pyorunochron 25.11.05, 16:59 Polacy nie mieli dosyc faszyzmu? Bo homofobia to jeden z wyrazniejszych przejawow faszyzmu, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 25.11.05, 17:05 A'propos. Wczotaj przed północą w RM (czasem słucham z powodów poznawczych - dobrze znać język wroga) pewien pan zwany "ojcem" wytaził taką opinię: niechby ci geje nosili jakies kartki, na których jest napisane, ze sa gejami, człowiek by wiedział, z kim ma do czynienia. Nieodparcie nasuwa się skojarzenie z przymusem znakowania Żydów gwiazdą Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 25.11.05, 19:15 po_godzinach napisała: > A'propos. Wczotaj przed północą w RM (czasem słucham z powodów poznawczych - > dobrze znać język wroga) Aaaaaaajjajajajaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FJR Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:29 Nie zapominajmy o niechęci RM do Żydów (jako ludzi tego pochodzenia) i żydów (ludzi tego wyznania). Pewnie obok homoseksualistów z kartkami, Vater Rydzyk chciałby zobaczyć ludzi z opaskami z gwiazdą Dawida... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 10:44 Za okupacji geje także byli "znakowani". Nosili różowe trójkąty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlatego Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: *.sci-nnov.ru 25.11.05, 17:09 base.google.com/base/items?oid=13771730224155340685 Odpowiedz Link Zgłoś
luzon13 Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 25.11.05, 19:12 pyorunochron napisał: > Polacy nie mieli dosyc faszyzmu? Bo homofobia to jeden z wyrazniejszych > przejawow faszyzmu, niestety... Czy mógłbym prosić o wyjaśnienie: 1. co rozumiesz przez pojęcie homofobia ? 2. co ma ona wspólnego z faszyzmem ? Luzon Odpowiedz Link Zgłoś
lord_malak Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 15:49 No właśnie, bo z tego co wiem to faszyzm wywodzi się z nacjonalizmu i nie ma to nic do rzeczy z homoseksualizmem, bo homoseksualiści nie są żadnego rodzaju narodem. A homofobia to pojęcie fikcyjne, ono nie istnieje. Przecież fobia to podswiadomy lęk wywołujący panikę pod wpływem ścisle określonego stymulantu. Nie podoba mi się ta "walka", ale jakoś nie wpadłem jak do tej pory w panikę z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEXEOR Faszyzm byl przez homoseksualistow wspoltworzony. IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 20:13 Wielu czolowych nazistow bylo gejami-n.p. szef bojowek SA Ernst Röhm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdsm Czy dlatego geje lubia czarne skorzane wdzianka? IP: *.privacyshark.com 25.11.05, 21:38 Te lateksowe ktore nosza na paradach sa chyba wzorowane na strojach SS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdsm ale motocykliści nie mają pejczyków IP: 82.94.251.* 25.11.05, 21:55 I nie wystawiają tyłków na wiatr. P.s. nie wiem czy wiesz ale Privacyshark jest w całości utrzymywany przez ruskie FAPSI, poszukaj w necie - tak że 40 baksów wyrzucone w błoto :( Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:01 Ci sie nie podoba Cos niezdrowo się podniecasz). Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:35 Dlaczego zatem ci "faszyści" z policji aresztują ekshibicjonistów? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:37 ekshibicjonizm jest zakazany prawem, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:39 Propagowanie zboczeń i żądanie dla nich akceptacji również? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:40 Co to jest "propagowanie zboczeń"? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:46 Jest to np. żądanie uznania swoich zboczonych praktyk za normę, uzyskania z racji ich uprawiania dodatkowych praw, a nawet żądania ich afirmacji. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:50 coo to są "zboczone praktyki"? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: nie ma obowiązku oglącac czegoś, co 25.11.05, 22:55 To np. współżycie dwóch mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejów 25.11.05, 22:11 Piszesz o faszyzmie, który był we Włoszech, ale pewnie chodzi Ci o III Rzeszę, a to państwo, wbrew pozorom, miało najbardziej shomoseksualizowane elity w historii. Homoseksualistami lub biseksualistami byli: Adolf Hitler, Rudolf Hess (mieli nawet razem współżyć), Hermann Goering, Reinhard Heydrich, Walther Funk, Baldur von Schirach (szef Hitlerjugend), Hans Frank, Wilhelm Brucker (adiutant Hitlera), Emile Maurice (kierowca Hitlera), Julius Streicher, Ernst vom Rath (zamordowany przez swego kochanka) i wszyscy dowódcy SA zamordowani podczas "nocy długich noży". Do obozów trafiali najczęściej pederaści, którzy zbytnio obnosili się ze swym homoseksualizmem lub szukano na nich "haka" z innych powodów. Nie zginęło ich wielu, a w obozach pełnili najczęściej funkcję kapo z racji swego wyjątkowego (charakterystyczne dla homoseksualistów) sadyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:22 "w obozach pełnili najczęściej funkcję kapo z racji swego wyjątkowego (charakterystyczne dla homoseksualistów) sadyzmu." Sugerujesz, że ojcowie maltretujący sadystycznie swoje dzieci w Polsce ostatnimi czasy byli homoseksualistami? Sądzisz, że mężowie bijący swoje zony to tez homoseksualiści? Smiała hipoteza. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:34 "Sugerujesz, że ojcowie maltretujący sadystycznie swoje dzieci w Polsce ostatnimi czasy byli homoseksualistami?" Zagrała tutaj Twoja bujna wyobraźnia i brak logiki. Nie twierdzę, że wszyscy sadyści to geje, ani, że wszyscy kapo byli homoseksualni. Faktem jest, że geje mają szczególną skłonność do sadyzmu skierowanego do innych mężczyzn. Sama skłonność do stosunków analnych jest związana z tendencjami do sadyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:36 "Sama skłonność do stosunków analnych jest związana z tendencjami do sadyzmu." A jeśli wystepuje ona (ta skłonność) u par hetero - to co wtedy? Bo przeciez występuje (choc może nie słyszałes o tym). Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:41 HALO !!! w.s2.co z Tobą? Gdzie Twoje ''ucho'' ? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:43 "A jeśli wystepuje ona (ta skłonność) u par hetero - to co wtedy? Bo przeciez występuje (choc może nie słyszałes o tym)." Nie czytasz tego co piszę. Gdzie ja napisałem, że skłonności sadystyczne występują tylko u homoseksualistów? Gdzie napisałem, że tylko chęć pomieszania komuś kału je powoduje? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:51 ""Sama skłonność do stosunków analnych jest związana z tendencjami do sadyzmu." Ta skłonnośc występuje u obu orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 25.11.05, 22:57 "Ta skłonnośc występuje u obu orientacji." Ale u całej męskiej populacji homoseksualistów. Widzisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltan.hajdu Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 26.11.05, 02:22 a co dupa piecze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrr Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó IP: *.spacebar.no 27.11.05, 00:31 > a w obozach pełnili najczęściej funkcję kapo z racji swego wyjątkowego (charakterystyczne dla homoseksualistów) sadyzmu. W obozach homoseksualisci mieli zazwyczaj najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Wśród hitlerowskich elit aż roiło się od gejó 28.11.05, 19:20 "W obozach homoseksualisci mieli zazwyczaj najgorzej." Gorzej mieli Żydzi, księża, ludzie z podziemia, polskie elity, a jak już taki został kapo to miał całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Zgadza się, baltazarus! 28.11.05, 10:58 Masz rację, większość elit IV Rzeszy była homoseksualistami (Hitler, Rohm, Hess). A jednocześnie planowała eksterminację gejów. To jest dowód na to, co juz pisałem wcześniej na tym forum: największymi homofobami są ludzie sami posiadający skłonności homoseksualne. Mówi ci to coś, hmmmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
lord_malak Re: Zgadza się, baltazarus! 28.11.05, 15:57 Chodziło chyba o III Rzeszę. To jest tak samo jak z żydowskim antysemityzmem. W tej chwili naród Izraelski jest najbardziej antysemickim narodem jaki istnieje. I prosze mi się nie pluć, że jestem jakimś Rydzykowcem, bo taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Zgadza się, baltazarus! 28.11.05, 19:22 A dyżurnymi antysemitami w powojennej Polsce byli/są ludzie o żydowskim pochodzeniu czyli B.Piasecki, Tejkowski i Bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
abc12323 Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 25.11.05, 23:39 z religii rumburak1.webpark.pl/obluda/hitler.html Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 26.11.05, 14:13 abc12323 napisała: > z religii > > rumburak1.webpark.pl/obluda/hitler.html Niestety chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo A skad go tyle bylo w Niemczech? IP: 70.137.190.* 27.11.05, 16:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=32581696&a=32608630 Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Re: A skad go tyle bylo w Niemczech? 27.11.05, 22:24 Gość portalu: Echo napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=32581696&a=32608630 To bzdury. To tak, jak sie podawalo kiedys, ze faszystami byli Zydzi. I co, Zydzi mordowali Zydow? To zwykle chamstwo, zeby tak pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
