten dobry przykład i postępujmy podobnie! Bo czyż ten człowiek, co obcemu
        pozwala rządzić w swoim domu, czy taki jest normalnym człowiekiem?"
        • x-y-z Re: Znakomicie wypunktowana polska rzeczywistość! 14.05.05, 23:12
          Tez mi się to podoba .... cieszę się, że ks. Jankowski mówi o tym tak
          otwarcie .... szkoda, że tak mało Polaków, prawdziwych Polaków ma komputer, bo
          karmieni skorumpowanymi mediami często nie wierzą w tę pejsatą sieć
          --
          "Obowiązkiem mniejszości w danym kraju jest dostosowanie się do panujących tam
          reguł." - mufti Tomasz Miśkiewicz
        • henryk.log Masz rację P, " davidmors", żaden "fojksdojcz" 14.05.05, 23:12
          podpowiadać nie będzie "naszej prałacinie" - bo czyż ten człowiek, co obcemu
          pozwala rządzić w swoim domu, czy taki jest normalnym człowiekiem?"
        • Gość: bartek Re: Znakomicie wypunktowana polska rzeczywistość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:47
          Faktycznie! Tak jest naprawdę:
          "...Popatrzcie jak jest w Sanhedrynie, Knesecie! Tam nie masz obcych! Tam tylko
          Sami Bracia Starsi w Wierze stanowią o sprawach swojego Narodu i Swojego Państwa!
          I nigdy nikt z obcych! A broń Boże, żeby tam znalazł się ktokolwiek z Polaków!..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka