witold.us 13.01.06, 19:42 Patrze i widze tak upartego czlowieka - Tusk ze trudno znales kogos bardziej upartego od niego. politycy sa......i i tyle 100 lat za m....i Widzane z daleka Witold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 19:50 Zatem gorętszy, a ustawa to: Ustawa o maksymalnych wamaganiach grzewczych stawianych politykom w okresie jesienno-zimowym. Oj, rozgrzał on (Tusk!) różne indywidua, rozgrzał! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 19:59 bardzo dobrze, w końcu zima Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:08 po_godzinach napisała: > bardzo dobrze, w końcu zima > Polityk na zimę? Mężczyzna na niepogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:10 > Polityk na zimę? Chyba nie, coby z takim nudziarzem robic w długie wieczory? A i pluje sie toto często. Nie, nie. > Mężczyzna na niepogodę? ... to na jesień :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:15 po_godzinach napisała: > > > Polityk na zimę? > > Chyba nie, coby z takim nudziarzem robic w długie wieczory? A i pluje sie toto > często. Nie, nie. > > > Mężczyzna na niepogodę? > > ... to na jesień :) Zawsze można o korzeniach porozmawiać. A wino z korzeniami na jesień... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:16 supaari napisał: > Zawsze można o korzeniach porozmawiać. A wino z korzeniami na jesień... Korzenie sa niepoprawne politycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:21 przeciwnie - często mówią, że trzeba wykorzenić złe nawyki Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:23 po_godzinach napisała: > przeciwnie - często mówią, że trzeba wykorzenić złe nawyki Dobrze, jak uwazasz! Rdzenie sa zdecydowanie niepoprawne (politycznie):) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:25 Hmm...to jak to tak - bez rdzenia, toż to sie przełamie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:31 po_godzinach napisała: > Hmm...to jak to tak - bez rdzenia, toż to sie przełamie. Rdzen ma byc gietki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:02 supaari napisał: > Zatem gorętszy, a ustawa to: Ustawa o maksymalnych wamaganiach grzewczych > stawianych politykom w okresie jesienno-zimowym. Oj, rozgrzał on (Tusk!) różne > indywidua, rozgrzał! Myslisz o parytecie tych idndywiduow?:) Czaru to mu brakuje (jezyka tez gietkiego nie ma):) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:06 marysia75 napisała: > Myslisz o parytecie tych idndywiduow?:) Czaru to mu brakuje (jezyka tez > gietkiego nie ma):) Z tym językiem to fakt. Jego "r" jest zdziebko gardłowe, więc "rozgrzał" wymówiłby raczej "hozgrzał", choć do Kazimiery Szczuki mu daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:07 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > Myslisz o parytecie tych idndywiduow?:) Czaru to mu brakuje (jezyka tez > > gietkiego nie ma):) > > Z tym językiem to fakt. Jego "r" jest zdziebko gardłowe, więc "rozgrzał" > wymówiłby raczej "hozgrzał", choć do Kazimiery Szczuki mu daleko! Jemu by sie latwo po francusku gielo:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:09 marysia75 napisała: > Jemu by sie latwo po francusku gielo:) Jak Księżnej Pani z Rumcajsa? Ona nawet się śmiać z francuska umiała!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:13 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > Jemu by sie latwo po francusku gielo:) > > Jak Księżnej Pani z Rumcajsa? Ona nawet się śmiać z francuska umiała!! Kazdy tak gnie jak mu sie jezyk obraca:) Mnie najlepiej po rusku. Po glebszym , to juz istna logorea:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:38 marysia75 napisała: > supaari napisał: > Kazdy tak gnie jak mu sie jezyk obraca:) > Mnie najlepiej po rusku. Po glebszym , to juz istna logorea:) A po dwóch głębszych zaczynasz śpiewać? Ja tak, np. "Cziornyj woron, sztoż ty wjożsa..." Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:46 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > supaari napisał: > > > Kazdy tak gnie jak mu sie jezyk obraca:) > > Mnie najlepiej po rusku. Po glebszym , to juz istna logorea:) > > A po dwóch głębszych zaczynasz śpiewać? Ja tak, np. "Cziornyj woron, sztoż ty > wjożsa..." Kipuczaja, maguczaja, nikiem niepabiedimaja:) Worony za smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:50 marysia75 napisała: > > Kipuczaja, maguczaja, nikiem niepabiedimaja:) > Worony za smutne:( "Sojuz nieruszymyj respublik swobodnych..."? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:55 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > > > Kipuczaja, maguczaja, nikiem niepabiedimaja:) > > Worony za smutne:( > > "Sojuz nieruszymyj respublik swobodnych..."? To tez moze byc, w moich krazkach i tak nikto nie pomnit i nie panimajet:) A znasz slowa Sojuza w calosci? Moze byc tez *ja ljublju tjebja z'izn'...:) albo....szto horoszuju r'eligiju pridumali indusy.... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 21:05 marysia75 napisała: > To tez moze byc, w moich krazkach i tak nikto nie pomnit i nie panimajet:) A > znasz slowa Sojuza w calosci? Nie znam, ale za kilka dni Ci podeślę! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zależy, jaka to ustawa 13.01.06, 20:08 mnie rozgrzewa "hozgrzał", na ten przykład Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 19:55 supaari napisał: > Tobie to tylko jedno i jedno:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 19:56 marysia75 napisała: > Tobie to tylko jedno i jedno:) Nie spłycaj! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 19:58 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > Tobie to tylko jedno i jedno:) > > Nie spłycaj! Ja dzisiaj czarno widze: on jest gorszy - oto glebia. Czern jest gleboka, nie zaprzeczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 20:01 marysia75 napisała: > Ja dzisiaj czarno widze: on jest gorszy - oto glebia. Czern jest gleboka, nie > zaprzeczysz! Gorszy? A może groźniejszy? I nie wyskakuj mi tu z liczbą sylab! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 20:03 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > Ja dzisiaj czarno widze: on jest gorszy - oto glebia. Czern jest gleboka, > nie > > zaprzeczysz! > > Gorszy? A może groźniejszy? > I nie wyskakuj mi tu z liczbą sylab! Nie lubisz sylab? Ja najbardziej lubie morfemy i aspekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 20:18 marysia75 napisała: > Nie lubisz sylab? Ja najbardziej lubie morfemy i aspekty:) Morfemy mogą być! Nawet jeśli są sylabami. Ale do aspektów podchodzę z większym dystansem. Trzeba na nie uważać... Rozgrzeje, będzie rozgrzewał... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 20:22 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > > Nie lubisz sylab? Ja najbardziej lubie morfemy i aspekty:) > > Morfemy mogą być! Nawet jeśli są sylabami. Ale do aspektów podchodzę z większym > > dystansem. Trzeba na nie uważać... Rozgrzeje, będzie rozgrzewał... Bedzie rozgrzewal -ac nie rozgrzeje i co? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 20:27 marysia75 napisała: > Bedzie rozgrzewal -ac nie rozgrzeje i co? Bo nie chodzi o to, aby rozgrzać króliczka, ale by go grzać! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 20:30 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > Bedzie rozgrzewal -ac nie rozgrzeje i co? > > Bo nie chodzi o to, aby rozgrzać króliczka, ale by go grzać! Ty to jednak czujesz blusa:) Z Toba to nawet plus que parfait musi byc simple:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 20:39 marysia75 napisała: > Ty to jednak czujesz blusa:) Z Toba to nawet plus que parfait musi byc simple:) A to mi wypada podziękować chyba? Merci. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 20:45 supaari napisał: > marysia75 napisała: > > Ty to jednak czujesz blusa:) Z Toba to nawet plus que parfait musi byc > simple:) > > A to mi wypada podziękować chyba? > Merci. Cos Ty, Cyganka prawde ci powie ale Cygance sie nie dziekuje:) (I bez asocjacji verbal-nych:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: głębszy? 13.01.06, 20:52 marysia75 napisała: > supaari napisał: > > > marysia75 napisała: > > > Ty to jednak czujesz blusa:) Z Toba to nawet plus que parfait musi > byc > > simple:) > > > > A to mi wypada podziękować chyba? > > Merci. > > Cos Ty, Cyganka prawde ci powie ale Cygance sie nie dziekuje:) (I bez asocjacji > > verbal-nych:) Cyganka? Ja myślałem, że to dogłębna analiza osobowościowo-muzyczna i chciałem cichcem bez płacenia się wymigać... "Dziękuję" rzucając w progu... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: głębszy? 13.01.06, 21:15 supaari napisał: > Cyganka? Ja myślałem, że to dogłębna analiza osobowościowo-muzyczna i chciałem > cichcem bez płacenia się wymigać... "Dziękuję" rzucając w progu... W progu, to sie Cygance rzuca kwiat....moderato cantabile:) Odpowiedz Link Zgłoś