abc12323 Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 27.11.05, 22:38 www.nobeliefs.com/nazis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: 70.137.190.* 28.11.05, 03:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=32526183&a=32646294 Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 09:03 Gość portalu: Echo napisał(a): Twoje cytaty a odpowiada mi Echo sa nudne. Troche chrzescijanskiej pokory!:) Odpowiedz Link Zgłoś
atsieta Re:FASZYZM w Polsce zawsze był,teraż jedynie 28.11.05, 10:39 zostały szerzej otwarte dla niego drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:21 Echo jak zwykle nie wie co odpowiedziec i swoim zwyczajem odpowiada wymijająco. I co to ma niby być ten link? Nie odnosisz się w nim do powyższego linku dotyczącego popierania przez Kościół katolicki jednego z najbardziej zbrodniczych systemów w historii ludzkości. Argumentów nie mamy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:26 Echo to dźwięk odbity, crax. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:36 Ano tak :) Ale przyznasz, że cytowanie samej siebie to objaw hipermegalomanii. Stalin tak robił. Mówił: "Przeczytajcie takie to a takie dzieło tow. Stalina". To samo robi Echo. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:43 Przyznam. Jednakowoż jeśli ktoś czuje się depozytariuszem Jedynej Prawdy - chciał, nie chciał musi ją głosić. I Bóg z nim - niech sobie głosi). Świat jest pełen wojujących fundamentalistów - to forum ma swego własnego... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:50 Ale uderzyło mnie jedno. To mianowicie, że Echo wypowiada się TYLKO na tematy związane z: religią, homoseksualizmem, aborcją itp. Nie pisze w "życiowych", "normalnych" tematach. No, chyba, że coś przeoczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 11:57 Też to zauwazyłam. Widać na inne tematy nie ma nic do powiedzenia). Wojujący katolicy bardzo często ograniczają swoje zainteresowania do spraw związanych z seksualnością. Ciekawe, dlaczego z równym zaangażowaniem nie usiłują promować na przykład prawdomówności, uczciwości itp?) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:03 Zgadza się. No ale jak pisze dziewczyna w ciąży, że z facetem jej nie wychodzi, to Echo, jako miłująca bliźniego katoliczka powinna odpowiedzieć, prawda? To się nazywa "duchowa pociecha" :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:13 O, tak. Ale to zadanie nie dla wojujących - oni musza wypełniać Misję. Ale tacy misjonarze-fundamentaliści, jesli nie ma w nich miłosci bliźniego, podcinają własna gałąź. Dla mnie najgorszy jest prezentowany przez nich relatywizm: jedną ręką głaszczemy, grugą bijemy. Pogarda dla innych ludzi (inaczej myślących) jest chyba grzechem, no nie? Na szczęście są tez "normalni" katolicy - tacy od pomagania, nie od sądzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:18 po_godzinach napisała: "Na szczęście są tez "normalni" katolicy - tacy od pomagania, nie od sądzenia)." Hmmmm... Są, i owszem, ale niezbyt liczni. Piszę o tych, którzy pomagają BEZINTERESOWNIE, nie o Caritasie czy katolickich Domach Samotnej Matki, które to instytucje służą przede wszystkim do wyciągania państwowych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:28 > Hmmmm... Są, i owszem, ale niezbyt liczni. Piszę o tych, którzy pomagają > BEZINTERESOWNIE, nie o Caritasie czy katolickich Domach Samotnej Matki, które > to instytucje służą przede wszystkim do wyciągania państwowych pieniędzy. Nie mogę się zgodzić. Zajrzyj tu: www.caritas.pl/index_pl.php Mylisz chyba pojęcia - wszelkie organizacje pozarządowe (w tym Caritas) pracują bezinteresownie - to znaczy - nie mają celu bogacenia się, wszelkie dochody muszą byc przeznaczane na działalnośc statutową. Gdyby nie organizacje charytatywne (w tym kościelne) dopiero byśmy byli nie 100 a 300 lat za Murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:48 po_godzinach napisała: "...wszelkie organizacje pozarządowe (w tym Caritas) pracują bezinteresownie..." POWINNY pracować bezinteresownie, co nie znaczy, że tak czynią. Co do Caritasu - nie wiem, być może masz rację, chociaż nie jestem tego pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 12:56 > POWINNY pracować bezinteresownie, co nie znaczy, że tak czynią. To znaczy, że łamałyby prawo. Finanse organizacji US sprawdza bardzo skrupulatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 14:02 po_godzinach napisała: "Finanse organizacji US sprawdza bardzo skrupulatnie" Kościelnych też? Pewna jesteś? Radio Maryja nie przedstawiło do tej pory ani jednego corocznego rozliczenia finansowego, do czego jest zobowiązana każda rozgłośnia. I co? Wszechwładny Urząd Skarbowy jest bezsilny. Tak samo może być w przypadku katolickich instytucji charytatywnych (chociaż Caritas sprawozdanie złożył, nie musi ono odpowiadać prawdzie. Nikt tego nie skontroluje, bo zaraz podniesie się wrzask o "walce z Bogiem"). P.S. A skrupulatnie to US sprawdza WOŚP Owsiaka. Tego akurat jestem pewien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: 70.137.190.* 28.11.05, 16:48 > POWINNY pracować bezinteresownie, co nie znaczy, że tak czynią. > Co do Caritasu - nie wiem, być może masz rację, chociaż nie jestem tego pewny. Tak sie rodzi POGARDA!!! Z pomowien, oczerniania etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: 70.137.190.* 28.11.05, 16:44 >Pogarda dla innych ludzi (inaczej myślących) jest >chyba grzechem, no nie? Jezeli jasno widac ze "myslacy inaczej" odwoluja sie do trupow historii zarzucaja wlasnemu narodowi ze jest glupi i nieswiadomy bo nie wie jak glosowac (tzn. na nich), to nie pozostaje nic tylko smiech. Pogarda dla pogladow jakich zanickowanych ludzi nie jest pogarda dla CZLOWIEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? 28.11.05, 16:47 OK, więc od dziś gardzę poglądami nicka "Echo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: 70.137.190.* 28.11.05, 16:41 > Ale uderzyło mnie jedno. To mianowicie, że Echo wypowiada się TYLKO na tematy > związane z: religią, homoseksualizmem, aborcją itp. Nie pisze > w "życiowych", "normalnych" tematach. No, chyba, że coś przeoczyłem. Pisze gdzie rozgrywa sie wojna o przezycie naszej cywilizacji. Co moze byc wazniejszego? A owszem, pisalam na inne tematy ale wy nie zauwazyliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo "fundamentalizm" to epitet z braku argumentow IP: 70.137.190.* 28.11.05, 17:58 > Świat jest pełen wojujących fundamentalistów - to forum ma swego własnego... Mozesz zauwazyc ze moje wejscie na to forum bylo odpowiedzia na steki bredni antykatolickich. Zreszta Twoj epitet nie jest pierwszy. Jeden z zabawniejszych to ze jestem "typowa polska katoliczka" (nawet jesli rzadko mialam cos do czynienia z polskim KK). Fundamentalista to ktos kto literalnie wierzy ze np. Ziemia ma 10,000 lat. Ale husyta wam nie przeszkadza. Jakie to selektywne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach po prostu tak uważam - ze jesteś fundamentalistka 28.11.05, 18:03 a to, czy Cię to obraża, czy nie - na to nie mam wpływu. Nie, nie jesteś "typową polską katoliczką" - polskie katoliczki (przynajmniej te znane mi osobiście) są o wiele bardziej chrzescijańskie od Ciebie - i tyle. Ja wiem, że ciężko Ci źdźbło we własnym oku dojrzec - dlatego po chrześcijańsku Ci radzę - więcej pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: po prostu tak uważam - ze jesteś fundamentali 28.11.05, 18:13 Czy nie wydaje ci sie, ze ktos (moze to ONI)ja/go naslal?:) Troche przesady idzie zniesc ale to mi za bardzo grubymi nicmi szyte. Moze w szpitalu psychiatrycznym dostepny jest komputer?:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: po prostu tak uważam - ze jesteś fundamentali 28.11.05, 18:17 Nie miałam zamiarutego pisać - ale nie zdzierżyłam takiego traktwania ludzi, jaki Echo nam tu prezentuje) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: po prostu tak uważam - ze jesteś fundamentali 28.11.05, 18:23 po_godzinach napisała: > Nie miałam zamiarutego pisać - ale nie zdzierżyłam takiego traktwania ludzi, > jaki Echo nam tu prezentuje) To jest po prostu prowokacja, wynikajaca albo z choroby (paranoja z natrectwami i mania przesladowcza) albo po prostu niesmaczne zarty ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: 70.137.190.* 28.11.05, 16:38 > Echo to dźwięk odbity, crax. > Dalam link do MOJEJ wypowiedzi bo nie chcialo mi sie przepisywac komentarzy nt. tego watku i innych. Wiedzialam ze sie nie bedzie podobac temu grajdolkowi ktory spiewa na jedna nutke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Skąd TYLE FASZYZMU w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:41 i na prawie jedna nure odrzuca twoje "madrosci" Odpowiedz Link Zgłoś